e.v.a Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 gratulacje dla kurdupla:multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 [quote name='Vectra']Dziewczynki pan policmajster był służbistą z interesem szybnym w rodzinie :cool3: nie pomogły prośby , tłumaczenia , że dopiero co , że my z daleka bla bla bla uparł się i już ale zaproponował nam coś :cool3: :diabloti: że zadzwoni zaraz do kogoś jak chcemy i ten ktoś od ręki nam wymieni szybe :loveu: że on tu poczeka i jak będzie po wymianie odda nam dowód :diabloti: dodam że w oplu jest szyba wklejana i nie wymienia się jej w 20 minut :angryy: oj jak mnie poniosło jak to wypowiedział o tej wymianie :oops: :evil_lol: :evil_lol: poziom adrenaliny sięgał zenitu , jeszcze takim tonem z policją nie rozmawiałam :cool1: szyba w oplu jest pęknięta od początku jak go mamy czyli ponad rok (brak czasu na wymiane) nie jedną kontrole drogową miałam i przegląd też przeszedł ... opelek sobie troche po polsce jeżdzi :diabloti: Magda do ND nie jadę , dlatego że chcę to PT z Franiem kontynuować , już nam wypadły dwie lekcje :shake: dwa to remont chcę skończyć. Od nowego roku zaczniemy znowu karierę małpi cyrk :evil_lol: ja tam nie mam ambicji championatów - repa musimy zrobić - narzeczona czeka :cool3: ;) :diabloti:[/quote] Chciałabym to usłyszeć:placz::placz::placz::evil_lol: Ja cem takiego:placz::placz: [url]http://images27.fotosik.pl/92/896c2dcb19a589ba.jpg[/url] Quote
Doginka Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Gratki wielkie dla Franeczka:loveu::multi::laola::klacz::klacz::klacz::cool2::multi: Quote
jonQuilla Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [B][COLOR=Olive]Witam i Pozdrawiam :loveu::loveu:[/COLOR][/B] Quote
agbar Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Gratulacje:klacz::klacz: fotki lecialam ogladac prawie se nogi polamalam a tu?psinco...phi:obrazic::diabloti: Quote
Medorowa Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Cze i czołem, choo tu trochu do nus:cool3::cool3: Quote
Vectra Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 Witajcie dziewczynki :loveu: moje życie jest aktualnie beznadziejnie brakoczasowe i wcale mi się to nie podoba :shake: ale to jeszcze ze dwa tygodnie takiego pędu i przechodzę na emeryture :diabloti: Mój złomek już jest piękny :loveu: teraz teść go właśnie poleruje , nabłyszcza , woskuje :cool3: cudowną mamy dziś pogodę , normalnie lato. Czy to normalne że suka w czasie cieczki nie je ? Ajda od kilku dni nic nie zjadła :shake: chodzi taka biedna , wcale nie rozrabia :crazyeye: tylko sie pieścić i przytulać chce ... nawet ulubionych ciasteczek nie chce :placz: :placz: kota też jakoś nie szczególnie maltretowała , odrobinke go pomemlała po czym się położyła i kot koło niej - a to bardzo dziwne bo ona kocha go memlać :evil_lol: Jadę teraz do rodzicielki pare złotych przytulić :cool3: a potem pod kościół skocze - zakupy remontowe działają jak tabletki przeczyszczające na kase .. a jeszcze lista długa :angryy: Quote
bonita Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Witajcie:diabloti: Gratulki dla Frania i taty tyż :loveu: Różnie się suki zachowują w czasie cieczki, często tracą apetyt, bo są zakochane:loveu::p, psy zresztą też jak wyczują cieczkę są nerwowe i nie chcą jeść:razz:. Ale zawsze może być też jakiś inny powód, więc trza ją pilnować A o remontach to szkoda gadać...:shake: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 hej Ewcia:multi: a czy to jej 1 cieczka? jesli tak to moze nie jesc:razz: biedna nie wie pewnie co sie z nia dzieje:evil_lol: Quote
jonQuilla Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [B][COLOR=Olive]Salsa też bywała na początku cieczki dziwna...jakaś zbyt spokojna i także mało jadła. Jak zaskoczyła chyba co się dzieje to przestała się załamywać...wrócił jej apetyt i humor do psocenia :eviltong: Ściskam :) [/COLOR][/B] Quote
Gonitwa Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 To reakcja na cieczkę. Mam nadzieję. Nie chcę żeby moja pupilka w anoreksję popadła;) Hejo! Quote
Vectra Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 Z tą cieczką to kaplica :/ rudy wiejski grasujący kundel ogrodzenie nam rozwalił , na szczęście Ajda ma solidny kojec ,ale ... aktualnie Rafał wzmacnia , bo ruda bestia nie podaruje .... a Ajda tego kundla nie cierpi więc biada będzie jak on się dostanie jakoś do kojca .... Quote
Alicja Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Ewuś ...sunia może nie jeść w czasie cieczki ...ale kurcze kilka dni :hmmmm: .....jak nic sterylka ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jonQuilla Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [B][COLOR=Olive]oj nieciekawie...mam nadzieje że uda się zrobić ogrodzenie nie do przejścia...trzymam kciuki Mój wcześniejszy pies miał perdolca na pkt. suk z cieczkami...potrafił zwiać nam z domu i otworzyć sobie drzwi od sąsiadki mieszkania żeby przelecieć jej sukę, kiedyś nawet jakoś przeszedł przez murek od tarasu, który ma gdzieś z metr wysokości jak nie więcej...później założyli jeszcze płot na ten murek i już mu się nie udało tego powtórzyć...na szczęście nigdy szczeniaków nie zrobił, ale wiem że psy wiele zrobią żeby dorwać sukę :roll::roll: [/COLOR][/B] Quote
Vectra Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 oczywiście ,że sterylka i to bez dwóch zdań ... dzwoniłam do wuja weta by zapytać o to niejedzenie , mamy obserwować , jeśli zacznie spadać waga jakoś drastycznie to będziemy szukać przyczyny. a powód jej zmęczenia znam , rudy wiejski kundel , próbował dostać się do mojej dziewicy :mad: mamy rozwalone jedno przęsło ogrodzenia - BETONOWE !!!! ten kundel to dynamit. Ajda nocuje w związku z tym w warsztacie :D módlcie się by nie zjadła rurek wodnych .. bo będzie miała kąpiel :diabloti: Quote
Vectra Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 [quote name='jonQuilla'][B][COLOR=Olive]oj nieciekawie...mam nadzieje że uda się zrobić ogrodzenie nie do przejścia...trzymam kciuki Mój wcześniejszy pies miał perdolca na pkt. suk z cieczkami...potrafił zwiać nam z domu i otworzyć sobie drzwi od sąsiadki mieszkania żeby przelecieć jej sukę, kiedyś nawet jakoś przeszedł przez murek od tarasu, który ma gdzieś z metr wysokości jak nie więcej...później założyli jeszcze płot na ten murek i już mu się nie udało tego powtórzyć...na szczęście nigdy szczeniaków nie zrobił, ale wiem że psy wiele zrobią żeby dorwać sukę :roll::roll: [/COLOR][/B][/quote] pokryć to raczej nie da rady bo Ajda ma teraz z 76 cm w kłębie :diabloti: a on może z odrobine wyższy od Lalki , do tego rudy kundel ma na pieńku z Ajdą :mad: ona broni swojego terenu i może go potraktować z zęba :cool1: Quote
e.v.a Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='Vectra']pokryć to raczej nie da rady bo Ajda ma teraz z 76 cm w kłębie :diabloti: a on może z odrobine wyższy od Lalki , do tego rudy kundel ma na pieńku z Ajdą :mad: ona broni swojego terenu i może go potraktować z zęba :cool1:[/quote] a czy Ajda ma juz ruje??:razz: Quote
Vectra Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 Już ma .... i dlatego rudy kundel szaleje Quote
e.v.a Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='Vectra']Już ma .... i dlatego rudy kundel szaleje[/quote] :evil_lol: to pomysl ze skoro juz jest ruja to niedlugo sie skonczy :evil_lol: Quote
Maga100 Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='Vectra'] Magda do ND nie jadę , [/quote] [B]buuuuuu :placz::placz: okrutna ty, do Wrocławia tysiąc kilimetrów to jechała, a do ukochanej jej się nie chce :placz:[/B] Quote
malawaszka Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 nooo uważaj na nią bo jak ma ruję to sama nawet znienawidzonemu qndlowi doopke nadstawi przez płotek :mad: Quote
sacred PIRANHA Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='malawaszka']nooo uważaj na nią bo jak ma ruję to sama nawet znienawidzonemu qndlowi doopke nadstawi przez płotek :mad:[/quote] hihi nie wiem jak tam u Ajdy z charakterkiem, ale sasiadow dobermanka nienwaidzila jednego kundla...i podczas cieczki prawie go zagryzla jak sie do niej dobieral...temperamentna kobita:diabloti: Quote
malawaszka Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 ja pamiętam jak Luna podczas cieczki goniła kawalerów od siebie i też ich nienawidziła jak zwykle, ale jak miała już rujkę to dupalona nadstawiała każdemu lafirynda jedna :mad: Quote
Vectra Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 [quote name='evaxon']:evil_lol: to pomysl ze skoro juz jest ruja to niedlugo sie skonczy :evil_lol:[/quote] tak się też pocieszam :diabloti: [quote name='Maga100'][B]buuuuuu :placz::placz: okrutna ty, do Wrocławia tysiąc kilimetrów to jechała, a do ukochanej jej się nie chce :placz:[/B][/quote] ukochana przyjedzie do mnie :cool3: :loveu: [quote name='malawaszka']nooo uważaj na nią bo jak ma ruję to sama nawet znienawidzonemu qndlowi doopke nadstawi przez płotek :mad:[/quote] przez płotek to nie nadstawi bo betonowy , chyba że koondel ma fujarke przenikającą przez ściany :evil_lol: [quote name='Niki-lidka']hihi nie wiem jak tam u Ajdy z charakterkiem, ale sasiadow dobermanka nienwaidzila jednego kundla...i podczas cieczki prawie go zagryzla jak sie do niej dobieral...temperamentna kobita:diabloti:[/quote] no właśnie obawiam się że Ajda nie pokocha kolegi ..... w piątek jak kundel kopulował z bramą to jak wskoczyła mało go nie wciągnęła przez szczebelki :cool1: [quote name='malawaszka']ja pamiętam jak Luna podczas cieczki goniła kawalerów od siebie i też ich nienawidziła jak zwykle, ale jak miała już rujkę to dupalona nadstawiała każdemu lafirynda jedna :mad:[/quote] azjatki raczej romantyczne nie są ,ale dmuchamy na zimne , w nocy Ajda od dziś mieszka w warsztacie :diabloti: w ciągu dnia jest pod nadzorem .. zresztą kojec miejsce święte , tam jest kość i miseczka , mało kto ma pozwolone by wejść ;) a ja sobie fuguje glazurkę .. nakłada się to i fajnie ,ale zmywa koszmar :angryy: Quote
malawaszka Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='Vectra']azjatki raczej romantyczne nie są ,ale dmuchamy na zimne , w nocy Ajda od dziś mieszka w warsztacie :diabloti: w ciągu dnia jest pod nadzorem .. zresztą kojec miejsce święte , tam jest kość i miseczka , mało kto ma pozwolone by wejść ;) [/quote] hahaha noo a Luna taaaka romantyczna haha :evil_lol: bleh cieczki są goopie :shake: Quote
Recommended Posts