Vectra Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 Ja nie chodzę głodna spoko :) tylko gotowanie dla mnie samej , to żadna frajda przybywaj , to ugotuje coś dla nas !! Quote
Asiaczek Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Najbliższe 2 tygodnie mam juz zarezerwowane... Czyli chyba dopiero PO Świętach... Pzdr. Quote
Vectra Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 Asiaczek napisał(a):Najbliższe 2 tygodnie mam juz zarezerwowane... Czyli chyba dopiero PO Świętach... Pzdr. kiedy tylko sobie życzysz :) może w końcu pójdzie sobie paskudna pogoda , nastanie wiosna prawdziwa :) no więc banda terror , jest zaszczepiona , zachipowana , przeglądnięta .... jutro odbieram metryki ... co oznacza , że po mału będziemy się rozstawać :( Quote
evel Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 I dały się tak przeglądnąć, zaszczepić, zachipować bez oporów? Weterynarz żyje? :evil_lol: Quote
Doginka Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Ewa, a tatuować nie trzeba?:hmmmm: czy teraz juz mozna zastąpić tatu czipowaniem?:hmmmm: Quote
Vectra Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 Doginka napisał(a):Ewa, a tatuować nie trzeba?:hmmmm: czy teraz juz mozna zastąpić tatu czipowaniem?:hmmmm: [FONT=Tahoma]2. Zatwierdzono zmiany w Regulaminie Hodowli Psów Rasowych dotyczące zasad znakowania psów (tatuowanie lub czipowanie). Hodowcy daje się możliwość wyboru znakowania szczeniąt, jednak decyzja musi dotyczyć całego miotu (cały miot tatuowany lub czipowany). Czipowanie jako zabieg musi być wykonane przez lekarza weterynarii posiadającego prawo wykonywania zawodu i być potwierdzone w załączniku nr 4 podpisem i pieczątką. - nowa wersja dostępna jest w zakładce REGULAMINY.[/FONT] Quote
Doginka Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Vectra napisał(a):[FONT=Tahoma]2. Zatwierdzono zmiany w Regulaminie Hodowli Psów Rasowych dotyczące zasad znakowania psów (tatuowanie lub czipowanie). Hodowcy daje się możliwość wyboru znakowania szczeniąt, jednak decyzja musi dotyczyć całego miotu (cały miot tatuowany lub czipowany). Czipowanie jako zabieg musi być wykonane przez lekarza weterynarii posiadającego prawo wykonywania zawodu i być potwierdzone w załączniku nr 4 podpisem i pieczątką. - nowa wersja dostępna jest w zakładce REGULAMINY.[/FONT] O, nie wiedziałam, ale super, bo chyba czipowanie mniej boli od tatu;-)Chociaż ja się nie znam, bo nigdy tatu nie robiłam sobie:lol: Quote
Medorowa Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Vectra napisał(a):kiedy tylko sobie życzysz :) może w końcu pójdzie sobie paskudna pogoda , nastanie wiosna prawdziwa :) no więc banda terror , jest zaszczepiona , zachipowana , przeglądnięta .... jutro odbieram metryki ... co oznacza , że po mału będziemy się rozstawać :( Ojj będzie ciężko, wcale się nie dziwię :-( Quote
Vectra Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 No jutro do nowego domu jedzie biała suczka :) ale jedzie do fajnego domu , więc może płakać nie będę Emila z 12 marca Emila z dziś tatuś Franuś i Ciocia Egon Quote
Asiaczek Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Vectra, czy u Ciebie wisi moje ogłoszenie. Bo pisałaś, że to gdzieś w tamtychokolicach... Jak nie, to mogę wysłac na maila do wydruku albo mogę jutro podejść i dać do powieszenia. Pzdr. Quote
Vectra Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 Asia jutro będę jechać koło Ciebie , to dasz mi ogłoszenia , porozklejam u siebie w sklepie i znajomych zoologicznych ja nie mam drukarki , szlag ją trafił Quote
Alicja Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 głupi i głupszy :lol: http://img12.imageshack.us/img12/6710/15042011059.jpg Pudzianek ;) Quote
Vectra Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 do pudzianków , to jeszcze im brakuje ;) na razie zmywamy , pozostałości zimy Quote
jonQuilla Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 [FONT="Georgia"]]piękny Egon :loveu::loveu: http://i1090.photobucket.com/albums/i376/pennstaff1/15042011-072.jpg Emila wyglądała jak wieloryb :oops: szybciutko wraca do dawnej formy :cool3: a cycuchy się 'wchłoną'?[/FONT] Quote
Vectra Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 no już się wchłaniają .. trzeba jeszcze troszkę czasu ...ona z 3 dni jak mleka nie ma Frania siostra urodziła dzieci :) 8 sztuk (Apollanka Penn-Staff) http://www.stafbul.com/stenata.html Quote
jonQuilla Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 [FONT="Georgia"]myślałam ze dłużej nie ma już mleka :) a maluchy świetne...moja faworytka to suczka nr.2 :loveu:[/FONT] Quote
Doginka Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 O matko jaka różnica między Emilem z marca i teraz:crazyeye: Ewcia, będziesz płakusiać za glutami?:hmmmm::lol: Quote
Vectra Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 w ostatnią niedzielę , zalała mi cały dom mlekiem ... sama przestała je karmić .. bo one jej nie ssały tylko ją gryzły :cooldevi: no i po mleku , były takie sobie kupy ... więc w sumie i tak im już nie potrzeba tego .... nie ssały , laktacja ustała ... nie dostaje karmy energy ,tylko zwykłą bytówkę 24/12 - no i dupa spada :diabloti: Quote
Vectra Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 Doginka napisał(a):O matko jaka różnica między Emilem z marca i teraz:crazyeye: Ewcia, będziesz płakusiać za glutami?:hmmmm::lol: kurde mam ich dość czasem ... jeszcze do mnie chyba nie dochodzi , że to już ... kurcze jak to zleciało ... dopiero marzłam w krótkim rękawku , na mrozie -18 ... jak się para "kochała" aa to już do domu .... ale jedzie do takich wariatów jak ja ;) Dziękuje jeszcze raz Alicji i Złośnicy , za skierowanie Magdy i Michała do mnie ... fantastyczni ludzie , jestem pewna , że tu mogę spać spokojnie .... jutro będą u mnie o 14 :) więc troszkę fotek znowu się narobi i dostanę też film z poprzedniej wizyty ... ;) a rano jadę do Rafała , Marysi i jej krasnali .... też jakiś fot zrobię .... będzie kinder bal , z przyszłymi właścicielami :evil_lol: no i Franio , oberwie implantem i będzie bezpłodny HA Quote
jonQuilla Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 [FONT="Georgia"]fajnie że jeden kurdupel jedzie już do nowych właścicieli :) pewnie są podekscytowani, ja pewnie nie spałabym w nocy i odbierałabym psiaka wyglądając jak zombie :evil_lol: to się Franio doczekał :evil_lol: [/FONT] Quote
Vectra Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 Wspominałam że Rekin ma cieczkę ? no to wspominam :evil_lol: No pewno że się doczekał .... sam sobie zasłużył :evilbat: nowi opiekunowie białej paskudnicy .... to czekają na nią , zanim się jeszcze urodziła :) tak z łezką w oku powiem , że chcieli suczkę , o konkretnym umaszczeniu ... do tego wesołą i z temperamentem ... urodziła się jako pierworodna i do tego idealnie taka o jakiej marzyli ;) mają bzika na jej punkcie ... a czemu mam łezkę w oku ? bo kilka lat temu , tatuś w/w .. też urodził się pierwszy i do tego taki jak sobie wymarzyłam. Quote
Vectra Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 rudy w kojcu rudy ewakuujący się z kojca :mad: Quote
Doginka Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Biedne pieski do więzienia wsadzili:mad::roflt: http://i1090.photobucket.com/albums/i376/pennstaff1/15042011-045.jpg Quote
Vectra Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 No i biała dziewczynka pojechała :( wczoraj ehhh do tego , byłam u krasnali , zrobiłam milion zdjęć .... po zgraniu na kompa , okazało sie kartę szlag trafił .... i nie mam zdjęć Quote
Recommended Posts