Moli@ Posted November 8, 2018 Author Posted November 8, 2018 Pierwszy dzień po zabiegu. Poranek :) Chyba w ostatniej chwili zdążyłam ,)... te pozy, ten taniec przed panami kocurami ,) Quote
Moli@ Posted November 8, 2018 Author Posted November 8, 2018 Fajna koteczka :) .... gleby nie ma to gdzie mam się załatwić? popłakała się wystarczyło przenieść odrobinę żwirku z drugiej kuwety, załapała błyskawicznie :) Quote
Tyśka) Posted November 8, 2018 Posted November 8, 2018 Mądra koteczka :) i Maniuś się jej chyba spodobał. Quote
Moli@ Posted November 9, 2018 Author Posted November 9, 2018 Koteczka czuje się dobrze, rana pooperacyjna OK. Załatwia się tylko w kuwecie! Z klatki usiłuje się wydostać, (biedna kicia ;( Na szybko przygarnęłam... mokra plama na kartonie to woda z miseczki (chyba widać na zdjęciach) Quote
Moli@ Posted November 10, 2018 Author Posted November 10, 2018 Koteczka czuje się dobrze, je z apetytem :) Wodę wylewa..., przyzwyczajona do wysokich pojemników odruchem opiera się o miseczkę. Karton ratuje sytuację, posłanko suche Przeznaczenie kuwety już zna :) Quote
Moli@ Posted November 13, 2018 Author Posted November 13, 2018 Dzień 81 kocurka nadal w domu po zabiegu sterylizacji. Quote
Moli@ Posted November 14, 2018 Author Posted November 14, 2018 Dzień 82 Poranek, śniadanko przed sprzątaniem w klatce. Schludna kota... może telefon zadzwoni Quote
Moli@ Posted November 14, 2018 Author Posted November 14, 2018 Mokra karma zjedzona, czas na chrupanie Z tak ustawionej miseczki wody nie wylewa. Quote
Moli@ Posted November 15, 2018 Author Posted November 15, 2018 Worek suchej karmy - Josera 10kg od KOTKOWA dla mruczków Kociambry dziękują za jedzonko :) Quote
rozi Posted November 16, 2018 Posted November 16, 2018 Dawno dawno temu, w miękkim lesie, mieszkały świetliste oczka, owinięte w kota Quote
Recommended Posts