olifka Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Doberek ;) Świetne fotki :loveu: http://img248.imageshack.us/img248/1198/dsc00740ct5.jpg Jakby była ostra ta fota to by była cudna! Ale i tak jest cudna :loveu: Quote
puzzle Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 Super, ze sie podoba:cool3: Dzisiejszy spacerek: pierwsze było kopanie w kwiatkach... a wzasadzie to wszystko zaczelo sie od wody.. póżniej była napaść na niedzwiadka : )... Quote
puzzle Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 były syczace jak kot łabędzie... i dzikie weze... a jak potwory zniknely to wrocilem do wody... Quote
puzzle Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 nagle zrobilo się głeboko... to wyszedłem i... poszedłem na paluszki Quote
puzzle Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 później ruszyliśmy w drogę wzdłuż takiej wielkiej wody... były różne atrakcje np most pod którym nie było wody:-? i kolejka... Quote
puzzle Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 a teraz krótka lekcja dla wszystkich-jak człowiek coś mówi to na niego patrz... pózniej i tak rób swoje... a jak jescze coś powie to zrób głupią minę-koniec Quote
puzzle Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 podczas spacerku wystąpiła cała seria dziwnych, śmiesznych, słodkich i głupawych min...(zła jakość) Quote
puzzle Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 a po spacerku Scooby'uś padł i spał (w końcu 10 km w nóżkach i cały dzień emocji...) jescze troche Bynia na koniec.... Quote
goldenka245 Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 http://img147.imageshack.us/img147/6744/dsc00840mr4.jpg :loveu: Ale kochany:cool3::loveu: Dawaj tego persa!:loveu: Quote
drzalka Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Witamy pięknego skoobiego i jego pańcie.. po obszczyzeniu piesek niedopoznania ;]Bedziemy wpadac czesto.. ;) pozdrawiam:p Quote
puzzle Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 o drzalka jak miło!:grins: Przyjmujemy wszystkich uzależnionych z otwartymi ramionami:evil_lol: i tych nie również:lol: Goldenka chciałam przehostowac specjalnie 4you Pyze i Tole, ale imageshack już nie chce wspolpracowac:eviltong: . Jutro wrzuca dwie małpy, które zbiły dzisiaj mojej mamie serwetnik i wazon:shake: Quote
yash Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 jakie rogzy! :loveu: Scooby śliczny! :D super komponuje się z trawką :D Quote
olifka Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 http://img141.imageshack.us/img141/8622/dsc00900sr4.jpg :scared: Quote
Viz Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Ale słodziaaaszek! :loveu::loveu: A jaki ma rewelacyjny wzorek szelkowy. :cool3: Pańcia ma bardzo dobry gust, gratulacje! (Teddy ma ten sam wzorek, tyle że na obróżce! :evil_lol: :lol:) Quote
goldenka245 Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 niedzwiadek:) napisał(a):o drzalka jak miło!:grins: Przyjmujemy wszystkich uzależnionych z otwartymi ramionami:evil_lol: i tych nie również:lol: Goldenka chciałam przehostowac specjalnie 4you Pyze i Tole, ale imageshack już nie chce wspolpracowac:eviltong: . Jutro wrzuca dwie małpy, które zbiły dzisiaj mojej mamie serwetnik i wazon:shake: Hahahaha.... to masz koty:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
puzzle Posted August 19, 2007 Author Posted August 19, 2007 [quote name='goldenka245']Hahahaha.... to masz koty no taki już ich urok:lol: cos za cos... jak każda jest osobno to jest inaczej, a jak mamusia z corunia... to stare a głupie:eviltong: [quote name='Viz']Ale słodziaaaszek! A jaki ma rewelacyjny wzorek szelkowy. Pańcia ma bardzo dobry gust, gratulacje! (Teddy ma ten sam wzorek, tyle że na obróżce! ) hahahhahahhahahhahahhahah:diabloti: dziekujey, dziekujemy, zauwazylam, ze Viz tez odznacza sie znakomitym gustem:cool3: , ach ta obrózka, wspaniała:loveu: :diabloti: [quote name='Sznaucerka-Balbina']http://img141.imageshack.us/img141/8622/dsc00900sr4.jpg no ja prawie na to wlazlam:roll: [quote name='yash']jakie rogzy! Scooby śliczny! super komponuje się z trawką witamy nastepna uzalezniona:lol: dziekujemy:loveu: Kocie zdjęcia.. Dwie nierozłączne małpy (bardzo słaba jakość, ale jeszcze nieopanowałam do końca mojego aparatu :roll: ) Quote
puzzle Posted August 19, 2007 Author Posted August 19, 2007 I teraz zdjęcia trochę lepsze jakościowo, ale i tak żaden cud...:roll: Zaczniemy od tego, który rządzi, czyli zajął jedyne legowisko :cool3: Największa dama w domu :razz: No i nasza kochana maruda:p Quote
despera Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Dzień dobry:) Wpadliśmy się przywitać i mile zaskoczył nas wielki zwierzyniec:multi: Scooby jest przesłodki, podobnie jak kociaki:loveu: Też mam szylkretową kotkę, ale krótkowłosego dachowca;) Pozdrawiamy i zostawiamy mizianko dla wszystkich cudnych pycholków:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
goldenka245 Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 http://img528.imageshack.us/img528/2083/dsc01017db6.jpg Jaki dumny:loveu::loveu::loveu: Quote
Paulina. Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Niebieska Maruda jest the best !! :loveu: :evil_lol: Quote
puzzle Posted August 19, 2007 Author Posted August 19, 2007 o dziekujemy. dziekujemy:B-fly: Mamy kolejnego sznaucera w galerii:multi: , ja nie wiem czy wy wiecie, ale każdy kolejny oglądany sznaucer przyspiesza powiekszenie sie zwierzynca... To moze sie zle skonczyc:shake: Taaaa maruda jest the best, tylko ja nei wiem dlaczego ona dostala Pyza, a nie maruda :hmmmm: ... Doszłam do wniosku, że ona z wiekiem coraz więcej marudzi:stupid: Wyciągnęłam mape zeby sprawdzic gdzie mozna isc na spacerek, ale mi sie nie udalo:mad: zaczelo sie od tego, ze Scooby ze swoja pilka bardzo zainteresowali sie tym co robie i spoczeli obok... Niespodziewnaie piłka potoczyła się na plan i Scoobciu musial sie do niej przysunąć, wkoncu nie mogl pozostac obojetny jak jego ukochana pilka sie od niego oddala później piłka poszła w odstawke i już było tak... (bo w końcu jak pańcia może być bardziej zajęta czymś niż Scooby'm :-? ) Quote
puzzle Posted August 19, 2007 Author Posted August 19, 2007 i tak... I nagle padło pytanie: "Kochana pańciu czy mogę zniszczyć?" bez czekania na odpowiedź... na końcu pojawiła się głupia mina... i pańcia wybaczyła zniszczenie ostatniego planu miasta:loveu: Quote
puzzle Posted August 19, 2007 Author Posted August 19, 2007 Jeszcze przed wybyciem pokaże wam zebranie rady nadzorczej... ZEgnam wszystkich bede jak wroce;) Quote
Recommended Posts