buniaaga Posted June 15, 2016 Author Posted June 15, 2016 3 godziny temu, Poker napisał: Straszne. Każdemu może się zdarzyć ucieczka psa ,ale zawsze szlag mnie trafia. Może wtedy już lał deszcz albo burza była i dlatego uciekła w panice. Czy ktoś jej szuka? Oczywiście.Szuka ją DS i ich znajomi .Rozwieszają papierowe ogłoszenia.Powiadomione jest schronisko,straż miejska.Obdzwoniłam (zostawiając kontakt) do szpitala,sklepów,restauracji znajdujących się w okolicach.Na białystok online i facebook spotted jest ogłoszenie.Na razie cisza niestety :( Trzymajcie kciuki. Quote
Poker Posted June 15, 2016 Posted June 15, 2016 Ale czy ktoś jej szuka?? Nic nie piszecie o tym. Opisy terenów nic mi nie dają , bo ja nie znam Białegostoku. Quote
buniaaga Posted June 15, 2016 Author Posted June 15, 2016 3 godziny temu, buniaaga napisał: Oczywiście.Szuka ją DS i ich znajomi .Rozwieszają papierowe ogłoszenia.Powiadomione jest schronisko,straż miejska.Obdzwoniłam (zostawiając kontakt) do szpitala,sklepów,restauracji znajdujących się w okolicach.Na białystok online i facebook spotted jest ogłoszenie.Na razie cisza niestety :( Trzymajcie kciuki. 1 godzinę temu, Poker napisał: Ale czy ktoś jej szuka?? Nic nie piszecie o tym. Opisy terenów nic mi nie dają , bo ja nie znam Białegostoku. TAK SZUKA! Tak jak pisałam wyżej. Zadzwoniłam jeszcze do radia Akadera .Powiedzą na antenie o zaginięciu Róży z prośbą do słuchaczy o pomoc w jej poszukiwaniach. Quote
buniaaga Posted June 15, 2016 Author Posted June 15, 2016 Radio Jard też pomoże za pomocą anteny w poszukiwaniach Róży. Quote
Baltimoore Posted June 15, 2016 Posted June 15, 2016 O rany :( Mocne kciuki za szybkie odnalezienie Różyczki. Quote
Poker Posted June 15, 2016 Posted June 15, 2016 Minęłyśmy się z postami. Dobrze jeszcze dać zdjęcia zdjęcia Róży taksówkarzom i śmieciarzom. Quote
doris66 Posted June 15, 2016 Posted June 15, 2016 Jest pierwszy sygnał........... widziano Róże wczoraj wieczorem w osiedlu bloków całkiem niedaleko miejsca skąd uciekłą. Koleżanka pojechała tam właśnie szukac i rozpytywać ludzi. Dobrze, że trzyma sie terenu i skoro wczoraj była w okolicy to znaczy, że nie biega jak oszalała, raczej gdzies sie chowa w pobliżu. Ktos musi w końcu ja zauważyć. Przestało padać, więcej ludzi wyjdzie na ulice, więcej szans na zauważenie suni i ogłoszeń że jest poszukiwana. Myslmy pozytywnie. Quote
Moli@ Posted June 16, 2016 Posted June 16, 2016 Odnalazła się zguba :) Różyczka już w domu :) Zgarnęła ją Pani z yorkiem i zabrała ...zadzwoniła na numer z ogłoszeń rozklejonych na osiedlu Quote
buniaaga Posted June 16, 2016 Author Posted June 16, 2016 Potwierdzam.Róża całą i zdrowa odnaleziona jest już w ds Dziękuję wszystkim za pomoc w szukaniu Róży Quote
Moli@ Posted June 16, 2016 Posted June 16, 2016 Malutka Agusia dzielnie szukała w nocy Różyczki,,,;) Quote
Poker Posted June 16, 2016 Posted June 16, 2016 2 godziny temu, buniaaga napisał: Potwierdzam.Róża całą i zdrowa odnaleziona jest już w ds Dziękuję wszystkim za pomoc w szukaniu Róży Zaglądałam z drżącym sercem . Jak się cieszę ,że mała jest. Dobra pani ,że się nią zaopiekowała i zadzwoniła. Agusia bardzo dzielna. Quote
Moli@ Posted June 25, 2016 Posted June 25, 2016 Pani Gosiu bardzo dziękujemy za pamięć...miłą niespodziankę...Pan Jarek podarował naszym psom i przywiózł 3 legowiska plus konserwy. Jaki ten świat mały...Pana Jarka poznałyśmy przy okazji sterylizacji kotek w Królowym, lata temu ;) pożyczał nam kontenerki. ps., mam nadzieję że Różyczkę nie interesują już samodzielne spacerki ;) Quote
buniaaga Posted August 16, 2016 Author Posted August 16, 2016 Pozdrowienia od Róży. U suni wszystko w porządku.Aktualnie Róża jest ze swoją rodziną na wakacjach nad morzem Quote
Nadziejka Posted August 16, 2016 Posted August 16, 2016 Kochana przecudna stokroc najlepsiutkiego slemy zdrowenka wszelkiej radosci caluniej Rodzince Rozyczkowej zdrowenka Quote
Poker Posted August 16, 2016 Posted August 16, 2016 Wielką radością jest widzieć szczęśliwą Różyczkę. Quote
doris66 Posted August 18, 2016 Posted August 18, 2016 Przy pańci zawsze najlepiej......skad ja to znam. Quote
Moli@ Posted December 10, 2016 Posted December 10, 2016 Getry, piłeczka, ciasteczka wątrobowe...Mikołaj u Różyczki :) Quote
Moli@ Posted December 10, 2016 Posted December 10, 2016 Śliczna Różyczka...wspaniała rodzina :) Różyczka chodzi na 4 łapkach, utyka bo łapka jest trochę krótsza ale chodzi :) Z radości aż nie wiem co napisać . Byłyśmy z wizytą u Różyczki. Cała rodzina jest szczęśliwa. Różyczka jest pełnoprawnym członkiem rodziny. Ona, Pani Małgosia, jej mąż, córeczki wszyscy są w sobie zakochani na zabój. Wymizałyśmy dziewczynkę, wycałowałyśmy. Zawiozłyśmy naszej skarbuni maleńki prezencik, przede wszystkim skarpetki żeby łapeńka nie marzła. Ciasteczka od Wiosny szalenie Różyczce smakowały. Opowieściom, jakim wspaniałym psem jest Różyczka nie było końca :) Quote
Baltimoore Posted December 10, 2016 Posted December 10, 2016 Cudnie się ogląda i czyta :D :D :D Quote
Recommended Posts