lukann Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Vectra - czekamy na wyniki!! zycze samych sukcesów!!!!! no i o zdjeciach nie zapomnij... zagon swojego TZ do robienia fot bo on taki smutny na tych wystawach jest ... ;) ;) Quote
Alicja Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 :razz:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz:u a mnie oba telefony się ładują a obok leżą kartki i ołówki :evil_lol: co by wsio zapisać :evil_lol:....no to czekam :roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 [quote name='SZPiLKA23']Czymam kciuki ;][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]trzymajta .... jeszcze nie weszli na ring .....teraz są bulki wystawiane [/B][/COLOR][/FONT] Quote
asher Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Alu, prawie jak Tomaszewski, komentarz na żywo :lol::lol::lol: Kciuki oczywiście zacisśnięte, go, Franiu go!!!! :kciuki: Quote
Alicja Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 [quote name='asher']Alu, prawie jak Tomaszewski, komentarz na żywo :lol::lol::lol: Kciuki oczywiście zacisśnięte, go, Franiu go!!!! :kciuki:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]taaaa tylko mikrofonu mi brak :evil_lol: One tam zamarzną na tej szKieleczczyźnie :roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Franiutek 2 ocena doskonała :multi::multi: więcej nie wiem bo piją :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
agbar Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Brawoooo doskonaly Franiu:loveu::multi: Co pija:razz::razz::evil_lol: Quote
Alicja Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 [quote name='agbar']Brawoooo doskonaly Franiu:loveu::multi: Co pija:razz::razz::evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz:jak CO ??? wiśniówkę :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
malawaszka Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 o fuj... po wiśniówce jest ludziom niektórym niedobrze... Brawo Franiu :klacz: Quote
klaudia&Manta Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 To teraz czekamy na relacje od samej mamuśki Franutka :cool3: Quote
Vectra Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 Dojechaliśmy ... padam na ryj :shake: poszła bym spać , ale musze jeszcze popracować .. Franio 2/2 z doskonałą Szymi 2/4 z doskonałą :multi: :multi: i tak oto zakończyliśmy rok wystawowy :diabloti: Bylo super , kto nie był niech żałuje ... ciasto , kawa , wiśniówka , bigos , rogaliki , wesoło , gadulaśnie ogólnie jestem zadowolona , najbardziej z korepetycji od miłego Pana :loveu: będziem ćwiczyć - haha może :evil_lol: Quote
dzasta Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 [CENTER]:smilecol::smilecol: Gratulacje dla Franczeska i Szymi :multi: :smilecol::smilecol: [/CENTER] Ja niestety nie dojechałam... alergia mnie zmogła... Quote
infers Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Gratulacje, dla Ciebie i dla Franciszka:loveu::multi: Quote
Greven Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 A mi właśnie pitbullica wyszła z auta... z oknem :shake: Czemu ja nie trzymam pudelków... Quote
Alicja Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 [quote name='Vectra']Dojechaliśmy ... padam na ryj :shake: poszła bym spać , ale musze jeszcze popracować .. Franio 2/2 z doskonałą Szymi 2/4 z doskonałą :multi: :multi: i tak oto zakończyliśmy rok wystawowy :diabloti: Bylo super , kto nie był niech żałuje ... ciasto , kawa , wiśniówka , bigos , rogaliki , wesoło , gadulaśnie ogólnie jestem zadowolona , najbardziej z korepetycji od miłego Pana :loveu: będziem ćwiczyć - haha może :evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]no to czekamy na Katowice ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
bonsai_88 Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 [quote name='Greven']A mi właśnie pitbullica wyszła z auta... z oknem :shake: Czemu ja nie trzymam pudelków...[/quote] Ja się zamienię z moim pudelkiem :diabloti:... bo mój pudelek przecież wcale mi krzesła nie połamał [nie wyhamowało się sierotce :loveu:]... Franiowi jak zwykle [:evil_lol:] gratuluję :loveu: Quote
BeaC Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 [COLOR=DarkRed][B]ha gratulacje dla Franka i Szymi:multi::multi::multi: ja już daaaaaaaaawno wstanieta wlaśnie za niedlugo jade do........ po duplikat albo cuś biletu miesiecznego bo moje ukochane malusieńkie dzieciatko( 17 lat i 180 ) zgubiło:angryy::angryy::angryy: [/B][/COLOR] Quote
Vectra Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 Franciszek i Szymi dziękują :loveu: od wczoraj Szymi może być w naszym kraju już legalną matką :evil_lol: a ja dziś nie śpię od 7 :roll: wczoraj padłam , dosłownie .. no i tzreba było dokończyć papierki , rano :angryy: świnki śpią jak zabite , chyba dziś na szoł by mi się nie udało je wyrwać :diabloti: z wystawy wrażenia mam bardzo pozytywne , poznałam dużo nowych dogomaniaczek :loveu: np Berię i Dee Dee :multi: :multi: i Elitesse i wiele innych ... No i nareszcie ktoś mi profesjonalnie pokazał , wyjaśnił łopatologicznie jak się psa ustawia jak prowadzi jak koryguje , wytknął moje błędy , powiedział co poprawić , co zmienić , jak ćwiczyć :multi: :loveu: statykę mamy niezłą , ale w ruchu trzeba dopracować - rozpuszczone ogonisko Frania :diabloti: Sędzina bardzo sympatyczna , mamy piękny opis , srebrny medal , kolejną ocenę doskonałą i trzy miesiące aby Mariana nauczyć chodzić i stać :evil_lol: i Franciszka poprawić w pokazywaniu :p a do Katowic mamy zamiar się wybrać :cool3: nasz opis Dobrej wielkości , śliczna głowa , kufa dobrze wypełniona , szyja mocna , dość krótka , głęboka klatka piersiowa .Ma bardzo dobry front , w całości pies harmonijny ... jedno zdanie jest strasznie zaprzeczające prawdzie , bo mam w opisie , [U]ogon za nisko noszony [/U]:evil_lol: no więc sezon 2008 , bardzo udany na 8 wystaw , 7 ocen doskonałych , 5 razy lokata 1 , 2xCWC , resCACIB , BOB pękam z dumy :diabloti: producent może być z siebie zadowolony :evil_lol: PS Nie mam zdjęć :shake: ale będą .. tylko czekam na dostawę :p Quote
Bullila.nl Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Gratulaje dla wystawzy :multi::diabloti: oraz Frania i Szimi:multi::multi::multi: nie dziala mi pierwsza litera z koloru zerwonego:diabloti: Quote
an1a Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 [quote name='Bullila.nl'] nie dziala mi pierwsza litera z koloru zerwonego:diabloti:[/quote] pisz ekranową :errrr::evil_lol: Gratulacje dla Frania :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: nasz miszczunio :klacz::diabloti: Mój Neruś przeszczęśliwy, wreszcie ma się z kim bawić, przepychać, przygnieść, wpaść taranem :diabloti: Wkurza go tylko, bo się nie boi, nic a nic i jest niepocieszony, bo wcześniejsze plackiem się rozkładały a ona NIC :diabloti: Quote
agnethka Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 [COLOR=DarkOrange][B]Ewa - dzięki za rady ;) jak już pisałam - zastosujemy się do wszystkiego ;) Gratulacje dla Frania i Szymi (tak przy okazji ona jest BOSKA :loveu: ) fajnie było poznać Michała - bardzo sympatyczny i wesoły osobnik ;) no a rogaliki, wiśnióweczka, ciacha itd. mmmmmm...... :loveu:[/B][/COLOR] Quote
Recommended Posts