Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 394
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Anouk92 a dlaczego Jordanek nie miałby jechać do Ania_w na tymczas?

Obecnie jest schronisku - przytulisku jak rozumiem, gdzie nie ma szansy by poświęcić jak największą ilość uwagi tylko jednemu pieskowi....
Osobiście uważam, że to możliwość, którą warto wykorzystać...
Ania_w zadbałaby o Jordanka i myślę, że to zwiększyłoby szanse na adopcje....
Pytanie tylko jak długo mogłaby Ania_w mieć na tymczasie Jordanka?

Posted

Hakita napisał(a):
Anouk92 a dlaczego Jordanek nie miałby jechać do Ania_w na tymczas?

Obecnie jest schronisku - przytulisku jak rozumiem, gdzie nie ma szansy by poświęcić jak największą ilość uwagi tylko jednemu pieskowi....
Osobiście uważam, że to możliwość, którą warto wykorzystać...
Ania_w zadbałaby o Jordanka i myślę, że to zwiększyłoby szanse na adopcje....
Pytanie tylko jak długo mogłaby Ania_w mieć na tymczasie Jordanka?

No właśnie pytanie jak długo?
Jordan przebywa u Małgosi - to jest jej dom prywatny.
Jest tam ok. 20 psów.
W ciągu dnia psiaki są na dworzu w nocy wszystkie śpią w domu z Małgosią. Warunki nie są takie jak w schronisku. Te psiaki mają pełną michę, w nocy nie marzną - jedyne czego mu brakuje to własnego domu i własnej Pani. Dlatego szukamy DS.

Posted

anouk92 napisał(a):
No właśnie pytanie jak długo?
Jordan przebywa u Małgosi - to jest jej dom prywatny.
Jest tam ok. 20 psów.
W ciągu dnia psiaki są na dworzu w nocy wszystkie śpią w domu z Małgosią. Warunki nie są takie jak w schronisku. Te psiaki mają pełną michę, w nocy nie marzną - jedyne czego mu brakuje to własnego domu i własnej Pani. Dlatego szukamy DS.

Rozumiem, to zmienia postać sprawy.....
Myślałam, że Jordanek jest gdzieś w jakimś mini schronisku - przytulisku pomagającym Fundacji....

Biedny Piesek....tyle musi czekać.....:-(

Posted

moze sie myle ale wydaje mi sie, ze lepiej jak jest jednym z dwóch psów niz jednym z dwudziestu.. ale nic na siłe - na dogo pod dostatkiem jest psów ktore potrzebuja tymczas. Trzymam kciuki aby Jordan znalazł najwspanialszy z najwspanialszych domek staly!

Posted

Ania_w napisał(a):
moze sie myle ale wydaje mi sie, ze lepiej jak jest jednym z dwóch psów niz jednym z dwudziestu.. ale nic na siłe - na dogo pod dostatkiem jest psów ktore potrzebuja tymczas. Trzymam kciuki aby Jordan znalazł najwspanialszy z najwspanialszych domek staly!

Również tak uważam.........
Jeżeli u Ciebie miałby być drugim, to zdecydowanie lepiej...ale nie ja decyduję.......:oops: