Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Vectra']No ja idę w gości i tam też będzie likier :evil_lol:
ostatnio byłam w gościach , z własną flaszeczką likiera , to się prawie pobili o to haahahahaa
[/QUOTE]

może zaczniemy handel na wielką skale likierem made in DG :evil_lol:

Ewuniu czy czekasz może na jakiegoś smska :diabloti:

Posted

[quote name='dbsst']może zaczniemy handel na wielką skale likierem made in DG :evil_lol:

Ewuniu czy czekasz może na jakiegoś smska :diabloti:[/QUOTE]
normalnie chciałam oddać telefon do servisu , że się skubany popsuł i nie przyjmuje sms :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']normalnie chciałam oddać telefon do servisu , że się skubany popsuł i nie przyjmuje sms :diabloti:[/QUOTE]

hahahhaha tak czułam, że siedzisz i się wpatrujesz w tel i czekasz :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']hahahhaha tak czułam, że siedzisz i się wpatrujesz w tel i czekasz :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
tak , dokładnie TAK TAK TAK :diabloti:
Dominisiu , titititit , puci puci tutututut

Posted

[quote name='Vectra']normalnie chciałam oddać telefon do servisu , że się skubany popsuł i nie przyjmuje sms :diabloti:[/QUOTE]

[COLOR=Red][B]ja oddam ....do mnie już NIKT nie esemesuje :([/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Vectra']No ja idę w gości i tam też będzie likier :evil_lol:
ostatnio byłam w gościach , z własną flaszeczką likiera , to się prawie pobili o to haahahahaa

[/QUOTE]

Jest likier to szumne słowo ale inszego alko u nas dostatek :D

Posted

[quote name='Vectra']tak , dokładnie TAK TAK TAK :diabloti:
Dominisiu , titititit , puci puci tutututut[/QUOTE]
hahahhaha odrazu mi lepiej jak mówisz do mnie moim jezykiem
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja'][COLOR=Red][B]
tak ...potwierdzam ....przepis jest u Coli :grins: Maga go napisała :roll: [/B][/COLOR][/QUOTE]

[B]tak Maga zaczęła, Maga napisała , wszyscy piją :diabloti:[/B]

[quote name='malawaszka']a ja dziś zrobiłam eine kleine flascheczke :evil_lol: i czekam na gości :lol:[/QUOTE]

[B]aha, na gości, co nie piją, ale likier zrobiła, zeby nie było, że nie zrobiła... dla gości! :diabloti::diabloti:[/B]

[quote name='Alicja'][color=red][b]pół litra mleka [/b][/color][/QUOTE]

[B]NIECAŁE pół litra :evil_lol::evil_lol:[/B]

[quote name='Alicja'][COLOR=Red][B]ja oddam ....do mnie już NIKT nie esemesuje :([/B][/COLOR][/QUOTE]

[B]ja nie mam szans pisac do ciebie, Alicjo :shake: jak już mam wolną chwilę i wolny palec, to czeka na mnie milion smsów od Dominiki, a w każdym milion pytań :shake: Ponieważ jestem koleżeńska, to skrupulatnie odpowiadam :p[/B]

Posted

Wykonałam likiera :) Mniaaaamuśny! Przy następnej partii trochę więcej wódeczki jak dla mnie bo wolałabym mniej słodki ale nie ma się co czepiać bo jest gut. Próbowałam też w wersji podgrzanej - też smakowite, na mroźne dni po spacerze z psami wyśmienite - polecam na rozgrzewkę!

Posted

[quote name='weszka']Wykonałam likiera :) Mniaaaamuśny! Przy następnej partii trochę więcej wódeczki jak dla mnie bo wolałabym mniej słodki ale nie ma się co czepiać bo jest gut. Próbowałam też w wersji podgrzanej - też smakowite, na mroźne dni po spacerze z psami wyśmienite - polecam na rozgrzewkę![/QUOTE]
można dać mleko niesłodzone :)

[quote name='dzasta']To żeśmy wczoraj reszteczkę likieru wypiły z Ciocią Vectrą a Czesiu już tęskni za Wujostwem i nie wiedział czemu nie pojechał z nimi ... :([/QUOTE]
Moj Czesio kochanyyyyyyy

Posted

[quote name='Maga100'][B]tak Maga zaczęła, Maga napisała , wszyscy piją :diabloti:[/B]

[COLOR=Red][B]nio :grins:[/B][/COLOR]

[B]NIECAŁE pół litra :evil_lol::evil_lol:[/B]

[COLOR=Red][B]no ale to i tak lepiej ...bo Vectra napisała LITR :diabloti:[/B][/COLOR]

[B]ja nie mam szans pisac do ciebie, Alicjo :shake: jak już mam wolną chwilę i wolny palec, to czeka na mnie milion smsów od Dominiki, a w każdym milion pytań :shake: Ponieważ jestem koleżeńska, to skrupulatnie odpowiadam :p[/B][/QUOTE]
[COLOR=Red][B]
chyba dam radę z tym żyć :roflt:[/B][/COLOR]

[COLOR=Red][B]
Córcia wpadaj na ciasteczko ;) i likierek [/B][/COLOR]

Posted

mamuśka a macie prąd ? bo śpiewaja w teve że ślunsk bez pronda ...

u nas wieje jak szalone :(

nie jem ciasteczek , bo dbam o linie :evil_lol: ostatnio udało mi się niepostrzeżenie schuść jakieś 4 kilo HA :diabloti:

Posted

[quote name='Darianna']O, jak to zrobiłaś? Piłaś likier zamiast jeść posiłki? ;)[/QUOTE]
nic nie robiłam , mój organizm tak ma , że jak przekroczę jakąś wagę , to robi strajk ....

Posted

[quote name='Vectra']mamuśka a macie prąd ? bo śpiewaja w teve że ślunsk bez pronda ...

u nas wieje jak szalone :(

nie jem ciasteczek , bo dbam o linie :evil_lol: ostatnio udało mi się niepostrzeżenie schuść jakieś 4 kilo HA :diabloti:[/QUOTE]

[COLOR=Red][B]u nas spoko , prąd jest ;)

No dobra to ciasta Ci nie zaserwuje ;)
Ja piekę ciacha bo moi chłopcy pałaszują a miałam mieć gości więc było w planie ;)[/B][/COLOR]

Posted

Aaaa, Eww, pożycz mi swój organizm :evil_lol::evil_lol:
4 kg...ehhhh:rolleyes:

Dobre, dobre, psie agi :evil_lol:
[url]http://i567.photobucket.com/albums/ss120/pennstaff/09012010-142.jpg[/url]

Posted

A kysz a kysz.......sila nieczysta......
Piatek - robienie likieru
Sobota picie likieru
Niedziela rano wylizywanie resztek
Niedziela wieczor- robienie likieru
Niedziela noc-picie...

Mam schudnac 8 kilo. To ile tego dziennie trzeba? :diabloti:

Posted

[quote name='acroba']A kysz a kysz.......sila nieczysta......
Piatek - robienie likieru
Sobota picie likieru
Niedziela rano wylizywanie resztek
Niedziela wieczor- robienie likieru
Niedziela noc-picie...

Mam schudnac 8 kilo. To ile tego dziennie trzeba? :diabloti:[/QUOTE]

o kochana , pij pij , ja pije od 2 lat , dopiero efekty widać :evil_lol:

Posted

[quote name='acroba']A do tego fajeczka? Obowiazkowo czy dowolnie?[/QUOTE]
fajeczek to musowo , bez tego nie ma efektu żadnego .. oszczędzasz za to na żarciu :diabloti:

Posted

a mnie już fajki nie smakują :shock: w szoku jestem normalnie bo do niedawna mimo tego, że rzuciłam to przy alko miałam ochotę i kopciłam, a dziś zapaliłam i mało nie padłam na pysk :lol: fujjjjjj :lol: