Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

monika55 napisał(a):
Widze, ze nikt mi nie odpowie. Czy ma sens hopanie Jordana? A moze on juz dawno w dobrym domku?

A tak apropo to psiak z Twojego avatra wygląda prawie jak Jordan tylko że Jordan jest srebrno szary;)

• Replies 394
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak Morusek zaginal i nie ma po nim sladu. Napiszcie wiecej o Jordanku, bo moze cos wyjdzie. Nie chce zapeszyc. Kiedys kiedy szukalam kudlaczka To bralam pod uwage Moruska i Jordanka. Teraz dla Jordanka szukam domu. Zostal mi sentyment do niego, moze mialabym dla niego fajna rodzinke.

Posted

monika55 napisał(a):
Tak Morusek zaginal i nie ma po nim sladu. Napiszcie wiecej o Jordanku, bo moze cos wyjdzie. Nie chce zapeszyc. Kiedys kiedy szukalam kudlaczka To bralam pod uwage Moruska i Jordanka. Teraz dla Jordanka szukam domu. Zostal mi sentyment do niego, moze mialabym dla niego fajna rodzinke.

Jordan jest bardzo spokojnym i łagodnym psem. Akceptuje wszystkie psy z kotami też raczej bez problemu. Kocha ludzi. Lubi się bawić z innymi psami ale większość dnia spędza na budzie i wypatruje swojego człowieka.

Mam nadzieję żę w końcu go wypatrzy i będzie szczęśliwy.

Posted

monika55 napisał(a):
Czy naprade szuka? A ma jakies ogloszenia? U mnie nic niestety sie nie zmienilo.

Ja Jordana odgłaszam już chyba setny raz na alllegro i nic.
Prośba o pomoc w innych ogłoszeniach.

Dziękuję