Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Vectra napisał(a):
a te kolorowe trio ?

kolorowe trio nie nadaje się na sesje ! czarna obraca się dupą i tylko rąbie patyki, ruda skacze na obiektyw a biały wydziera się by go gonić ! co to za zabawa!? no i min nie strzelają takich jak nasz czekoladowy mister :razz:

Posted

ja ostatnio , podjęłam trudną , ale męską decyzje i wywaliłam z wyra połowę psów :evil_lol: kupiłam im apartament , wyściełałam atlasem , aksamitem i puchem i w końcu śpię jak człowiek , wyprostowana , rozciągnięta .. a nie sparaliżowana o zziębnięta :cooldevi:

a ja też mam rude :diabloti:

Posted

Vectra napisał(a):
ja ostatnio , podjęłam trudną , ale męską decyzje i wywaliłam z wyra połowę psów :evil_lol: kupiłam im apartament , wyściełałam atlasem , aksamitem i puchem i w końcu śpię jak człowiek , wyprostowana , rozciągnięta .. a nie sparaliżowana o zziębnięta :cooldevi:

a ja też mam rude :diabloti:

myśmy spali bez psów ostatnie 4 lata, teraz uczymy się dzielić materac z Sevem ale to ciężkie.Dziś w nocy Jarek wykopał go z łózka bo się rozwalał to obrażony na znak protestu łaził po całej chacie i w kółko po schodach stukając łapami o podłogę a Jarek nadal dostawał szału bo wrażliwy na nocne odgłosy :diabloti:
w końcu wpuściłam nieboraka po mojej stronie i zwineliśmy się jak naleśniki by już Jarosława doszczętnie nie irytować :evil_lol:

• 4 weeks later...
Posted

modliszka wymyślała, muszę do niej napisać :) bo już nie szukam tylko idę spać. Zmęczyłam się już wcześniej szukaniem jednego pisma z gminy ale po 2 godzinach stwierdziłam ,że chyba wrzuciłam je do kominka ;)