Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='KaRa_']i racji coraz to smaczniejszych batoników i czekolad:evil_lol:[/QUOTE]

:evil_lol:
Aczkolwiek ja ja byłam mała to byłam taki nieśmiałek, że jak mama mi dała na czekolade to bałam sie iśc do sklepu i ją kupić :eviltong:

Posted

[quote name='Justa']:evil_lol:
Aczkolwiek ja ja byłam mała to byłam taki nieśmiałek, że jak mama mi dała na czekolade to bałam sie iśc do sklepu i ją kupić :eviltong:[/quote]
:mdrmed::mdrmed::mdrmed:
Ale za to ile pieniędzy zaoszczędziłaś:evil_lol:

Posted

[quote name='Justa']Jejku czipsowa to ty taka młoda jesteś? :-o W życiu bym nie przypuszczała :eviltong:[/quote]

ano tak sie jakoś złożyło;) Wiem, wiem staro wyglądam:roll:

a ja sie chyba tylko starzeje:lol: Jakby porównać moje zdjęcia z przedszkola i obecne dużo różnic by sie nie znalazło:eviltong:

Posted

[quote name='Justa']:evil_lol:
Aczkolwiek ja ja byłam mała to byłam taki nieśmiałek, że jak mama mi dała na czekolade to bałam sie iśc do sklepu i ją kupić :eviltong:[/quote]

to prawie tak jak ja, sama nigdzie nie chciałam chodzić...

a i tak schudnąć by sie przydało :evil_lol:

Posted

[quote name='AgaCzips']Jakby porównać moje zdjęcia z przedszkola i obecne dużo różnic by sie nie znalazło:eviltong:[/QUOTE]

No wariatki :-o

[img]http://img108.imageshack.us/img108/955/dsc0260yr6.jpg[/img]

A ja sie zmieniłam? :evil_lol: To najmniejsze to ja z przedszkola :evil_lol:

Posted

[IMG]http://i235.photobucket.com/albums/ee33/karatc5/wy1-5.jpg[/IMG]
Ja w wieku 10lat :evil_lol::evil_lol::evil_lol:i od tego czasu sadełko zaczęło się osadzać:evil_lol:

Posted

[quote name='Justa']No wariatki :-o
A ja sie zmieniłam? :evil_lol: To najmniejsze to ja z przedszkola :evil_lol:[/quote]

no poważnie:lol: Postaram sie wrzucić jakoś zdjęcie z przedszkola i sama zobaczysz:eviltong: Ostatnio je wyciągnęłam i aż sie sama zdziwiłam :lol: Mam też zdjęcia gdzie jestem obcięta krócej i tam faktycznie inaczej wyglądam ale tylko tam:eviltong:

A na zdjęciu jesteś nawet podobna;)

Posted

[quote name='AgaCzips']no poważnie:lol: Postaram sie wrzucić jakoś zdjęcie z przedszkola i sama zobaczysz:eviltong: Ostatnio je wyciągnęłam i aż sie sama zdziwiłam :lol: Mam też zdjęcia gdzie jestem obcięta krócej i tam faktycznie inaczej wyglądam ale tylko tam:eviltong:

A na zdjęciu jesteś nawet podobna;)[/QUOTE]

Czekamy czekamy :cool3:
Co do obcinania - zawsze miałam długie włosy, tylko w 4 klasie podstawówki przeszłam jakieś chwilowe zawahania psychiczne i obcięłam na krótko :placz: oh jak ja wtedy cierpiałam :placz: zakazałam sobie nawet zdjęć robić :evil_lol:

Podobna? No tak, podobieństwo uderzające :cool3:

A ja mam jeszcze jedną nowość dziewczęta ! Komu bym nie pokazała mojego zdjęcia z I klasy podstawówki to mnie znaleźć nie umie :eviltong: patałachy jedne !

Posted

[quote name='KaRa_']Według mnie Ty jesteś druga od prawej albo druga od lewej na dole:roll:
A nie Ty jesteć z tabliczka IC, to Ty pewnie[/QUOTE]

Cholera jasna, coście sie tej tabliczki tak uczepili ? :angryy: Kogo nie zapytam to mi z tabliczką wyjeżdża..
Anie druga po lewej ani druga po prawej na dole.. :cool3: