Vectra Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 [quote name='malawaszka']jejuu ale fajnie że ona taka fajna :loveu: nie mogę sie doczekać relacji :multi: i za co te *#$^&*(& chcieli ją zamordować :angryy:[/quote] tam w ogóle dzieje się źle w tym schronisku znaczy :shake: chcieli ją zabic bo bullowata :-( [quote name='madzia i medor']Daj mi Klementynke:roll::diabloti:[/quote] nie dam :eviltong: :eviltong: :eviltong: wg dokumentów jakie dali do Klementyny ,urodziła się ona 9.11.2006 Franio urodził się 6.11.2006 Ajda 16.11.2006 a Lala przybyła do mnie 24.11.2003 czyli niebawem potrójne pierwsze urodziny :evil_lol: Quote
Vectra Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 [quote name='evaxon']to juz jutro :bigcool:to juz jutro :bigcool:to juz jutro:bigcool:[/quote] za 10 minut będzie jutro ;) ciocia która miała jutro przywieźć do mnie Klementyne ma zepsute autko i jutro odbiera od mechanika - przyjedzie w niedziele :p Quote
e.v.a Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name='Vectra']za 10 minut będzie jutro ;) ciocia która miała jutro przywieźć do mnie Klementyne ma zepsute autko i jutro odbiera od mechanika - przyjedzie w niedziele :p[/quote] to juz w niedziele :bigcool:to juz w niedziele :bigcool:to juz w niedziele:bigcool: Quote
jonQuilla Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [B][COLOR=Olive]Cześć :multi::multi::multi: [url]http://images11.fotosik.pl/96/c1e19590ec60a4aamed.jpg[/url] cóż za objęcia w czasie snu :loveu::loveu::loveu: Dobrej Nocki życzę :loveu: [/COLOR][/B] Quote
sacred PIRANHA Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name='Vectra'] nie dam :eviltong: :eviltong: :eviltong: wg dokumentów jakie dali do Klementyny ,urodziła się ona 9.11.2006 Franio urodził się 6.11.2006 Ajda 16.11.2006 a Lala przybyła do mnie 24.11.2003 czyli niebawem potrójne pierwsze urodziny :evil_lol:[/quote] listopad jakis szczesliwy dla ciebie jest...caly misiac chlanska sie zapowiada:diabloti: Quote
Maga100 Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name='Vectra']wg dokumentów jakie dali do Klementyny ,urodziła się ona 9.11.2006 Franio urodził się 6.11.2006 Ajda 16.11.2006 a Lala przybyła do mnie 24.11.2003 czyli niebawem potrójne pierwsze urodziny :evil_lol:[/quote] [B]kochana, pozwolisz, że ja ci dorzucę A. , który ma urodziny w listopadzie, co?[/B] [B]urządzisz imprezę, zrobisz zakupy, zorganizujesz, zabawisz, a potem posprzątasz :evil_lol:[/B] [B]JESZCZE RAZ DZIĘKI ZA MOTYWACJĘ :loveu::loveu::loveu:[/B] Quote
Vectra Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 [quote name='Maga100'][B]kochana, pozwolisz, że ja ci dorzucę A. , który ma urodziny w listopadzie, co?[/B] [B]urządzisz imprezę, zrobisz zakupy, zorganizujesz, zabawisz, a potem posprzątasz :evil_lol:[/B] [B]JESZCZE RAZ DZIĘKI ZA MOTYWACJĘ :loveu::loveu::loveu:[/B][/quote] to co może mam upiec tort w kształcie opony/silnika ? i tak nie doceni jak zobaczy swojego przyjaciela :-( :evil_lol: :evil_lol: Na mnie zawsze możesz liczyć :loveu: :loveu: ja cię zawsze zmotywuje :loveu: :loveu: Quote
BeaC Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 [COLOR=DarkRed][B]przyszłam zobaczyć czy już jest.............. ale biedzie dopiero jutro czyli jak dla mnie dopiero we wtorek:placz::placz::placz::diabloti: [/B][/COLOR] Quote
jonQuilla Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 [quote name='Vectra'] nie dam :eviltong: :eviltong: :eviltong: wg dokumentów jakie dali do Klementyny ,urodziła się ona 9.11.2006 Franio urodził się 6.11.2006 Ajda 16.11.2006 a Lala przybyła do mnie 24.11.2003 czyli niebawem potrójne pierwsze urodziny :evil_lol:[/quote] [B][COLOR=Olive]Widzę że listopad rządzi ;) też jestem z listopada :evil_lol::evil_lol: :multi: no i czekam z niecierpliwością na tą niedziele :loveu::loveu::loveu: Witam :multi: [/COLOR][/B] Quote
agbar Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 to juz jutro:multi:to juz jutro:multi: a dzis mowie ci dzien dobry mamuniu moja kochana:loveu::loveu: Quote
Coyote Ugly FCI Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 no to do jutra czekam z niecierpliwoscia:multi: Quote
sacred PIRANHA Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Vectra...mam dla ciebie wiadomosc... NIE STRESUJ SIE !!!! bedzie dobrze, zobaczysz diablica ci to mowi w koncu:diabloti: Quote
Bila Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Dziń dybry,:loveu:nowy nabyteczek będzie:cool3:, do łóżeczka się wszyscy się nie zmieścicie:diabloti::evil_lol:. Quote
Bila Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 I za dużo w tej galerii zwiedzających, a Ty za dużo:angryy: piszesz. Na razie jadę od tyłu i do Franka w polarowej kamizeli dotarłam:lol:. Też kce taką:cool3: Quote
Alicja Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 [quote name='Bila']I za dużo w tej galerii zwiedzających, a Ty za dużo:angryy: piszesz. Na razie jadę od tyłu i do Franka w polarowej kamizeli dotarłam:lol:. Też kce taką:cool3:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:ooo cioteczka BILA :multi: córciu:multi::multi::multi: ...padlam przy torcie w kształcie opony :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Vectra Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]przyszłam zobaczyć czy już jest.............. ale biedzie dopiero jutro czyli jak dla mnie dopiero we wtorek:placz::diabloti: [/B][/COLOR][/quote] akurat w sam raz wtorek [quote name='jonQuilla'][B][COLOR=Olive]Widzę że listopad rządzi ;) też jestem z listopada :evil_lol: :multi: no i czekam z niecierpliwością na tą niedziele :loveu: Witam :multi: [/COLOR][/B][/quote] no to impreza za imprezą będzie :evil_lol: [quote name='dealer']to juz jutro:multi:to juz jutro:multi: a dzis mowie ci dzien dobry mamuniu moja kochana:loveu:[/quote] no jutro , witaj córeczko moja jedyna :loveu: [quote name='Iwona1984']no to do jutra czekam z niecierpliwoscia:multi:[/quote] ja też czekam :loveu: [quote name='Niki-lidka']Vectra...mam dla ciebie wiadomosc... NIE STRESUJ SIE !!!! bedzie dobrze, zobaczysz diablica ci to mowi w koncu[/quote] tak mi mów tak mi dobrze :diabloti: [quote name='Bila']Dziń dybry,:loveu:nowy nabyteczek będzie:cool3:, do łóżeczka się wszyscy się nie zmieścicie:evil_lol:.[/quote] ciasno będzie .... jakoś może damy rade :diabloti: [quote name='Bila']I za dużo w tej galerii zwiedzających, a Ty za dużo:angryy: piszesz. Na razie jadę od tyłu i do Franka w polarowej kamizeli dotarłam:lol:. Też kce taką:cool3:[/quote] to se uszyj :eviltong: :diabloti: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:crazyeye:ooo cioteczka BILA :multi: córciu:multi: ...padlam przy torcie w kształcie opony :evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] też sie zdziwiłam widząc cioteczke Bile :crazyeye: witaj mamusiu :loveu: Quote
Katerinas Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 [quote name='Vectra']o i jest pierwsza ochotniczka :loveu: ostatnio na allegro widziałam farby do płyt betonowych w kolorze złotym lub srebrnym :razz: [/quote] ło matko :crazyeye: Czy ktoś w ogóle maluje płoty na takie kolory? [quote name='Vectra']morderca :diabloti: [url]http://images11.fotosik.pl/96/c1e19590ec60a4aamed.jpg[/url][/quote] Cudnie :-) :loveu: Nooo i ....nie mogę się też doczekać Kelementusi :-) Quote
Doginka Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Dzień dobry:diabloti: Czekam cichuteńko na jutrzejszy dzionek i zobaczę KLEMENTYNKĘ:multi:;) Quote
Vectra Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 [CENTER][B][SIZE=7][COLOR=RoyalBlue]!!!!DZIŚ !!!! [SIZE=2][COLOR=Black]:mdleje:[/COLOR][/SIZE] [/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER] Quote
Coyote Ugly FCI Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 [COLOR=Red] Fotki [/COLOR] [SIZE=6][COLOR=Red] GRATULACJE[/COLOR][/SIZE] Quote
Vectra Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 Jeszcze jej nie ma , będzie wieczorem , a ja zaraz spadam do pracy ... jutro było by lepiej ,ale no nie ma co wybrzydzać w końcu i tak dziękuje Mrówie że była tak miła i Klementyne 400 km wiezie do mnie ... Fotki będą obiecuje ,ale nie od razu ... ja pewnie już dziś do kompa nie zasiądę ... czeka mnie mocny wieczór ;)Jeśli jutro towarzystwo będzie ze sobą gadać jako tako to pocykam ...... bo to nie będzie tak że ja wpuszczę Klementyne do domu i razem będą jadły z jednej miseczki na wspólnym posłaniu ... Czeka mnie dużo pracy by wprowadzić nowego psa do domu ..... 1/3 z moich psów jest asocjalna :evilbat: Franek też zapewne będzie nie za bardzo milusi ... Liczę tylko na Lalke :) Mam mega stresa ......... a TZ ma gdzieś wszytsko bo sobie kaloryfery w łazience instaluje i udaje głupka , nawet nie pyta kiedy i o której , a co dzień mu orzypominałam. Quote
malawaszka Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 aaaaaaaaaa dziś!!!! :mdleje: wyobrażam sobie jakiego masz stresiora - trzymam :kciuki: za pomyślne wprowadzenie Klementynki!!! Chciałabym to obserwować gdzieś przez dziurkę od klucza bo pewnie mogłabym się sporo nauczyć :roll: Quote
sacred PIRANHA Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 [quote name='Vectra']Jeszcze jej nie ma , będzie wieczorem , a ja zaraz spadam do pracy ... jutro było by lepiej ,ale no nie ma co wybrzydzać w końcu i tak dziękuje Mrówie że była tak miła i Klementyne 400 km wiezie do mnie ... Fotki będą obiecuje ,ale nie od razu ... ja pewnie już dziś do kompa nie zasiądę ... czeka mnie mocny wieczór ;)Jeśli jutro towarzystwo będzie ze sobą gadać jako tako to pocykam ...... bo to nie będzie tak że ja wpuszczę Klementyne do domu i razem będą jadły z jednej miseczki na wspólnym posłaniu ... Czeka mnie dużo pracy by wprowadzić nowego psa do domu ..... 1/3 z moich psów jest asocjalna :evilbat: Franek też zapewne będzie nie za bardzo milusi ... Liczę tylko na Lalke :) Mam mega stresa ......... a TZ ma gdzieś wszytsko bo sobie kaloryfery w łazience instaluje i udaje głupka , nawet nie pyta kiedy i o której , a co dzień mu orzypominałam.[/quote] bedzie dobrze!!!!!!!!:multi: a TZ...tez sie stresuje, ale co ma biedny robic...jak to facet udaje ze go nic nie obchodzi:diabloti: Quote
Doginka Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Wpadła, żeby nadmienić, że cały czas trzymam pazurki za dobrą socjalizację:thumbs::bigok::knuje: Quote
Pimpek Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 [URL]http://images11.fotosik.pl/96/c1e19590ec60a4aamed.jpg[/URL] Ale oni się lubią :cool3: Quote
Recommended Posts