mama_Dorota Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Beata25 napisał(a):Serce mi pęka :-( :-( :-( A mnie pękło jak spojrzałam w jego oczka. Ale czwartego psa nie mogę na razie, a zwłaszcza psa... :placz: :placz: :placz: Quote
Jaga Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Rudzik jest od soboty na allegro... Czekamy na efekty... Serce mi peka, ze jest tak malo chetnych :( Quote
Beata25 Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 Brak mi słow jak go zareklamowac, to trzeba zobaczyc, przezyc, pokochac.... :-( :-( :-( Quote
Jaga Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Moze ktos na allegro go zauwazy, pokocha i zabierze do domu... Oby jak najprędzej :roll: Quote
Beata25 Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 nie wiem czy ktos zauwazy takiego brzydala, w schronisku jest juz tak dlugo i nikt na niego nawet nie spojrzy :placz: :placz: :placz: Quote
Tuuli Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Beata25 napisał(a):nie wiem czy ktos zauwazy takiego brzydala, w schronisku jest juz tak dlugo i nikt na niego nawet nie spojrzy :placz: :placz: :placz: Przecież on taki piękny! Mam słabość do rudzielców, a on jest pod pewnym względem taki podobny do jednego z moich, zwłaszcza na tych zdjęciach podkreślających cudny kolor sierści... Tym bardziej serce mi ściska:sad: A przecież im bardziej poszkodowany mieszkaniec schroniska, tym większe powinien wzbudzać współczucie, a tym samym powinien mieć większe szanse na adopcję. Szkoda, że teoria nie idzie w parze z praktyką:shake: Trzymam kciuki za odnalezienie nowego kochającego właściciela.:loveu: W tym momencie mogę pomóc tylko przez podnoszenie wątku. Pozdrawiam Quote
Beata25 Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 Tuuli napisał(a):Przecież on taki piękny! Mam słabość do rudzielców, a on jest pod pewnym względem taki podobny do jednego z moich, zwłaszcza na tych zdjęciach podkreślających cudny kolor sierści... Tym bardziej serce mi ściska:sad: A przecież im bardziej poszkodowany mieszkaniec schroniska, tym większe powinien wzbudzać współczucie, a tym samym powinien mieć większe szanse na adopcję. Szkoda, że teoria nie idzie w parze z praktyką:shake: Trzymam kciuki za odnalezienie nowego kochającego właściciela.:loveu: W tym momencie mogę pomóc tylko przez podnoszenie wątku. Pozdrawiam Może miałby szanse w schronisku, ale przebywa w pawilonie, gdzie odwiedzający praktycznie nie mają wstepu, dlatego trzeba go rozleklamowac gdzie sie da, poki co tylko na dogo i na allegro jest ogłoszony... :-( A to taki cudny psiak...:placz: Quote
Tuuli Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Beata25 napisał(a):Może miałby szanse w schronisku, ale przebywa w pawilonie, gdzie odwiedzający praktycznie nie mają wstepu, dlatego trzeba go rozleklamowac gdzie sie da, poki co tylko na dogo i na allegro jest ogłoszony... :-( A to taki cudny psiak...:placz: Tak się zastanawiam, co jeszcze można zrobić, żeby przyszły właściciel mógł go odnaleźć... A taki biedak, który doznał krzywdy i odosobnienia to dopiero odwdzięczy się człowiekowi za miłość i opiekę:glaszcze: Quote
Jaga Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Dzisiaj postaram sie wrzucic Rudzika na rozne serwisy internetowe... Ostatnio mam malo czasu, ale dla Rudzika go znajde.. Quote
Beata25 Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 Jaga napisał(a):Dzisiaj postaram sie wrzucic Rudzika na rozne serwisy internetowe... Ostatnio mam malo czasu, ale dla Rudzika go znajde.. Dzieki Jaga, jakos przynosisz mi szczescie... 2 psiaki wystawilas na allegro i 2 prawdopodobnie idą do nowych domków :multi: :multi: DZIĘKI !!!!!! Quote
Jaga Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Beata25 napisał(a):Dzieki Jaga, jakos przynosisz mi szczescie... 2 psiaki wystawilas na allegro i 2 prawdopodobnie idą do nowych domków :multi: :multi: DZIĘKI !!!!!! :oops: :oops: :oops: Rudzik jest juz na gumtree, gazecie i 4lapy. Chce jeszcze wrzucic na alegratke, ale cos mi mail aktywujacy konto nie przychodzi :angryy: Quote
Beata25 Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 Jaga napisał(a)::oops: :oops: :oops: Rudzik jest juz na gumtree, gazecie i 4lapy. Chce jeszcze wrzucic na alegratke, ale cos mi mail aktywujacy konto nie przychodzi :angryy: A da sie jeszcze na allegro? Quote
Beata25 Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 Lec na pierwszą strone :-( :-( :-( Quote
Beata25 Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 :angryy: :angryy: :angryy: Rudziku nie rob mi tego, wskakuj na pierwsza strone i pokazuj sie wszystkim, nie chowaj sie tak jak w schronisku...........:shake: Quote
Tuuli Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 [quote name='Beata25'] Co za spojrzenie... Super z niego piesek, więc podnoszę temat i ja. Beata25, ile on może mieć lat? Pisałaś, że starszy, ale tak szczerze mówiąc patrząc na zdjęcia ten przystojniak:cool3: wydaje mi się w średnim wieku, tylko, że zmarnowanym przez życie:shake: Quote
Ulaa Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 On byłby bardzo ładnym pieskiem, gdyby miał dobre jedzenie, spanko i miłość. Zrobiłby kariere w metamorfozach :lol: Quote
Beata25 Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 Nie wiem ile ma lat, byc moze ze jest po prostu zaniedbany, zapytam w niedziele jak bede opiekuna, to bede wiedziala cos wiecej na jego temat.... Quote
Beata25 Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 Rudzik spędzasz mi sen z powiek :-( :-( Quote
desdemona Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 pies wypieknieje, gdy znajdzie swojego czlowieka. pobyt w schronisku niestety mu nie sluzy. Quote
Beata25 Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 desdemona napisał(a):pies wypieknieje, gdy znajdzie swojego czlowieka. pobyt w schronisku niestety mu nie sluzy. Tylko co zrobic zeby znalazl tego czlowieka? tu nikt do niego prawie nie zagląda, w schronisku tym bardziej :-( :-( :-( jak ma sie pokazac swiatu??? Quote
Jaga Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Nawet na allegro male zainteresowanie :(, poki co jego strone obejrzaly zaledwie 32 osoby (a Psikusa 181) :( :( Quote
Beata25 Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 Jaga napisał(a):Nawet na allegro male zainteresowanie :(, poki co jego strone obejrzaly zaledwie 32 osoby (a Psikusa 181) :( :( Jaga ja juz nie wiem co robic, ręce mi opadają, w niedziele u niego bede, ale co z tego zdołuje sie tylko z tej bezsilnosci i tyle..........:placz: :placz: :placz: Quote
mar.gajko Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 MUSI być dobrze. Nie płakać kochane kobity. Każdy pies ma swojego człowieka. On też, tylko ten człowiek musi go znaleźć. Quote
Jaga Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Dobrze mowisz :) W koncu Psikusem tez nikt sie nie interesowal, a prosze jak sie jego historia skonczyla :). Z Rudzikiem na pewno bedzie podobnie :). A male zainteresowanie na allegro wynika pewnie z tego, ze jest gdzies na ostatnich stronach... jak aukcja bedzie sie konczyla to wskoczy na pierwsza :) Quote
Recommended Posts