Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

UWAGA!!! CZERWONY ALARM!!!

Pomóżcie uratować życie szczeniaczka !!!!!
Suczka ze swoim ciężko rannym szczenięciem, które ogromnie cierpi PILNIE!!! potrzebuje opieki i domu, chociaż do momentu wyleczenia malca. Liczymy na Wasze dobre serca. Szukamy choćby ogrodzonego kawałka podwórka na którym pieski byłyby bezpieczne. Będziemy organizować zbiórkę na jego leczenie. Prosimy o Wasze wsparcie!
Szczeniak jest już częściowo oswojony i daje się pogłaskać, suczka jest nieufna, ale to kwestia dni, bo widać, że bardzo chce się przełamać. Wygląda na to, że sunia boi się po prostu wszystkiego ponieważ broni szczeniaka.
Psy wyglądają na zadbane i domowe jednak są bezdomne. Jeśli pozostawimy je bez opieki, szczeniak może umrzeć. Telefon kontaktowy w sprawie szczeniaka i jego mamy:

608 028 124

:placz::placz: Jak widać piesek musi okropnie cierpieć!!!:placz:

Drogie cioteczki!

Pilnie potrzebujemy wsparcia finansowego. Jego leczenie bedzie drogie. Prosimy! Każdy grosz może pomóc uratować mu życie. Może jakieś bazarki? Szczeniak bez naszej pomocy może umrzeć!!
:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:
----------------------------------

I jak to na zakończenie przystało - jest bardzo szczęśliwe. Rana Morki -Amorki pięknie się goi, jest juz ok 5/6 rany zagojonej..[SIZE=5]
- SUczki jadą do Szwajcarji!!:multi:

:Rose:Bardzo bardzo dziękujemy za wasze wrażliwe serduszka:iloveyou: i za wszelką pomoc, jaką udzieliliście aby suczki dostały 2 szansę na lepsze życie!:Rose:
.

• Replies 945
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jezu przenajświętszy - łapcie i do porządnego weta lub kliniki dla zwierząt, on nie może być zostawiony w takim stanie. Piszcie do dziewczyn z AFN-u na pewno nie pożałują grosza. Jeśli trzeba, jestem gotowa coś wpłacić. Poproście Brucio o banerek, robi szybko i ładne!! Ale, błagam nie zostawcie go tak. Napiszcie Pw do pajuniu, może weźmie mamę i dzieciaka na ranczo. Byle szybko coś zrobić!!!

Posted

Agusiazet - nie ma u nas takiej kliniki gdzie mogłybysmy go umieścić:placz:
Może w Wa-wie an Sggw ale kasa potrzebna :placz:

asiaczek - ok 21 bedziemy miały nr konta i wszystkie potrzebne dane, napewno umieścimy:lol:

CIOTECZKI PROSIMY O POMOC!!
może wystawi ktoś bazarek??!?:-(
help....:placz::placz::placz:

Posted

Na SGGW to ponoć straszne pieniądze idą za leczenie, ale nie wiem, chyba warto. Czy w ogóle wzieliście szczeniora do jakiegoś weta? Dziewczyny z pieniędzy AFN-u na nagłe wypadki pewnie by coś dorzuciły. Napiszcie do Agi Mazury. To nie wyglada na błahostkę i pies na pewno cierpi. Wet. chociaż tymczasowo pomoże!!!

Posted

weszka napisał(a):
POMOCY!! Koniecznie małego trzeba zawieźć do kliniki. Taka rana się sama nie zagoi.
Myślę że trzeba będzie zrobić cegiełkowe allegro dla zebrania kasy.

Dobry pomysł. Kto moze się tym zająć?? ja nie mam konta na allegro:-(

Posted

Ta rana bez oczyszczenia i leczenia na 100 % nie zagoi sie sama wejdzie jeszcze martwica tkanek i tak nie wiem czy wogóle mu w tym miejscu zarośnie siersc.
Klinika konieczna.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gdzie te psiury są??????

Posted

Ja mam, ale nie wiem, czy osoba prywatna może zakładać aukcje cegiełkowe - są usuwane. Musi być na jakąś fundację i coś oferować w zamian, choćby zdjęcie psa. Napiszę do wiedzących i przekażę Wam. Czy szczeniak był u weta!!!!????

Posted

Może wystawiać aukcję osoba prywatna podając konto fundacji. Cegielka mogą być zdjęcia albo cokolwiek. Ja mogę zrobić - tylko proszę poinformujcie AFN - dziewczyny musza się zgodzić.
No i jak nazwać skarpetkę?

Posted

agusiazet napisał(a):
Ja mam, ale nie wiem, czy osoba prywatna może zakładać aukcje cegiełkowe - są usuwane. Musi być na jakąś fundację i coś oferować w zamian, choćby zdjęcie psa. Napiszę do wiedzących i przekażę Wam. Czy szczeniak był u weta!!!!????

Byl, przemył mu rane ale niestety psiaki pozostają na podwórku!!
Nie ma co domek choćby tymczasowy na wczoraj:placz:!!!!!!!!!
lub do kliniki! koniecznie!!:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:

Posted

weszka napisał(a):
Może wystawiać aukcję osoba prywatna podając konto fundacji. Cegielka mogą być zdjęcia albo cokolwiek. Ja mogę zrobić - tylko proszę poinformujcie AFN - dziewczyny musza się zgodzić.
No i jak nazwać skarpetkę?

Psiaka nazwalisy Amorek a jego mame Amika
może... "Na umierającego Amorka" ?? Nie wiem, jakkolwiek..:placz::placz::placz:

Posted

weszka napisał(a):
A czy kasa ma isć na AFN czy na Serce Dla Zwierząt??? Potrzebuję tej informacji i robię aukcję tylko zabierajcie tego bidulka!

Na AFN, Serce dla Zwierzat jest w trakcie rejestracji.
JA bede wystawiać ogłoszenia,

to do roboty dziewczyny szczeniak nie moze czekac:placz:

Posted

na moim osiedlu w krakowie jest paroletnia duza sunka z blizna po identycznej ranie, zawsze sie zastanawialam co sie jej przydarzylo

pytalam, nikt nie wie...
w kazdym razie jakos sie zagoilo i sunia zyje sobie teraz dobrze z wielka blizna

na tym maluchu sa powyzej rany slady jakby po klach...? moze go pogryzl jakis pies/psy?

wplace pieniazki na ratunek wkrotce