Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Biocha']Witam!
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Z kim mam się skontaktować po powrocie, aby odebrać Śrutkę? Czy mała jest już po sterylizacji? Pozdrawiam wszystkich serdecznie![/SIZE][/FONT][/quote]
Widzisz sliczna Srutko,juz nie długo i bedziesz w domu.Pozdrawiam cie Biocha:lol:

• Replies 368
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja bym chętnie wzięła Śrutkę.....
ale musiałabym przekonać rodziców, a pisałyście że Śrudka może być adoptowana tylko na terenie Łodzi, a do mnie z Łodzi z 12 godzin się jedzie :placz:

Posted

Niestety Śrutka nadal szuka domu. Biocha zrezygnowała z adopcji. :roll:

Pimpek :niewiem:. Ja nic nie poradzę.

Śrutka szuka odpowiedzialnego, kochającego domu. Takiego jedynego na zawsze.

Posted

Czekam na e-maila od Biochy. Wiem ( była ze mną w kontakcie e-meilowym), zże była zdecydowana na 100% na adopcję. Nie wiem co się stało, że do niej nie doszło. Nie osądzajmy na razie nikogo jak nie znamy przyczyn rezygnacji.

Posted

jak ona jest podobna do mojej Bianeczki :crazyeye:
biedna psinka , w głowie mi się nie mieści że można coś takiego sobie wymyślić jak strzelanie do psa :( jakim trzeba być potworem :(

mam nadzieję że maleńka szybko znajdzie kochający dom i zapomni o tym co ją spotkało .

Posted

[quote name='Helga_psiaki']a jeśli znalazłby się transport, to adopcja u Pimpka byłaby możliwa??[/QUOTE]

Nie wiem. Sunia nie jest pod moją opieką. Bunia zaznaczyła, że adopcja na terenie woj. łódzkiego.