Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
3 godziny temu, Poker napisał:

Straszne. Każdemu może się zdarzyć ucieczka psa ,ale zawsze szlag mnie trafia. Może wtedy już lał deszcz albo burza była i dlatego uciekła w panice.  Czy ktoś jej szuka?

Oczywiście.Szuka ją DS i ich znajomi .Rozwieszają papierowe ogłoszenia.Powiadomione jest schronisko,straż miejska.Obdzwoniłam (zostawiając kontakt) do szpitala,sklepów,restauracji znajdujących się w okolicach.Na białystok online i facebook spotted jest ogłoszenie.Na razie cisza niestety :(

Trzymajcie kciuki.

Posted
3 godziny temu, buniaaga napisał:

Oczywiście.Szuka ją DS i ich znajomi .Rozwieszają papierowe ogłoszenia.Powiadomione jest schronisko,straż miejska.Obdzwoniłam (zostawiając kontakt) do szpitala,sklepów,restauracji znajdujących się w okolicach.Na białystok online i facebook spotted jest ogłoszenie.Na razie cisza niestety :(

Trzymajcie kciuki.

1 godzinę temu, Poker napisał:

Ale czy ktoś jej szuka?? Nic nie piszecie o tym. Opisy terenów nic mi nie dają , bo ja nie znam Białegostoku.

TAK SZUKA! Tak jak pisałam wyżej.

Zadzwoniłam  jeszcze do radia Akadera .Powiedzą na antenie o zaginięciu Róży z prośbą do słuchaczy o pomoc w jej poszukiwaniach.

Posted

Jest pierwszy sygnał........... widziano Róże wczoraj wieczorem w osiedlu bloków całkiem niedaleko miejsca skąd uciekłą. Koleżanka pojechała tam właśnie szukac i rozpytywać ludzi. Dobrze, że trzyma sie terenu i skoro wczoraj była w okolicy to znaczy, że nie biega jak oszalała, raczej gdzies sie chowa w pobliżu. Ktos musi w końcu ja zauważyć. Przestało padać, więcej ludzi wyjdzie na ulice, więcej szans na zauważenie suni i ogłoszeń że jest poszukiwana. Myslmy pozytywnie.

Posted

Odnalazła się zguba :) Różyczka już w domu :)

Zgarnęła ją Pani z yorkiem i zabrała ...zadzwoniła na numer z ogłoszeń rozklejonych na osiedlu

Posted
2 godziny temu, buniaaga napisał:

Potwierdzam.Róża całą i zdrowa odnaleziona jest już w ds

Dziękuję wszystkim  za pomoc w szukaniu Róży

Zaglądałam z drżącym sercem . Jak się cieszę ,że mała jest.  Dobra pani ,że się nią zaopiekowała i zadzwoniła.

Agusia bardzo dzielna.

• 2 weeks later...
Posted

Pani Gosiu bardzo dziękujemy za pamięć...miłą niespodziankę...Pan Jarek podarował naszym psom i przywiózł 3 legowiska plus konserwy.

Jaki ten świat mały...Pana Jarka poznałyśmy przy okazji sterylizacji kotek w Królowym, lata temu ;) pożyczał nam kontenerki.

ps., mam nadzieję że Różyczkę nie interesują już samodzielne spacerki ;)

• 1 month later...
  • 1 month later...
  • 2 months later...
Posted

pzr83owzqzbz_t.jpg

fdolkbdwixjb_t.jpg

Śliczna Różyczka...wspaniała rodzina :)

Różyczka chodzi na 4 łapkach, utyka bo łapka jest trochę krótsza ale chodzi :)

Z radości aż nie wiem co napisać . Byłyśmy z wizytą u Różyczki. Cała rodzina jest szczęśliwa. Różyczka jest pełnoprawnym członkiem rodziny. Ona, Pani Małgosia, jej mąż, córeczki wszyscy są w sobie zakochani na zabój. Wymizałyśmy dziewczynkę, wycałowałyśmy. Zawiozłyśmy naszej skarbuni maleńki prezencik, przede wszystkim skarpetki żeby łapeńka nie marzła. Ciasteczka od Wiosny szalenie Różyczce smakowały. Opowieściom, jakim wspaniałym psem jest Różyczka nie było końca :)