Gonitwa Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 [quote name='Vectra']wielki potffór sępioncy ciastka kurde , ona rośnie jak na drożdżach teraz , ostatnia obroża wchodzi z trudem na durny łeb [url]http://images26.fotosik.pl/83/5111c0c974bae84a.jpg[/url][/quote] :loveu::loveu::loveu: Koffana morducha! Quote
Rinuś Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 [quote name='Vectra'] misia weź do łóżka :diabloti: [/quote] [I][B]no teraz by się przydał bo mój towarzysz wyjechał... :shake:[/B][/I] Quote
Vectra Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 [quote name='Maga100'][B]ja miałam nadzieję, że po akcji z nadzianiem się Stefcio się czegoś nauczy :cool1:[/B] [B]O naiwna :cool1:[/B] [B]Dzisiaj wyciagałam mu łeb spomiędzy siatki, bo mu utknął :angryy:[/B][/quote] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a mój kot dziś :hmmmm: a wiem szłam z Lalą i Franiem ze spaceru i to dzikie coś widocznie nas śledziło :cool3: przy domu , dziki ,walnięty kot (jemu się już całkiem coś poten tegoesowało) skoczył Lalce na kark :crazyeye: :evil_lol: po czym uciekł na płot :diabloti: i myślał gupi że lalunia go nie dopadnie :diabloti: ale Lalunia ostatnimi czasu się usportowiła i zciągnęła kotka z 2 metrowego ogrodzenia :diabloti: zrobiła hop , złapała za dupe i postawiła na ziemi , Franio potem do delikatnie stłamsił , Lala oblizała i we 4 wróciliśmy do domu :loveu: Quote
bonita Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 [quote name='Vectra']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a mój kot dziś :hmmmm: a wiem szłam z Lalą i Franiem ze spaceru i to dzikie coś widocznie nas śledziło :cool3: przy domu , dziki ,walnięty kot (jemu się już całkiem coś poten tegoesowało) skoczył Lalce na kark :crazyeye: :evil_lol: po czym uciekł na płot :diabloti: i myślał gupi że lalunia go nie dopadnie :diabloti: ale Lalunia ostatnimi czasu się usportowiła i zciągnęła kotka z 2 metrowego ogrodzenia :diabloti: zrobiła hop , złapała za dupe i postawiła na ziemi , Franio potem do delikatnie stłamsił , Lala oblizała i we 4 wróciliśmy do domu :loveu:[/quote] :loveu::loveu::loveu: Fajnie było:evil_lol: ten, tego...fotek mało cuś:cool3::diabloti: Quote
Gonitwa Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Jak miło popatrzeć jak sie wszyscy kochają... Quote
Vectra Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 [quote name='madzia i medor'] Jakie to cholernie urocze:diabloti::diabloti:[/quote] ale jak mu praca piorunem szła :loveu: :loveu: :evil_lol: jutro też go odwiedzę :loveu: [quote name='Gonitwa']:loveu::loveu::loveu: Koffana morducha![/quote] noo , dziś na spacerze postanowiła się położyć na polu i ani drgnąć :angryy: ciągnęłam , grubego miśka po polu :evil_lol: na plecach jechała :roll: [quote name='Rinuś'][I][B]no teraz by się przydał bo mój towarzysz wyjechał... :shake:[/B][/I][/quote] żeby mój tak chciał wyjechać :roll: no ,ale co by mój TZ nie miał pretekstu że pracuje i nie ma czasu :diabloti: To ja mu urlop organizuje , mój kochany teść :loveu: to dobry człowiek , zapracowany , odpocząć się i jemu należy prawda ? :cool3: no więc wymyśliłam by wziął swoją żonę ,a moją kochaną teściową zapakował do samochodu i żeby udali się na Kaszuby , tyle grzybów czeka w lasie :multi: :multi: :multi: pomysl łyknął , jutro jadę przekonać :mad: mamusię ... Na razie mam u niej plusa , bo naprawiłam jej kompa :evil_lol: pożyczyła mi maszynę do szycia i zaraz zabieram się za szycie kubraczka dla Frania :cool3: Quote
Rinuś Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 [quote name='Vectra']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a mój kot dziś :hmmmm: a wiem szłam z Lalą i Franiem ze spaceru i to dzikie coś widocznie nas śledziło :cool3: przy domu , dziki ,walnięty kot (jemu się już całkiem coś poten tegoesowało) skoczył Lalce na kark :crazyeye: :evil_lol: po czym uciekł na płot :diabloti: i myślał gupi że lalunia go nie dopadnie :diabloti: ale Lalunia ostatnimi czasu się usportowiła i zciągnęła kotka z 2 metrowego ogrodzenia :diabloti: zrobiła hop , złapała za dupe i postawiła na ziemi , Franio potem do delikatnie stłamsił , Lala oblizała i we 4 wróciliśmy do domu :loveu:[/quote][I][B] rozumiem że zwierzątko nie żyje?:razz:[/B] [/I] Quote
Gonitwa Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 [quote name='Vectra'] noo , dziś na spacerze postanowiła się położyć na polu i ani drgnąć :angryy: ciągnęłam , grubego miśka po polu :evil_lol: na plecach jechała :roll: [/quote] Indywidualistka :loveu: A na co Francy kubraczek? Quote
Vectra Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 [quote name='bonita']:loveu::loveu::loveu: Fajnie było:evil_lol: ten, tego...fotek mało cuś:cool3::diabloti:[/quote] nie mam czasu na focenie :shake: [quote name='Gonitwa']Jak miło popatrzeć jak sie wszyscy kochają...[/quote] to jest miłość wyjątkowa :cool3: [quote name='Rinuś'][I][B] rozumiem że zwierzątko nie żyje?:razz:[/B] [/I][/quote] a gdzie ja tak napisałam :crazyeye: :crazyeye: myślisz , że moja maleńka , kochana Lalunia była by w stanie zrobić krzywde kotkowi ? którego notabene wychowała i wykarmiła nie swoją piersią ? A Franio myślisz , że zabił by swojego kolegę ? a na kogo by sikał ? :evil_lol: Kot jest cały i zdrowy :diabloti: w odwecie zapewne znowu zaatakuje :diabloti: Bo on tak ma , że nie podejdzie do psa i się nie pomizia tylko naj jak ninja skoczy da w zęby łapą a potem się tula ..... :roll: Quote
Rinuś Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 [quote name='Vectra'] to jest miłość wyjątkowa :cool3: a gdzie ja tak napisałam :crazyeye: :crazyeye: myślisz , że moja maleńka , kochana Lalunia była by w stanie zrobić krzywde kotkowi ? którego notabene wychowała i wykarmiła nie swoją piersią ? A Franio myślisz , że zabił by swojego kolegę ? a na kogo by sikał ? :evil_lol: Kot jest cały i zdrowy :diabloti: w odwecie zapewne znowu zaatakuje :diabloti: Bo on tak ma , że nie podejdzie do psa i się nie pomizia tylko naj jak ninja skoczy da w zęby łapą a potem się tula ..... :roll:[/quote] [I][B]to kamlot spadł mi z serducha:eviltong: a już chciała Was na straż dla zwierzą t podać:diabloti:[/B][/I] [quote name='Vectra'] żeby mój tak chciał wyjechać :roll: no ,ale co by mój TZ nie miał pretekstu że pracuje i nie ma czasu :diabloti: To ja mu urlop organizuje , mój kochany teść :loveu: to dobry człowiek , zapracowany , odpocząć się i jemu należy prawda ? :cool3: no więc wymyśliłam by wziął swoją żonę ,a moją kochaną teściową zapakował do samochodu i żeby udali się na Kaszuby , tyle grzybów czeka w lasie :multi: :multi: :multi: pomysl łyknął , jutro jadę przekonać :mad: mamusię ... Na razie mam u niej plusa , bo naprawiłam jej kompa :evil_lol: pożyczyła mi maszynę do szycia i zaraz zabieram się za szycie kubraczka dla Frania :cool3:[/quote] [I][B]nooo to 3mamy kciuki że pomysł wypali co byś sobie odpoczęła troszq:evil_lol:[/B][/I] Quote
malawaszka Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 hahaha Ty to masz gest - teściów na wakacje wysyłasz :loveu::evil_lol: Quote
Vectra Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 [quote name='*luthien*'][B]biedny kotecek:diabloti:[/B][/quote] strasznie :diabloti: [quote name='Rinuś'][I][B]to kamlot spadł mi z serducha:eviltong: a już chciała Was na straż dla zwierzą t podać:diabloti:[/B][/I][/quote] a nie widze problemu byś podała :cool3: :diabloti: [quote name='Rinuś'][I][B]nooo to 3mamy kciuki że pomysł wypali co byś sobie odpoczęła troszq:evil_lol:[/B][/I][/quote] [quote name='malawaszka']hahaha Ty to masz gest - teściów na wakacje wysyłasz :loveu::evil_lol:[/quote] no mam nadzieje że wypali :cool1: musze ich wysłać , inaczej Rafałek nigdy nie zrobi tego w domu co ma zrobić , dla nie wtajemniczonych mój TZ i teść pracują razem nierozłącznie i wciąż i tylko btak jednago z nich zmusi drugiego by nie pracował :shake: Quote
Vectra Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 No ,a ja szyłam teraz dla Frania bluzę :cool3: troche tylko model żywy nieprzytomny i przymiarki były utrudnione , za dnia jak model będzie żywy to dokończe .. On na tych zdjęciach nie jest zły , on jest nieprzytomny :evil_lol: :evil_lol: jeszcze sporo poprawek i wykończenie ;) [IMG]http://i203.photobucket.com/albums/aa2/vectra_foto/1409.2007047.jpg[/IMG] [IMG]http://i203.photobucket.com/albums/aa2/vectra_foto/1409.2007046.jpg[/IMG] [IMG]http://i203.photobucket.com/albums/aa2/vectra_foto/1409.2007042.jpg[/IMG] prawie godzinę walczyłam z maszyną by zaczęła szyć :mdleje: Quote
BeaC Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 [quote name='Patka']oj nie płacz i uważaj z tym przytulaniem bo na własnej skórze sie przekonasz dlaczego sie nie wysypiam ja i sporo kobiet :p i przytula sie do nie 4kg ssaka :)[/quote] [COLOR=DarkRed][B]ty się ciesz.............Patka bo to najsłodsze chwile z dzieciakiem................potem juz tak miło nie bedzie:diabloti::diabloti::diabloti: witam Cie vectra z rańca..................jednak świetnego masz tego kota.....kot-ninja................:razz::multi:[/B][/COLOR] Quote
jonQuilla Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 [B][COLOR=Olive]Cześć :multi:[/COLOR][/B] [quote name='furciaczek']jaki dresiaz:evil_lol:[/quote] [COLOR=Olive][B]o tym samym pomyślałam :evil_lol::evil_lol: w żółtym mu do twarzy :loveu::loveu: [/B][/COLOR] Quote
Coyote Ugly FCI Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 FRaniu :loveu::loveu::loveu::loveu: rewelacyjnie wygląda:multi: ojj do twarzy mu do twarzy w żółtym tzn. kanarkowym kolorze:eviltong: Quote
Coyote Ugly FCI Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 a kto robi o 3.09 przymiarki :evil_lol: biedny Franio spać mu nie daja:shake: Quote
Gosia>>> Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Haha ale franio ma bluzę fajną:evil_lol: Jeszcze adidosy i może śmigać:P Quote
agbar Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 :diabloti:buhahaha ales kubraczek Francy wymyslila...bedzie sie teraz piesek przed kolegami wstydzil:diabloti::diabloti::loveu: Quote
Alicja Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[COLOR=Red][FONT=Arial][B]ale Francek ma minę ......zadowolony jak 105 z pulowerka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [url]http://i203.photobucket.com/albums/aa2/vectra_foto/1409.2007046.jpg[/url] [/B][/FONT][/COLOR] Quote
Rinuś Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[COLOR=Red][FONT=Arial][B]ale Francek ma minę ......zadowolony jak 105 z pulowerka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [URL]http://i203.photobucket.com/albums/aa2/vectra_foto/1409.2007046.jpg[/URL] [/B][/FONT][/COLOR][/quote] [I][B]hehe to samo pomyślałam :evil_lol::evil_lol: chyba nie widzi mu się to wdzianko :evil_lol:[/B][/I] Quote
Vectra Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 Witajcie paskudniki :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Franiowi się podobało wdzianko :eviltong: całą noc w nim spał :cool3:bo właśnie polarek służyć ma jako piżamka :eviltong: On strasznie marzł ostatnio , wciskał się pod koldrę , łazikował ... a dzisiejszą noc przespał całą na mojej poduszce , cieplutki :loveu: Quote
Recommended Posts