Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Reasumując (i poprawiając błędy drukarskie :D )

Mikro (Mikruś),

Urok (Uroczek),

Niko (Nikuś),

Toy,

Tuptuś,

Yogi ( cyt.'Yogi dopiero co był, pojechał do DS ,ale imię zostało i osoby z obu wątków w dużym stopniu się pokrywają ,więc może być trochę zamętu" )

Kaprys,

Pikuś,

Coco (Koko)

Plastuś

Ziomek

Zorek

Dyzio

Karmelek

marmosia, w 19 Lip 2015 - 11:58 PM, powiedział:snapback.png

To ja też się dla okruszka Nikuszka dorzucę :)

Czyli Nikuszek?

Posted

Jakby co to mam przygotowaną ściągę kto proponował jakie imię :ph34r: - gdyby miał być ten bazarek imienny.

jolantina, w 19 Lip 2015 - 9:54 PM, powiedział:snapback.png

I co z bazarkiem imiennym?

Mogę zrobić o ile ktoś mi pomoże wysłać zaproszenia i przypilnować trochę porządku :) , bo sama nie dam rady.

Przypilnować porządku trochę mogę ale nie wysyłałam nigdy zaproszeń - poprosze Ewę gonzales. Ona jest w tym dobra :D

• Upvote 2
Posted

Kto jak kto, ale Ty - spec bazarkowy - dałabyś radę :) , tylko że bazarek zrobiłby się taki "nieprzejrzysty", zagmatwany.

Ale jest dobrze :) , już tutaj na wątku psiaka działa "imienny bazarek" :)

Upały dobrze na mnie nie działają ale jeśli mam dodać imienny do  cegiełkowego to dodam :)

Tylko zrobię to wieczorem bo teraz jadę do córki i wnusia :D

I jak co to zmieniam swój typ imienia na Ozi :D

• Upvote 3
Posted

Upały dobrze na mnie nie działają ale jeśli mam dodać imienny do  cegiełkowego to dodam :)

Tylko zrobię to wieczorem bo teraz jadę do córki i wnusia :D

I jak co to zmieniam swój typ imienia na Ozi :D

Świetnie :) :) :)

Czyli czekamy do wieczorka :)

Tak jest, czekamy :)

Posted

trafiłam tu z wątku Lizy.

Jaki biedny maluch.

"Piesek , tak jak pozostałe psiaki ze schroniska nigdy nie wychodzi na spacery."----- to jest jakaś masakra. Jestem z Sosnowca tu schronisko działa super, pełno wolontariuszy, psy mają wybiegi, wychodzą na spacery. A jak schronisko zrobiło wydarzenie pt. " Sobotni spacer z psem ze schroniska" to było więcej osób chętnych do wyprowadzania psów niż psów w schronisku

Powodzenia maluszku u Murki :)

Posted

Wszyscy czekają na jutro.

Ale jeszcze to imię dla niego :( Taki bidok bezimienny.

trafiłam tu z wątku Lizy.

Jaki biedny maluch.

"Piesek , tak jak pozostałe psiaki ze schroniska nigdy nie wychodzi na spacery."----- to jest jakaś masakra. Jestem z Sosnowca tu schronisko działa super, pełno wolontariuszy, psy mają wybiegi, wychodzą na spacery. A jak schronisko zrobiło wydarzenie pt. " Sobotni spacer z psem ze schroniska" to było więcej osób do wyprowadzenia niż psów w schronisku.

Powodzenia maluszku u Murki :)

Ja często przejeżdzałam koło tego schroniska a nawet ostatnio byłam i mam takie samo zdanie na jego temat jak Ty. Ale byłam też z Ewu w innym schronisku gdzie nie wpuszczają wolontariuszy a psiaki siezą cały dzień w klatkach i pracownicy nieraz nie wiedzą czy to pies czy suczka :(

Posted

Reasumując (i poprawiając błędy drukarskie :D )

Mikro (Mikruś),

Urok (Uroczek),

Niko (Nikuś),

Toy,

Tuptuś,

Yogi ( cyt.'Yogi dopiero co był, pojechał do DS ,ale imię zostało i osoby z obu wątków w dużym stopniu się pokrywają ,więc może być trochę zamętu" )

Kaprys,

Pikuś,

Coco (Koko)

Plastuś

Ziomek

Zorek

Dyzio

Karmelek

marmosia, w 19 Lip 2015 - 11:58 PM, powiedział:snapback.png

Czyli Nikuszek?

Niko będzie super :)

Posted

Imienny do cegiełkowego :) 

Proszę osoby, które podawały imiona  o wpisanie się na bazarku :0

2zł - propozycja imienia

5zł - oddanie głosu na dane imię 

• Upvote 1
Posted

Niko będzie super :)

Imienny do cegiełkowego :)

Proszę osoby, które podawały imiona  o wpisanie się na bazarku :0

2zł - propozycja imienia

5zł - oddanie głosu na dane imię 

To ja nie wiem, czy mamy już mamy  imię, czy nadal mozna zgłaszać propozycje :D

Na wszelki wypadek lecę na bazarek i przypominam  link (przydałby sie na 1 stronie)

http://www.dogomania.com/forum/topic/147859-%E2%80%A2-cegie%C5%82kowy%E2%80%A2-i-%E2%80%A2-imienny%E2%80%A2-na-op%C5%82at%C4%99-dojazdu-do-hoteliku-karm%C4%99-i-weta-dla-bezimiennego-mikrusa-ze-schronu-2707-2000/

Posted

Cha, cha a ja mam ściągę i nie zawaham się jej użyć 0 :D

Ja swoje podam jutro jak wrócę do domu coby zaraz zrobić przelew bo później zapomnę i będzie to głupio wyglądało ;)

Posted

Ja swoje podam jutro jak wrócę do domu coby zaraz zrobić przelew bo później zapomnę i będzie to głupio wyglądało ;)

Na czyje konto przelewamy  z imiennego?