Romi Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 no jak tam ? jest już domek ? podobno miał ktoś dzisiaj się zjawić po Tenorka ?! Quote
ewatr Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 [quote name='Romi']no jak tam ? jest już domek ? podobno miał ktoś dzisiaj się zjawić po Tenorka ?! Romi a skąd masz takie wiadomosci ? Bo ja nic nie wiem :shake: . Nikt sie ze mna nie kontaktował w tej sprawie ..... Fakt ,ze od soboty nie byłam w schronisku ale nawet dzisiaj widziałam sie z koleżanka która tam pracuje i powiedział ,ze Tenorek dalej jest w Kundelku :hmmmm: Quote
Romi Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 [quote name='ewatr']Romi a skąd masz takie wiadomosci ? Bo ja nic nie wiem :shake: . Nikt sie ze mna nie kontaktował w tej sprawie ..... Fakt ,ze od soboty nie byłam w schronisku ale nawet dzisiaj widziałam sie z koleżanka która tam pracuje i powiedział ,ze Tenorek dalej jest w Kundelku :hmmmm: hmm...wynika z tego że to były informacje niepotwierdzone...szkoda. Quote
ewatr Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Romi napisał(a):hmm...wynika z tego że to były informacje niepotwierdzone...szkoda. Bardzo szkoda :-( Quote
ewatr Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Jasne , że znajdzie nie może byc inaczej :shake: Quote
caroolcia Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Piekny boksiczku skacz po domek :-( !!!!!! Quote
ewatr Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 No i zgodnie z naszymi życzeniami słodki bokserek od wczoraj po południu grzeje szanowny zadek :evil_lol: w swoim domu :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: mamy juz nawet wysmienite wiesci ,ze kocha dzieci ;) czyli wylizał najmłodszych domowników .....BRAWO Tenorku :klacz: powodzenia pregusku :loveu: Quote
Ulka18 Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 [SIZE="3"]Bardzo sie cieszymy z tak dobrych wiadomosci :laola: :laola: Quote
Cambel&Megi Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Hohooo dzień mnie w schronisku nie bylo a tu takei wieści :lol: Superr! Tenorku, szczęscia w nowym Domu! :multi: Quote
Ziutka Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 [quote name='ewatr'] od wczoraj po południu grzeje szanowny zadek :evil_lol: w swoim domu :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Wspaniałe wieści Ewatr...........:multi: :multi: :multi: :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: :cool2::cool2: Quote
matinestka Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Tenorku ..... mam nadzieje, że bedziesz "wył" tenorem ze szczęscia:loveu: a Twoja cudowna Rodzinka bedzie miała z Ciebie wielką Radośc ... każdego dnia coraz większą :buzi: :bluepaw: Quote
Donvitow Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Super wieści. Spokojniej pojadę na urlop.:multi: Quote
Diana S Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Wspaniałe wiesci....:loveu::loveu::multi::multi: Quote
irenaka Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 A wiec się doczekałam!!! Podziękowanie dla ciotki Doroty, nie pozwoliła mi na wątku nic napisać, aby nie zapeszać. Tylko ROMI się "wygadał". Tenorku Kraków cię całuje. Żyj długo, szczęśliwie i bądź grzeczny !!! Quote
ewatr Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 [quote name='irenaka'] Podziękowanie dla ciotki Doroty, nie pozwoliła mi na wątku nic napisać, aby nie zapeszać. Tylko ROMI się "wygadał". Irenko a ładnie to tak Ciotki w niepewności trzymać ?;) I nawet odrobinke rąbka tajemnicy nie uchylić :eviltong: :loveu: Serdecznie dziękujemy :Rose: wszystkim Cioteczkom i Wujkom za pomoc w znalezieniu mądremu i slicznemu Tenorkowi kochającego domu :multi: :multi: :multi: Quote
irenaka Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Masz rację, wstrętna, paskudna ciotka Irena!!! Ale wybaczysz? Quote
ewatr Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 irenaka napisał(a):Masz rację, wstrętna, paskudna ciotka Irena!!! Ale wybaczysz? No chyba nie mam wyjscia :eviltong: ;) ? Jestescie naszymi dobrymi duszami to jak mozna nie wybaczyć :iloveyou: Quote
k_c Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 :bigcool::bigcool::bigcool:Tenorku dużo szczęścia i miłości :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
caroolcia Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Rewelacja!!!!! Kolejny faflunek na właściwym miejscy (czy. kanapie) :multi: :multi: :multi: Quote
Romi Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 No wygadał się, wygadał...ale to tylko z dobroci. Nie wiedziałem że to jest tajemnica :eviltong: irenaka napisał(a):A wiec się doczekałam!!! Podziękowanie dla ciotki Doroty, nie pozwoliła mi na wątku nic napisać, aby nie zapeszać. Tylko ROMI się "wygadał". Tenorku Kraków cię całuje. Żyj długo, szczęśliwie i bądź grzeczny !!! Quote
Cambel&Megi Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Goniasta, proponuję zmienić tytuł wątku :loveu: Quote
Recommended Posts