Jump to content
Dogomania

okolicePiły/TORRO. Ponad rok w schronisku, Torro ma DEPRESJE!! Albo DT albo koniec..

Recommended Posts

• Replies 947
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ANKA_89 napisał(a):
dobrze,że mi przypomniałaś, jutro musze go w końcu zmierzyć,na razie wiem tylko,że obwód klaty to ok.80 cm.
a schronisko jest ok.200 km od Poznania na północ ,i ok.30 km od Piły na północ
Podaj mi nazwę schronu. Jeśli nie publicznie to na PW. To ważne...
Robię wszystko co mogę, ale już wiem, że odpowiedź nadejdzie około 23 października... Nie wcześniej :-(

Posted

GoniaP napisał(a):
Podaj mi nazwę schronu. Jeśli nie publicznie to na PW. To ważne...
Robię wszystko co mogę, ale już wiem, że odpowiedź nadejdzie około 23 października... Nie wcześniej :-(

WĄSOSZKI k/KRAJENKI
Schronisko dla Zwierząt w Wasoszkach, 77-430 Krajenka, Wąsoszki 15, Komunalny Zakład Uzyteczności Publicznej w Krajence 77-430 Krajenka, ul. Wł. Jagiełły 26a, tel.(0-67) 263 8584

to jest oficjalna nazwa, tel jest do komunalki,więc w sprawie adopcji nie ma sensu tam wogóle dzwonić:cool1:

Posted

GoniaP napisał(a):
Jakie tam są warunki? I ile macie psów?

10 psów, 8 kojców/5 murowanych,3 siatka/,stare budy, kupa gnoju na wybiegu, jedzenie gotowane jest w rozwalającej się szopie,komunalka przywozi kości i śrut, wet przyjeżdza tylko na wezwanie, a jest wzywany tylko do szczepień, kastrację załatwiam z wetem z TOZ-u,
no nie wiem co jeszcze by Cie interesowało

Posted

linki mam w podpisie, "psy z Wąsoszek" to główny temat,w jego pierwszym poście jest link do tematu gdzie są przedstawione poszczególne psy wraz opisami i zdjęciami,
zdjęcia schroniska jako budynku przewijają się w głównym wątku,
jeśli coś potrzebujesz kopiuj;)

Posted

ANKA_89 napisał(a):
napisała do mnie pani zainteresowana wsparciem finansowym leczenia Boksia, tylko ,że w schronisku nie ma warunków, szansą jest chociażby DT...
Ojej, ale byłoby super. To może zmień tytuł wątku!