Asiaczek Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 OK, Asiaczki będą mocno trzymały kciuki!:lol: Pzdr. Quote
Alicja Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]no to czekamy na SMSa :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Tengusia Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]no to czekamy na SMSa :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] a ja czekam na wiesci bo smska raczej nie dostane hihi :eviltong: kciukasy zacisniete :thumbs: Quote
Alicja Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:mad:ni ma jeszczo SMSa [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Bullila.nl Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Powiem tylko tyle....ze Marian do schroniska nie pojdzie!!!:diabloti::sweetCyb: Bravo Marian:laola: Quote
Doginka Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Wierzyłam w Mariana, tylko milczałam, żeby nie zapeszyć:diabloti: A teraz głośno krzyczę GRATULACJE:multi:[IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_17_6.gif[/IMG] - czy właśnie to Marian wychodziła???:razz: Quote
andzia69 Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 dawno tu nie wchodziłam....a to Maania taka wielgachna już:crazyeye: cudna jest - szczególnie na różowym tle:evil_lol: Vectra - podałabys mi jakis adresik boś wygrała kolekcję mojej córki figurek - psiaczków z bazarku na Tigrę:eviltong: to ci wyslę;) Quote
puzzle Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 a No to co tam dojladnie kto wywalczyl, bo sie niecierpliwiam!:evil_lol: Quote
Coyote Ugly FCI Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Zwycięstwo Młodzieży :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Tengusia Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 [quote name='SZPiLKA23']Widziałam Mariana i Frania ;][/quote] chwalipieta :eviltong: Marianek the besciak :multi::multi::multi: Quote
Vectra Posted March 15, 2009 Author Posted March 15, 2009 Wróciliśmy :diabloti: mamuśka , ja wysłałam sms Więc tak od najmłodszego :diabloti: Mania - zw młodzieży Franio bardzo dobra - za chudy i za mały :evil_lol: Szymi - bardzo dobra , bo za mało temperamentna Deisy - doskonała - ona jest tłusta jak baleron !! wg sędziego w doskonałej formie :diabloti: Penn - Najlepszy dorosły pies w rasie :multi: to był jego ostani występ w championach , bo Penn (tato Frania) za chwil kilka kończy 8 lat i będzie występował w klasie weteranów :) Quote
Alicja Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:mad:ciekawe do kogo :mad:bo do Mnie nie doszedł :shake:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Asiaczek Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 [quote name='Vectra']Wróciliśmy :diabloti: mamuśka , ja wysłałam sms Więc tak od najmłodszego :diabloti: Mania - zw młodzieży Franio bardzo dobra - za chudy i za mały :evil_lol: Szymi - bardzo dobra , bo za mało temperamentna Deisy - doskonała - ona jest tłusta jak baleron !! wg sędziego w doskonałej formie :diabloti: Penn - Najlepszy dorosły pies w rasie :multi: to był jego ostani występ w championach , bo Penn (tato Frania) za chwil kilka kończy 8 lat i będzie występował w klasie weteranów :)[/quote] Hohoho, gratulacje!!! Pokazaliście się!:multi: Pzdr. Quote
SZPiLKA23 Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Ja mimo ze przy ringu stałam to nic nie wiem :D Quote
rufusowa Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 gratulacje :loveu: mam nadzieję, ze jakies fotki z szoła sie pojawią :razz: Quote
Doginka Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 No właśnie też chciałam nieśmiało zapytać o fotki:p Quote
Vectra Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 Dziękujemy :diabloti: Niestety nie ma zdjeć , bo tam nie dało się robić zdjęć :shake: organizacja pozostawiała wiele do życzenia // np dziś , przyszło potwierdzenie przyjęcia na wystawę dla Frania :evil_lol::evil_lol: Wspominałam , że Szymi miała obniżoną ocenę za kiepsi temperament , a w opisie ma że ma idealny charakter :evil_lol: Franio ma wsio wpisane na odwrót :evil_lol: Następny przystanek , nowy dwór :p za dwa tygodnie :cool3: Quote
agnethka Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 nie ma to jak specjaliści od tłumaczenia :lol: kabaret jakich mało :lol: ciotka wsjo się przyda? takich rzeczy szukać? ;) Quote
Recommended Posts