brazowa1 Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Kundelek pospolity.Sredniej wielkosci,szarawo-czarny,popalany.Bardzo mocno zbudowany,taki pakerek.Uszka klapniete.I niesamowity ogonek-nie zakrecony,nie zadarty,tylko po prostu połozony na grzbiecie.W schronisku od dwoch lat.Z psami dogaduje sie o tyle o ile,tzn-zaczepiony chetnie dołaczy sie do afery,ale generalnie nie jest kłopotliwy.Nieoceniony w kontaktach z ludzmi-przyjacielski i łagodny.Czysty-załatwia sie na spacerach.Ładnie chodzi na smyczy.Posłuszny.Ogolnie-brak jakichkolwiek przeciwskazan do adopcji-zapraszamy po Falco!Wiek rowniez sredni-ma okolo 6-7miu lat.Wykastrowany. Quote
oktawia6 Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 i od razu zaprezentujemy obwarzanka na zdjęciach ze wczoraj: na krótkim spacerku pozycja modela Brązowa w roli młodego prezentera-dobrze się sprawiła:evil_lol: i z boczku charakterystyczny ogon-prawie taki jak mają Basenji:cool3: zdjęcie z ozorkiem tak piecho jest mocnej postury, ale dobrze idzie na smyczy-nie wyrywa się, można bez problemu nad nim zapanowac na spacerze-ciekawe jak na kota by zaregował?. Quote
akucha Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Wystawiony. Fotki zwinęłam ufna w wyrozumiałość Oktawii ;) Quote
betty_labrador Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 sliczny, oby szybko znalazl dom. jest juz na allegro? Quote
oktawia6 Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 akucha napisał(a): Wystawiony. Fotki zwinęłam ufna w wyrozumiałość Oktawii ;) Akucha-ja tu tylko sprzątam-Brązowa jest dowodząca:evil_lol: Quote
oktawia6 Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 spacerek na pierwszą stronę!:painting: P.S. dobre pytanie-a może allegro mu wystwic? co Ty na to Brązowa? Quote
akucha Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Brązowa się zgadza na wszystkie ogłoszenia. Byleby tylko dom się znalazł... Quote
DuDziaczek Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 jaki piekny jezyczek!! ;> Hopciaj po domeczek Quote
oktawia6 Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 no i jak z allegro dziewczęta? mam bic Brązową czy nie zasłużyła:evil_lol: ? Quote
olenka_f Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 akucha napisał(a):Olenko, tekścik Brązowej jest super! ale za krótki Wiolcia dopisz coś ja już nie umiem nic wymyśleć:roll: Quote
akucha Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Olenko, co tam ma byc dopisane, o czym? Mogę dopisyć, zasugeruj coś. Quote
oktawia6 Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 to już widzę zalążek textu! ale bez ociągnia!;) Quote
Recommended Posts