Asiaczek Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:hmmmm: jestem jakaś dziwna, znudziła mi się ta gra po kilku dniach[/B][/COLOR][/FONT] :evil_lol:[/QUOTE] Ja jestem jeszcze dziwniejsza, bo... ja TAM wogóle nie zajrzałam i nawet nie wiem, o czym piszecie... [quote name='agnethka']dajcie linka, dajcie linka :evil_lol:[/QUOTE] Nieeeeee, bo nam nastepna dziewczyna wsiaknie... pzdr. Quote
jonQuilla Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] [url]http://www.farmerama.com/[/url] :siara:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
agnethka Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 [quote name='Asiaczek'] Nieeeeee, bo nam nastepna dziewczyna wsiaknie... pzdr.[/QUOTE] ja wsiąkam krótkotrwale, ale moja mama.... łoooo.... ona nie zna umiaru :D Quote
Unbelievable Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Ja też mam farmę : P jakoś strasznie mnie to nie wciąga, przez co zgnił mi rabarbar :placz: :evil_lol: i dopiero przed chwilą zauważyłam szparagi... Quote
Vectra Posted May 22, 2010 Author Posted May 22, 2010 farma ogarnięta :diabloti: to teraz muszę się przespać ze 3 godzinki , potem piekę rogale , pakujemy walizki i o 7 ruszmy na szoła. Trzymajcie kciuki :evilbat: by pogoda ładna była :diabloti: Quote
Alicja Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 [quote name='Vectra']farma ogarnięta :diabloti: to teraz muszę się przespać ze 3 godzinki , potem piekę rogale , pakujemy walizki i o 7 ruszmy na szoła. Trzymajcie kciuki :evilbat: by pogoda ładna była :diabloti:[/QUOTE] [COLOR=Navy][B]a ja prawie piekę majonezankę ;)[/B][/COLOR] Quote
Coyote Ugly FCI Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 ee no wlazłam do Vectry zobaczyć co u sierściuchów poczytałam o farmie i już mam swoją :diabloti::diabloti::diabloti: masakra.... ha też jade na tego samego szoła wiec moze sie zobaczymy Quote
Vectra Posted May 22, 2010 Author Posted May 22, 2010 [quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]a ja prawie piekę majonezankę ;)[/B][/COLOR][/QUOTE] a ja się wyspałam , bo oczywiście prośba do TZ by wypuścił Stefana za chwil kilka na dwór i nalał im wody , poszła sobie bez echa i mnie dziady obudziły :( .. no więc idę robić rogale [quote name='Coyote Ugly FCI']ee no wlazłam do Vectry zobaczyć co u sierściuchów poczytałam o farmie i już mam swoją :diabloti::diabloti::diabloti: masakra.... ha też jade na tego samego szoła wiec moze sie zobaczymy[/QUOTE] farma jest fajna :multi: :evil_lol: ring mamy ten sam , więc jest duża szansa ;) Quote
Coyote Ugly FCI Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 to sie widzimy :) mam nadzieje ps. co to floreny ?? musze jakos ogarnac ta farme :evil_lol: Quote
Vectra Posted May 22, 2010 Author Posted May 22, 2010 [quote name='Coyote Ugly FCI']to sie widzimy :) mam nadzieje ps. co to floreny ?? musze jakos ogarnac ta farme :evil_lol:[/QUOTE] floreny to kasa którą kupujesz za realną kasę , na pierdoły i ulepszenia - zbytek szczęścia , ani florena nie wydałam , ani nie kupiłam ... zapraszam na rogale :) Quote
basia2202 Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 [quote name='Vectra']tak szparagowy event :) po 55SG na targu śmigają :evil_lol: czysty zysk HA[/QUOTE][quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]buuuuu moje jeszcze 5 godzin będą rosły :([/B][/COLOR][/QUOTE][B][COLOR=Purple] hahaha:evil_lol: nawiedzone kobity :diabloti: mój małż gra też w taką farmę ino inna nazwa chyba... Farmville na Facebooku ja rano robię śniadanie, a on zbiera truskawki i jakieś inne zielsko :cool3: ja sobie darowałam, brak mi czasu... a pewnie też bym się wciągnęła... kiedyś grałam w takie cuś online, tylko tam się budowało i napadało na innych... wciąga jak narkotyk:roll: a propos narkotyku... a hodujecie marychę albo chmiel chociaż? :diabloti: :evil_lol:[/COLOR][/B] [quote name='Vectra']farma ogarnięta :diabloti: to teraz muszę się przespać ze 3 godzinki , potem piekę rogale , pakujemy walizki i o 7 ruszmy na szoła. Trzymajcie kciuki :evilbat: by pogoda ładna była :diabloti:[/QUOTE] [COLOR=Purple][B]pieczesz rogale wpół do pierwszej w nocy? :crazyeye: myślałam, że tylko ja mam takie napady...:cool3: wczoraj o podobnej godzinie robiłam schaby ze śliwką na dzisiaj... [/B][/COLOR][quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]a ja prawie piekę majonezankę ;)[/B][/COLOR][/QUOTE] [B][COLOR=Purple]Ala - a co to ta majonezanka?[/COLOR][/B] [COLOR=Purple][B]jakiś śląski specjał?:roll:[/B][/COLOR] [quote name='Vectra']a ja się wyspałam , bo oczywiście prośba do TZ by wypuścił Stefana za chwil kilka na dwór i nalał im wody , poszła sobie bez echa i mnie dziady obudziły :( .. no więc idę robić rogale [/QUOTE] [B][COLOR=Purple]pocieszające, że są inni TZci, do których dźwięk dociera z opóźnieniem :evil_lol::diabloti: u Twojego też opóźnienie potrafi być czasem nawet kilkudniowe? :roll: [/COLOR][/B] Quote
Vectra Posted May 22, 2010 Author Posted May 22, 2010 kilku dniowe to pikuś , on ma opóźnienia roczne :evil_lol: Majonezanka , to ciasto majonezowe .. wpisz sobie w google , znajdziesz przepis - polecam , pyszne , lekkie ciasto. Czekam aż mi szparagi i ciasto dojrzeją :evil_lol: Kurde i będę niewyspana :( bo zaplanowałam sobie to tak , że z piątku na sobotę , będe mało spać , w sobotę wstanę rano .. bo już o 9 byłam na nogach .... by po południu pospać tak do 1 w nocy i się obrobić do rana i był by luzik ... bym wypoczęła. Więc spałam z piątku na sobotę 3-4 godziny :evilbat: plan popołudniowej drzemki padł .. pojechałam do rodziców na chwilę ,potem TZ wyciągnął mnie na lody , przy okazji pojechaliśmy nad wisłę zobaczyć co słychać .. dramat :( wróciłam wybiegałam bydło , dałam żreć i się położyłam po 22 by po 23 zostać obudzona radosnym ajuuuuuuuu Stefana :mad: Quote
basia2202 Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 [COLOR=Purple][B]najważniejsze to kochać Stefka :diabloti: [/B][/COLOR] Quote
Vectra Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 pomijając kochanie , to ja go gada nie lubie dziś , całą noc grasuje :mad: kradnie mi wsio , ciąga za nogawki , drze ryja .... ale ok , rogale upieczone , torba spakowana , teraz idę auto pakować i wybiegać świniactwo wszelkie ... No i zostanie mi najmilsze zajęcie - obudzić TZ :mdleje: znowu będzie wojna na całą gmine :diabloti: oprócz TZ którego armia radziecka nie jest w stanie zbudzić .... wszelkie świniowate , już gotowe i zwarte do boju .... czempion Paniczyk , naturalnie jedzie z nami , zostają czarne damy na włościach ... paniczyk , to obawiam się , że nie dał by się tym razem zostawić .. bo on już zajął swój złoty rydwan ... na nowej czystej kołderce :grins: trzymajcie kciuki , bym nie padła , bo ledwo zipam .... brak snu mocno mi doskwiera ... muszę kupić jakieś dopalacze po drodze .. bo sama kawa nie wystarczy ... mamy piękne słońce .. co prawda w nocy lało , ale teraz już jest ładne niebo i oby tak zostało :) dam znać mamuśce , jak nam poszło :kciuki: najbardziej jestem ciekawa , jak paniczynka Stefa zachowa się na ringu ... czy będzie obciach na cały radom , czy poważnie podejdzie do sprawy , by podtrzymywać dobre imię rodziny P :evil_lol: Quote
basia2202 Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [COLOR=Purple][B]no to trzymamy, trzymamy kobieto :) i mam nadzieję, że nie prowadzisz powozu taka nieprzytomna?:razz: daj szansę wyspanemu TZtowi;) [/B][/COLOR] Quote
jonQuilla Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]powodzenia w takim bądź razie :kciuki: powiedziałabym "do boju Stefan" ale nie wiem czy by mnie źle nie zrozumiała :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [COLOR=Navy][B]do boju o dobre imię Rodziny P. ;) :kciuki:[/B][/COLOR] Quote
Asiaczek Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='Vectra']farma ogarnięta :diabloti: to teraz muszę się przespać ze 3 godzinki , potem piekę rogale , pakujemy walizki i o 7 ruszmy na szoła. Trzymajcie kciuki :evilbat: by pogoda ładna była :diabloti:[/QUOTE] Ja trzymam mocno kciuki! Jestem 100 % pewna, że rogalki wyszły super:) Pogode macie, to prosze bez CWC'ów nie przyjeżdżać:) To kiedy ten rowerek...? Ugadałaś juz p.Rafałka? Pzdr. Quote
Alicja Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [COLOR=Navy][B][FONT=Arial]Jeśli nie pokręce to moze sie kapniecie :roflt: bo ja sie nie znam na tych stopniach wtajemniczenia ...ale REKIN - Najlepszy Szczenior w Rasie :multi: EMILKA - Najlepszy Junior (czy jakoś tak ;)):multi: MARYSIA - skończyła Championat :multi: ............. Najlepsza Suka w Rasie :multi: ............. Zwycięsca Rasy :multi:[/FONT] :bigcool: :bigcool: :knajpa: :knajpa: [/B][/COLOR] Quote
evel Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Rany, wykosiły laski wszystko :laola: Ewa, gratulacje! :) Quote
Asiaczek Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B][FONT=Arial]Jeśli nie pokręce to moze sie kapniecie :roflt: bo ja sie nie znam na tych stopniach wtajemniczenia ...ale REKIN - Najlepszy Szczenior w Rasie :multi: EMILKA - Najlepszy Junior (czy jakoś tak ;)):multi: MARYSIA - skończyła Championat :multi: ............. Najlepsza Suka w Rasie :multi: ............. Zwycięsca Rasy :multi:[/FONT] :bigcool: :bigcool: :knajpa: :knajpa: [/B][/COLOR][/QUOTE] Hohohoho, alez wyniki!:multi: No to my nieprędko Vectrę zobaczymy na forum... Teraz pewnie wraca zakosami, deszcz leje...:evil_lol: edit: Nie, Vectra jeszcze nie wraca, czeka na BISY'y albo juz w nich uczestniczy:) Pzdr. Quote
malawaszka Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B][FONT=Arial]Jeśli nie pokręce to moze sie kapniecie :roflt: bo ja sie nie znam na tych stopniach wtajemniczenia ...ale REKIN - Najlepszy Szczenior w Rasie :multi: EMILKA - Najlepszy Junior (czy jakoś tak ;)):multi: MARYSIA - skończyła Championat :multi: ............. Najlepsza Suka w Rasie :multi: ............. Zwycięsca Rasy :multi:[/FONT] :bigcool: :bigcool: :knajpa: :knajpa: [/B][/COLOR][/QUOTE] łoohoooo powalczyli :klacz: wielkie gratulacje :laola: :drinking: Quote
basia2202 Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [COLOR=Purple][B]prosiaki wymiatają!! oł jeeee.... :multi: :diabloti: gratulacje!! :p [/B][/COLOR] Quote
jonQuilla Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [B][FONT=Georgia][COLOR=Olive]:multi::multi: same Najlepsiaki...będzie kolacja :evil_lol: gratulacje [/COLOR][/FONT][/B]:klacz::Rose: Quote
Recommended Posts