Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wybacz ,ale dyskusja z osobą ,której 2 poprzednie psy (napewno w 100% posluszne) zginęły pod kołami samochodów nie ma żadnego sensu.
Ależ ja nigdy nie pisałem ,ze nieużywam kolczatek.Używam czasem ,żeby ułatwić sobie życie.

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='olekg18']Wybacz ,ale dyskusja z osobą ,której 2 poprzednie psy (napewno w 100% posluszne) zginęły pod kołami samochodów nie ma żadnego sensu.
[/quote]
[I][B]Przesadziłeś...
jakbyś mógł to byś wsadził nóż w serce...ale nie musisz tego robić osobiście bo właśnie to zrobiłeś przez internet!!
Dobiłeś do celu!sprawiłeś że po raz kolejny czuję się winna..dowaliłeś mi maxymalnie...
faktycznie nie ma sensu ze mną rozmawiać...

:-([/B][/I]

Posted

[quote name='olekg18']Jaką bronia wojujesz od takiej giniesz słonko:*
Nie chciałem ,ale zmusiłaś mnie do użycia takiego argumentu:)[/quote]
[I][B]Nie odzywaj się już do mnie!!!!!!!!

nie chcę Cię nawet znać![/B][/I]

Posted

[quote name='olekg18'][URL="http://images25.fotosik.pl/60/86a72ed54251f9c9.jpg"]http://images25.fotosik.pl/60/86a72ed54251f9c9.jpg[/URL]
Przegladam foldery ze zdjęciami więc was pomęcze:P[/QUOTE]

Noo takie meczarnie to jak najbardziej mi sie podobaja :evil_lol::evil_lol:

zglaszam sie na kolejne :cool3:

Posted

[quote name='olekg18']paulinka?-nie uprzedzał cię nikt,że zbliżanie się do MOJEGO Tomeczka jest SUROWO zabronione?Bo bywam wtedy niemiły?????:)[/quote]
Ups.. to ja nic nie mówię o... :loveu: Orzechu, bo jeszcze mi się dostanie.
Ej Orzech, a o Olku mogę coś ładnego powiedzieć, czy też nie? To działa w obie strony ?

[quote name='Rinuś']
[I][B]a TY zawsze musisz pisać to co pomyślisz?Czasami można się powstrzymać od zbędnych komentarzy...[/B][/I][/quote]
Ja sobie akurat to u Olka bardzo cenię. Bo jest szczerzy, a szczerość, to jakbyś nie wiedziała zaleta.
I bardzo dobrze, że pisze to co myśli.

[quote name='Rinuś'][I][B]Olek podobno Twoje psy się słuchają...to czemu Czarek ma kolczatkę?:razz:[/B][/I][/quote]
ŻENUJĄCA jesteś :roll: Najpierw rozpoczynasz wojnę, a jak ktoś CI dowali, to zgrywasz urażoną, ze złamanym sercem, biedną dziewczynę.

[quote name='Rinuś'][I][B]Nie odzywaj się już do mnie!!!!!!!![/B][/I]

[I][B]nie chcę Cię nawet znać![/B][/I][/quote]

Rozbrajasz mnie :laugh2_2:

Posted

[quote name='Rybc!a']

Ja sobie akurat to u Olka bardzo cenię. Bo jest szczerzy, a szczerość, to jakbyś nie wiedziała zaleta.
I bardzo dobrze, że pisze to co myśli.

ŻENUJĄCA jesteś :roll: Najpierw rozpoczynasz wojnę, a jak ktoś CI dowali, to zgrywasz urażoną, ze złamanym sercem, biedną dziewczynę.

Rozbrajasz mnie :laugh2_2:[/quote]
[I][B]No cóż...jesteś taka jaka sama jak on...

Żal mi Was.[/B][/I]

Posted

RYBCIU droga. Nie chce bronić ani rinusia ani olka, bo mi ryba co oni do siebie gadają....ALE ! jestes załosna po prostu. Po tym jak olek po tobie jechał jak po łysej kobyle, włazisz mu w doope tak głęboko jak tylko się da. Mam nadzieje że doceni to Twoje błazeństwo, i da Ci już spokoj, bo żal było patrzeć na to jak Cię gnębi .

Nie osmieszaj sie dziewczyno.

Posted

[quote name='moon_light']RYBCIU droga. Nie chce bronić ani rinusia ani olka, bo mi ryba co oni do siebie gadają....ALE ! jestes załosna po prostu. Po tym jak olek po tobie jechał jak po łysej kobyle, włazisz mu w doope tak głęboko jak tylko się da. Mam nadzieje że doceni to Twoje błazeństwo, i da Ci już spokoj, bo żal było patrzeć na to jak Cię gnębi .

Nie osmieszaj sie dziewczyno.[/quote]

Chyba troszkę zacofana jesteś w temacie Rybc!a-Olek. :lol:

Posted

Rybc!a-dobijasz...ja bym się na miejscu Rinuś kompletnie załamała. Z tego co widzę tak jest...mogłabyś nic nie mówić. Poza tym nie wszyscy muszą wszystko wiedzieć o tym waszym, jak to ujęłaś "temacie Rybic!a-Olek" Jakbyś go nie lubiła tak bardzo, pewnie byś zrozumiała Rinuś...:roll:

PS:Proszę bardzo fanclubie Olka-naskakujcie na mnie, bo tylko do tego jesteście zdolni :diabloti:

Posted

[quote name='Justys95']Rybc!a-dobijasz...ja bym się na miejscu Rinuś kompletnie załamała. Z tego co widzę tak jest...mogłabyś nic nie mówić. Poza tym nie wszyscy muszą wszystko wiedzieć o tym waszym, jak to ujęłaś "temacie Rybic!a-Olek" Jakbyś go nie lubiła tak bardzo, pewnie byś zrozumiała Rinuś...:roll:

PS:Proszę bardzo fanclubie Olka-naskakujcie na mnie, bo tylko do tego jesteście zdolni :diabloti:[/QUOTE]

Justyna chyba przesadzasz :roll: Olka znam i lubie i jakos na nikogo nie naskakuje... :roll:

Posted

Ejjj temat gnojenia rybci jest już zamknięty od chyba ponad półroku:) Ryba swoje przeszła ukształtowałem jej psychike znosiła to z godnością więc ma spokój heheh:)
I nie wchodzi mi w dupe:)
Justyś95-żałosna jesteś TY

Posted

[quote name='olekg18']Ależ ja muszę wzbudzać w was wielkie emocje skoro zaczynacie się żreć mmmm .[/quote]
Nie pochlebiaj sobie :evil_lol:

[quote name='olekg18']Ejjj temat gnojenia rybci jest już zamknięty od chyba ponad półroku:) Ryba swoje przeszła ukształtowałem jej psychike znosiła to z godnością więc ma spokój heheh:)
I nie wchodzi mi w dupe:)
Justyś95-żałosna jesteś TY[/quote]
No gnojenia zamknięty, teraz zaczął się temat wlazenia w dupe.
Spoko rozumiem że dla Ciebie to "w to mi graj", ale zrozum, zal patrzec. serio:)

pozdrawiam was kochani, wesolych swiat , i zycze w nowym roku troche wiecej asertywnosci :loveu:

Posted

Hahaha i tak cię lubie heheh
Ależ nie pochlebiam sobie.Ja wiem ,że mnie kochacie .I nie ma się co dziwić taaaaakie ciacho z takim wspaniałym charakterem trafia się niezwykle rzadko