LeCoyotte Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [quote name='Justa']No chyba każdemu od podstawówki kg przybyło :evil_lol: Nawet z racji wzrostu, nieee? :evil_lol:[/QUOTE] no chyba, ze ktos urosl i schodl na raz:evil_lol: Quote
Justa Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [quote name='LeCoyotte']no chyba, ze ktos urosl i schodl na raz:evil_lol:[/QUOTE] Hmm.. o tym nie pomyślałam :eviltong: Quote
Justa Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [quote name='KaRa_']i racji coraz to smaczniejszych batoników i czekolad:evil_lol:[/QUOTE] :evil_lol: Aczkolwiek ja ja byłam mała to byłam taki nieśmiałek, że jak mama mi dała na czekolade to bałam sie iśc do sklepu i ją kupić :eviltong: Quote
KaRa_ Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [quote name='Justa']:evil_lol: Aczkolwiek ja ja byłam mała to byłam taki nieśmiałek, że jak mama mi dała na czekolade to bałam sie iśc do sklepu i ją kupić :eviltong:[/quote] :mdrmed::mdrmed::mdrmed: Ale za to ile pieniędzy zaoszczędziłaś:evil_lol: Quote
AgaCzips Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [quote name='Justa']Jejku czipsowa to ty taka młoda jesteś? :-o W życiu bym nie przypuszczała :eviltong:[/quote] ano tak sie jakoś złożyło;) Wiem, wiem staro wyglądam:roll: a ja sie chyba tylko starzeje:lol: Jakby porównać moje zdjęcia z przedszkola i obecne dużo różnic by sie nie znalazło:eviltong: Quote
Justa Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [quote name='KaRa_']:mdrmed::mdrmed::mdrmed: Ale za to ile pieniędzy zaoszczędziłaś:evil_lol:[/QUOTE] Kurcze, tylko gdzie one teraz są? :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [quote name='Justa']:evil_lol: Aczkolwiek ja ja byłam mała to byłam taki nieśmiałek, że jak mama mi dała na czekolade to bałam sie iśc do sklepu i ją kupić :eviltong:[/quote] to prawie tak jak ja, sama nigdzie nie chciałam chodzić... a i tak schudnąć by sie przydało :evil_lol: Quote
Justa Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [quote name='AgaCzips']Jakby porównać moje zdjęcia z przedszkola i obecne dużo różnic by sie nie znalazło:eviltong:[/QUOTE] No wariatki :-o [img]http://img108.imageshack.us/img108/955/dsc0260yr6.jpg[/img] A ja sie zmieniłam? :evil_lol: To najmniejsze to ja z przedszkola :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [IMG]http://i235.photobucket.com/albums/ee33/karatc5/wy1-5.jpg[/IMG] Ja w wieku 10lat :evil_lol::evil_lol::evil_lol:i od tego czasu sadełko zaczęło się osadzać:evil_lol: Quote
AgaCzips Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [quote name='Justa']No wariatki :-o A ja sie zmieniłam? :evil_lol: To najmniejsze to ja z przedszkola :evil_lol:[/quote] no poważnie:lol: Postaram sie wrzucić jakoś zdjęcie z przedszkola i sama zobaczysz:eviltong: Ostatnio je wyciągnęłam i aż sie sama zdziwiłam :lol: Mam też zdjęcia gdzie jestem obcięta krócej i tam faktycznie inaczej wyglądam ale tylko tam:eviltong: A na zdjęciu jesteś nawet podobna;) Quote
Justa Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Ale urocze zadowolone z życia dziewczątko :p Quote
KaRa_ Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [quote name='Justa']Ale urocze zadowolone z życia dziewczątko :p[/quote] Kazali mi pozować:placz: Quote
Justa Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [quote name='AgaCzips']no poważnie:lol: Postaram sie wrzucić jakoś zdjęcie z przedszkola i sama zobaczysz:eviltong: Ostatnio je wyciągnęłam i aż sie sama zdziwiłam :lol: Mam też zdjęcia gdzie jestem obcięta krócej i tam faktycznie inaczej wyglądam ale tylko tam:eviltong: A na zdjęciu jesteś nawet podobna;)[/QUOTE] Czekamy czekamy :cool3: Co do obcinania - zawsze miałam długie włosy, tylko w 4 klasie podstawówki przeszłam jakieś chwilowe zawahania psychiczne i obcięłam na krótko :placz: oh jak ja wtedy cierpiałam :placz: zakazałam sobie nawet zdjęć robić :evil_lol: Podobna? No tak, podobieństwo uderzające :cool3: A ja mam jeszcze jedną nowość dziewczęta ! Komu bym nie pokazała mojego zdjęcia z I klasy podstawówki to mnie znaleźć nie umie :eviltong: patałachy jedne ! Quote
Justa Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [quote name='KaRa_']Kazali mi pozować:placz:[/QUOTE] Taaaak - ten szczery uśmiech :lol::evil_lol: Quote
KaRa_ Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Pokaż, pokaż zdjęcie z I klasy:lol::lol::lol: Quote
AgaCzips Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [quote name='Justa']Czekamy czekamy :cool3: [/quote] dałam mamie do zeskanowania więc jutro jak sie uda to wrzucę:cool3: Quote
Patikujek Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 moje zdjęcie z podstawówki9z 1 klasy) kilka osób widziało na zeszłym zlocie:) I więcej go nie pokarzę Quote
Justa Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [B]ZAGADKA ! [/B] Gdzie jest Justyś ? :cool3: [url]http://images23.fotosik.pl/166/4f5576dcaeca5b13.jpg[/url] Quote
Justa Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [quote name='KaRa_']Według mnie Ty jesteś druga od prawej albo druga od lewej na dole:roll: A nie Ty jesteć z tabliczka IC, to Ty pewnie[/QUOTE] Cholera jasna, coście sie tej tabliczki tak uczepili ? :angryy: Kogo nie zapytam to mi z tabliczką wyjeżdża.. Anie druga po lewej ani druga po prawej na dole.. :cool3: Quote
Justa Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [quote name='KaRa_']W okularkach !![/QUOTE] Szukaj dalej kochana :cool3: Quote
KaRa_ Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Bo Tabliczka ładna:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Kida i Olo Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Trzecia od lewej na dole? :eviltong: Quote
Recommended Posts