neverend Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 One mają taki nalot...że tak powiem rudawy:) Quote
gwiazda0 Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 a czy już wiadomo jaka jest ich płeć??? Quote
neverend Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Och przepraszam,że nie odpisuję... Płeć jeszcze nieznana, w sobotę sprawdzę, bo sunia będzie na spacerze, to będzie spokojniej i bez stresów zwłaszcza dla niej... A tak poza tym z maluchami widziałam się w poniedziałek i wyglądały dobrze...Mamusia się o nie troszczy:) Quote
Evas Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Masz dużo zajęć, poczekamy cierpliwie na odpowiedzi.;) Te maluchy są rozrzewniające, takie fasolki, śpią sobie bezpiecznie. Quote
neverend Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 zdjęć rzeczywiście sporo trzepnęłam,ale dobrze- lepiej na nich widać... są słodziutkie i przecudne:)szybko znajdą domki.. Quote
mowie-nie-arce Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 To dobrze że maluchy są zdrowe ..przekaże sisi0 ona się ucieszy :P Już nie może się doczekać aż Czili będzie u niej w domu Quote
Evas Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Może uda się najpierw znaleźć domy maluchom. Chyba będą bardzo osamotnione, bez mamy, w schronisku. Quote
neverend Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 są takie śliczne,że na pewno razem z mamą a może nawet wcześniej pójdą do domków... I tak muszą być z mamą do minimum 5 tygodni...choć właściwie powinny 8.. Quote
mowie-nie-arce Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Jeszcze tylko 3 tyg. a potem domek u sisi0:D Quote
Evas Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 neverend napisał(a):są takie śliczne,że na pewno razem z mamą a może nawet wcześniej pójdą do domków... I tak muszą być z mamą do minimum 5 tygodni...choć właściwie powinny 8.. Jak się ją zabierze za wcześnie, może mieć problemy z zalegającym w sutkach pokarmem, no i dla maluchów pokarm mamy jest potrzebny, najlepszy. Quote
neverend Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Evas napisał(a):Jak się ją zabierze za wcześnie, może mieć problemy z zalegającym w sutkach pokarmem, no i dla maluchów pokarm mamy jest potrzebny, najlepszy. dokładnie...niech będą 8...przynajmniej większa pewność... Quote
mowie-nie-arce Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 że co..mi mówili że 6 tyg... przeciez ja tu robie codziennie odliczanie... a w sumie i tak to nie odemnie zależy :(:( podłamaliscie mnie - znaczy się przekaże sisi0 :D Quote
mowie-nie-arce Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Jeszcze 3 tygodnie .... i będziesz miała swoje legowisko i obroże i miseczki... Quote
gwiazda0 Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 szczeniaki (o ile dobrze zapamiętałam) to biały szczeniak jest suczką a biało-brązowu jest psem.......chyba dobrze zapamiętałam....hm....... Quote
mowie-nie-arce Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 [quote name='gwiazda0']szczeniaki (o ile dobrze zapamiętałam) to biały szczeniak jest suczką a biało-brązowu jest psem.......chyba dobrze zapamiętałam....hm.......[/quote] no dobrze zapamiętałas. (masz waidomosc PW-w prawym gornym rogu) never ma zdjęcia wiec tam kiedy bedzie maial czas to wstawi..i zeby podac wiecej informacji to napisze ze male czują sie dobrze mamusia sie nimi opiekuje... otworzyly juz oczka. troszke sie kluseczki zrobily i zaczely sie juz czolgac po poslaniu Czili (spolszczone imię) :D Quote
neverend Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Dokładnie-fotki wstawię w miarę możliwości... Quote
neverend Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Dzieci Chilli: Sunia - Fergie (Ferdżi) Piesek - Rupert I razem Quote
neverend Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 [quote name='gwiazda0']one są przecudowne....:loveu: szybko znajdą domki Quote
gwiazda0 Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 [quote name='neverend']szybko znajdą domki a jak nie (tfu),to ubłagam rodziców,żeby ja przygarnąć Quote
gwiazda0 Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 przynajmniej Ruperta,ba w domu juz mam psa :p Quote
mowie-nie-arce Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Słodziaszki :)czy mi sei wydaje czy Rupert bedzei mial lekko pofalowane włoski ...#cool3 DZięki never za zdjęcia ;) Quote
gwiazda0 Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 [quote name='mowie-nie-arce']Słodziaszki :)czy mi sei wydaje czy Rupert bedzei mial lekko pofalowane włoski ...#cool3 DZięki never za zdjęcia ;) dobrze ci sie zdaje...nawet troche widać,ze ma pofalowane :smile: Quote
Recommended Posts