Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam podobnego psiaczka na wydanie. Tez się martwię, że go nikt nie zechce...

Dziewczyny, allegro to trochę mało... Znajdźcie kogoś, kto wstawi go na alegratkę, aaaby, eurocity...

• Replies 141
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

basiaap napisał(a):
Mam podobnego psiaczka na wydanie. Tez się martwię, że go nikt nie zechce...

Dziewczyny, allegro to trochę mało... Znajdźcie kogoś, kto wstawi go na alegratkę, aaaby, eurocity...

On juz jest na 4łapy, alegratka itp. Chyba jest Jaga nie...:roll: ?

Posted

Jest juz w tylu miejscach, ze stracilam rachube :oops: :oops: , rozreklamowany w kazdym razie jest. Chociaz allegro to podstawa.. przynajmniej tak wynika z moich ostatnich doswiadczen.. (bo ja sama rowniez swoja sunie wypatrzylam na allegro..)

Posted

Bylam w sobote u Rudzika, lezal strasznie smutny przy budzie, serce mi sie krajalo :-( on raczej starszy juz jest- przyjzalam mu sie uwaznie i zauwazylam ze nie ma prawie zebow....

Posted

Rudy przystojniaku, pokaż się światu!:)

Biedak, mam nadzieję, że wiek jednak nie przekreśli szans na adopcję:shake: Z tego co piszecie, to rzeczywiście jest w kiepskiej formie psychicznej:-( A tak łatwo i szybko mogłoby się to zmienić...

Posted

Jaga wszystko (tekst itd) jest ok, po prostu ludzie nie chcą takiego psiaka, wiem to po ich reakcjach jak go pokazuje w schronisku...Zawsze jak tylko będę w schronisku to on bedzie pierwszym którego zaproponuje niezdecydowanym ludziom, ale co to da....:-(
Jaga co robimy, przedłużamy aukcje? jest sens?