mela2 Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [quote name='Anka5']Czy są gdzieś i nformacje o której zaczyna się sędziowanie ? My wyjeżdżamy w sobotę rano.[/quote] Informacje sa na stronie wystawy. W piątek i sobote sędziowanie zaczyna się o 10-tej , w niedziele od 8.30. Dzisiaj w Budapeszcie było ponad 20 stopni i słoneczko. Quote
Dream Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [quote name='Anka5']Czy są gdzieś i nformacje o której zaczyna się sędziowanie ? My wyjeżdżamy w sobotę rano.[/quote] piątek: [FONT=Trebuchet MS][SIZE=2][COLOR=#922310][B]10.30 Start of judgements[/B] III. Group: Terriers VI. Group: Scenthounds and Related Breeds VII. Group: Pointing Dogs X. Group: Sighthounds [/COLOR][/SIZE][/FONT]sobota: [FONT=Trebuchet MS][SIZE=2][COLOR=#922310][B]8.30. Start of judgements[/B] II. Group: Pinscher and Schanuzer - Molossoid Breeds - Swiss Mountain and Cattle Dogs and Other Breeds V. Group: Spitz and Primitive types VIII. Group: Retrievers - Flushing Dogs - Water Dogs[/COLOR][/SIZE][/FONT] niedziela: [FONT=Trebuchet MS][SIZE=2][COLOR=#922310][B]8.30. Start of judgements[/B] I. Group: Sheepdogs and Cattle Dogs IV. Group: Dachshunds IX. Group: Companion and Toy Dogs [/COLOR][/SIZE][/FONT]dziś rano były korki, dojazd na wystawę znaaaaaacznie dłuższy od planowanego ;) Quote
mela2 Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Ups... pokreciłam godziny:placz:. na szczeście godzine niedzielna podałam dobrze,a o ten dzień chyba chodziło . Sorrry. Quote
Anka5 Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Dzięki za informacje . Pytałam bo my w niedzielę pierwsi wchodzimy na ring.:p Właśnie się pakuję i jutro raniutko wyjazd. Do zobaczenia w Budapeszcie:multi: Quote
pentu Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Gratulacje dla Yorkshire terrierow. DzisClarus KOH I NOOR CAC RES.CACIB i Vice zw.Euro hodowca i wł.Urszula Nazimek i pies z polskiej hodowli MONTE CARLO YOREX zw klasy posredniej hodowca Stasiak Katarzyna wł.Lucie Petrova :loveu: Quote
Tecia Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 No to ja tez dodam trzy grosze o brytyjczykach z VII gr:) [COLOR=Red][B]Polskie swetry górą !!![/B][/COLOR] Wsrod rudych psy - res. CACIB, a suki jedno CWC, białe - Zw.Mł dla Liliana - TELAGIA - wielkie gratki !!!! i CACIB tez dla Polski !!! no i czarne nie gorsze dwa CWC (kl. uzytkowa i pośrednie) Ale wesolo !!! Quote
panienkabubu Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 brawo brawo brawo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) Quote
jo-jo Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [FONT=Century Gothic]Gratulacje !! :multi::multi::multi:[/FONT] [FONT=Century Gothic]My też pokazujemy się jutro i pojutrze, i pomimo zapowiadanej brzydkiej pogody nas przywitało dzisiaj 20 stopnii o godzinie 19.30, i moge powiedzieć że tutaj nadal jest cieeeeeeeeeepło :loveu:[/FONT] Quote
Basik Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Piszcie koniecznie jak zejdziecie z ringów - ja dalej trzymam kciuki!!!! No i oczywiście gratki piątkowych zwyciezców!!!!!!!!!!!!!! Quote
mela2 Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 [quote name='Tecia']No to ja tez dodam trzy grosze o brytyjczykach z VII gr:) [COLOR=red][B]Polskie swetry górą !!![/B][/COLOR] Wsrod rudych psy - res. CACIB, a suki jedno CWC, białe - Zw.Mł dla Liliana - TELAGIA - wielkie gratki !!!! i CACIB tez dla Polski !!! no i czarne nie gorsze dwa CWC (kl. uzytkowa i pośrednie) Ale wesolo !!![/quote] Gratulacje dla polskich swetrów. Czy to Wy biesiadowaliscie wczoraj wieczorem w restauracyjnym ogródku w pobliżu opery? Przechodziłam obok wesołej sweterowej grupy z welsh corgi i -oczywiscie- za pózno zorientowałam sie ,ze grupa z Polski. Quote
Tecia Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 [quote name='mela2']Gratulacje dla polskich swetrów. Czy to Wy biesiadowaliscie wczoraj wieczorem w restauracyjnym ogródku w pobliżu opery? Przechodziłam obok wesołej sweterowej grupy z welsh corgi i -oczywiscie- za pózno zorientowałam sie ,ze grupa z Polski.[/quote] Niestety to nie my:(( my siedzimy w domciu i tylko cieszymy sie z naszych !!! Na ten rok zakonczylismy juz starty i zbieramy intensywnie sily na nowy sezon:) Quote
Elitesse Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 ojciec mojego najblizszego miotu [I][B]Grand Sen AZAR[/B][/I] wlasnie zgarnal [B]V1 CAC r.CACIB[/B] i zostal [B]v-ce ZWYCIEZCA EUROPY !![/B] :laola: Quote
gregory Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 Czy ktoś zna wyniki VIII grupy interesują mnie Cockery angielskie? Quote
Anna Rapp Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 Witam serdecznie! A ja poproszę baaardzo o wyniki hiszpańskich psów dowodnych. Startuje tam nasz synek Amigo Canis Marinus:multi: i jego tata Ufano Zorrazo ( Zw.Świata Poznań 2006 ). Jeśli kotś śledził losy perro , to dajcie znać. Dziękuję! Quote
pentu Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 BEST IN SHOW 1 corgi 2 labrador 3 pomeranian przed chwila sie zakonczyła wystawa Quote
Bardotka Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Oooooooooo ladnie ;) A wiadomo co to za corgi??????? choc czy pembrok czy cardigan :) Quote
Impresja&Simarilion Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 chyba juz więcej do budapesztu nie przyjadę... Te kroki były poprostu tragiczne. Miałam 11 kilomerów od hotelu do wystawy i jechało się jakieś 3 i pól godziny. Tragedia poprostu. Z miłych wieści to w sobotę Thai Ridgback Doroty Tokarskiej był drubi na BISie szczenią!! Wielkie gratulację dla właścicielki i ślicznego niebieskiego chłopczyka :p Quote
Dream Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 [quote name='panienkabubu']Brawo brawo brawo!!!!! Czekamy na więcej!:Poland::terazpol::terazpol::terazpol::terazpol::terazpol:[/quote] Prosisz i masz :D Następnego dnia na Klubowej DREAMER CAC w użytkach ;) W pozostałych klasach było nie gorzej niż na Europejskiej ;) Quote
Czarne Gwiazdy Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 [quote]Oooooooooo ladnie A wiadomo co to za corgi??????? choc czy pembrok czy cardigan[/quote] pembrok ....... Quote
aknad Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 :multi:Gratuluję wszystkim wygranym i tym którzy reprezentowali :terazpol:. Bardzo prosze o stawkę leonbergera:modla: Quote
Bardotka Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 [quote name='Czarne Gwiazdy']pembrok .......[/quote] Tez dobrze :D Dzieki :multi: Quote
hachidori Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 [quote name='pentu']BEST IN SHOW 1 corgi 2 labrador 3 pomeranian przed chwila sie zakonczyła wystawa[/QUOTE] Pomeranian (kat nr 9065 z Tajlandii) byl cudowny :loveu: - liczylam, ze wezmie BISa Quote
Recommended Posts