Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

cicho , bo ja nie mam weny twórczej .....
właśnie sobie coraz bardziej uświadamiam , że za dwa tygodnie święta :evilbat:
muszę kupić prezenty .... oczywiście nie mam pomysłu na nie
bo jak pytam TZ co mu kupić - to mówi NIC , więc łażę po allegro , ale tam NIC nie ma
więc gdzie kupić NIC ?

Posted

a mój TZ mało pije % , więc by stwierdził , że sama sobie kupiłam
nie że ja nadużywam alkoholu , no tak źle jeszcze nie jest :evil_lol:

jednak jutro idę na balety , moja dobra koleżanka po 7 latach w końcu przybyła z tego zacofanego USA .. trzeba to opić :diabloti:

Posted

a ja wczoraj widziałam Efe...i świnki....i Ivanka :grins:

i Ajdunie tyszzz :loveu:

Franio to olewka w stosunku do obcych :evil_lol: ale za to dziewczyny to takie całusne są :loveu:
Lalka w rzeczywistosci tez ma przepiękną linię....jest taka....piękna :loveu: i bardzo skoczna :crazyeye: bez wysilku sprzedaje calusy :loveu:
Klamka jest jeszcze piekniejsza na zywo :loveu: szczegolnie jak sie cieszy i kladzie uszka do tylu :loveu:
a Marian jaki fajny :multi: cieszy sie do wszystkich i jest taka malutka :loveu:

Ajdunia to wygląda jakby chciala na rączki :evil_lol:

Ewa doczyściłam kurtke :multi: :loveu:
a transporterek jest juz w Gdyni razem z Mambą - bardzo Ci dziękuję za pomoc :p :Rose:

Posted

ano zabalowałam , ale spoko , doszłam do siebie :evil_lol:
po sylwestrze , to nie wiem , bo ten sam team się szykuje :roll:
nie ma to jak znajomi z piaskownicy :diabloti:

Rufusowa , mam nadziej , że nie masz grypy :diabloti: bo tak troszkę wiało :loveu:

Posted

[quote name='Vectra']ano zabalowałam , ale spoko , doszłam do siebie :evil_lol:
po sylwestrze , to nie wiem , bo ten sam team się szykuje :roll:
nie ma to jak znajomi z piaskownicy :diabloti:

Rufusowa , mam nadziej , że nie masz grypy :diabloti: bo tak troszkę wiało :loveu:[/quote]

oj tam troszeczke :loveu:
dobrze, ze miałam czapeczke, bo moje zatoki by tej wizyty nie przeszły :lol:

szkoda tylko, ze przez taką pogode będzie mniej fot :sadCyber:

Posted

[quote name='Elitesse']ee vectra juz pewno lepi uszka i takie tam :eviltong:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz:skąd wiedziałaś ...podglądałaś przez okienko :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:razz::razz:skąd wiedziałaś ...podglądałaś przez okienko :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

ja wiem wszytko :diabloti: zwlaszcza ze mi sie przedawkowalo lekow na grype rano :evil_lol::evil_lol:

Posted

Nic nie lepie :diabloti: odwrotnie , odlepiałam bałagan z domku :evilbat:
sprzątam , pracuje , sprzątam , robie zakupy , sprzątam , pracuje i jeszcze tymi jak im tam , prosiakami się zajmuje .. bo przecież jaki sens sprzątać jak one wypoczęte ... robią bałagan od nowa ... a i mało śpię , w związku z tym mam marniutko dobry humor :evilbat:

PS nie cierpię świąt

Posted

sprzatanie to jakies przereklamowane jest - ja teraz codziennie odkurzam i myje podloge a Madzia pol godziny poraczkuje po mieszkaniu i spodenki laduja w pralce :roll::roll: juz sie boje co to bedzie jak szczeniaczki zaczna biegac, chyba sie od mopa nie uwolnie :evil_lol::evil_lol:

Posted

aaa bo Ty masz te jak im tam , szcząco-gryzącą armie brodaczy :diabloti:
najfajniejsze są jak mają 4-5 tygodni - wtedy rozpełzają się i zdobywają dom ...
widziałam , widziałam te małe :multi:

Posted

[quote name='Vectra']aaa bo Ty masz te jak im tam , szcząco-gryzącą armie brodaczy :diabloti:
najfajniejsze są jak mają 4-5 tygodni - wtedy rozpełzają się i zdobywają dom ...
widziałam , widziałam te małe :multi:[/QUOTE]

[I][B]Na temat sikania tez sie moge wypowiedziec :mad: Eldo na szczescie nauczył sie sikac tylko na płytki :cool3: ale co z tego jak robi to srednio raz na godzine i juz mi sie znudziło mycie podłogi :shake: jemu sie wydaje ze jak raz szczeknie to odrazu w 3 sekundy ktos bedze gotowy zeby wyjsc z nim na spacer bo 3 sedudny od szczekniecia na podłodze laduje kupon :diabloti: mam 2 zmiane w pracy, w domu bałagan bałagan .... brak prezentów :( brak czasu [/B][/I]

Posted

ja nie mam prezentów HA , nie mam czasu na nic ...
te święta są nie w porę :mad:

Gotuje właśnie przeklętą kapuste z grzybami ... co mnie podkusiło ? że sama se zrobie ? :placz:
ale przynajmniej Mania się najadła kapusty kiszonej , zagryzła cebulą , zakąsiła suszonymi śliwkami i morde wydziera w kuchni , bo chce jeszcze kapusty :mdleje:
sie posra na 100% dziś

Jeszcze muszę jechać na zakupy , tylko czekam aż ta stonka z tesco wybędzie , bo nienawidze tłumów :evilbat:

kurde kiedy ja to wsio zrobię :( ciasta upiec , mięso upiec

i co z tego że 3 doby sprzątałam ? jak już wstrętne , obleśne , głupie prosiaki - zadbały by było jak przed sprzątaniem

Posted

Ja mam jednego żebrzącego psa dosyć, a co mówić u Ciebie hehe
Ze wszystkim na pewno się uporasz, bo obrotna kobieta jesteś :lol: A zamiast gotować to trza było zamówić gotowe :P
Wesołych Świąt!
Pzdr.

Posted

[quote name='Vectra']ja nie mam prezentów HA , nie mam czasu na nic ...
[/quote]

oo witaj w klubie :lol: z tym, ze ja nawet nie posprzątałam bo mam nieczynną rękę - dobrze, że swięta na wsi robimy :lol: