Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[U][URL]http://images46.fotosik.pl/15/19fc63cffcd4c6a6.jpg[/URL]

[/U][COLOR=DarkRed][B]uszki zyją własnym życiem

mała s p i e r d o li n inka??

a tak w ogóle to sześć:diabloti:

Mańka ci Franka dogania:razz::razz:[/B][/COLOR]

Posted

[URL="http://images31.fotosik.pl/371/35d49c6827a448de.jpg"]http://images31.fotosik.pl/371/35d49c6827a448de.jpg[/URL]

A gdzie ten mały marianek, którego ze 4 tygodnie temu oglądałam? :placz:

Posted

[quote name='Bullila.nl']:evil_lol:bedzie kaszaneczka:evil_lol::evil_lol:[/quote]
A szmalec to co? :diabloti:

Odnośnie tego.. wczoraj w TVN'ie trochę pogadali o tym.. Tragedia, niby Europa a my 100 lat za Murzynami.

Posted

[quote name='bonsai_88']Hej hej..... melduję, że wszystko widziałam :evil_lol:[/quote]
hej hej :loveu: :diabloti:
[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]ten wątek o opisach sędziowskich .....zajebioza :roflt:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
ja byle czego nie czytam :evil_lol:

[quote name='Bullila.nl']Dzien dobry z samego rana :lol:

zostalam dzis obudzona o 5.45:placz: i to przez Bullitka:razz:[/quote]
a ja wstałam o 11:45 :diabloti:

[quote name='BeaC'][U][URL]http://images46.fotosik.pl/15/19fc63cffcd4c6a6.jpg[/URL]

[/U][COLOR=DarkRed][B]uszki zyją własnym życiem

mała s p i e r d o li n inka??

a tak w ogóle to sześć:diabloti:

Mańka ci Franka dogania:razz:[/B][/COLOR][/quote]
Różnica jest jeszcze bardzo duża , na zdjęciach wygląda na większą :hmmmm:
sześć :loveu:
ona nie ucieka , to był pościg za patykiem który miała w paszczy :evil_lol:

[quote name='agnethka']cze ciotka - dzisiaj jestem WŚCIKŁA :mad:[/quote]
oj już chyba nie :cool3:

[quote name='Justa'][URL]http://images31.fotosik.pl/371/35d49c6827a448de.jpg[/URL]

A gdzie ten mały marianek, którego ze 4 tygodnie temu oglądałam? :placz:[/quote]
oddałam do schroniska :diabloti:

[quote name='SZPiLKA23']Rosnie tucznik :evilbat:[/quote]
noooo :shake:

[quote name='Bullila.nl']:evil_lol:bedzie kaszaneczka:evil_lol::evil_lol:[/quote]
prosiaczek z rusztu :loveu:

[quote name='an1a']A szmalec to co? :diabloti:

Odnośnie tego.. wczoraj w TVN'ie trochę pogadali o tym.. Tragedia, niby Europa a my 100 lat za Murzynami.[/quote]
oglądałam reportaż , faet przez 50 lat smalec z psów wytapiał :roll:
znaleźli u niego smycze , obroże , kagańce .. znaczy musiał kraść te psy :crazyeye:

jaki morał z tego ?
trzeba psy chudo trzymać , by jakiś topismalczyk nam psa nie zapierniczył :cool1:

Mania ma nowe imię - Bąbelek :evil_lol:
nie wiem , co jest w tym wyrazie takiego wesołego , ale jak się do niej mówi Bąbelku - to normalnie mało z radości nie wyjdzie z siebie :loveu:

Tak się cieszyłam, że mam pościel na zamki błyskawiczne i że w końcu guzików nie będą obgryzać ... suwaki też są fajne ....

Posted

[quote name='Rinuś'][B][I]hahaha ja chyba dla zabawy będę wystawiać swojego przyszłego psa :evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/quote]

kup suke - będzie weselej :evil_lol:
ja tylko czekam,aż sędzia zacznie szukać jajek u mojej :diabloti:

Posted

[quote name='agnethka']kup suke - będzie weselej :evil_lol:
ja tylko czekam,aż sędzia zacznie szukać jajek u mojej :diabloti:[/quote]
To wcale nie jest śmieszne :shake: Dopiero będą jaja jak ktoś z suką zdobędzie uprawnienia reproduktora :evil_lol:

Posted

a ja mam znowu temperaturę , jakoś mi tak słabieńko dziś .. wzięłam termometr i ponad 38 mam :mdleje:

a swoją drogą dobrze poczytać ten wątek o sędziach i opisach , przynajmniej człowiek nie będzie zdziwiony jak u Mani będą szukać jąder ...
Skoro jeden sędzia nie odróżniał u Frania sierści od bandażu , bandażu którego Franio nie miał ...
Jednak naj , to mi się podobały wpisy jak ktoś był w krótkich odstępach czasowych , u tego samego sędziego i dostawa totalnie inny opis i ocenę :evil_lol:
Dlatego ja jeszcze wyceluje na tego bandażowego pana :evilbat: ciekawe czy znowu Franio będzie NIECO coś tam :diabloti:

Posted

[quote name='an1a']To wcale nie jest śmieszne :shake: Dopiero będą jaja jak ktoś z suką zdobędzie uprawnienia reproduktora :evil_lol:[/quote]

chciałabym to zobaczyć, a biorąc pod uwagę te opinie to jest całkiem realne :lol::evil_lol:

Posted

:placz:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:placz::placz:a Ozzy przytył i sqrczybyk nie ma zamiaru się ruszać :shake:.... mus go na uwięzi prowadzać :mad:

a tak na serio ....to ile psów poginęło bez wieści ... daremne poszukiwania jak taki sqr**** złapie i zamorduje :angryy::angryy::angryy:...moja poj**** teściowa też żarła psi smalec :angryy::mad:.... teraz choruje ...ma za kare:angryy:[/B][/COLOR][/FONT]