Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zrobiłam na szybko banerki :

bTqRJp8.jpg

VGlOLol.jpg

b-b bardzo dziękuję za śliczne banerki. Po pracy spróbuję sobie wstawić o ile będę potrafiła :).

Posted

Sara2011, dziekuje bardzo za zalozenie maluszkowego watku, moja propozycja jest nadal aktualna. Czy cena hotelikowania dla takiego okruszka jest taka sama Jak dla sredniaka? Gdy bedziemy cos wiecej o nim wiedziec, przeslemy dane do mikropsow na FB, beda go tez oglaszac.

Posted

Sara2011, dziekuje bardzo za zalozenie maluszkowego watku, moja propozycja jest nadal aktualna. Czy cena hotelikowania dla takiego okruszka jest taka sama Jak dla sredniaka? Gdy bedziemy cos wiecej o nim wiedziec, przeslemy dane do mikropsow na FB, beda go tez oglaszac.

Super, bardzo dziekuję.

Posted

Zapisuję mikruska cudownego. A u Murki mieszkał by w domu, czy w kojcu? Mam nadzieję, że to pierwsze.

http://images67.fotosik.pl/1048/9e961d970db70971med.jpgserce pęka

Wydaje mi się że u Murki psiaki mieszkają w kojcach, nie wiem jak jest z takimi maluchami. To musiałaby chyba Tola powiedzieć.

Fajnie byłoby by do szafirki bo tam mieszkałby w domu ale znowu kłopot z transportem.

Posted

Sara czy możesz już w 1 lub 2 poście zapisać stałe deklaracje?

Będzie już wiadomo na czym maluch stoi :)

b-b będę zapisywać, zrobię to jak wrócę z pracy.

Posted

Wydaje mi się że u Murki psiaki mieszkają w kojcach, nie wiem jak jest z takimi maluchami. To musiałaby chyba Tola powiedzieć.

Fajnie byłoby by do szafirki bo tam mieszkałby w domu ale znowu kłopot z transportem.

Myślę, ze najlepiej zaprosić Murkę na wątek i będziemy wiedzieć więcej.

A  decyzja o wyborze hoteliku powinna należeć też do osób deklarujących pomoc finansową - razem łatwiej będzie zdecydować.

Posted

Myślę, ze najlepiej zaprosić Murkę na wątek i będziemy wiedzieć więcej.

A  decyzja o wyborze hoteliku powinna należeć też do osób deklarujących pomoc finansową - razem łatwiej będzie zdecydować.

Oczywiście, że tak. Ja niestety jestem spłukana, wspomóc nie mogę, a tym samym sugerować, czy zabierać głos w sprawie hotelu.

Pozostaje mi tylko trzymać kciuki za mikruska

Posted

Oczywiście, że tak. Ja niestety jestem spłukana, wspomóc nie mogę, a tym samym sugerować, czy zabierać głos w sprawie hotelu.

Pozostaje mi tylko trzymać kciuki za mikruska

Każdy głos jest ważny i pomocny, sugerować trzeba :)

Ja nie orientuje się, gdzie mały mieszkałby u Murki, ale wiem, ze ma tez psiaki w domu.

Jeśli zapadnie decyzja o wyjeździe do szafirki to pozostanie problem transportu - a to spora odległość.

Napiszę do Murki - może tu zajrzy,

Posted

Boski jest ten mały, gdyby nie fakt, że Nelcia się u mnie zasiedziała już bym go brała na BDT

Tak - już troche oswoił się z psami w boksie, odważył się podchodzić do siatki,skomlał cichutko.

Ale jak byłam pierwszy raz to był przerażony :(

Posted

Tak - już troche oswoił się z psami w boksie, odważył się podchodzić do siatki,skomlał cichutko.

Ale jak byłam pierwszy raz to był przerażony :(

Oby tylko inne psiaki nie zrobiły mu krzywdy. Słodki cukiereczek

Posted

Boski jest ten mały, gdyby nie fakt, że Nelcia się u mnie zasiedziała już bym go brała na BDT

A jemu przydałby się Dt, zawsze to mniejsze koszty...

Dobrze, ze jest banerek, podziękowania dla b- b :)

Częstujcie się, pokazujcie miniaturkę, może ktoś się zakocha.

Posted

Maciek777 tak poradził na innym moim wątku

Cieszę się, że banerki się spodobały :)

Jest chyba jeszcze tylko jeden. Wklejenie go w podpis od podstaw (linki, kody itp). Jeśli chcesz to wybierz jeden, a ja Ci prześlę gotowca, którego tylko wkleisz w podpis.