Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aż trudno uwierzyć...może jutro 3 młode kotki zamieszkają w swoich domach... po sąsiedzku...niedaleko Białegostoku, kiedyś wieś dziś sypialnia miasta :)

Muszę kombinować kontenerek, bo trójka w jednym nie zmieści się ,)

Posted

Moli@ wiem że tu u Ciebie mogę pokazać ...

Szukam domu stałego lub tymczasowego dla tego kocurka.

Ktoś go podrzucił do stada które karmię ,boże to 15 kot :( 

Teraz w lecznicy po przeglądzie może tam zostać kilka dni ,został odrobaczony ,miał usg nerki ,wątroba w porządku.Wczoraj został wykastrowany.Wet ocenił go na max 2 lata

Jest miziak ,nazywam go Mirek :) 

Na zdjęciu zaraz po przywiezieniu do weta cały brudny :(

25152095_358040948000048_4040219203670103941_n.jpg

Posted

Trudno było uwierzyć że 3 kotki zostaną adoptowane w jeden dzień a jednak :)... niewiarygodne ale kociambry już w swoich domach :)

Od dreag pożyczyłam kontenerek, wkładam kota i drzwiczek nie umiem zamknąć hihihi przewiązałam szalikiem, smyczą, łapałam co wpadło mi w ręce. Oj ten stres :)

Pożyczyłam Pani nasz kontenerek, przy okazji wizyty odbiorę.

Ja nadal nie mogę uwierzyć :)

100_1933.JPG

100_1934.JPG

100_1936.JPG

Już w kontenerku Pani

100_1935.JPG

100_1937.JPG

Posted
4 minuty temu, Baltimoore napisał:

Gratulacje !!!!!

Wszystkiego najlepszego w nowych domach :)))

I oby znalazł się jakiś domek dla tego podrzuconego kotka Mirka od buniaagi.

Dzięki :)

nadal jestem w szoku...sama nie mogę w to uwierzyć ,)

Dla kota Mirka, który lgnie do człowieka, trzeba szybko znaleźć dt

Posted

Tyś(ka), 2 kocurki zamieszkają w jednym domu...bo jeden będzie się nudził :) a kocurka po sąsiedzku.

Kociambry są ze sobą bardzo zżyte, fajnie wyszło :)

Posted

Tyś(ka), przygotowując kolację ustawiłam na blacie miseczki "maluchów" ,)

Przyzwyczaiłam się, będzie mi ich brakowało ale pisałam wcześniej, nie mam warunków - psy, nie mogły chodzić swobodnie po domu.

Posted
1 godzinę temu, Tyś(ka) napisał:

Człowiek łatwo się przyzwyczaja... :) Ale przynajmniej możesz teraz odetchnąć. Psiaki też. 

Psy nie muszą odetchnąć bo to one śmigają po domu i całym terenie, (źle się wyraziłam)... to koty przebywały non stop w jednym pomieszczeniu.

Posted
29 minut temu, Tyś(ka) napisał:

To ile teraz masz kotów pod swoją opieką? :) Została ich mamusia i ten kłaopuszek cudny, mój faworyt? 

W domu trzy dorosłe :)

Została Pola ale to mama pierwszej dwójki, która już dawno w swoich domach. Kocia mama i chyba tata tej trójki "maluchów", po zabiegach znalazły schronienie u starszej Pani w sąsiedniej wsi.

Tak przez przypadek od maja odchowałam 5 kociaków, wykastrowałam 2 kocury i 2 kotki zostały wysterylizowane...wszystkie  koty mają domy ... ufff :)

Nasz Maniuś...i... na dobre zapluszczyła się Pola i Gienek ze szklarenki ,). No mamy trzy koty :)

W szklarence widuję tylko 2 koty, są dzikie i uciekają na widok człowieka. Jeszcze nie ma mrozów, śniegu a w okolicy trwają budowy...nowych domów , elektrownia  kładzie nowe kable, czyli są ludzie i mają kanapki. Przybyło stałych mieszkańców, chyba towarzystwo kocie rozeszło się po okolicy.

Posted
16 minut temu, buniaaga napisał:

Mańka to kiedyś nawet poznałam osobiście .Ile on już lat ma :)

Maniuś to baaardzo dorosły kocur ma ponad 20 lat. Tak mądrego sympatycznego kota nigdy wcześniej nie miałam.

Maniuś to zaczarowany kot...kot z duszą :)