dbsst Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 [quote name='Vectra']No ja idę w gości i tam też będzie likier :evil_lol: ostatnio byłam w gościach , z własną flaszeczką likiera , to się prawie pobili o to haahahahaa [/QUOTE] może zaczniemy handel na wielką skale likierem made in DG :evil_lol: Ewuniu czy czekasz może na jakiegoś smska :diabloti: Quote
Vectra Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 [quote name='dbsst']może zaczniemy handel na wielką skale likierem made in DG :evil_lol: Ewuniu czy czekasz może na jakiegoś smska :diabloti:[/QUOTE] normalnie chciałam oddać telefon do servisu , że się skubany popsuł i nie przyjmuje sms :diabloti: Quote
dbsst Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 [quote name='Vectra']normalnie chciałam oddać telefon do servisu , że się skubany popsuł i nie przyjmuje sms :diabloti:[/QUOTE] hahahhaha tak czułam, że siedzisz i się wpatrujesz w tel i czekasz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 [quote name='dbsst']hahahhaha tak czułam, że siedzisz i się wpatrujesz w tel i czekasz :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] tak , dokładnie TAK TAK TAK :diabloti: Dominisiu , titititit , puci puci tutututut Quote
Alicja Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 [quote name='Vectra']normalnie chciałam oddać telefon do servisu , że się skubany popsuł i nie przyjmuje sms :diabloti:[/QUOTE] [COLOR=Red][B]ja oddam ....do mnie już NIKT nie esemesuje :([/B][/COLOR] Quote
dzasta Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 [quote name='Vectra']No ja idę w gości i tam też będzie likier :evil_lol: ostatnio byłam w gościach , z własną flaszeczką likiera , to się prawie pobili o to haahahahaa [/QUOTE] Jest likier to szumne słowo ale inszego alko u nas dostatek :D Quote
dbsst Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 [quote name='Vectra']tak , dokładnie TAK TAK TAK :diabloti: Dominisiu , titititit , puci puci tutututut[/QUOTE] hahahhaha odrazu mi lepiej jak mówisz do mnie moim jezykiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Maga100 Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 [quote name='Alicja'][COLOR=Red][B] tak ...potwierdzam ....przepis jest u Coli :grins: Maga go napisała :roll: [/B][/COLOR][/QUOTE] [B]tak Maga zaczęła, Maga napisała , wszyscy piją :diabloti:[/B] [quote name='malawaszka']a ja dziś zrobiłam eine kleine flascheczke :evil_lol: i czekam na gości :lol:[/QUOTE] [B]aha, na gości, co nie piją, ale likier zrobiła, zeby nie było, że nie zrobiła... dla gości! :diabloti::diabloti:[/B] [quote name='Alicja'][color=red][b]pół litra mleka [/b][/color][/QUOTE] [B]NIECAŁE pół litra :evil_lol::evil_lol:[/B] [quote name='Alicja'][COLOR=Red][B]ja oddam ....do mnie już NIKT nie esemesuje :([/B][/COLOR][/QUOTE] [B]ja nie mam szans pisac do ciebie, Alicjo :shake: jak już mam wolną chwilę i wolny palec, to czeka na mnie milion smsów od Dominiki, a w każdym milion pytań :shake: Ponieważ jestem koleżeńska, to skrupulatnie odpowiadam :p[/B] Quote
weszka Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Wykonałam likiera :) Mniaaaamuśny! Przy następnej partii trochę więcej wódeczki jak dla mnie bo wolałabym mniej słodki ale nie ma się co czepiać bo jest gut. Próbowałam też w wersji podgrzanej - też smakowite, na mroźne dni po spacerze z psami wyśmienite - polecam na rozgrzewkę! Quote
dzasta Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 To żeśmy wczoraj reszteczkę likieru wypiły z Ciocią Vectrą a Czesiu już tęskni za Wujostwem i nie wiedział czemu nie pojechał z nimi ... :( Quote
Vectra Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 [quote name='weszka']Wykonałam likiera :) Mniaaaamuśny! Przy następnej partii trochę więcej wódeczki jak dla mnie bo wolałabym mniej słodki ale nie ma się co czepiać bo jest gut. Próbowałam też w wersji podgrzanej - też smakowite, na mroźne dni po spacerze z psami wyśmienite - polecam na rozgrzewkę![/QUOTE] można dać mleko niesłodzone :) [quote name='dzasta']To żeśmy wczoraj reszteczkę likieru wypiły z Ciocią Vectrą a Czesiu już tęskni za Wujostwem i nie wiedział czemu nie pojechał z nimi ... :([/QUOTE] Moj Czesio kochanyyyyyyy Quote
Alicja Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 [quote name='Maga100'][B]tak Maga zaczęła, Maga napisała , wszyscy piją :diabloti:[/B] [COLOR=Red][B]nio :grins:[/B][/COLOR] [B]NIECAŁE pół litra :evil_lol::evil_lol:[/B] [COLOR=Red][B]no ale to i tak lepiej ...bo Vectra napisała LITR :diabloti:[/B][/COLOR] [B]ja nie mam szans pisac do ciebie, Alicjo :shake: jak już mam wolną chwilę i wolny palec, to czeka na mnie milion smsów od Dominiki, a w każdym milion pytań :shake: Ponieważ jestem koleżeńska, to skrupulatnie odpowiadam :p[/B][/QUOTE] [COLOR=Red][B] chyba dam radę z tym żyć :roflt:[/B][/COLOR] [COLOR=Red][B] Córcia wpadaj na ciasteczko ;) i likierek [/B][/COLOR] Quote
Vectra Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 mamuśka a macie prąd ? bo śpiewaja w teve że ślunsk bez pronda ... u nas wieje jak szalone :( nie jem ciasteczek , bo dbam o linie :evil_lol: ostatnio udało mi się niepostrzeżenie schuść jakieś 4 kilo HA :diabloti: Quote
Darianna Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 O, jak to zrobiłaś? Piłaś likier zamiast jeść posiłki? ;) Quote
Vectra Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 [quote name='Darianna']O, jak to zrobiłaś? Piłaś likier zamiast jeść posiłki? ;)[/QUOTE] nic nie robiłam , mój organizm tak ma , że jak przekroczę jakąś wagę , to robi strajk .... Quote
Alicja Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 [quote name='Vectra']mamuśka a macie prąd ? bo śpiewaja w teve że ślunsk bez pronda ... u nas wieje jak szalone :( nie jem ciasteczek , bo dbam o linie :evil_lol: ostatnio udało mi się niepostrzeżenie schuść jakieś 4 kilo HA :diabloti:[/QUOTE] [COLOR=Red][B]u nas spoko , prąd jest ;) No dobra to ciasta Ci nie zaserwuje ;) Ja piekę ciacha bo moi chłopcy pałaszują a miałam mieć gości więc było w planie ;)[/B][/COLOR] Quote
anetta Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Aaaa, Eww, pożycz mi swój organizm :evil_lol::evil_lol: 4 kg...ehhhh:rolleyes: Dobre, dobre, psie agi :evil_lol: [url]http://i567.photobucket.com/albums/ss120/pennstaff/09012010-142.jpg[/url] Quote
acroba Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 A kysz a kysz.......sila nieczysta...... Piatek - robienie likieru Sobota picie likieru Niedziela rano wylizywanie resztek Niedziela wieczor- robienie likieru Niedziela noc-picie... Mam schudnac 8 kilo. To ile tego dziennie trzeba? :diabloti: Quote
Vectra Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 [quote name='acroba']A kysz a kysz.......sila nieczysta...... Piatek - robienie likieru Sobota picie likieru Niedziela rano wylizywanie resztek Niedziela wieczor- robienie likieru Niedziela noc-picie... Mam schudnac 8 kilo. To ile tego dziennie trzeba? :diabloti:[/QUOTE] o kochana , pij pij , ja pije od 2 lat , dopiero efekty widać :evil_lol: Quote
acroba Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 A do tego fajeczka? Obowiazkowo czy dowolnie? Quote
Vectra Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 [quote name='acroba']A do tego fajeczka? Obowiazkowo czy dowolnie?[/QUOTE] fajeczek to musowo , bez tego nie ma efektu żadnego .. oszczędzasz za to na żarciu :diabloti: Quote
acroba Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Czyli jestem na dobrej drodze , dzialajac intuicyjnie Quote
Vectra Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 [quote name='acroba']Czyli jestem na dobrej drodze , dzialajac intuicyjnie[/QUOTE] Noooo , kto z kim przestaje ... wiesz wiesz to :evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 a mnie już fajki nie smakują :shock: w szoku jestem normalnie bo do niedawna mimo tego, że rzuciłam to przy alko miałam ochotę i kopciłam, a dziś zapaliłam i mało nie padłam na pysk :lol: fujjjjjj :lol: Quote
Vectra Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 fajeczki są pyszne :diabloti: [IMG]http://img46.imageshack.us/img46/2382/1007996.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts