Jump to content
Dogomania

I Ogólnopolskie Zawody Agility Radom'2007, 16.09.2007

Recommended Posts

Posted

[COLOR=black][COLOR=black]KA FORT oraz Związek Kynologiczny o/Radom[/COLOR]
[COLOR=black]serdecznie zapraszają na[/COLOR]
[COLOR=black][B]I Ogólnopolskie Zawody Agility Radom'2007[/B] - Fort Cup 2[/COLOR]

[COLOR=black]zawody sędziować będzie Beata Ryl[/COLOR]

[COLOR=black]Teren zawodów to:[/COLOR]
[COLOR=black]KS START, Radom Wernera 29/31[/COLOR]

[COLOR=black]startowe wynosi 20pln[/COLOR]

[COLOR=black]NIE BĘDZIE EGZAMINÓW[/COLOR]
[COLOR=black]rozegrane zostaną przebiegi indywidualne i drużynowe liczone do Fort Cup 2007[/COLOR]

[COLOR=black]link do formularza zgłoszeniowego[/COLOR]
[COLOR=black][URL="http://www.kafort.pl/php/fort_imprezy.php?id=9"]I Ogólnopolskie Zawody Agility Radom'2007[/URL][/COLOR]

[COLOR=black]serdecznie zapraszamy[/COLOR]
[COLOR=black]ZKwP o/Radom oraz KA Fort[/COLOR]
[/COLOR]

• Replies 284
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='OlaAB'][COLOR=black][COLOR=black]KA FORT oraz Związek Kynologiczny o/Radom[/COLOR]
[COLOR=black]serdecznie zapraszają na[/COLOR]
[COLOR=black][B]I Ogólnopolskie Zawody Agility Radom'2007[/B] - Fort Cup 2[/COLOR]

[COLOR=black]zawody sędziować będzie Beata Ryl[/COLOR]

[COLOR=black]Teren zawodów to:[/COLOR]
[COLOR=black]KS START, Radom Wernera 29/31[/COLOR]

[COLOR=black]startowe wynosi 20pln[/COLOR]

[COLOR=black]NIE BĘDZIE EGZAMINÓW[/COLOR]
[COLOR=black]rozegrane zostaną przebiegi indywidualne i drużynowe liczone do Fort Cup 2007[/COLOR]

[COLOR=black]link do formularza zgłoszeniowego[/COLOR]
[COLOR=black][URL="http://www.kafort.pl/php/fort_imprezy.php?id=9"]I Ogólnopolskie Zawody Agility Radom'2007[/URL][/COLOR]

[COLOR=black]serdecznie zapraszamy[/COLOR]
[COLOR=black]ZKwP o/Radom oraz KA Fort[/COLOR]
[/COLOR][/quote]

ze ja tego wczesniej nie widzialam,pewnie bedziem ho,ho radom sie rozwija

Posted

[quote name='OlaAB']ok, wycofam go - mam nadzieję, że to nic poważnego[/quote]
Stary numer - odezwało się serducho, choć od prawie 2 lat było jak dzwon, mieliśmy przyzwolenie pana doktora na sporty i w ogóle było cudnie. Wczorajsze badanie wykazało jakieś niepokojące skurcze, więc odpuszczamy sobie ciężką pracę. Na razie spokój, odpoczynek i leczymy się. Na obozie ma przyzwolenie na moczenie stóp w płytkiej wodzie :evil_lol: i to będzie cała jego aktywność ;) .
A co ja z nim zrobię, jak go już energia rozsadzi, to naprawdę nie wiem :diabloti: .

Posted

[quote name='Mokka']Stary numer - odezwało się serducho, choć od prawie 2 lat było jak dzwon, mieliśmy przyzwolenie pana doktora na sporty i w ogóle było cudnie. Wczorajsze badanie wykazało jakieś niepokojące skurcze, więc odpuszczamy sobie ciężką pracę. Na razie spokój, odpoczynek i leczymy się. Na obozie ma przyzwolenie na moczenie stóp w płytkiej wodzie :evil_lol: i to będzie cała jego aktywność ;) .
A co ja z nim zrobię, jak go już energia rozsadzi, to naprawdę nie wiem :diabloti: .[/quote]

O kurcze :(. Mam nadzieję, że szybko dojdzie do siebie.

Posted

[quote name='Mokka']
A co ja z nim zrobię, jak go już energia rozsadzi, to naprawdę nie wiem :diabloti: .[/quote]
Poszukaj dobrze, moze ma jakis wentyl to moglabys upuszczac od czasu do czasu...:roll:

• 2 weeks later...
Posted

Szukam wolnego miejsca dla naszej trójki- [SIZE=1]nie[/SIZE]poręczny mamut składany i kolanowy szczeniak [SIZE=1]( i za klatkę bym się nie obraziła...)[/SIZE].

Posted

A my szukamy do drużyny jednego psa (a najlepiej suczy z człowiekiem płci żeńskiej :evil_lol: - nie trzeba by było zmieniać specjalnie nazwy drużyny - nie no, poważnie to nie jest wymóg sine qua non ;-)), bo Jinx nie będzie. Ktoś chętny do biegania razem z Asti i Sabą? :cool3:

I proszę, niech ktoś weźmie Żaklę ze Żwirkiem, bo nam siem druga drużyna posypie a szkoda by było... :shake:

Posted

[quote name='Aussie']A my szukamy do drużyny jednego psa (a najlepiej suczy z człowiekiem płci żeńskiej :evil_lol: - nie trzeba by było zmieniać specjalnie nazwy drużyny [/quote]

Ula
nazwa druży przypisana jest do KONKRETNYCH zawodników, jeżeli więc choć jeden sięzmienił to zmienia się nazwa drużyny i zaczyna zbierać punkty od początku

Posted

W sprawie dojazdu w Radomiu nie pamiętam innych autobusów ale 7 ka na PEWNO jedzie na Wernera spod dworca.
przed dworcem pkp jest taka zatoczka gdzie zakręcają autobusy.
Stojąc plecami do dworca po lewej będzie stacja benzynowa,kwiaciarnia i budka fast food(mają dobre kurczaki:razz::evil_lol:
właśnie obok tej budki i kiosku z prasą rysza 7 ka czyli jest bardzo wygodny dojazd na zawody. ewnie będę jechać ze znajomą samochodem ale jakby nie to napiszę o której będę i chętnie poprowadzę.
do zobaczenia w Radomiu:multi::multi:

Posted

Dla osób jadących samochodem, mapki dojazdu zamieściłam [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=6791111&postcount=650"]tutaj[/URL] i [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=6791761&postcount=652"]tutaj[/URL]. Łopatologiczne wskazówki z Warszawy są [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=6791221&postcount=651"]tutaj[/URL].

Posted

[quote name='Zielsko']Przypominam, ze zaczynamy przyjmowac psy o 8:30, a o 9:00 zaczynamy skakac!

Wezcie tez ksiazeczki zdrowia / paszporty!

No i wszystkim zycze powodzenia.[/quote]
Książeczki zdrowia będziem mieć ale pracy nie:shake: 10 ZK było zamknięte a w tygodniu nie mam kiedy podjechać bo pracuję i dopiero w pniedziałek po zawodach będę mieć, ale my na razie zerówki, trudno bez wpisu pobiegniemy. Do zobaczenia:multi: