Agunia-Pańciunia) Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 [quote name='puzzle']Vectra Ty wredna babo, Ty sie niczym nie pochwalisz, zawsze od innych trzeba wyciagac:mad:. Chwal sie ladnie co zes z Poznania przywiozla:cool3:.[/quote] [B]złoto . Franczesław wspaniały to przywióżł do domku.:loveu:[/B] Quote
puzzle Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 [quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]złoto . Franczesław wspaniały to przywióżł do domku.:loveu:[/B][/QUOTE] ale ja cem wiedziec wiecej!:placz: Czy Franczeslaw CWC i CACIB'a pzywiozl do domciu?:cool3: Quote
agnethka Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 [quote name='puzzle']ale ja cem wiedziec wiecej!:placz: Czy Franczeslaw CWC i CACIB'a pzywiozl do domciu?:cool3:[/quote] :shake: [COLOR=DarkOrange][B]tylko złotko[/B][/COLOR] Quote
lupak Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 [quote name='agnethka']:shake: [COLOR=darkorange][B]tylko złotko[/B][/COLOR][/quote] [B]Tylko[/B] złotko :shake: W głowach im się poprzewracało :mad:. [B]AŻ złotko [/B]Gratulacje i hołdy dla Franciszka :multi::multi::multi: Quote
Vectra Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 Co przywiozłam ? ano trochę wypatroszony portfel :evil_lol: .. Mariana , Tutika i TZ :diabloti: [URL="http://imageshack.us/"][IMG]http://img122.imageshack.us/img122/4851/franiolx8.jpg[/IMG][/URL] tu z "synową" :diabloti: [URL="http://imageshack.us/"][IMG]http://img230.imageshack.us/img230/8552/szymibs1.jpg[/IMG][/URL] Quote
Rinuś Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 [B][I]cześć marudo :diabloti: jak nie chcesz złota to daj oddam do lombardu :evil_lol:[/I][/B] Quote
SZPiLKA23 Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Franiowa przyszła zonka to ładna suka jest:diabloti: Quote
Tengusia Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 przyszlam se popatrzec na Frania modela :loveu::loveu::loveu: Quote
Unbelievable Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Vectra, Franio mi nie idzie... :rolleyes: [url]http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/P1070714.jpg[/url] gratulacje złotka :diabloti: Quote
Vectra Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 Tinka :mdleje: rysuj do końca :modla: jest :loveu: :loveu: :loveu: Frania narzeczona jest piękna , to fakt :loveu: i bardzo ma fajny charakterek :loveu: Quote
Alicja Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 [quote name='Vectra'] Frania narzeczona jest piękna , to fakt :loveu: i bardzo ma fajny charakterek :loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]to ja czekam na weselisko ;):loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Vectra Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]to ja czekam na weselisko ;):loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Plan jest na wiosne :lol: ale ja nie wiem czy chcę :evil_lol: bo będzie mnie kusić :roll: pierworodne :oops: a 5 pies w domu :crazyeye: :evil_lol: Quote
Vectra Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 [quote name='bonsai_88']Vectra, przecie 5 psów już masz :evil_lol:... ba, nawet ostatnio w jakimś temacie przyznałaś, że tego 5 tez kochasz :loveu:[/quote] toffam , jak mam nie toffać :diabloti: ostatnie bułkę oddałam ostatnią , a takie dobre byli z budyniem :loveu: ja nie pisałam 5 psów , tylko 5 psów w domu .... Ajda nie jest domowa :diabloti: Quote
bonsai_88 Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Vectra, przecie 5 psów już masz :evil_lol:... ba, nawet ostatnio w jakimś temacie przyznałaś, że tego 5 tez kochasz :loveu: Quote
an1a Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Przyszłam szukać pomocy :( [url=http://www.amstaff-pitbull.cyberdusk.pl/viewtopic.php?t=15717&start=0]Witamy na Forum "Amstaff-PitBull"[/url] Quote
agbar Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 noooo Franczeslawie:loveu:Gratulacje:multi: Quote
Bullila.nl Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 [quote name='Vectra']Plan jest na wiosne :lol: ale ja nie wiem czy chcę :evil_lol: bo będzie mnie kusić :roll: pierworodne :oops: a 5 pies w domu :crazyeye: :evil_lol:[/quote] Ponoc roznieca pomiedzy 4 a 5 ma swiniakami w domu jest nie wielka:diabloti: Quote
malawaszka Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 [quote name='Bullila.nl']Ponoc roznieca pomiedzy 4 a 5 ma swiniakami w domu jest nie wielka:diabloti:[/quote] :lol:w ogóle jak już się człowiek zdecyduje na trzeciego psa to kazdy kolejny nie robi różnicy :evil_lol: Quote
agnethka Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 [quote name='malawaszka']:lol:w ogóle jak już się człowiek zdecyduje na trzeciego psa to kazdy kolejny nie robi różnicy :evil_lol:[/quote] [COLOR=DarkOrange][B]myślisz? u mnie są już 3 sbt, ale nie wiem czy bym chciała kolejną bestię :lol:[/B][/COLOR] Quote
Vectra Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 [quote name='Bullila.nl']Ponoc roznieca pomiedzy 4 a 5 ma swiniakami w domu jest nie wielka:diabloti:[/quote] nie ma :diabloti: Quote
Bullila.nl Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 [quote name='Vectra']nie ma :diabloti:[/quote] czyli bedzie pierworodny:mdrmed::mdrmed::mdrmed: malawaszko- tez ja 3 nie kcem:diabloti: Quote
puzzle Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 To chamstwo:mad:! Dobrze, ze nie bylam na tej wystawie bo by mnie chyba cholera trafila:mad:. Co oni tak tych CACIB'ow zydzili? Nawet CWC zydza, chyba zupelnie tych sedziow pogielo, jakby jakis limit dostali, a Franczeslaw to piekna bestia jest, zreszta wiele pieknych psow nie przywiozlo nic poza zlotem, to jakas maniana:angryy:. Ja bym Franczeslawi oprocz CWC i CACIB'a jeszce buzi dala:loveu:. Jak bendem moja suke chciala dzielic na kilka to sie boje, ze tez przy pierworodnych nie dam rady:oops:, a w sumie tak bardzo cem miec 3:loveu:, tylko, ze to juz na swoim garnuszku, a nie u mamusi, bo by mnie chyba przechrzcila:oops:. Quote
Vectra Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 Mnie to CWC ani nie grzało ani nie ziębiło , bo nam nie potrzebne aktualnie .. no chyba , że do kolekcji :evil_lol: Ale sędzina nie raczyła mnie poinformować , dlaczemu bez ... a ja tam nie będę się prosić , wykłócać - bo po co ? Nie dała , hak jej w smak :eviltong: I tak jestem dumna , że dość silnej stawce - dwa czarne staffiki :diabloti: Franciszek był 1 :multi: :multi: mój mały , wątrobiany z zakręconym ogonkiem :loveu: Dodam , że Franek jako jedyny kolorowy coś na tej wystawie osiągnął :cool3: bo była dyskryminacja kolorów :angryy: już pisałam , naj poszkodowana suczka to Bessi , bo niewątpliwie była najlepsza w swojej stawce !!! i powinna być pierwsza .. ale że jest biała .. no to była ostatnia :angryy: Zobaczymy jak będzie w Kielcach :p idziemy w stawce dwóch psów , Franciszek i Alladyn .. Idę zaraz do fryzjera :roll: myślę co sobie na tym durnym łbie wymyślić :evil_lol: rudy ? :cool3: rudo czarny ? , :diabloti: Quote
agnethka Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 [COLOR=DarkOrange][B]Alladyn to prawdziwy pręgus ;) widziałam jego foto [/B][/COLOR] [COLOR=DarkOrange][B]Ewa zrób sobie pół głowy rude a pół czarne ;)[/B][/COLOR] Quote
malawaszka Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 [quote name='agnethka'][COLOR=DarkOrange][B]myślisz? u mnie są już 3 sbt, ale nie wiem czy bym chciała kolejną bestię :lol:[/B][/COLOR][/quote] tak myślę i dlatego mam dwa :p Ewcia - wątrobiany sobie zapodaj :diabloti: Quote
Recommended Posts