Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Lalka , pitbull w paski :evil_lol:

[URL=http://img62.imageshack.us/i/30042010041.jpg/][IMG]http://img62.imageshack.us/img62/5336/30042010041.jpg[/IMG][/URL]

zara będę robić rogale

Posted

[url]http://img62.imageshack.us/img62/5336/30042010041.jpg[/url] toż to tygrys, gdzie tam pitbull! :evil_lol:

Ewo, jak czytam o Twoich wypiekach, obiadkach to aż mi się ślina na klawiaturę leje... :mdleje:

Posted

[quote name='Vectra']Pisałam , że Marysia w swoim lęku wyłączała sie na wsio , w związku z tym ŻADNE kombinowanie ze sztuczkami , smaczkami , zabawkami , poleceniami - nie wchodziły w grę ... teraz owszem , jak już mamy opanowane, że życia przerażające nie jest , BA jest fajne , a nowości interesujące - wdrażam dalszy ciąg nauk .... np wyrywanie mi przedmiotów z ręki , szarpanie się ze mną , kontaktu wzrokowego - czyli mówiąc prosto - pewności siebie ;) pazura , zadziorności ... nie opłaca się bać , opłaca się być wesołym i przebojowym .[/QUOTE]
A myślałam, ze tylko ja miałam takie pomysły psucia grzecznego psa, czyli jak ubrudzisz pańci spodnie, to pańcia rzuci piłeczkę ;) Bądź odważna, nie bój się być niegrzeczna :lol:

Mi się tam łatwiej z lękami pracuje niż z krnąbrnym debilem.... masz sposoba na mordowanie zwierzów innych gatunków?? ;)

Posted

wiesz co Zerduszko , naj to ja muszę psa poznać , tak po przebywać z nim troszkę ... wtedy można zacząć kombinować .. bo to nie ma jednej słusznej metody ... ja piszę co robie ze swoimi .. nie ukrywam , że czytuje też dużo o tym i podpytuje , obserwuje obce psy i swoje - wyciągam wnioski i ustawiam to pod mojego psa .....

mi łatwiej z krnąbrnymi , bo ja mam silną osobowość :) lękliwe trochę się mnie temu mocniej obawiają :diabloti: Staffiki mają jeden problem , one są za bardzo wpływowe jeśli idzie o nastroje przewodnika , a ja jestem typ choleryka ... nejlepszy jest Egon , bo jemu moje nastroje nie przeszkadzają :evil_lol:
ona potrafi mnie wyprowadzić z równowagi , ja się zagotuje , wykipię - a ona na mnie patrzy albo zdziwiona , albo lekceważąco :evil_lol: jak mam piłkę , to można jej zrobić operacje na otwartym mózgu bez znieczulenia , można się na nią drzeć , wydzierać , rzucać kamieniami .... celem jest piłka - reszta się nie liczy :)
Marysia zupełne przeciwieństwo , ona jak gąbka

a ja mam normalnie stresa , pierwszy raz w życiu ... i to źle wróży , chyba się upije :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']wiesz co Zerduszko , naj to ja muszę psa poznać , tak po przebywać z nim troszkę ... wtedy można zacząć kombinować .. bo to nie ma jednej słusznej metody ... ja piszę co robie ze swoimi .. nie ukrywam , że czytuje też dużo o tym i podpytuje , obserwuje obce psy i swoje - wyciągam wnioski i ustawiam to pod mojego psa .....
[/QUOTE]
Zapakować?? :evil_lol: Ja znam jedna słuszną metodę: zabić małpę :diabloti: Ja jej już wsio co się dało usprawniłam, ale tu widzę tylko jedno rozwiązanie, zabić zabić zabić :angryy: Ona normalnie jest na maxa wyczulona na moje emocje... ale jak czuje zwierza, to kołem łamać mogę i nic. A to takie małe bydle... zawzięte.

Ja wam tych wystaw współczuję, raz brałam udział w przedstawieniu psim i niet ;)

Posted

Hmmm to ja az musze na dogo zaglądać żeby podziwiac to cudo [url]http://img219.imageshack.us/img219/4215/18a042010306.jpg[/url] ??

O zdjęciach nie będę sie już wypowiadać ;)

BOSKIE !!!!!!!

Posted

[quote name='zerduszko']Zapakować?? :evil_lol: Ja znam jedna słuszną metodę: zabić małpę :diabloti: Ja jej już wsio co się dało usprawniłam, ale tu widzę tylko jedno rozwiązanie, zabić zabić zabić :angryy: Ona normalnie jest na maxa wyczulona na moje emocje... ale jak czuje zwierza, to kołem łamać mogę i nic. A to takie małe bydle... zawzięte.

Ja wam tych wystaw współczuję, raz brałam udział w przedstawieniu psim i niet ;)[/QUOTE]
mi przedstawienie psie , potrzebne tym razem do innego celu niż tytuły i medale - Marysia ma być dzielna

[quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]przyszłam już zacisnąć i leze spac ... :kciuki:[/B][/COLOR][/QUOTE]
zaffonie :buzi:

[quote name='wejherstaff']Hmmm to ja az musze na dogo zaglądać żeby podziwiac to cudo [url]http://img219.imageshack.us/img219/4215/18a042010306.jpg[/url] ??

O zdjęciach nie będę sie już wypowiadać ;)

BOSKIE !!!!!!![/QUOTE]
zawsze możesz wpaść , zobaczyć na żywo :diabloti: a nie dawałam fot na staffikowe ? :hmmmm: ja już nie obczajam gdzie dawałam foty , a gdzie nie ... :evil_lol: dogo najlepszym przyjacielem człowieka :)

ciasto na rogale rośnie :cooldevi:

Posted

[quote name='wejherstaff']Kurczaki... strasznien żałuję że n ie skosztuję :eviltong:

no chyba że babka forget przywiezie ;)[/QUOTE]
Liczyłam że wesprzesz wnuczkę , zięcia .. jak zostanie , dostaniesz na wynos :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']Liczyłam że wesprzesz wnuczkę , zięcia .. jak zostanie , dostaniesz na wynos :diabloti:[/QUOTE]

duchowo kochana, duchowo bede z Wami ;)

mniam, mam nadzieje że zanim dotrę na Kociwie to się nie zestarzeje wynos :P
[i]jak zostanie oczywiście [/i]

ps. idźć spać ciotka bo jutro ciężki dzionek ;)

Buziaki :)

Posted

Jak tam rogale? WIEM, że juz upieczone, tak...?
I nie spać mi tu! Wstawać i pakowac się albo coś jeszcze w kuchni zrobić dla p. Rafała. Wszak sam na gospodarstwie zostaje...

pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Jak tam rogale? WIEM, że juz upieczone, tak...?
I nie spać mi tu! Wstawać i pakowac się albo coś jeszcze w kuchni zrobić dla p. Rafała. Wszak sam na gospodarstwie zostaje...

pzdr.[/QUOTE]
Rafałek jedzie z nami :) na gospodarce zostaje herszt bandy ojciec Lalka , jej syn Franciszek i giermek Klementyna

Rogale upieczone ;) wsio już spakowane , zaraz ja idę się robić na bóstwo :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']spać to ja pójdę JUTRO , jak wrócę z Łodzi ;) bo jak zasnę , to na bank tam nie dojadę ...... nie umiem wstawać rano :diabloti:[/QUOTE]

no tak, lepiej sie dziś pożądnie wyspać ;)

Trzymam za Was kciuki ;)