Jump to content
Dogomania

Mała i bezbronna Chilli - juz ma domek - wygrzewa się w Ostrodzie, u dogomaniaczki

Recommended Posts

Posted

ja tez sie ciesze dzisiaj kupila dwie metalowe na gumie miseczki obrozke zielona i smyczke zielona :P:P nawet szamopn mam ---tylko zostalo legowisko :P

• Replies 174
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Izunia86 napisał(a):
To wyprawka juz praktycznie gotowa :multi: A kiedy Chilli bedzie u Was ? Musi odchowac szczeniaczki ?

o takkkk wyprawka gotowa.... normalnie nie poznaje moeje mamy.. w sobote przyjedzie zobaczyc szczeniaczki i przywiezie jej jakas dobra karme czy cos tam do jedzonka :):) a chilli musi odchowac szczeniaczki ...nie wiem ile bedzie to trwalo 1miesiac - 1,5 ....a ja juz nie moge sie doczekac

Posted

[quote name='matusz5']dzisiaj będą zdjęcia...

chyba nie mam obowiązku całe dnie przesiadywać na dogo?? co?

a co ty taki nerwowy... ja sie tylko zapytalam.:oops: jesli nie masz czasu moga byc jutro... nie musisz siedziec caly dzien na dogo - ja tez nie siedze caly dzien:cool1:

Posted

[quote name='sisia0']a co ty taki nerwowy... ja sie tylko zapytalam.:oops: jesli nie masz czasu moga byc jutro... nie musisz siedziec caly dzien na dogo - ja tez nie siedze caly dzien:cool1:

a czy ja jestem nerwowy?? no co ty ??:evil_lol::evil_lol:

Posted

Jakie kochane kluseczki bialutkie :loveu:
Rude znaczenia chyba im wyjdą za jakiś czas..zdaje mi się, że na jednym trochę widzę rudych smug.

Posted

[quote name='Evas']Co słychać u mamusi i maluchów? Wiadomo czy to dziewczynki czy chłopczyki?

No własnie nie wiem jak z płcią bo jak u niej bylismy to nie dała podejść za blisko... Broni swoich dzieci mamuśka

Posted

gwiazda0 napisał(a):
dzieki za zdjęcia.....:loveu: fajne te małe....tak trochę podobne do małego białego chomika :cool3:

przeciez ty masz szarego chomika... :eviltong: