Vectra Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 tak cieczki są straszne .... i dlatego Ajda pożegna się z kobiecością :evilbat: dobrze że Franio nie jest casanowa i nie zwraca uwagi na aromat sexi koleżanki.Ale to może dlatego że one ze sobą nie gadają są skłócone :diabloti: Quote
Alicja Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]doberek corciu ......jeszcze kilka dni i będzie po krzyku :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jonQuilla Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='Vectra']tak cieczki są straszne .... i dlatego Ajda pożegna się z kobiecością :evilbat: dobrze że Franio nie jest casanowa i nie zwraca uwagi na aromat sexi koleżanki.Ale to może dlatego że one ze sobą nie gadają są skłócone :diabloti:[/quote] [COLOR=Olive][B]:) ja też będę pozbawiać Salse kobiecości...po pierwszej cieczce mam dość :shake: psy odprowadzające mnie do kolejki, sklepu itd... chodzące za Salsą...a ona głupia i chciałaby się z nimi bawić, rwie i ciągnie do nich...nie idzie jej do domu przetransportować już jak jakiś nas śledzi :/ Cześć :multi::multi::multi: [/B][/COLOR] Quote
Medorowa Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='malawaszka']ja pamiętam jak Luna podczas cieczki goniła kawalerów od siebie i też ich nienawidziła jak zwykle, ale jak miała już rujkę to dupalona nadstawiała każdemu lafirynda jedna :mad:[/quote] :roflt::roflt: [quote name='Vectra'] przez płotek to nie nadstawi bo betonowy , chyba że koondel ma fujarke przenikającą przez ściany :evil_lol: [/quote] :roflt: Cześć siostro mła:loveu::loveu: Kiedy kuńczysz ten remoncik:hmmmm: Ajducha zjadła coś, czy dalej trzyma "dietkę";) Quote
Coyote Ugly FCI Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='Vectra']tak cieczki są straszne .... i dlatego Ajda pożegna się z kobiecością :evilbat: dobrze że Franio nie jest casanowa i nie zwraca uwagi na aromat sexi koleżanki.Ale to może dlatego że one ze sobą nie gadają są skłócone :diabloti:[/quote] długo ta ich kłótnia trwa :mad::diabloti: Quote
Vectra Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]doberek corciu ......jeszcze kilka dni i będzie po krzyku :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] witaj mamuniu :loveu: :loveu: :loveu: i oby do grudnia :diabloti: dochtor już powiadomiony że będzie dzikusa wycinał [quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][B]:) ja też będę pozbawiać Salse kobiecości...po pierwszej cieczce mam dość :shake: psy odprowadzające mnie do kolejki, sklepu itd... chodzące za Salsą...a ona głupia i chciałaby się z nimi bawić, rwie i ciągnie do nich...nie idzie jej do domu przetransportować już jak jakiś nas śledzi :/ Cześć :multi::multi::multi: [/B][/COLOR][/quote] cześć :multi: [quote name='madzia i medor']:roflt::roflt: :roflt: Cześć siostro mła:loveu::loveu: Kiedy kuńczysz ten remoncik:hmmmm: Ajducha zjadła coś, czy dalej trzyma "dietkę";)[/quote] w tym tempie remoncik skończymy za rok :evil_lol: najdłużej zejdzie się z łazienką , bo tam był stan surowy , kto był ten wie o czym mówie ... na razie jest położona na dwóch ścianach glazura , dziś będziemy instalować kabine. Pokój i kuchnia szybciej pójdą , bo trzeba tylko dokleić sufity , pomalować , założyć listwy , ustawić mebelki Ajdunia troszkę dziś zjadła , [quote name='Iwona1984']długo ta ich kłótnia trwa :mad::diabloti:[/quote] oni jak w naszym parlamencie , koalicji na razie nie będzie , aczkolwiek to bardziej Franio nie lubi Ajdy niż ona jego - kompleks chłopak ma wzrostu :evil_lol: Quote
asher Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='Vectra']przez płotek to nie nadstawi bo betonowy , chyba że koondel ma fujarke przenikającą przez ściany :evil_lol:[/quote] Sama pisałaś, że już ci kawalek płotu rozwalił. Skąd wiesz, czym? :cool3: :evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Vectra mam prosbe, zajrzyj na moja galerie na strone 27 i 51...jest ruda duza sunia u nas w schronie...moglabys na nią looknac i fachowym okiem ocenic jej rasowosc? ty sie znasz na tym typie:) Quote
Vectra Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 [quote name='asher']Sama pisałaś, że już ci kawalek płotu rozwalił. Skąd wiesz, czym? :cool3: :evil_lol:[/quote] no masz racje nie widziałam czym , można teraz domniemać tylko :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='asher']Sama pisałaś, że już ci kawalek płotu rozwalił. Skąd wiesz, czym? :cool3: :evil_lol:[/quote] o rzesz :crazyeye: [B][img]http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/d020.gif[/img] [/B] Quote
e.v.a Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 jeszcze troche i Ajduchna odbrazi sie na miche:cool3: witanko :multi: Quote
Medorowa Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='Vectra'] w tym tempie remoncik skończymy za rok :evil_lol: najdłużej zejdzie się z łazienką , bo tam był stan surowy , kto był ten wie o czym mówie ... na razie jest położona na dwóch ścianach glazura , dziś będziemy instalować kabine. Pokój i kuchnia szybciej pójdą , bo trzeba tylko dokleić sufity , pomalować , założyć listwy , ustawić mebelki Ajdunia troszkę dziś zjadła , [/quote] Aaa, to malusio robotki przed Wami:loveu::loveu::loveu::mdleje: Quote
Doginka Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 A będzie fota rozwalonego płota???:evil_lol::cool3::p Quote
Vectra Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 [quote name='malawaszka']o rzesz :crazyeye: [B][IMG]http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/d020.gif[/IMG] [/B][/quote] nie raz pisalam że rudy koondel jest nieprzeciętnie sprytny :diabloti: [quote name='evaxon']jeszcze troche i Ajduchna odbrazi sie na miche:cool3: witanko :multi:[/quote] siemanko :loveu: dziś troche poskubała :p [quote name='madzia i medor']Aaa, to malusio robotki przed Wami:loveu::loveu::loveu::mdleje:[/quote] noooo :cool3: ale będzie ślicznie :loveu: [quote name='Doginka']A będzie fota rozwalonego płota???:evil_lol::cool3::p[/quote] jasne :evilbat: zrobiłam sobie kogel mogel , i wredne koondle mi się dosiadły :angryy: Franek właśnie zjada obiad swojego życia , kogel mogel z suchą karmą :evil_lol: tak tak , bardzo zdrowe :cool1: ale je i to najważniejsze ... Quote
malawaszka Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 sie nie mogę doczekać efektów :multi::multi::multi: Quote
Doginka Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 O qrna, ja też lubię kogel mogel, ale boję się jaj:diabloti: - wiadomo co w nich siedzi??:shake::cool3: Quote
Vectra Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 [quote name='malawaszka']sie nie mogę doczekać efektów :multi::multi::multi:[/quote] ja też :oops: ale to tak wolno idzie :shake: :placz: pamietacie tego chłopca :loveu: [URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images21.fotosik.pl/278/9c73fd4b779c3494.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images21.fotosik.pl/278/ad7b08681bca4986.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images21.fotosik.pl/278/23be5b119f4f9cda.jpg[/IMG][/URL] Quote
e.v.a Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [url]http://images21.fotosik.pl/278/9c73fd4b779c3494.jpg[/url] :mdleje::loveu::loveu::loveu::loveu: nie ma lepszego widoku od faceta ze szczeniorkiem:loveu::loveu::loveu: [COLOR=PaleTurquoise]szkoda ze faceta ucieto :evil_lol:[/COLOR] Quote
Medorowa Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 AAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu: Quote
e.v.a Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='madzia i medor']AAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu:[/quote] :icon_roc::icon_roc::icon_roc::icon_roc: Quote
Doginka Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Ale cudeńka:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Coyote Ugly FCI Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Więcej takich zdjęć :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='evaxon']:icon_roc::icon_roc::icon_roc::icon_roc:[/quote] :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:Odejdź siło nieczysta:placz::placz::placz: Moja Ty:loveu: Quote
e.v.a Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='madzia i medor']:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:Odejdź siło nieczysta:placz::placz::placz: Moja Ty:loveu:[/quote] mylam sie dzisiaj :roll: :loveu:ja ciebie tez Quote
Medorowa Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='evaxon']mylam sie dzisiaj :roll: :loveu:ja ciebie tez[/quote] Nie wnikam:cool1::cool1::cool1: I z wzajemnością:loveu: Quote
Recommended Posts