Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 141
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Beata25 napisał(a):
nie wiem czy ktos zauwazy takiego brzydala, w schronisku jest juz tak dlugo i nikt na niego nawet nie spojrzy :placz: :placz: :placz:

Przecież on taki piękny! Mam słabość do rudzielców, a on jest pod pewnym względem taki podobny do jednego z moich, zwłaszcza na tych zdjęciach podkreślających cudny kolor sierści... Tym bardziej serce mi ściska:sad:

A przecież im bardziej poszkodowany mieszkaniec schroniska, tym większe powinien wzbudzać współczucie, a tym samym powinien mieć większe szanse na adopcję. Szkoda, że teoria nie idzie w parze z praktyką:shake:

Trzymam kciuki za odnalezienie nowego kochającego właściciela.:loveu: W tym momencie mogę pomóc tylko przez podnoszenie wątku.

Pozdrawiam

Posted

Tuuli napisał(a):
Przecież on taki piękny! Mam słabość do rudzielców, a on jest pod pewnym względem taki podobny do jednego z moich, zwłaszcza na tych zdjęciach podkreślających cudny kolor sierści... Tym bardziej serce mi ściska:sad:

A przecież im bardziej poszkodowany mieszkaniec schroniska, tym większe powinien wzbudzać współczucie, a tym samym powinien mieć większe szanse na adopcję. Szkoda, że teoria nie idzie w parze z praktyką:shake:

Trzymam kciuki za odnalezienie nowego kochającego właściciela.:loveu: W tym momencie mogę pomóc tylko przez podnoszenie wątku.

Pozdrawiam

Może miałby szanse w schronisku, ale przebywa w pawilonie, gdzie odwiedzający praktycznie nie mają wstepu, dlatego trzeba go rozleklamowac gdzie sie da, poki co tylko na dogo i na allegro jest ogłoszony... :-( A to taki cudny psiak...:placz:

Posted

Beata25 napisał(a):
Może miałby szanse w schronisku, ale przebywa w pawilonie, gdzie odwiedzający praktycznie nie mają wstepu, dlatego trzeba go rozleklamowac gdzie sie da, poki co tylko na dogo i na allegro jest ogłoszony... :-( A to taki cudny psiak...:placz:

Tak się zastanawiam, co jeszcze można zrobić, żeby przyszły właściciel mógł go odnaleźć...
A taki biedak, który doznał krzywdy i odosobnienia to dopiero odwdzięczy się człowiekowi za miłość i opiekę:glaszcze:

Posted

Jaga napisał(a):
Dzisiaj postaram sie wrzucic Rudzika na rozne serwisy internetowe... Ostatnio mam malo czasu, ale dla Rudzika go znajde..

Dzieki Jaga, jakos przynosisz mi szczescie... 2 psiaki wystawilas na allegro i 2 prawdopodobnie idą do nowych domków :multi: :multi: DZIĘKI !!!!!!

Posted

Beata25 napisał(a):
Dzieki Jaga, jakos przynosisz mi szczescie... 2 psiaki wystawilas na allegro i 2 prawdopodobnie idą do nowych domków :multi: :multi: DZIĘKI !!!!!!

:oops: :oops: :oops:

Rudzik jest juz na gumtree, gazecie i 4lapy. Chce jeszcze wrzucic na alegratke, ale cos mi mail aktywujacy konto nie przychodzi :angryy:

Posted

Jaga napisał(a):
:oops: :oops: :oops:

Rudzik jest juz na gumtree, gazecie i 4lapy. Chce jeszcze wrzucic na alegratke, ale cos mi mail aktywujacy konto nie przychodzi :angryy:

A da sie jeszcze na allegro?

Posted

:angryy: :angryy: :angryy: Rudziku nie rob mi tego, wskakuj na pierwsza strone i pokazuj sie wszystkim, nie chowaj sie tak jak w schronisku...........:shake:

Posted

[quote name='Beata25']

Co za spojrzenie... Super z niego piesek, więc podnoszę temat i ja. Beata25, ile on może mieć lat? Pisałaś, że starszy, ale tak szczerze mówiąc patrząc na zdjęcia ten przystojniak:cool3: wydaje mi się w średnim wieku, tylko, że zmarnowanym przez życie:shake:

Posted

desdemona napisał(a):
pies wypieknieje, gdy znajdzie swojego czlowieka. pobyt w schronisku niestety mu nie sluzy.

Tylko co zrobic zeby znalazl tego czlowieka? tu nikt do niego prawie nie zagląda, w schronisku tym bardziej :-( :-( :-( jak ma sie pokazac swiatu???

Posted

Jaga napisał(a):
Nawet na allegro male zainteresowanie :(, poki co jego strone obejrzaly zaledwie 32 osoby (a Psikusa 181) :( :(

Jaga ja juz nie wiem co robic, ręce mi opadają, w niedziele u niego bede, ale co z tego zdołuje sie tylko z tej bezsilnosci i tyle..........:placz: :placz: :placz:

Posted

Dobrze mowisz :)

W koncu Psikusem tez nikt sie nie interesowal, a prosze jak sie jego historia skonczyla :). Z Rudzikiem na pewno bedzie podobnie :). A male zainteresowanie na allegro wynika pewnie z tego, ze jest gdzies na ostatnich stronach... jak aukcja bedzie sie konczyla to wskoczy na pierwsza :)