Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cóż .......... szkoda tylko, że Pan nie znał rasy bo gdyby znał wiedziałby, że boksery to psy z wrodzonym ADHD ;)

Ale dobrze się stało. Pan chciał psa spokojnego, od razu zobaczył, że to pies nie dla niego, więc zrezygnował. Gorzej by było, gdyby go zabrał, a potem się rozmyślił.

• Replies 156
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Foksia i Dżekuś napisał(a):
Juz dzwonię do Irenki ale jak Tenorek nie znajdzie domku to przyjedzie do Krakowa na domek tymczasowy do Frotki i napewno mu znajdziemy domek.

Serdecznie dziękuje Cioteczko :Rose:

Posted

Dziwczyny!
Gdybyście do piątku miały oko na Tenorka w schronisku i mogły dać znać, gdyby były jakieś nowe informacje.Tak jak napisała Foksia na Tenorka czeka dom tymczasowy w Krakowie. Ale ponieważ był jeszcze jeden domek chętny na jego adopcję czekamy na jego decyzję. Jeżeli do piątku nie będzie decyzji na tak, to zabieramy Tenorka do Krakowa. Nie wiem jeszcze w który dzień będzie wyjazd, ale jeżeli w niedzielę, to myślę, że pojadę z Frotką po Tenorka. Czekamy na wiadomości.

Posted

irenaka napisał(a):
Dziwczyny!
Gdybyście do piątku miały oko na Tenorka w schronisku i mogły dać znać, gdyby były jakieś nowe informacje.Tak jak napisała Foksia na Tenorka czeka dom tymczasowy w Krakowie. Ale ponieważ był jeszcze jeden domek chętny na jego adopcję czekamy na jego decyzję. Jeżeli do piątku nie będzie decyzji na tak, to zabieramy Tenorka do Krakowa. Nie wiem jeszcze w który dzień będzie wyjazd, ale jeżeli w niedzielę, to myślę, że pojadę z Frotką po Tenorka. Czekamy na wiadomości.

Bedziemy miały oko ;)

Irenko pisze Pw zagladnij proszę :p

Posted

irenaka napisał(a):
Dziwczyny!

Wujek Romi cały czas czeka na info kiedy jedziemy do Rzeszowa po Tenorka. Irenko czy nie jedziemy już razem ?!

Posted

wrociłam własnie ze schroniska i widziałam sie z naszym ulubiencem :loveu:

zostałam wylizana przez siatkę i tracana łapa no bo jak przyszłam a nie idziemy na wybieg :crazyeye: ale niestety inne pilniejsze sprawy nas pochłonęły ...........pytałam jednak pracowników czy maja jakieś wiesci w sprawie adopcji Tenorka ale powiedzieli ,ze nic im na ten temat nie wiadomo :shake: Czyli czekamy dalej !!!

Posted

caroolcia napisał(a):
Pokićkałam wątki :oops:

Każdemu się może zdarzyć....tyle tych boksi teraz, że czasami ciężko nadążyć....:shake: :shake: