Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 156
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Romi']no jak tam ? jest już domek ? podobno miał ktoś dzisiaj się zjawić po Tenorka ?!

Romi a skąd masz takie wiadomosci ? Bo ja nic nie wiem :shake: .
Nikt sie ze mna nie kontaktował w tej sprawie .....
Fakt ,ze od soboty nie byłam w schronisku ale nawet dzisiaj widziałam sie z koleżanka która tam pracuje i powiedział ,ze Tenorek dalej jest w Kundelku :hmmmm:

Posted

[quote name='ewatr']Romi a skąd masz takie wiadomosci ? Bo ja nic nie wiem :shake: .
Nikt sie ze mna nie kontaktował w tej sprawie .....
Fakt ,ze od soboty nie byłam w schronisku ale nawet dzisiaj widziałam sie z koleżanka która tam pracuje i powiedział ,ze Tenorek dalej jest w Kundelku :hmmmm:

hmm...wynika z tego że to były informacje niepotwierdzone...szkoda.

Posted

No i zgodnie z naszymi życzeniami słodki bokserek

od wczoraj po południu grzeje szanowny zadek :evil_lol: w swoim domu :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:

mamy juz nawet wysmienite wiesci ,ze kocha dzieci ;) czyli wylizał najmłodszych domowników .....BRAWO Tenorku :klacz:

powodzenia pregusku :loveu:

Posted

[quote name='ewatr']

od wczoraj po południu grzeje szanowny zadek :evil_lol: w swoim domu :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:

Wspaniałe wieści Ewatr...........:multi: :multi: :multi:

:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: :cool2::cool2:

Posted

Tenorku ..... mam nadzieje, że bedziesz "wył" tenorem ze szczęscia:loveu: a Twoja cudowna Rodzinka bedzie miała z Ciebie wielką Radośc ... każdego dnia coraz większą :buzi:

:bluepaw:

Posted

A wiec się doczekałam!!!
Podziękowanie dla ciotki Doroty, nie pozwoliła mi na wątku nic napisać, aby nie zapeszać. Tylko ROMI się "wygadał".
Tenorku Kraków cię całuje.
Żyj długo, szczęśliwie i bądź grzeczny !!!

Posted

[quote name='irenaka']
Podziękowanie dla ciotki Doroty, nie pozwoliła mi na wątku nic napisać, aby nie zapeszać. Tylko ROMI się "wygadał".

Irenko a ładnie to tak Ciotki w niepewności trzymać ?;)

I nawet odrobinke rąbka tajemnicy nie uchylić :eviltong: :loveu:

Serdecznie dziękujemy :Rose: wszystkim Cioteczkom i Wujkom za pomoc w znalezieniu mądremu i slicznemu Tenorkowi kochającego domu :multi: :multi: :multi:

Posted

irenaka napisał(a):
Masz rację, wstrętna, paskudna ciotka Irena!!!
Ale wybaczysz?

No chyba nie mam wyjscia :eviltong: ;) ?

Jestescie naszymi dobrymi duszami to jak mozna nie wybaczyć :iloveyou:

Posted

No wygadał się, wygadał...ale to tylko z dobroci. Nie wiedziałem że to jest tajemnica :eviltong:

irenaka napisał(a):
A wiec się doczekałam!!!
Tenorku Kraków cię całuje.
Żyj długo, szczęśliwie i bądź grzeczny !!!