Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Vectra - czekamy na wyniki!! zycze samych sukcesów!!!!!

no i o zdjeciach nie zapomnij... zagon swojego TZ do robienia fot bo on taki smutny na tych wystawach jest ... ;) ;)

Posted

:razz:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz:u a mnie oba telefony się ładują a obok leżą kartki i ołówki :evil_lol: co by wsio zapisać :evil_lol:....no to czekam :roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='asher']Alu, prawie jak Tomaszewski, komentarz na żywo :lol::lol::lol:

Kciuki oczywiście zacisśnięte, go, Franiu go!!!! :kciuki:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]taaaa tylko mikrofonu mi brak :evil_lol:

One tam zamarzną na tej szKieleczczyźnie :roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='agbar']Brawoooo doskonaly Franiu:loveu::multi:

Co pija:razz::razz::evil_lol:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz:jak CO ??? wiśniówkę :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Dojechaliśmy ... padam na ryj :shake: poszła bym spać , ale musze jeszcze popracować ..
Franio 2/2 z doskonałą
Szymi 2/4 z doskonałą

:multi: :multi: i tak oto zakończyliśmy rok wystawowy :diabloti:
Bylo super , kto nie był niech żałuje ... ciasto , kawa , wiśniówka , bigos , rogaliki , wesoło , gadulaśnie

ogólnie jestem zadowolona , najbardziej z korepetycji od miłego Pana :loveu:
będziem ćwiczyć - haha może :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']Dojechaliśmy ... padam na ryj :shake: poszła bym spać , ale musze jeszcze popracować ..
Franio 2/2 z doskonałą
Szymi 2/4 z doskonałą

:multi: :multi: i tak oto zakończyliśmy rok wystawowy :diabloti:
Bylo super , kto nie był niech żałuje ... ciasto , kawa , wiśniówka , bigos , rogaliki , wesoło , gadulaśnie

ogólnie jestem zadowolona , najbardziej z korepetycji od miłego Pana :loveu:
będziem ćwiczyć - haha może :evil_lol:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]no to czekamy na Katowice ;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Greven']A mi właśnie pitbullica wyszła z auta... z oknem :shake:
Czemu ja nie trzymam pudelków...[/quote]
Ja się zamienię z moim pudelkiem :diabloti:... bo mój pudelek przecież wcale mi krzesła nie połamał [nie wyhamowało się sierotce :loveu:]...

Franiowi jak zwykle [:evil_lol:] gratuluję :loveu:

Posted

[COLOR=DarkRed][B]ha
gratulacje dla Franka i Szymi:multi::multi::multi:

ja już daaaaaaaaawno wstanieta
wlaśnie za niedlugo jade do........ po duplikat albo cuś biletu miesiecznego
bo moje ukochane malusieńkie dzieciatko( 17 lat i 180 ) zgubiło:angryy::angryy::angryy:
[/B][/COLOR]

Posted

Franciszek i Szymi dziękują :loveu:
od wczoraj Szymi może być w naszym kraju już legalną matką :evil_lol:

a ja dziś nie śpię od 7 :roll: wczoraj padłam , dosłownie .. no i tzreba było dokończyć papierki , rano :angryy:
świnki śpią jak zabite , chyba dziś na szoł by mi się nie udało je wyrwać :diabloti:

z wystawy wrażenia mam bardzo pozytywne , poznałam dużo nowych dogomaniaczek :loveu: np Berię i Dee Dee :multi: :multi: i Elitesse i wiele innych ...

No i nareszcie ktoś mi profesjonalnie pokazał , wyjaśnił łopatologicznie jak się psa ustawia jak prowadzi jak koryguje , wytknął moje błędy , powiedział co poprawić , co zmienić , jak ćwiczyć :multi: :loveu: statykę mamy niezłą , ale w ruchu trzeba dopracować - rozpuszczone ogonisko Frania :diabloti:

Sędzina bardzo sympatyczna , mamy piękny opis , srebrny medal , kolejną ocenę doskonałą i trzy miesiące aby Mariana nauczyć chodzić i stać :evil_lol: i Franciszka poprawić w pokazywaniu :p

a do Katowic mamy zamiar się wybrać :cool3:

nasz opis
Dobrej wielkości , śliczna głowa , kufa dobrze wypełniona , szyja mocna , dość krótka , głęboka klatka piersiowa .Ma bardzo dobry front , w całości pies harmonijny ...
jedno zdanie jest strasznie zaprzeczające prawdzie , bo mam w opisie , [U]ogon za nisko noszony [/U]:evil_lol:

no więc sezon 2008 , bardzo udany
na 8 wystaw , 7 ocen doskonałych , 5 razy lokata 1 , 2xCWC , resCACIB , BOB
pękam z dumy :diabloti:
producent może być z siebie zadowolony :evil_lol:

PS Nie mam zdjęć :shake: ale będą .. tylko czekam na dostawę :p

Posted

[quote name='Bullila.nl']
nie dziala mi pierwsza litera z koloru zerwonego:diabloti:[/quote]
pisz ekranową :errrr::evil_lol:

Gratulacje dla Frania :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: nasz miszczunio :klacz::diabloti:

Mój Neruś przeszczęśliwy, wreszcie ma się z kim bawić, przepychać, przygnieść, wpaść taranem :diabloti: Wkurza go tylko, bo się nie boi, nic a nic i jest niepocieszony, bo wcześniejsze plackiem się rozkładały a ona NIC :diabloti:

Posted

[COLOR=DarkOrange][B]Ewa - dzięki za rady ;) jak już pisałam - zastosujemy się do wszystkiego ;)

Gratulacje dla Frania i Szymi (tak przy okazji ona jest BOSKA :loveu: )

fajnie było poznać Michała - bardzo sympatyczny i wesoły osobnik ;)

no a rogaliki, wiśnióweczka, ciacha itd. mmmmmm...... :loveu:[/B][/COLOR]