Ania_w Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 a to przepraszam, zasugerowałam sie tytułem wątku i postem Hakity Quote
Hakita Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Anouk92 a dlaczego Jordanek nie miałby jechać do Ania_w na tymczas? Obecnie jest schronisku - przytulisku jak rozumiem, gdzie nie ma szansy by poświęcić jak największą ilość uwagi tylko jednemu pieskowi.... Osobiście uważam, że to możliwość, którą warto wykorzystać... Ania_w zadbałaby o Jordanka i myślę, że to zwiększyłoby szanse na adopcje.... Pytanie tylko jak długo mogłaby Ania_w mieć na tymczasie Jordanka? Quote
anouk92 Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Hakita napisał(a):Anouk92 a dlaczego Jordanek nie miałby jechać do Ania_w na tymczas? Obecnie jest schronisku - przytulisku jak rozumiem, gdzie nie ma szansy by poświęcić jak największą ilość uwagi tylko jednemu pieskowi.... Osobiście uważam, że to możliwość, którą warto wykorzystać... Ania_w zadbałaby o Jordanka i myślę, że to zwiększyłoby szanse na adopcje.... Pytanie tylko jak długo mogłaby Ania_w mieć na tymczasie Jordanka? No właśnie pytanie jak długo? Jordan przebywa u Małgosi - to jest jej dom prywatny. Jest tam ok. 20 psów. W ciągu dnia psiaki są na dworzu w nocy wszystkie śpią w domu z Małgosią. Warunki nie są takie jak w schronisku. Te psiaki mają pełną michę, w nocy nie marzną - jedyne czego mu brakuje to własnego domu i własnej Pani. Dlatego szukamy DS. Quote
Hakita Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 anouk92 napisał(a):No właśnie pytanie jak długo? Jordan przebywa u Małgosi - to jest jej dom prywatny. Jest tam ok. 20 psów. W ciągu dnia psiaki są na dworzu w nocy wszystkie śpią w domu z Małgosią. Warunki nie są takie jak w schronisku. Te psiaki mają pełną michę, w nocy nie marzną - jedyne czego mu brakuje to własnego domu i własnej Pani. Dlatego szukamy DS. Rozumiem, to zmienia postać sprawy..... Myślałam, że Jordanek jest gdzieś w jakimś mini schronisku - przytulisku pomagającym Fundacji.... Biedny Piesek....tyle musi czekać.....:-( Quote
Ania_w Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 moze sie myle ale wydaje mi sie, ze lepiej jak jest jednym z dwóch psów niz jednym z dwudziestu.. ale nic na siłe - na dogo pod dostatkiem jest psów ktore potrzebuja tymczas. Trzymam kciuki aby Jordan znalazł najwspanialszy z najwspanialszych domek staly! Quote
Hakita Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Ania_w napisał(a):moze sie myle ale wydaje mi sie, ze lepiej jak jest jednym z dwóch psów niz jednym z dwudziestu.. ale nic na siłe - na dogo pod dostatkiem jest psów ktore potrzebuja tymczas. Trzymam kciuki aby Jordan znalazł najwspanialszy z najwspanialszych domek staly! Również tak uważam......... Jeżeli u Ciebie miałby być drugim, to zdecydowanie lepiej...ale nie ja decyduję.......:oops: Quote
anouk92 Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Niestety Małgosia odda Jordana tylko do domu docelowego - on akurat nie sprawia jej żadnych kłopotów - są inne psiaki które bardziej sprawiają kłopoty. Quote
majqa Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Sorry Za Off'a Paros ;)...plizzz, Odetkaj Swoją Skrzynkę Na Pw, Nie Przyjmuje Mi Tekstu, Który Uzgadniałyśmy!!! Quote
Hakita Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Już nawet nie wiem, co pisać... Jordanek nadal bez domku i to tak długo......:-( Quote
anouk92 Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Jordan cały czas poszukuje swojego domku:shake: Quote
_beatka_ Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 proszę zajrzyjcie jak możecie, sprawa jest bardzo pilna!!! psa może rozjechać samochód, nie da się go złapać:placz: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9553493#post9553493 Quote
anouk92 Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Cały czas czekam na telefon w sprawie Jordana:shake: Quote
lothia Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Jordanek http://www.psy.pl/adopcje/ jeżeli mam coś zmienić dajcie znać Quote
anouk92 Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='lothia']Jordanek http://www.psy.pl/adopcje/ jeżeli mam coś zmienić dajcie znać Bardzo dziękujemy:loveu: Quote
Folen Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 :( taki piękny pies i nikt się nie zakochał :shake: Quote
anouk92 Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Folen napisał(a)::( taki piękny pies i nikt się nie zakochał :shake: Niestety:shake: Quote
anouk92 Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 lothia napisał(a):Jordanek taki fajny napewno znajdzie domek Tylko kiedy? on już tak długo czeka:shake: Quote
Folen Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 :shake: wczoraj poodświeżałam ogłoszenia Jordanka... Quote
anouk92 Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Folen napisał(a)::shake: wczoraj poodświeżałam ogłoszenia Jordanka... Dziękuję bardzo:loveu: Quote
Recommended Posts