Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj porozsyłam trochę wątek, może uzbieramy choć trochę deklaracji jednorazowych. Ale to dopiero wieczorem bo dopiero wróciłam do domu a juz muszę wyjść znowu. Może ktoś by zorganizował bazarek cegiełkowy na transport i jedzonko?

Posted

Myślę, ze można już organizować odbiór psiaka ze schronu, jak myślicie? Tola, pomożesz w tej kwestii? Tylko co z odrobaczeniem? Ja zapłacę za tabletki, tylko jak go odrobaczyć? W schronie?

Posted

Może ktoś by zorganizował bazarek cegiełkowy na transport i jedzonko?

Zaraz zabiorę się za to :)

Tylko do kogo mają iść wpłaty? Proszę o dane na PW :)

Myślę, ze można już organizować odbiór psiaka ze schronu, jak myślicie? Tola, pomożesz w tej kwestii? Tylko co z odrobaczeniem? Ja zapłacę za tabletki, tylko jak go odrobaczyć? W schronie?

Trzeba go wyciągnąć  najszybciej jak to będzie możliwe :)

Zapomnialam napisac, uzbieralam jeszcze jednorazowo 150 zl od tutejszych znajomych.......

Wspaniale:)

Wielkie podziękowania dla Tych ludzi!

Posted

Anula mnie przygoniła do mikrusia :) Jeżeli nie będzie w boksie,to zadeklaruje 10zł stałej.Fajnie by było,aby Murka tu zawitała i określiła warunki :)

Bogusik, bardzo dziękuję. Murka już napisała, ze nie będzie w boksie tylko w domu :).

Posted

b-b bardzo dziękuję za bazarek. Przy rozsyłaniu wątku będę oczywiście zapraszała na bazarek :).

Posted

Zapomnialam napisac, uzbieralam jeszcze jednorazowo 150 zl od tutejszych znajomych.......

wieso to bardzo dużo pieniędzy. Masz wrażliwych na krzywdę zwierząt znajomych, podziękuj im bardzo serdecznie :).

Posted

Bogusik, bardzo dziękuję. Murka już napisała, ze nie będzie w boksie tylko w domu :).

Tak,tak już wiem i bardzo się z tego cieszę :) Deklaracja aktualna i możesz jedno pw wysłać do Anuli z kontem do przelewu.Napisz tylko,że ode mnie też 10zł stałej :)

Posted

wieso wkroczyła do akcji z wielkim impetem.Dziękuję.

Poker, zawstydzasz mnie, to ja powinnam dziekowac Tobie Po stokroc za Twoj trud w wyprowadzaniu psich istot na prosta.
Posted

Bycie skarbnikiem polega na udostępnieniu swojego konta do wpłat darczyńców, prowadzeniu rozliczeń, ewidencjonowaniu na wątku wpłat i wypłat. Jeśli nie będzie nikogo chętnego to ja mogę być skarbnikiem z tym, ze ja już prowadzę rozliczenia jednego psiaka i te wpłaty na maluszka musiałyby dobrze opisane (że to właśnie dla niego), żeby mi się nie pomieszało. Dobrze by było gdyby psiaczek miał swoje imię.

Posted

To jeśli nikomu by to nie przeszkadzało może spróbowałabym zostać skarbnikiem. Mam 2 wpływy na konto w miesiącu z wypłaty i nic by mi się nie myliło :)