Martika&Aischa Posted September 21, 2015 Posted September 21, 2015 Pozdrowienia od Lunki nuz mamy si super chociaż dalej próbuje lizać łapki przez bandaże ale dajemy rade w środę kontrola i dalsze zalecenia . Życzymy miłego dnia czekamy zatem na wieści kontrolne ;) :) Quote
Bgra Posted September 21, 2015 Author Posted September 21, 2015 Środa 12 00 termin wizyty środa to już jutro :) dobranoc Lunko :) Quote
Heaven&Lily Posted September 22, 2015 Posted September 22, 2015 Dzis wplynelo 30 zl od Watacha bardzo dziękujemy Quote
Martika&Aischa Posted September 22, 2015 Posted September 22, 2015 środa to już jutro :) dobranoc Lunko :) Luneczka z pewnością będzie dzielna :) Quote
Heaven&Lily Posted September 23, 2015 Posted September 23, 2015 Pozdrawiamy i zaraz napiszemy jak wrócimy od weterynarza. Quote
Martika&Aischa Posted September 23, 2015 Posted September 23, 2015 Pozdrawiamy i zaraz napiszemy jak wrócimy od weterynarza. czekamy :) Quote
Bgra Posted September 23, 2015 Author Posted September 23, 2015 czekamy :) jakoś wcale się nie boję :) czekam spokojnie na Lunkowe wieści od weta :) 1 Quote
Martika&Aischa Posted September 23, 2015 Posted September 23, 2015 jakoś wcale się nie boję :) czekam spokojnie na Lunkowe wieści od weta :) i ja i ja i ja :) choc dalej walczę z choróbskiem musiałam tu choc na chwilkę zajrzec :) Quote
Heaven&Lily Posted September 23, 2015 Posted September 23, 2015 Przepraszam ze tak późno ale ogarnac wszystko to troche schodzi .Pan wet powiedzial ze zanim zdecyduje wstrzyknąć lunce w biodra substancje z płytek krwi to będziemy przez 2 miesiące podawać synomax bo jest to syrop bardziej skondensowany od arth ha i do tego dostala omegatrin i za dwa miesiące po skończeniu tej kuracji będziemy rozmawiać nad leczeniem metoda PRP .Lunka czuje się dobrze jest bardzo dzielna . Quote
Heaven&Lily Posted September 23, 2015 Posted September 23, 2015 Wiec mamy czas i prośbę o pomoc w dalszym zbieraniu funduszy Quote
Bgra Posted September 23, 2015 Author Posted September 23, 2015 Przepraszam ze tak późno ale ogarnac wszystko to troche schodzi .Pan wet powiedzial ze zanim zdecyduje wstrzyknąć lunce w biodra substancje z płytek krwi to będziemy przez 2 miesiące podawać synomax bo jest to syrop bardziej skondensowany od arth ha i do tego dostala omegatrin i za dwa miesiące po skończeniu tej kuracji będziemy rozmawiać nad leczeniem metoda PRP .Lunka czuje się dobrze jest bardzo dzielna . Cieszę się,że wszystko ok :) Heaven&Lily te leki to Lunka od weta "dostała" ? czy musiałaś kupić? napisz proszę jak nazywają się te leki,w jakiej dawce i jaka cena,ok ? Czyli dwa miesiące mamy czasu na dalsze decyzje weta. Nie dzwonię więc do dr Kemilewa ,bo jak widzę jest mowa o ewentualnym podaniu Lunie płytek. Trzymam kciuki za naszą "maleńką " :) Quote
Heaven&Lily Posted September 24, 2015 Posted September 24, 2015 Kupiłam za oba plus lepiec na łapki zaplacilam 155zl i znowu będę czekać na fakturę ze dwa dni za co przepraszam pan doktor perfekcja w leczeniu ale z fakturami cos dużo czasu mu zchodzi .zaraz po przeslaniu zostaną tu umieszczone . Pozdrawiam i dziekuje za pomoc lunie Quote
Heaven&Lily Posted September 24, 2015 Posted September 24, 2015 Kochani synomax syrop raz dziennie 5 ml . Omegatrin tez 5 ml .to ma kuracje na 2 miesiące. Quote
Martika&Aischa Posted September 24, 2015 Posted September 24, 2015 najważniejsze że jest plan działania :) Quote
Bgra Posted September 24, 2015 Author Posted September 24, 2015 Kupiłam za oba plus lepiec na łapki zaplacilam 155zl i znowu będę czekać na fakturę ze dwa dni za co przepraszam pan doktor perfekcja w leczeniu ale z fakturami cos dużo czasu mu zchodzi .zaraz po przeslaniu zostaną tu umieszczone . Pozdrawiam i dziekuje za pomoc lunie Kochani synomax syrop raz dziennie 5 ml . Omegatrin tez 5 ml .to ma kuracje na 2 miesiące. Dzięki Heaven&Lily ,to czekamy na fakturę :) Miłego dnia:) najważniejsze że jest plan działania :) teraz chociaż wiemy na czym stoimy :) wygląda na to,że nie jest tak tragicznie,na szczęście :)Dr Kamilew zajmuje się chyba psami w znacznie gorszym stanie,Lunka chodzi,biega,spaceruje,nie widać po niej,że sprawia jej to ból,tak sądzi też wet :) Zobaczymy,leki z pewnością wspomogą,na ile zobaczymy po badaniu.chyba tylko fizykalnym i ocenie tego co sama powie Heaven&Lily ? bo nowe zdjęcia ? nie da się przecież bez znieczulenia. Quote
Heaven&Lily Posted September 24, 2015 Posted September 24, 2015 Kontrola po zażyciu tego co dostała lunka i możliwe zdjęcie w grudniu lub styczniu chyba ze się jakos pogorszy i zacznie bolec .teraz dobija ja i jej biodra 4 piętro . Quote
Bgra Posted September 24, 2015 Author Posted September 24, 2015 Kontrola po zażyciu tego co dostała lunka i możliwe zdjęcie w grudniu lub styczniu chyba ze się jakos pogorszy i zacznie bolec .teraz dobija ja i jej biodra 4 piętro . Czy zdjęcia zawsze robią w narkozie? czy da sa się na rauszu ? faktura jeszcze nie dotarła ,ale to pewnie jak poprzednim razem,kilka dni zwłoki. Lunko a ty grzecznie zażywaj leki i niech działają :) Quote
Bgra Posted September 25, 2015 Author Posted September 25, 2015 melduję,że faktura znowu gdzieś utknęla...w pamięci weta ;) Jak się masz Lunko? łapinki dalej omotane bandażem,czy już nie wykazujesz zainteresowania nimi ;) Quote
Heaven&Lily Posted September 26, 2015 Posted September 26, 2015 Witam łapki dalej jedna owinieta .burzucho od wczoraj w domku bez kubraczka ale na polko bo pada i na noc jeszcze zakładam bo lizanie straszne a tam sa male strupki i do środy mamy miec kubraczek.Nie widac żeby ją to bolalo ale lyse i swędzi bo się goi to trzeba lizać .mam nadzieje ze leki a zwłaszcza synomax pomoże. Zobaczymy po skończeniu kuracji .milego chociaż deszczowego dnia Quote
Heaven&Lily Posted September 26, 2015 Posted September 26, 2015 Wszystkim bardzo dziekuje. Bez was nie dostala by luna szansy na lepsze życie. Quote
Bgra Posted September 26, 2015 Author Posted September 26, 2015 Wszystkim bardzo dziekuje. Bez was nie dostala by luna szansy na lepsze życie. Heaven& Lily może już pora uchylić rąbka tajemnicy... powiem tylko,że coś się dzieje dużo dobrego dla Lunki ... nie mam zgody na napisanie więcej ... przepraszam,że siedziałyśmy dotąd cichutko,żeby nie zapeszyć ... Quote
Bgra Posted September 26, 2015 Author Posted September 26, 2015 Faktura dotąd nie przyszła,dzisiaj dostałam taką informację na @ :) Dzień Dobry! "Otrzymaliśmy telefon od Pani Elżbiety Guzikowskiej w sprawie faktury za leczenie pieska "Luny" ( konkretnie za sprzedaż suplementów diety). Niestety lekarz prowadzący Sebastian Dadej obecnie przebywa na szkoleniu i dopiero w niedzielę lub poniedziałek będzie miał możliwość wysłania faktury. Na dzień dzisiejszy przesyłamy Państwu na prośbę Pani Guzikowskiej odpis wizyty. Z poważaniem, Zakopiańska-wet Opis badania: Zalecam preparat na stawy Synomax 5 ml na dobę do jedzenia. Kwasy omega 1 łyżka do jedzenia dziennie. Po skoczeniu preparatu zrobić przerwę 3 miesiące. Po tej przerwie kontrola. Po kontroli w razie braku pogorszenia stawu ponowne podawanie preparatów. Zastosowane leki: SYNOMAX 275 ML BIOVET 1 sztuka OMEGATRIN 120 ML DLA PSW KOCI I STAWY 1 szt. Kwota: 155,00 Lekarz: lek.wet Sebastian Dadej " Quote
Bgra Posted September 26, 2015 Author Posted September 26, 2015 W oczekiwaniu na fakturę z Zakopiańska-vet na razie to co powyżej. Heaven&Lily zakupiła jeszcze dla suni preparaty Falvitol-Omega dwie sztuki po 23,30 -razem 46,60 zł ciocie czy to zdjęcie wystarczy ,czy powinnam poprosić o paragon...? Lunkowe dziureczki lada moment zarosną futerkiem :) łapinki owiązane ,by nie kusiły ;) Lunka niczego nieświadoma,spokojnie podsypia,trzymajcie kochane kciuki!!!za jutro ,za to ,żeby było psiepieknie,psiedobrze,psiecudnie :) Quote
Recommended Posts