Jump to content
Dogomania

Mała i bezbronna Chilli - juz ma domek - wygrzewa się w Ostrodzie, u dogomaniaczki

Recommended Posts

• Replies 174
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Och przepraszam,że nie odpisuję...

Płeć jeszcze nieznana, w sobotę sprawdzę, bo sunia będzie na spacerze, to będzie spokojniej i bez stresów zwłaszcza dla niej...

A tak poza tym z maluchami widziałam się w poniedziałek i wyglądały dobrze...Mamusia się o nie troszczy:)

Posted

neverend napisał(a):
są takie śliczne,że na pewno razem z mamą a może nawet wcześniej pójdą do domków... I tak muszą być z mamą do minimum 5 tygodni...choć właściwie powinny 8..

Jak się ją zabierze za wcześnie, może mieć problemy z zalegającym w sutkach pokarmem, no i dla maluchów pokarm mamy jest potrzebny, najlepszy.

Posted

Evas napisał(a):
Jak się ją zabierze za wcześnie, może mieć problemy z zalegającym w sutkach pokarmem, no i dla maluchów pokarm mamy jest potrzebny, najlepszy.

dokładnie...niech będą 8...przynajmniej większa pewność...

Posted

[quote name='gwiazda0']szczeniaki (o ile dobrze zapamiętałam) to biały szczeniak jest suczką a biało-brązowu jest psem.......chyba dobrze zapamiętałam....hm.......[/quote]

no dobrze zapamiętałas. (masz waidomosc PW-w prawym gornym rogu) never ma zdjęcia wiec tam kiedy bedzie maial czas to wstawi..i zeby podac wiecej informacji to napisze ze male czują sie dobrze mamusia sie nimi opiekuje... otworzyly juz oczka. troszke sie kluseczki zrobily i zaczely sie juz czolgac po poslaniu Czili (spolszczone imię) :D

Posted

[quote name='mowie-nie-arce']Słodziaszki :)czy mi sei wydaje czy Rupert bedzei mial lekko pofalowane włoski ...#cool3 DZięki never za zdjęcia ;)

dobrze ci sie zdaje...nawet troche widać,ze ma pofalowane :smile: