orzech Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [SIZE=1]Treść usunięta przez orzechatora.[/SIZE] Quote
malawaszka Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='orzech']no dokladnie... ktos chyba myli dume z obrazaniem... jak napisze, ze jestem dumny z tego, ze mam kundla to wlasciciele rasowych powinni sie obrazic? [B][COLOR=Red]zeby jeszcze ten ktos mial odwage sie podpisac i podyskutowac na ten temat[/COLOR][/B]... :razz:[/quote] [COLOR=Green][B][off][/B][/COLOR] noo i ahhh jakie fajne zdjęcia dogomaniaków, żeby nie było, że nie na temat galerii :evil_lol: Quote
NightQueen Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Orzech fajny ten busz :evil_lol: prawie jak Tarzan jesteś :diabloti: tylko bujniejszej czupryny ci trzeba :evil_lol: [COLOR=Wheat] (A co do opisów to teraz usuwają masowo)[/COLOR] Quote
orzech Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='smallpati']Orzech fajny ten busz :evil_lol: prawie jak Tarzan jesteś :diabloti: tylko bujniejszej czupryny ci trzeba :evil_lol: [COLOR=wheat](A co do opisów to teraz usuwają masowo)[/COLOR][/quote] dzieki dzieki ;) ale ja jestem DUMNY z tego, ze jestem lysy :P [COLOR=Green][B][off][/B][/COLOR] Quote
AgaCzips Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='asiunia']Hej! Diabełkowa masz boski kolor włosów,no i bardzo do Ciebie pasuje:loveu: [URL]http://photos46.nasza-klasa.pl/dev89/0/077/056/0077056316.jpg[/URL] [/quote] CZEŚŚĆĆĆĆĆĆ ASIU! :buzi: jak ja Cie dawno nie widziałam:loveu: Quote
Madzik93 Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='orzech']dzieki dzieki ;) ale ja jestem DUMNY z tego, ze jestem lysy :P czy teraz dlugowlosi poczuja sie urazeni i dostane bana? :D hmm... napewno, bo analogiczny tekst byl w moim podpisie :cool1:[/quote] Ja mam długie włosy i czuje sie urazona :obrazic: :diabloti: Quote
orzech Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [SIZE=1]Treść usunięta przez orzechatora.[/SIZE] Quote
NightQueen Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='orzech']dzieki dzieki ;) ale ja jestem DUMNY z tego, ze jestem lysy :P czy teraz dlugowlosi poczuja sie urazeni i dostane bana? :D hmm... napewno, bo analogiczny tekst byl w moim podpisie :cool1:[/quote] heh Podpadłeś !!! :mad: Czy ta laska oznacza że już Paulina wolna jest :P Nie domagaj się tak tego bana bo się doprosisz w końcu :diabloti: [SIZE=1][COLOR=Wheat] jak tak dalej pójdzie to na dogo zostaną tylko wazeliniarze [/COLOR][/SIZE] Quote
Paulina87 Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='orzech'] [URL]http://img100.imageshack.us/img100/2616/btbzb9.jpg[/URL][/quote] A Ty mi mówisz, że nie jesteś rozchwytywany jak co zdjęcie to jakaś dziewczyna :cool3: A o tą długowłosą na ostatnim zdjęciu to aż będę zazdrosna, tak ją obejmujesz Quote
orzech Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='Paulina87']A Ty mi mówisz, że nie jesteś rozchwytywany jak co zdjęcie to jakaś dziewczyna :cool3:[/quote] to nie tak... dalem im jagodzianke zeby sie ustawily ze mna na zdjeciu:lol: slonce przeciez wiesz, ze one nic dla mnie nie znacza :D [quote]Czy ta laska oznacza że już Paulina wolna jest :P[/quote] nawet o tym nie mysl grrr... wrr... :P Quote
AgaCzips Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='orzech'] mam nadzieje, ze nie widac za co ja trzymam... bo znowu bede mial problemy:cool1:[/quote] sie nie zdziw jak dostaniesz za wandalizm:diabloti: w końcu chodzisz po publicznym pomniku czy co to tam jest:eviltong: Quote
orzech Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='AgaCzips']sie nie zdziw jak dostaniesz za wandalizm:diabloti: w końcu chodzisz po publicznym pomniku czy co to tam jest:eviltong:[/quote] kurde chyba musze sie faktycznie zmienic... bo przemyslalem wszystko i doszedlem do wniosku, ze straszne bydle ze mnie :D od dzisiaj jestem babinicz :D Quote
Matusz Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [COLOR=DarkGreen][B]Proszę zakończyć tą dyskusję poniżej poziomu... Przypominam, że to Galeria Dogomaniaków...[/B][/COLOR] Quote
Justa Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Że tak wtrącę - kiedyś była Galeria i ok - komenatowało się zdjęcia. Ale teraz zmieniła się w Foto Blogi, więc chyba taki zdjęciowy off-top:roll: albo ja czegoś tu nie rozumiem (?) Quote
Justa Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 białe sznurówki - skin na horyzoncie :diabloti: Quote
Viris Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [CENTER][COLOR=Lime][B]Mistrzu zaspokoję Twoją ciekawość i odpowiem - Twój podpis został usunięty decyzją większości moderatorów. A to że tak długo go miałeś świadczy o tym że czekaliśmy na wypowiedź wszystkich.[/B][/COLOR] [COLOR=Lime][B]Pozdrawiam.[/B][/COLOR] [/CENTER] Quote
orzech Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 to faktycznie dlugo zajelo wam podjecie tej fatalnej decyzji... czy jest mozliwosc podyskutowania na ten temat? jesli tak to gdzie i kiedy? Quote
Viris Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [CENTER][COLOR=Lime][B]Tak długo podejmowana decyzja nie jest poddawana dyskusji. Pozdrawiam.[/B][/COLOR] [/CENTER] Quote
orzech Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 w takim razie bardzo dziekuje za informacje. szkoda, ze musialem zapaskudzic forum, zeby sie tego dowiedziec :P Quote
Viris Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [CENTER][COLOR=Lime][B]Też mi strasznie z tego powodu. Myślę że już czas przestać dyskutować nie na temat. Pozdrawiam. [/B][/COLOR][/CENTER] Quote
asiunia Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='anetta']Asia?! :lying: Dzysis, Ty za każdym razem wyglądasz inaczej :mdleje: [/quote] Hej! :evil_lol:ach ta dzisiejsza chirurgia plastyczna:eviltong: [IMG]http://photos51.nasza-klasa.pl/dev94/0/076/755/0076755142.jpg[/IMG] Quote
diabelkowa Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 asia mam prosbe nie wstawiaj wiecej zdjec bo w kompleksy wpadam ;P orzech fajne buty jakbym kiedys moje stare glany widziala :)) [COLOR=Green][B] [off][/B][/COLOR] Quote
diabelkowa Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 tak diabel wygladal 2 lata temu [IMG]http://img293.imageshack.us/my.php?image=060607160357cz4.jpg[/IMG] nie wiem czemu mi wyszly blond wlosy takie jasne :P Quote
Recommended Posts