Vectra Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 cicho , bo ja nie mam weny twórczej ..... właśnie sobie coraz bardziej uświadamiam , że za dwa tygodnie święta :evilbat: muszę kupić prezenty .... oczywiście nie mam pomysłu na nie bo jak pytam TZ co mu kupić - to mówi NIC , więc łażę po allegro , ale tam NIC nie ma więc gdzie kupić NIC ? Quote
agnethka Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 hmm.... a wpisałaś na allegro słowo: "NIC" ? :diabloti: najpierw wpisz i zobacz ile NICów Ci wyskoczy :evil_lol: i nie oszukuj, że nie ma :eviltong: Quote
bonsai_88 Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Po wpisaniu "nic" na alegro wyskoczyło mi ok. 400 pozycji :evil_lol:... Chociaż fakt, ze w niektórych to o "nić" chodziło :eviltong: Quote
Tengusia Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 a moj TZ sobie taki prezencik wymyslil :evil_lol: [IMG]http://www.moto-akcesoria.pl/product_thumb_ma.php?img=images/zdjecia/akcesoria/10002338_520_W_05.JPG&w=600&h=600[/IMG] Quote
Vectra Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 a mój TZ mało pije % , więc by stwierdził , że sama sobie kupiłam nie że ja nadużywam alkoholu , no tak źle jeszcze nie jest :evil_lol: jednak jutro idę na balety , moja dobra koleżanka po 7 latach w końcu przybyła z tego zacofanego USA .. trzeba to opić :diabloti: Quote
SZPiLKA23 Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Dobrej zabawy:cool3::knajpa::popcorn:[IMG]http://download1.klimacik.pl/e-gify.com/1683.gif[/IMG] Quote
agbar Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Aaaaales zabalowala.....:roll::diabloti: Quote
evel Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 jak szaleć to szaleć... tylko co to będzie po sylwestrze? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
rufusowa Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 a ja wczoraj widziałam Efe...i świnki....i Ivanka :grins: i Ajdunie tyszzz :loveu: Franio to olewka w stosunku do obcych :evil_lol: ale za to dziewczyny to takie całusne są :loveu: Lalka w rzeczywistosci tez ma przepiękną linię....jest taka....piękna :loveu: i bardzo skoczna :crazyeye: bez wysilku sprzedaje calusy :loveu: Klamka jest jeszcze piekniejsza na zywo :loveu: szczegolnie jak sie cieszy i kladzie uszka do tylu :loveu: a Marian jaki fajny :multi: cieszy sie do wszystkich i jest taka malutka :loveu: Ajdunia to wygląda jakby chciala na rączki :evil_lol: Ewa doczyściłam kurtke :multi: :loveu: a transporterek jest juz w Gdyni razem z Mambą - bardzo Ci dziękuję za pomoc :p :Rose: Quote
Vectra Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 ano zabalowałam , ale spoko , doszłam do siebie :evil_lol: po sylwestrze , to nie wiem , bo ten sam team się szykuje :roll: nie ma to jak znajomi z piaskownicy :diabloti: Rufusowa , mam nadziej , że nie masz grypy :diabloti: bo tak troszkę wiało :loveu: Quote
rufusowa Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 [quote name='Vectra']ano zabalowałam , ale spoko , doszłam do siebie :evil_lol: po sylwestrze , to nie wiem , bo ten sam team się szykuje :roll: nie ma to jak znajomi z piaskownicy :diabloti: Rufusowa , mam nadziej , że nie masz grypy :diabloti: bo tak troszkę wiało :loveu:[/quote] oj tam troszeczke :loveu: dobrze, ze miałam czapeczke, bo moje zatoki by tej wizyty nie przeszły :lol: szkoda tylko, ze przez taką pogode będzie mniej fot :sadCyber: Quote
Tengusia Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 haaaallllloooo zyjecie tam w tej swojej wsi ???? :helo: masz choineczke [IMG]http://yelims.free.fr/Noel51.gif[/IMG] i prezenciki [IMG]http://yelims.free.fr/Noel54.gif[/IMG] Quote
bonsai_88 Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Cii.... Vectra zapadła w sen zimowy.... ni budźmy, bo ona później klikerrrruje na całe gardło :diabloti: Quote
Elitesse Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 ee vectra juz pewno lepi uszka i takie tam :eviltong: Quote
Alicja Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 [quote name='Elitesse']ee vectra juz pewno lepi uszka i takie tam :eviltong:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz:skąd wiedziałaś ...podglądałaś przez okienko :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Elitesse Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:razz::razz:skąd wiedziałaś ...podglądałaś przez okienko :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] ja wiem wszytko :diabloti: zwlaszcza ze mi sie przedawkowalo lekow na grype rano :evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted December 20, 2008 Author Posted December 20, 2008 Nic nie lepie :diabloti: odwrotnie , odlepiałam bałagan z domku :evilbat: sprzątam , pracuje , sprzątam , robie zakupy , sprzątam , pracuje i jeszcze tymi jak im tam , prosiakami się zajmuje .. bo przecież jaki sens sprzątać jak one wypoczęte ... robią bałagan od nowa ... a i mało śpię , w związku z tym mam marniutko dobry humor :evilbat: PS nie cierpię świąt Quote
Elitesse Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 sprzatanie to jakies przereklamowane jest - ja teraz codziennie odkurzam i myje podloge a Madzia pol godziny poraczkuje po mieszkaniu i spodenki laduja w pralce :roll::roll: juz sie boje co to bedzie jak szczeniaczki zaczna biegac, chyba sie od mopa nie uwolnie :evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted December 20, 2008 Author Posted December 20, 2008 aaa bo Ty masz te jak im tam , szcząco-gryzącą armie brodaczy :diabloti: najfajniejsze są jak mają 4-5 tygodni - wtedy rozpełzają się i zdobywają dom ... widziałam , widziałam te małe :multi: Quote
Basia&Safi Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 [quote name='Vectra']aaa bo Ty masz te jak im tam , szcząco-gryzącą armie brodaczy :diabloti: najfajniejsze są jak mają 4-5 tygodni - wtedy rozpełzają się i zdobywają dom ... widziałam , widziałam te małe :multi:[/QUOTE] [I][B]Na temat sikania tez sie moge wypowiedziec :mad: Eldo na szczescie nauczył sie sikac tylko na płytki :cool3: ale co z tego jak robi to srednio raz na godzine i juz mi sie znudziło mycie podłogi :shake: jemu sie wydaje ze jak raz szczeknie to odrazu w 3 sekundy ktos bedze gotowy zeby wyjsc z nim na spacer bo 3 sedudny od szczekniecia na podłodze laduje kupon :diabloti: mam 2 zmiane w pracy, w domu bałagan bałagan .... brak prezentów :( brak czasu [/B][/I] Quote
Vectra Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 ja nie mam prezentów HA , nie mam czasu na nic ... te święta są nie w porę :mad: Gotuje właśnie przeklętą kapuste z grzybami ... co mnie podkusiło ? że sama se zrobie ? :placz: ale przynajmniej Mania się najadła kapusty kiszonej , zagryzła cebulą , zakąsiła suszonymi śliwkami i morde wydziera w kuchni , bo chce jeszcze kapusty :mdleje: sie posra na 100% dziś Jeszcze muszę jechać na zakupy , tylko czekam aż ta stonka z tesco wybędzie , bo nienawidze tłumów :evilbat: kurde kiedy ja to wsio zrobię :( ciasta upiec , mięso upiec i co z tego że 3 doby sprzątałam ? jak już wstrętne , obleśne , głupie prosiaki - zadbały by było jak przed sprzątaniem Quote
kaskaSz Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Ja mam jednego żebrzącego psa dosyć, a co mówić u Ciebie hehe Ze wszystkim na pewno się uporasz, bo obrotna kobieta jesteś :lol: A zamiast gotować to trza było zamówić gotowe :P Wesołych Świąt! Pzdr. Quote
malawaszka Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 [quote name='Vectra']ja nie mam prezentów HA , nie mam czasu na nic ... [/quote] oo witaj w klubie :lol: z tym, ze ja nawet nie posprzątałam bo mam nieczynną rękę - dobrze, że swięta na wsi robimy :lol: Quote
Recommended Posts