Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']jejuu ale fajnie że ona taka fajna :loveu: nie mogę sie doczekać relacji :multi: i za co te *#$^&*(& chcieli ją zamordować :angryy:[/quote]
tam w ogóle dzieje się źle w tym schronisku znaczy :shake: chcieli ją zabic bo bullowata :-(
[quote name='madzia i medor']Daj mi Klementynke:roll::diabloti:[/quote]

nie dam :eviltong: :eviltong: :eviltong:
wg dokumentów jakie dali do Klementyny ,urodziła się ona 9.11.2006
Franio urodził się 6.11.2006
Ajda 16.11.2006
a Lala przybyła do mnie 24.11.2003
czyli niebawem potrójne pierwsze urodziny :evil_lol:

Posted

[quote name='evaxon']to juz jutro :bigcool:to juz jutro :bigcool:to juz jutro:bigcool:[/quote]
za 10 minut będzie jutro ;) ciocia która miała jutro przywieźć do mnie Klementyne ma zepsute autko i jutro odbiera od mechanika - przyjedzie w niedziele :p

Posted

[quote name='Vectra']za 10 minut będzie jutro ;) ciocia która miała jutro przywieźć do mnie Klementyne ma zepsute autko i jutro odbiera od mechanika - przyjedzie w niedziele :p[/quote]

to juz w niedziele :bigcool:to juz w niedziele :bigcool:to juz w niedziele:bigcool:

Posted

[B][COLOR=Olive]Cześć :multi::multi::multi:

[url]http://images11.fotosik.pl/96/c1e19590ec60a4aamed.jpg[/url] cóż za objęcia w czasie snu :loveu::loveu::loveu:

Dobrej Nocki życzę :loveu:
[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='Vectra']
Ajda 16.11.2006
czyli niebawem potrójne pierwsze urodziny :evil_lol:[/quote]
listopad jakis szczesliwy dla ciebie jest...caly misiac chlanska sie zapowiada:diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']wg dokumentów jakie dali do Klementyny ,urodziła się ona 9.11.2006
Ajda 16.11.2006

[B]kochana, pozwolisz, że ja ci dorzucę A. , który ma urodziny w listopadzie, co?[/B]
[B]urządzisz imprezę, zrobisz zakupy, zorganizujesz, zabawisz, a potem posprzątasz :evil_lol:[/B]

[B]JESZCZE RAZ DZIĘKI ZA MOTYWACJĘ :loveu::loveu::loveu:[/B]

Posted

[quote name='Maga100'][B]kochana, pozwolisz, że ja ci dorzucę A. , który ma urodziny w listopadzie, co?[/B]
[B]urządzisz imprezę, zrobisz zakupy, zorganizujesz, zabawisz, a potem posprzątasz :evil_lol:[/B]

[B]JESZCZE RAZ DZIĘKI ZA MOTYWACJĘ :loveu::loveu::loveu:[/B][/quote]
to co może mam upiec tort w kształcie opony/silnika ? i tak nie doceni jak zobaczy swojego przyjaciela :-( :evil_lol: :evil_lol:

Na mnie zawsze możesz liczyć :loveu: :loveu: ja cię zawsze zmotywuje :loveu: :loveu:

Posted

[COLOR=DarkRed][B]przyszłam zobaczyć czy już jest..............
ale biedzie dopiero jutro
czyli jak dla mnie dopiero we wtorek:placz::placz::placz::diabloti:
[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Vectra']
Ajda 16.11.2006

[B][COLOR=Olive]Widzę że listopad rządzi ;)
też jestem z listopada :evil_lol::evil_lol:

:multi: no i czekam z niecierpliwością na tą niedziele :loveu::loveu::loveu:

Witam :multi:
[/COLOR][/B]

Posted

I za dużo w tej galerii zwiedzających, a Ty za dużo:angryy: piszesz. Na razie jadę od tyłu i do Franka w polarowej kamizeli dotarłam:lol:. Też kce taką:cool3:

Posted

[quote name='Bila']I za dużo w tej galerii zwiedzających, a Ty za dużo:angryy: piszesz. Na razie jadę od tyłu i do Franka w polarowej kamizeli dotarłam:lol:. Też kce taką:cool3:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:ooo cioteczka BILA :multi:

córciu:multi::multi::multi: ...padlam przy torcie w kształcie opony :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]przyszłam zobaczyć czy już jest..............
ale biedzie dopiero jutro
czyli jak dla mnie dopiero we wtorek:placz::diabloti:
[/B][/COLOR][/quote]
akurat w sam raz wtorek

[quote name='jonQuilla'][B][COLOR=Olive]Widzę że listopad rządzi ;)
też jestem z listopada :evil_lol:

:multi: no i czekam z niecierpliwością na tą niedziele :loveu:

Witam :multi:
[/COLOR][/B][/quote]
no to impreza za imprezą będzie :evil_lol:

[quote name='dealer']to juz jutro:multi:to juz jutro:multi:
a dzis mowie ci dzien dobry mamuniu moja kochana:loveu:[/quote]
no jutro , witaj córeczko moja jedyna :loveu:

[quote name='Iwona1984']no to do jutra czekam z niecierpliwoscia:multi:[/quote]
ja też czekam :loveu:

[quote name='Niki-lidka']Vectra...mam dla ciebie wiadomosc...
NIE STRESUJ SIE !!!!
bedzie dobrze, zobaczysz diablica ci to mowi w koncu[/quote]
tak mi mów tak mi dobrze :diabloti:
[quote name='Bila']Dziń dybry,:loveu:nowy nabyteczek będzie:cool3:, do łóżeczka się wszyscy się nie zmieścicie:evil_lol:.[/quote]
ciasno będzie .... jakoś może damy rade :diabloti:

[quote name='Bila']I za dużo w tej galerii zwiedzających, a Ty za dużo:angryy: piszesz. Na razie jadę od tyłu i do Franka w polarowej kamizeli dotarłam:lol:. Też kce taką:cool3:[/quote]
to se uszyj :eviltong: :diabloti:

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:crazyeye:ooo cioteczka BILA :multi:

córciu:multi: ...padlam przy torcie w kształcie opony :evil_lol:
[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
też sie zdziwiłam widząc cioteczke Bile :crazyeye:
witaj mamusiu :loveu:

Posted

[quote name='Vectra']o i jest pierwsza ochotniczka :loveu: ostatnio na allegro widziałam farby do płyt betonowych w kolorze złotym lub srebrnym :razz: [/quote] ło matko :crazyeye: Czy ktoś w ogóle maluje płoty na takie kolory?

[quote name='Vectra']morderca :diabloti:

[url]http://images11.fotosik.pl/96/c1e19590ec60a4aamed.jpg[/url][/quote] Cudnie :-) :loveu:

Nooo i ....nie mogę się też doczekać Kelementusi :-)

Posted

Jeszcze jej nie ma , będzie wieczorem , a ja zaraz spadam do pracy ... jutro było by lepiej ,ale no nie ma co wybrzydzać w końcu i tak dziękuje Mrówie że była tak miła i Klementyne 400 km wiezie do mnie ...

Fotki będą obiecuje ,ale nie od razu ... ja pewnie już dziś do kompa nie zasiądę ... czeka mnie mocny wieczór ;)Jeśli jutro towarzystwo będzie ze sobą gadać jako tako to pocykam ...... bo to nie będzie tak że ja wpuszczę Klementyne do domu i razem będą jadły z jednej miseczki na wspólnym posłaniu ... Czeka mnie dużo pracy by wprowadzić nowego psa do domu ..... 1/3 z moich psów jest asocjalna :evilbat: Franek też zapewne będzie nie za bardzo milusi ... Liczę tylko na Lalke :)

Mam mega stresa ......... a TZ ma gdzieś wszytsko bo sobie kaloryfery w łazience instaluje i udaje głupka , nawet nie pyta kiedy i o której , a co dzień mu orzypominałam.

Posted

aaaaaaaaaa dziś!!!! :mdleje: wyobrażam sobie jakiego masz stresiora - trzymam :kciuki: za pomyślne wprowadzenie Klementynki!!! Chciałabym to obserwować gdzieś przez dziurkę od klucza bo pewnie mogłabym się sporo nauczyć :roll:

Posted

[quote name='Vectra']Jeszcze jej nie ma , będzie wieczorem , a ja zaraz spadam do pracy ... jutro było by lepiej ,ale no nie ma co wybrzydzać w końcu i tak dziękuje Mrówie że była tak miła i Klementyne 400 km wiezie do mnie ...

Fotki będą obiecuje ,ale nie od razu ... ja pewnie już dziś do kompa nie zasiądę ... czeka mnie mocny wieczór ;)Jeśli jutro towarzystwo będzie ze sobą gadać jako tako to pocykam ...... bo to nie będzie tak że ja wpuszczę Klementyne do domu i razem będą jadły z jednej miseczki na wspólnym posłaniu ... Czeka mnie dużo pracy by wprowadzić nowego psa do domu ..... 1/3 z moich psów jest asocjalna :evilbat: Franek też zapewne będzie nie za bardzo milusi ... Liczę tylko na Lalke :)

Mam mega stresa ......... a TZ ma gdzieś wszytsko bo sobie kaloryfery w łazience instaluje i udaje głupka , nawet nie pyta kiedy i o której , a co dzień mu orzypominałam.[/quote]
bedzie dobrze!!!!!!!!:multi:
a TZ...tez sie stresuje, ale co ma biedny robic...jak to facet udaje ze go nic nie obchodzi:diabloti: