Vectra Posted April 30, 2010 Author Posted April 30, 2010 [quote name='Alicja']pieczesz ??????????[/QUOTE] oczywiście :diabloti: kurczaczki i chlebki gotowe Quote
Alicja Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 [quote name='Vectra']oczywiście :diabloti: kurczaczki i chlebki gotowe[/QUOTE] mniammmmmmmmmmmmmmmmmmm Quote
Vectra Posted April 30, 2010 Author Posted April 30, 2010 Lalka , pitbull w paski :evil_lol: [URL=http://img62.imageshack.us/i/30042010041.jpg/][IMG]http://img62.imageshack.us/img62/5336/30042010041.jpg[/IMG][/URL] zara będę robić rogale Quote
jonQuilla Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]ale bym sobie taki chlebek wszamała domowej roboty :mdleje: widzę że klasyczne umaszczenia nie wystarczą ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
evel Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 [url]http://img62.imageshack.us/img62/5336/30042010041.jpg[/url] toż to tygrys, gdzie tam pitbull! :evil_lol: Ewo, jak czytam o Twoich wypiekach, obiadkach to aż mi się ślina na klawiaturę leje... :mdleje: Quote
Vectra Posted April 30, 2010 Author Posted April 30, 2010 akurat Lalka pasuje do tematów kulinarnych , rany jaka ona jest tłusta :mdleje: musze się jej dobrać do doopy , koniec żarcia i spania :evilbat: Quote
Alicja Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 [COLOR=Navy][B]Ozzy już spakowany .... będziesz męczyć Lalke , możesz i Ozzulka ;)[/B][/COLOR] Quote
zerduszko Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 [quote name='Vectra']Pisałam , że Marysia w swoim lęku wyłączała sie na wsio , w związku z tym ŻADNE kombinowanie ze sztuczkami , smaczkami , zabawkami , poleceniami - nie wchodziły w grę ... teraz owszem , jak już mamy opanowane, że życia przerażające nie jest , BA jest fajne , a nowości interesujące - wdrażam dalszy ciąg nauk .... np wyrywanie mi przedmiotów z ręki , szarpanie się ze mną , kontaktu wzrokowego - czyli mówiąc prosto - pewności siebie ;) pazura , zadziorności ... nie opłaca się bać , opłaca się być wesołym i przebojowym .[/QUOTE] A myślałam, ze tylko ja miałam takie pomysły psucia grzecznego psa, czyli jak ubrudzisz pańci spodnie, to pańcia rzuci piłeczkę ;) Bądź odważna, nie bój się być niegrzeczna :lol: Mi się tam łatwiej z lękami pracuje niż z krnąbrnym debilem.... masz sposoba na mordowanie zwierzów innych gatunków?? ;) Quote
Vectra Posted April 30, 2010 Author Posted April 30, 2010 wiesz co Zerduszko , naj to ja muszę psa poznać , tak po przebywać z nim troszkę ... wtedy można zacząć kombinować .. bo to nie ma jednej słusznej metody ... ja piszę co robie ze swoimi .. nie ukrywam , że czytuje też dużo o tym i podpytuje , obserwuje obce psy i swoje - wyciągam wnioski i ustawiam to pod mojego psa ..... mi łatwiej z krnąbrnymi , bo ja mam silną osobowość :) lękliwe trochę się mnie temu mocniej obawiają :diabloti: Staffiki mają jeden problem , one są za bardzo wpływowe jeśli idzie o nastroje przewodnika , a ja jestem typ choleryka ... nejlepszy jest Egon , bo jemu moje nastroje nie przeszkadzają :evil_lol: ona potrafi mnie wyprowadzić z równowagi , ja się zagotuje , wykipię - a ona na mnie patrzy albo zdziwiona , albo lekceważąco :evil_lol: jak mam piłkę , to można jej zrobić operacje na otwartym mózgu bez znieczulenia , można się na nią drzeć , wydzierać , rzucać kamieniami .... celem jest piłka - reszta się nie liczy :) Marysia zupełne przeciwieństwo , ona jak gąbka a ja mam normalnie stresa , pierwszy raz w życiu ... i to źle wróży , chyba się upije :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 [COLOR=Navy][B]przyszłam już zacisnąć i leze spac ... :kciuki:[/B][/COLOR] Quote
zerduszko Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 [quote name='Vectra']wiesz co Zerduszko , naj to ja muszę psa poznać , tak po przebywać z nim troszkę ... wtedy można zacząć kombinować .. bo to nie ma jednej słusznej metody ... ja piszę co robie ze swoimi .. nie ukrywam , że czytuje też dużo o tym i podpytuje , obserwuje obce psy i swoje - wyciągam wnioski i ustawiam to pod mojego psa ..... [/QUOTE] Zapakować?? :evil_lol: Ja znam jedna słuszną metodę: zabić małpę :diabloti: Ja jej już wsio co się dało usprawniłam, ale tu widzę tylko jedno rozwiązanie, zabić zabić zabić :angryy: Ona normalnie jest na maxa wyczulona na moje emocje... ale jak czuje zwierza, to kołem łamać mogę i nic. A to takie małe bydle... zawzięte. Ja wam tych wystaw współczuję, raz brałam udział w przedstawieniu psim i niet ;) Quote
wejherstaff Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Hmmm to ja az musze na dogo zaglądać żeby podziwiac to cudo [url]http://img219.imageshack.us/img219/4215/18a042010306.jpg[/url] ?? O zdjęciach nie będę sie już wypowiadać ;) BOSKIE !!!!!!! Quote
Vectra Posted April 30, 2010 Author Posted April 30, 2010 [quote name='zerduszko']Zapakować?? :evil_lol: Ja znam jedna słuszną metodę: zabić małpę :diabloti: Ja jej już wsio co się dało usprawniłam, ale tu widzę tylko jedno rozwiązanie, zabić zabić zabić :angryy: Ona normalnie jest na maxa wyczulona na moje emocje... ale jak czuje zwierza, to kołem łamać mogę i nic. A to takie małe bydle... zawzięte. Ja wam tych wystaw współczuję, raz brałam udział w przedstawieniu psim i niet ;)[/QUOTE] mi przedstawienie psie , potrzebne tym razem do innego celu niż tytuły i medale - Marysia ma być dzielna [quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]przyszłam już zacisnąć i leze spac ... :kciuki:[/B][/COLOR][/QUOTE] zaffonie :buzi: [quote name='wejherstaff']Hmmm to ja az musze na dogo zaglądać żeby podziwiac to cudo [url]http://img219.imageshack.us/img219/4215/18a042010306.jpg[/url] ?? O zdjęciach nie będę sie już wypowiadać ;) BOSKIE !!!!!!![/QUOTE] zawsze możesz wpaść , zobaczyć na żywo :diabloti: a nie dawałam fot na staffikowe ? :hmmmm: ja już nie obczajam gdzie dawałam foty , a gdzie nie ... :evil_lol: dogo najlepszym przyjacielem człowieka :) ciasto na rogale rośnie :cooldevi: Quote
wejherstaff Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 [quote name='Vectra'] ciasto na rogale rośnie :cooldevi:[/QUOTE] Kurczaki... strasznien żałuję że n ie skosztuję :eviltong: no chyba że babka forget przywiezie ;) Quote
Vectra Posted April 30, 2010 Author Posted April 30, 2010 [quote name='wejherstaff']Kurczaki... strasznien żałuję że n ie skosztuję :eviltong: no chyba że babka forget przywiezie ;)[/QUOTE] Liczyłam że wesprzesz wnuczkę , zięcia .. jak zostanie , dostaniesz na wynos :diabloti: Quote
wejherstaff Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 [quote name='Vectra']Liczyłam że wesprzesz wnuczkę , zięcia .. jak zostanie , dostaniesz na wynos :diabloti:[/QUOTE] duchowo kochana, duchowo bede z Wami ;) mniam, mam nadzieje że zanim dotrę na Kociwie to się nie zestarzeje wynos :P [i]jak zostanie oczywiście [/i] ps. idźć spać ciotka bo jutro ciężki dzionek ;) Buziaki :) Quote
Vectra Posted April 30, 2010 Author Posted April 30, 2010 spać to ja pójdę JUTRO , jak wrócę z Łodzi ;) bo jak zasnę , to na bank tam nie dojadę ...... nie umiem wstawać rano :diabloti: Quote
Asiaczek Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Jak tam rogale? WIEM, że juz upieczone, tak...? I nie spać mi tu! Wstawać i pakowac się albo coś jeszcze w kuchni zrobić dla p. Rafała. Wszak sam na gospodarstwie zostaje... pzdr. Quote
Vectra Posted May 1, 2010 Author Posted May 1, 2010 [quote name='Asiaczek']Jak tam rogale? WIEM, że juz upieczone, tak...? I nie spać mi tu! Wstawać i pakowac się albo coś jeszcze w kuchni zrobić dla p. Rafała. Wszak sam na gospodarstwie zostaje... pzdr.[/QUOTE] Rafałek jedzie z nami :) na gospodarce zostaje herszt bandy ojciec Lalka , jej syn Franciszek i giermek Klementyna Rogale upieczone ;) wsio już spakowane , zaraz ja idę się robić na bóstwo :diabloti: Quote
Asiaczek Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Aaaaa, to i p. Rafała może uda mi się poznać...:) Do zobaczenia! Pzdr. Quote
Tengusia Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 tez ciskam mocno :grins: i jade se w deszczyku w Zakopcu posiedziec :diabloti: Quote
wejherstaff Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 [quote name='Vectra']spać to ja pójdę JUTRO , jak wrócę z Łodzi ;) bo jak zasnę , to na bank tam nie dojadę ...... nie umiem wstawać rano :diabloti:[/QUOTE] no tak, lepiej sie dziś pożądnie wyspać ;) Trzymam za Was kciuki ;) Quote
Alicja Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 [COLOR=Navy][B]Mania 1/8 Emila 2/3 :bigcool:[/B][/COLOR] Quote
Recommended Posts