basiaap Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Mam podobnego psiaczka na wydanie. Tez się martwię, że go nikt nie zechce... Dziewczyny, allegro to trochę mało... Znajdźcie kogoś, kto wstawi go na alegratkę, aaaby, eurocity... Quote
Beata25 Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 basiaap napisał(a):Mam podobnego psiaczka na wydanie. Tez się martwię, że go nikt nie zechce... Dziewczyny, allegro to trochę mało... Znajdźcie kogoś, kto wstawi go na alegratkę, aaaby, eurocity... On juz jest na 4łapy, alegratka itp. Chyba jest Jaga nie...:roll: ? Quote
Jaga Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Jest juz w tylu miejscach, ze stracilam rachube :oops: :oops: , rozreklamowany w kazdym razie jest. Chociaz allegro to podstawa.. przynajmniej tak wynika z moich ostatnich doswiadczen.. (bo ja sama rowniez swoja sunie wypatrzylam na allegro..) Quote
Ulaa Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Bardzo dużo psów znajduje domy przez allegro, mój poprzedni tymczas - dalmatyńczyk, też tak poszedł do super domku :loveu: Quote
Beata25 Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 Ten sie jakos nikomu nie podoba :-( Quote
Beata25 Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 Litosci, niech ktos sie nad nim zlituje :modla: :modla: :modla: Quote
Jaga Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Do gory! Na pewno znajdzie sie ktos chetny na Rudzika! Quote
Tuuli Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Już wystarczająco dużo w swoim życiu przeszedł:(. Niech wreszcie zazna miłości. Wierzę, że mu się to w końcu uda:) Quote
Jaga Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Do gory Rudziku... Nie mozesz tracic nadziei i lezec taki zrezygnowany przy swojej budzie jak dzisiaj :( Quote
Beata25 Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 Bylam w sobote u Rudzika, lezal strasznie smutny przy budzie, serce mi sie krajalo :-( on raczej starszy juz jest- przyjzalam mu sie uwaznie i zauwazylam ze nie ma prawie zebow.... Quote
Tuuli Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Rudy przystojniaku, pokaż się światu!:) Biedak, mam nadzieję, że wiek jednak nie przekreśli szans na adopcję:shake: Z tego co piszecie, to rzeczywiście jest w kiepskiej formie psychicznej:-( A tak łatwo i szybko mogłoby się to zmienić... Quote
Beata25 Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 Jejku dziewczyny nie widziałyście jego smutnych oczu, nie mam sumienia koło niego przechodzić, patrzy z takim żalem w oczach :placz: :placz: :placz: Quote
Beata25 Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 Wkleiłam na pierwszą strone jego najnowsze zdjęcia, smutniejsze od poprzednich, ale i Rudzik z dnia na dzien smutniejszy ...:help1: Quote
Tuuli Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Przekochany z niego pies... Ale taki zrezygnowany...:shake: Quote
Beata25 Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 Nawet z allegro nikt sie nie zgłasza, bo po co komu taki stary, oszpecony pies...:-( Czy tylko mi on się podoba..........????? Quote
Jaga Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Lada chwila konczy sie aukcja Rudzika na allegro... A wyswietlen zaledwie 85.. Czy ktos ma pomysl na zmiane tytulu aukcji, ew. tekstu? Jesli tak to prosze o sugestie, moze cos schrzanilam i dlatego nikogo to nie bierze... Oto aukcja: http://www.allegro.pl/item227493602_rudzik_stracil_juz_nadzieje_czeka_na_smierc_pomoz_.html Quote
Beata25 Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 Jaga wszystko (tekst itd) jest ok, po prostu ludzie nie chcą takiego psiaka, wiem to po ich reakcjach jak go pokazuje w schronisku...Zawsze jak tylko będę w schronisku to on bedzie pierwszym którego zaproponuje niezdecydowanym ludziom, ale co to da....:-( Jaga co robimy, przedłużamy aukcje? jest sens? Quote
Recommended Posts