e.v.a Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 [url]http://images12.fotosik.pl/108/0bf03880e2e99072.jpg[/url] :grin:Ewo majtki bys mu uszyla lepiej :lol: witanko:multi: Quote
agbar Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 dzien dober mamunia...kiedy konczysz ten remont przyjade na inspekcje:diabloti: Quote
Vectra Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 [quote name='madzia i medor']Buhahhahaa:evil_lol::evil_lol: Widziałam filmik:razz: A w ogóle, to doberek:multi:[/quote] doberek w słoneczny dzionek :diabloti: [quote name='BeaC'][U][URL]http://images30.fotosik.pl/86/5d9b754545c4379f.jpg[/URL][/U] [COLOR=DarkRed][B]a jak Franciszek zareagował na konie???? moja Luśka chyba uważa że to baaaardzo wielkie i super groźne .psy:crazyeye::crazyeye:..szczeka na konie masakrycznie................. mamy sąsiada za płotem.....z koniem.........:cool1:Luśki nieprzyjaciel.no i czesto końmi jada pod naszymi oknami....to franca wyczuwa je wczesniej zanim ja usłyszę:mad::mad: [/B][/COLOR][/quote] Obserwował konie , nie mógł podlecieć za blisko bo smycz mu nie pozwalała ,ale jak znam Franka to by z zębami wyskoczył :diabloti: [quote name='evaxon'][URL]http://images12.fotosik.pl/108/0bf03880e2e99072.jpg[/URL] :grin:Ewo majtki bys mu uszyla lepiej :lol: witanko:multi:[/quote] majty mu zakładałam , ale się nie podobały i zostały spacyfikowane witaj Ewcia [quote name='dealer']dzien dober mamunia...kiedy konczysz ten remont przyjade na inspekcje:diabloti:[/quote] przyjechała byś pomóc lepiej , na nie na gotowe tylko :diabloti: myślę ,że do wiosny się wyrobimy :siara: Quote
agbar Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 przyjade bede ci pomagac....moge np. kawe robic i pieski glaskac:diabloti: Quote
Vectra Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 [quote name='dealer']przyjade bede ci pomagac....moge np. kawe robic i pieski glaskac:diabloti:[/quote] o wiesz to już też coś :diabloti: i kotka pomiziasz ? kurde nic mi się nie chcę :shake: Quote
agbar Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 [quote name='Vectra']o wiesz to już też coś :diabloti: i kotka pomiziasz ? kurde nic mi się nie chcę :shake:[/quote] kotka sie boje:diabloti:co innego pitbule stafiki i dobermany:evil_lol:aaaa i owczarki grozne jak nie wiem co...:diabloti: Quote
Vectra Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 [quote name='dealer']kotka sie boje:diabloti:co innego pitbule stafiki i dobermany:evil_lol:aaaa i owczarki grozne jak nie wiem co...:diabloti:[/quote] pamiętaj , że jeszcze jest marudny TZ :cool3: herbatkę będziesz musiała mu robić , z cytrynką i dobrze słodką :diabloti: bleeeeeee Quote
agbar Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 [quote name='Vectra']pamiętaj , że jeszcze jest marudny TZ :cool3: herbatkę będziesz musiała mu robić , z cytrynką i dobrze słodką :diabloti: bleeeeeee[/quote] mniam...bedziemy sobie razem popijac a ty zrobisz remoncik:loveu: Quote
Vectra Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 [quote name='dealer']mniam...bedziemy sobie razem popijac a ty zrobisz remoncik:loveu:[/quote] ja wyjeżdżam do Wrocławia :diabloti: o widzisz wpadaj w sobotę na herbate :cool3: pomożesz przy okazji co nie co :evil_lol: Quote
agbar Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 [quote name='Vectra']ja wyjeżdżam do Wrocławia :diabloti: o widzisz wpadaj w sobotę na herbate :cool3: pomożesz przy okazji co nie co :evil_lol:[/quote] yyyyyy.....eeeee....jaka pogoda u ciebie mamuniu:loveu::diabloti: Quote
Vectra Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 [quote name='dealer']yyyyyy.....eeeee....jaka pogoda u ciebie mamuniu:loveu::diabloti:[/quote] wiosna , cieplutko , słonecznie , bajkowo :loveu: :loveu: :loveu: Quote
agbar Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 [quote name='Vectra']wiosna , cieplutko , słonecznie , bajkowo :loveu: :loveu: :loveu:[/quote] to straszne.....i ty biedna w taka pogode zamiast promyczki slonca lapac bedziesz remontowac.....:shake::diabloti: Quote
Vectra Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 [quote name='dealer']to straszne.....i ty biedna w taka pogode zamiast promyczki slonca lapac bedziesz remontowac.....:shake::diabloti:[/quote] idę łapać promyczki :cool3: trzeba stadko przewietrzyć :cool1: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 [quote name='Vectra']idę łapać promyczki :cool3: trzeba stadko przewietrzyć :cool1:[/quote] [B]miłego wietrzenia:loveu:[/B] Quote
agbar Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 [quote name='Vectra']idę łapać promyczki :cool3: trzeba stadko przewietrzyć :cool1:[/quote] nalap se do sloiczka bedziesz miec na zas:cool1: Quote
anetta Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 [quote]Dzięki za filmik[/quote] Plosie :p [quote]gorącą czekolade do łóżka[/quote] chyba gorącą panienke :evil_lol: Hej! Quote
jonQuilla Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 [COLOR=Olive][B]Dzień doberek :multi: :loveu::loveu: [url]http://images12.fotosik.pl/108/0bf03880e2e99072.jpg[/url] Panicz świetnie wyszedł na tej fotce w swoim przepięknym polarku :loveu::loveu::loveu: jak już mówiłam/pisałam - w żółtym mu do twarzy :evil_lol::evil_lol: [/B][/COLOR] Quote
Maga100 Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 [quote name='Vectra'] [url]http://images12.fotosik.pl/108/0bf03880e2e99072.jpg[/url][/quote] [B]o matkoszboska, co za koszmarek :evil_lol::evil_lol:[/B] [quote name='asher']Ja sobie na razie wymyśliłam kuchnię: zgniła, ale dość żywa [/quote] [B]ooo, ja mam tak często w lodówce :evil_lol:[/B] [B]zgniło, ale tak żywo, że prawie samo chodzi :evil_lol:[/B] Quote
bonita Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Dobry wieczór :) Jak tam remonty siem posuwają :cool3: Quote
Vectra Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]miłego wietrzenia:loveu:[/B][/quote] a dziękuje , było rewelacyjnie :p [quote name='dealer']nalap se do sloiczka bedziesz miec na zas:cool1:[/quote] w butelki sobie nałapie :diabloti: [quote name='anetta']Plosie :p chyba gorącą panienke :evil_lol: Hej![/quote] gorąca panienka przyjedzie być może w sobotę :cool3: Rose , narzeczona przyszła Frania - jedziemy razem na wystawę :p [quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][B]Dzień doberek :multi: :loveu: [URL]http://images12.fotosik.pl/108/0bf03880e2e99072.jpg[/URL] Panicz świetnie wyszedł na tej fotce w swoim przepięknym polarku :loveu: jak już mówiłam/pisałam - w żółtym mu do twarzy :evil_lol: [/B][/COLOR][/quote] ładnemu we wszystkim ładnie :diabloti: [quote name='Maga100'][B]o matkoszboska, co za koszmarek :evil_lol:[/B] [/quote] czego się śmiejesz z mojego psa ? :mad:swojego wsadziłaś do budy :shake: ja bym tak nie mogła :placz: :diabloti: [quote name='bonita']Dobry wieczór :) Jak tam remonty siem posuwają :cool3:[/quote] witaj ,witaj Remonty ....uuuu długa droga jeszcze .. niestety Rafał pracuje w ciągu tygodnia i tylko ja trochę podłubie w ciągu dnia i nieraz wieczorem coś porobimy ... ale łazienka w coraz lepszym stanie ;) już nie widać gołych cegieł z których sypał się piach :evil_lol: jutro będę łączyć płyty goldbandem i potem na gładź szlifierką oscylacyjną - bedzie wszędzie ślicznie biało w pyle :loveu: potem tylko glazura , pomalować ,zainstalować nowe oświetlenie, sufity okleić - pomalować i pare tam innych drobiazgów :diabloti: Ten weekend nam odpadnie bo jedziem Frania lansować Quote
Vectra Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 [quote name='madzia i medor']:loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote] będziesz w sobote na wystawie :razz: :mad: :diabloti: Quote
Maga100 Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 [quote name='Vectra'] czego się śmiejesz z mojego psa ? :mad:swojego wsadziłaś do budy :shake: ja bym tak nie mogła :placz: :diabloti:[/quote] [B]Leon póki co do budy podchodzi z pewna rezerwą :evil_lol:[/B] [B]a Franio w tym barchanku czuje się wyśmienicie, jak widzę :diabloti:[/B] [quote name='Vectra'] Remonty ....uuuu długa droga jeszcze .. niestety Rafał pracuje w ciągu tygodnia i tylko ja trochę podłubie w ciągu dnia i nieraz wieczorem coś porobimy ... [/quote] [B]a po co on pracuje? :cool1: zupełnie tego pojąć nie mogę :niewiem:[/B] :diabloti: Quote
malawaszka Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 [quote name='Vectra'] Remonty ....uuuu długa droga jeszcze .. niestety Rafał pracuje w ciągu tygodnia i tylko ja trochę podłubie w ciągu dnia i nieraz wieczorem coś porobimy ... ale łazienka w coraz lepszym stanie ;) już nie widać gołych cegieł z których sypał się piach :evil_lol: jutro będę łączyć płyty goldbandem i potem na gładź szlifierką oscylacyjną - bedzie wszędzie ślicznie biało w pyle :loveu: potem tylko glazura , pomalować ,zainstalować nowe oświetlenie, sufity okleić - pomalować i pare tam innych drobiazgów :diabloti: [/quote] ale milutko :loveu::loveu::loveu: Quote
Vectra Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 [quote name='Maga100'][B]Leon póki co do budy podchodzi z pewna rezerwą [/B][B]:evil_lol:[/B] [B]a Franio w tym barchanku czuje się wyśmienicie, jak widzę :diabloti:[/B][/quote] W poprzednim domu stała na podwórku buda , to może Kano ze dwa razy sobie w niej posiedział ... Franio lubi swoją piżamkę :loveu: trochę dziś piżamka z rana straciła swój żółty kolorek , bo Kano postanowił pobawić się z Franiem ciągając go po piachu :cool1: [quote name='Maga100'][B]a po co on pracuje? :cool1: zupełnie tego pojąć nie mogę :niewiem:[/B] :diabloti:[/quote] też się go pytam po co pracuje :evil_lol: ale mam pewien pomysł .. zrobi auto naprawę przez telefon :diabloti: [quote name='malawaszka']ale milutko :loveu::loveu::loveu:[/quote] strasznie :loveu: :loveu: :loveu: znowu przez dwa miesiące będę jedząc co kolwiek czuła smak cekolu :evil_lol: Quote
Recommended Posts