Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Vectra napisał(a):
No i biała dziewczynka pojechała :( wczoraj

ehhh do tego , byłam u krasnali , zrobiłam milion zdjęć .... po zgraniu na kompa , okazało sie kartę szlag trafił .... i nie mam zdjęć

................ :glaszcze:

Posted

Vectra napisał(a):
Asia jutro będę jechać koło Ciebie , to dasz mi ogłoszenia , porozklejam u siebie w sklepie i znajomych zoologicznych
ja nie mam drukarki , szlag ją trafił

Nie doczekałam się telefonu. A kiedy teraz będziesz koło mnie przejeżdżać? Ja ogłoszenia mam podrukowane + ulotki...

Vectra napisał(a):
No i biała dziewczynka pojechała :( wczoraj
ehhh do tego , byłam u krasnali , zrobiłam milion zdjęć .... po zgraniu na kompa , okazało sie kartę szlag trafił .... i nie mam zdjęć

Jednego glutka mniej...
szkoda fotek, to przeciez niezapomniane chwile...

Pzdr.

Posted

kolejny dzień który przebiegłam .... Rekin ma cieczkę , maluchy rozrabiają , popsuł mi się samochód , byłam w pracy ...

ale foty krasnali MAM :diabloti:

Wacław - FLASH OF THE RING Penn-Staff

Posted

http://i1090.photobucket.com/albums/i376/pennstaff1/17%2004%202011/17042011-464.jpg - ONa udaje :evil_lol:
http://i1090.photobucket.com/albums/i376/pennstaff1/17%2004%202011/17042011-603.jpg - gapcia w pończoszce :loveu:

Dzień bez przygód i problemów dniem straconym :p.
Mnie też niedługo cieczka młodej czeka, a dzisiaj sąsiadki pies odkrył że można do nas na podwórko wleźć i czeka mnie wybadanie którędy :mad:.

Posted

Nie doczekałam się wczoraj. Ale nic straconego, bo dołozylam jeszcze jedną torbe po karmie to Twojej "wyprawki";)
Do krzesełek na balkonie trudno mi się dostać, ale masz obiecane:)

Pzdr.