Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]no to czekamy na SMSa :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

a ja czekam na wiesci bo smska raczej nie dostane hihi :eviltong:

kciukasy zacisniete :thumbs:

Posted

Wierzyłam w Mariana, tylko milczałam, żeby nie zapeszyć:diabloti:
A teraz głośno krzyczę GRATULACJE:multi:[IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_17_6.gif[/IMG] - czy właśnie to Marian wychodziła???:razz:

Posted

dawno tu nie wchodziłam....a to Maania taka wielgachna już:crazyeye: cudna jest - szczególnie na różowym tle:evil_lol:

Vectra - podałabys mi jakis adresik boś wygrała kolekcję mojej córki figurek - psiaczków z bazarku na Tigrę:eviltong: to ci wyslę;)

Posted

Wróciliśmy :diabloti: mamuśka , ja wysłałam sms
Więc tak od najmłodszego :diabloti:
Mania - zw młodzieży
Franio bardzo dobra - za chudy i za mały :evil_lol:
Szymi - bardzo dobra , bo za mało temperamentna
Deisy - doskonała - ona jest tłusta jak baleron !! wg sędziego w doskonałej formie :diabloti:
Penn - Najlepszy dorosły pies w rasie :multi: to był jego ostani występ w championach , bo Penn (tato Frania) za chwil kilka kończy 8 lat i będzie występował w klasie weteranów :)

Posted

[quote name='Vectra']Wróciliśmy :diabloti: mamuśka , ja wysłałam sms
Więc tak od najmłodszego :diabloti:
Mania - zw młodzieży
Franio bardzo dobra - za chudy i za mały :evil_lol:
Szymi - bardzo dobra , bo za mało temperamentna
Deisy - doskonała - ona jest tłusta jak baleron !! wg sędziego w doskonałej formie :diabloti:
Penn - Najlepszy dorosły pies w rasie :multi: to był jego ostani występ w championach , bo Penn (tato Frania) za chwil kilka kończy 8 lat i będzie występował w klasie weteranów :)[/quote]
Hohoho, gratulacje!!!
Pokazaliście się!:multi:

Pzdr.

Posted

Dziękujemy :diabloti:

Niestety nie ma zdjeć , bo tam nie dało się robić zdjęć :shake:
organizacja pozostawiała wiele do życzenia // np dziś , przyszło potwierdzenie przyjęcia na wystawę dla Frania :evil_lol::evil_lol:

Wspominałam , że Szymi miała obniżoną ocenę za kiepsi temperament , a w opisie ma że ma idealny charakter :evil_lol: Franio ma wsio wpisane na odwrót :evil_lol:

Następny przystanek , nowy dwór :p za dwa tygodnie :cool3: