Jump to content
Dogomania

Pręgowano-szylkretowo-niebiesko-czarno-pieprzna galeria xD

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Super, ze sie podoba:cool3:

Dzisiejszy spacerek:

pierwsze było kopanie w kwiatkach...

a wzasadzie to wszystko zaczelo sie od wody..

póżniej była napaść na niedzwiadka : )...

Posted

a teraz krótka lekcja dla wszystkich-jak człowiek coś mówi to na niego patrz...

pózniej i tak rób swoje...

a jak jescze coś powie to zrób głupią minę-koniec

Posted

o drzalka jak miło!:grins: Przyjmujemy wszystkich uzależnionych z otwartymi ramionami:evil_lol: i tych nie również:lol:

Goldenka chciałam przehostowac specjalnie 4you Pyze i Tole, ale imageshack już nie chce wspolpracowac:eviltong: . Jutro wrzuca dwie małpy, które zbiły dzisiaj mojej mamie serwetnik i wazon:shake:

Posted

Ale słodziaaaszek! :loveu::loveu:

A jaki ma rewelacyjny wzorek szelkowy. :cool3: Pańcia ma bardzo dobry gust, gratulacje! (Teddy ma ten sam wzorek, tyle że na obróżce! :evil_lol: :lol:)

Posted

niedzwiadek:) napisał(a):
o drzalka jak miło!:grins: Przyjmujemy wszystkich uzależnionych z otwartymi ramionami:evil_lol: i tych nie również:lol:

Goldenka chciałam przehostowac specjalnie 4you Pyze i Tole, ale imageshack już nie chce wspolpracowac:eviltong: . Jutro wrzuca dwie małpy, które zbiły dzisiaj mojej mamie serwetnik i wazon:shake:

Hahahaha.... to masz koty:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='goldenka245']Hahahaha.... to masz koty

no taki już ich urok:lol: cos za cos... jak każda jest osobno to jest inaczej, a jak mamusia z corunia... to stare a głupie:eviltong:

[quote name='Viz']Ale słodziaaaszek!

A jaki ma rewelacyjny wzorek szelkowy. Pańcia ma bardzo dobry gust, gratulacje! (Teddy ma ten sam wzorek, tyle że na obróżce! )

hahahhahahhahahhahahhahah:diabloti: dziekujey, dziekujemy, zauwazylam, ze Viz tez odznacza sie znakomitym gustem:cool3: , ach ta obrózka, wspaniała:loveu:

:diabloti:

[quote name='Sznaucerka-Balbina']http://img141.imageshack.us/img141/8622/dsc00900sr4.jpg

no ja prawie na to wlazlam:roll:

[quote name='yash']jakie rogzy!

Scooby śliczny! super komponuje się z trawką

witamy nastepna uzalezniona:lol:

dziekujemy:loveu:

Kocie zdjęcia..

Dwie nierozłączne małpy (bardzo słaba jakość, ale jeszcze nieopanowałam do końca mojego aparatu :roll: )

Posted

I teraz zdjęcia trochę lepsze jakościowo, ale i tak żaden cud...:roll:

Zaczniemy od tego, który rządzi, czyli zajął jedyne legowisko :cool3:

Największa dama w domu :razz:

No i nasza kochana maruda:p

Posted

Dzień dobry:) Wpadliśmy się przywitać i mile zaskoczył nas wielki zwierzyniec:multi: Scooby jest przesłodki, podobnie jak kociaki:loveu: Też mam szylkretową kotkę, ale krótkowłosego dachowca;) Pozdrawiamy i zostawiamy mizianko dla wszystkich cudnych pycholków:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

o dziekujemy. dziekujemy:B-fly:

Mamy kolejnego sznaucera w galerii:multi: , ja nie wiem czy wy wiecie, ale każdy kolejny oglądany sznaucer przyspiesza powiekszenie sie zwierzynca... To moze sie zle skonczyc:shake:

Taaaa maruda jest the best, tylko ja nei wiem dlaczego ona dostala Pyza, a nie maruda :hmmmm: ... Doszłam do wniosku, że ona z wiekiem coraz więcej marudzi:stupid:

Wyciągnęłam mape zeby sprawdzic gdzie mozna isc na spacerek, ale mi sie nie udalo:mad:

zaczelo sie od tego, ze Scooby ze swoja pilka bardzo zainteresowali sie tym co robie i spoczeli obok...

Niespodziewnaie piłka potoczyła się na plan i Scoobciu musial sie do niej przysunąć, wkoncu nie mogl pozostac obojetny jak jego ukochana pilka sie od niego oddala

później piłka poszła w odstawke i już było tak... (bo w końcu jak pańcia może być bardziej zajęta czymś niż Scooby'm :-? )

Posted

i tak...

I nagle padło pytanie: "Kochana pańciu czy mogę zniszczyć?"

bez czekania na odpowiedź...

na końcu pojawiła się głupia mina... i pańcia wybaczyła zniszczenie ostatniego planu miasta:loveu: