Moli@ Posted December 15, 2017 Author Posted December 15, 2017 Aż trudno uwierzyć...może jutro 3 młode kotki zamieszkają w swoich domach... po sąsiedzku...niedaleko Białegostoku, kiedyś wieś dziś sypialnia miasta :) Muszę kombinować kontenerek, bo trójka w jednym nie zmieści się ,) Quote
Moli@ Posted December 15, 2017 Author Posted December 15, 2017 Kontenerek już mam... oby tym razem wypaliło. Quote
Moli@ Posted December 16, 2017 Author Posted December 16, 2017 Spotkanie potwierdzone telefonicznie... w żołądku mnie ściska, człowiek to sobie potrafi atrakcje zapewnić ,) Quote
buniaaga Posted December 16, 2017 Posted December 16, 2017 Moli@ wiem że tu u Ciebie mogę pokazać ... Szukam domu stałego lub tymczasowego dla tego kocurka. Ktoś go podrzucił do stada które karmię ,boże to 15 kot :( Teraz w lecznicy po przeglądzie może tam zostać kilka dni ,został odrobaczony ,miał usg nerki ,wątroba w porządku.Wczoraj został wykastrowany.Wet ocenił go na max 2 lata Jest miziak ,nazywam go Mirek :) Na zdjęciu zaraz po przywiezieniu do weta cały brudny :( Quote
Moli@ Posted December 16, 2017 Author Posted December 16, 2017 Trudno było uwierzyć że 3 kotki zostaną adoptowane w jeden dzień a jednak :)... niewiarygodne ale kociambry już w swoich domach :) Od dreag pożyczyłam kontenerek, wkładam kota i drzwiczek nie umiem zamknąć hihihi przewiązałam szalikiem, smyczą, łapałam co wpadło mi w ręce. Oj ten stres :) Pożyczyłam Pani nasz kontenerek, przy okazji wizyty odbiorę. Ja nadal nie mogę uwierzyć :) Już w kontenerku Pani Quote
Baltimoore Posted December 16, 2017 Posted December 16, 2017 Gratulacje !!!!! Wszystkiego najlepszego w nowych domach :))) I oby znalazł się jakiś domek dla tego podrzuconego kotka Mirka od buniaagi. Quote
Moli@ Posted December 16, 2017 Author Posted December 16, 2017 4 minuty temu, Baltimoore napisał: Gratulacje !!!!! Wszystkiego najlepszego w nowych domach :))) I oby znalazł się jakiś domek dla tego podrzuconego kotka Mirka od buniaagi. Dzięki :) nadal jestem w szoku...sama nie mogę w to uwierzyć ,) Dla kota Mirka, który lgnie do człowieka, trzeba szybko znaleźć dt Quote
buniaaga Posted December 16, 2017 Posted December 16, 2017 Eh cisza w sprawie Mirka a czas w lecznicy się kończy Quote
Tyśka) Posted December 16, 2017 Posted December 16, 2017 Kociaki poszły do trzech oddzielnych domów? ;) Bo się pogubiłam:) Powodzenia ślicznoty! Quote
Moli@ Posted December 16, 2017 Author Posted December 16, 2017 Tyś(ka), 2 kocurki zamieszkają w jednym domu...bo jeden będzie się nudził :) a kocurka po sąsiedzku. Kociambry są ze sobą bardzo zżyte, fajnie wyszło :) Quote
Tyśka) Posted December 16, 2017 Posted December 16, 2017 Ooo jaa! To się cieszę, że dwa poszły razem :) Super! To faktycznie niesamowite, że tego samego dnia pojechały. A teraz co? Trochę pusto...? :D Quote
Moli@ Posted December 17, 2017 Author Posted December 17, 2017 Tyś(ka), przygotowując kolację ustawiłam na blacie miseczki "maluchów" ,) Przyzwyczaiłam się, będzie mi ich brakowało ale pisałam wcześniej, nie mam warunków - psy, nie mogły chodzić swobodnie po domu. Quote
Tyśka) Posted December 17, 2017 Posted December 17, 2017 Człowiek łatwo się przyzwyczaja... :) Ale przynajmniej możesz teraz odetchnąć. Psiaki też. Quote
Moli@ Posted December 17, 2017 Author Posted December 17, 2017 1 godzinę temu, Tyś(ka) napisał: Człowiek łatwo się przyzwyczaja... :) Ale przynajmniej możesz teraz odetchnąć. Psiaki też. Psy nie muszą odetchnąć bo to one śmigają po domu i całym terenie, (źle się wyraziłam)... to koty przebywały non stop w jednym pomieszczeniu. Quote
Tyśka) Posted December 17, 2017 Posted December 17, 2017 To ile teraz masz kotów pod swoją opieką? :) Została ich mamusia i ten kłaopuszek cudny, mój faworyt? Quote
Moli@ Posted December 17, 2017 Author Posted December 17, 2017 29 minut temu, Tyś(ka) napisał: To ile teraz masz kotów pod swoją opieką? :) Została ich mamusia i ten kłaopuszek cudny, mój faworyt? W domu trzy dorosłe :) Została Pola ale to mama pierwszej dwójki, która już dawno w swoich domach. Kocia mama i chyba tata tej trójki "maluchów", po zabiegach znalazły schronienie u starszej Pani w sąsiedniej wsi. Tak przez przypadek od maja odchowałam 5 kociaków, wykastrowałam 2 kocury i 2 kotki zostały wysterylizowane...wszystkie koty mają domy ... ufff :) Nasz Maniuś...i... na dobre zapluszczyła się Pola i Gienek ze szklarenki ,). No mamy trzy koty :) W szklarence widuję tylko 2 koty, są dzikie i uciekają na widok człowieka. Jeszcze nie ma mrozów, śniegu a w okolicy trwają budowy...nowych domów , elektrownia kładzie nowe kable, czyli są ludzie i mają kanapki. Przybyło stałych mieszkańców, chyba towarzystwo kocie rozeszło się po okolicy. Quote
Moli@ Posted December 17, 2017 Author Posted December 17, 2017 Nasze kocie "maluchy".... Gienek, Pola i Maniuś :) Quote
buniaaga Posted December 17, 2017 Posted December 17, 2017 Mańka to kiedyś nawet poznałam osobiście .Ile on już lat ma :) Quote
Moli@ Posted December 17, 2017 Author Posted December 17, 2017 16 minut temu, buniaaga napisał: Mańka to kiedyś nawet poznałam osobiście .Ile on już lat ma :) Maniuś to baaardzo dorosły kocur ma ponad 20 lat. Tak mądrego sympatycznego kota nigdy wcześniej nie miałam. Maniuś to zaczarowany kot...kot z duszą :) Quote
Recommended Posts