Jump to content
Dogomania

Mała i bezbronna Chilli - juz ma domek - wygrzewa się w Ostrodzie, u dogomaniaczki

Recommended Posts

Posted

Imię : Czili

Pochodzenie : Schronisko w Ostródzie

Adres zamieszkania : mieszkam na spokojnym osiedlu w domku jednorodzinnym. :oops:

Najczęściej przebywam : w tym samym pokoju co moja pani

Uluniona potrawa : mięso mielone, mięsko pedigree w sosie (najlepszy kurczak z marchewką), nie gardzę ciasteczkami oczywiście bez cukru bo muszę trzymać linię !:evil_lol::evil_lol:

Ulubiony kolega/koleżanka : Póki co to mam jednego kolegę - Piston ( ale wszyscy mówią na niego Ciołek;-)) zza płotu

Moja pani : jak nie ma w pobliżu jedzenia to sisia0, jeżeli małe conieco się znajdzie w pobliżu to ten kto mi to chętnie odda ...:sabber:

Ulubione zajęcie : wskakiwanie na kolana, popiskiwanie zeby mnie pomiziali no i oczywiście..jedzenie:eviltong:

aaa... ewentualnie fittnes (czytaj.spacer):Dog_run:

Ulubione miesjce : na dworzy to pod jabłonką, a w domu to kolana pańci

Czego nie lubię : kąpieli, nie lubię też spać sama, nie lubię wchodzić po schodach, za to lubię po nich schodzic.:diabloti:

Chyba wszystko...jak coś to piszcie a odpowiem...raczej. A teraz idę na kolanka do pańci

• Replies 174
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

lidka_park napisał(a):
Śliczna prawda ???? :loveu:

a łiiiiiiiiii .... nie chce zapeszac ale moja mama (kochaniutka na świecie) w koncu dala se przemowic .... i za tydzien w sobote przyjedzie i ja chce obejrzec !!!! :multi: :multi: :multi: :multi: ...jeju tylko zeby sie zgodzila ja zabrac.. .... prosze prosze !

Posted

takkk ...tylko ostrzegam i sama sobie mowie w duchu ze moja mama jest zmienna... musze sie trzymac zeby nie zrobic soie zbyt wielkiej nadzieji bo potem moge sie rozczarowac

Posted

mamy są zmienne ale mają dobre serduszko i jak zobaczy to maleństwo i jeszcze jej powiesz,że ona sie tutaj tak boi i marznie...to nie ma zmiłuj musi stopnieć:loveu::cool3:

Posted

Sunia jest prześliczna!
Oby trafiła w Twoje, dobre ręce, sisia0. Wygląda na taką przestraszoną, taką stęsknioną za miłością...
Trzymam kciuki :)

Posted

no coż wyszło ale nie do końca ... no oczywiscie Chilli bedzieu mnie, ale dowiedzialam sie ze ona niestety jest w ciazy ... trzeba poczekac az urodzi i dopiero bedzie gotowa do adopcji. i wtedy ja biore... w kazdym razie jest "zaklepana" i ma domek u mnie !!!!

Posted

będzie imprezka ... to chce byc ojcem chrzestnym a kto matka maluszków :cool3: :cool3: :cool3:

:smilecol: :smilecol: :bigcool: :bigcool: :BIG: :BIG: :tort: :laola: :cunao:

Posted

[quote name='matusz5']sisia a cóż to za avatr masz????????? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a zwierzaczek z simsów i kosteczke moderator.... :P:P tak na przekor :diabloti: