Vectra Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 agnethka napisał(a):listonosz się nie bał i zaje*** :evil_lol: to ja mu zatego :mad: dzwoniłam na poczte , mają szukać :evilbat: SZPiLKA23 napisał(a):Łi tam ja czekam 2 tygodnie na przesyłke z bazarku, wczoraj była składana reklamacja, a ja nawet miałam momenty ze nie pamiętałam co miałam dostać i ostro sie zastanawiałam też się czasem zastanawiam co i skąd i kiedy kupiłam :evil_lol: an1a napisał(a):A nie? :evil_lol: Ja czasem widzę jak podjeżdża do nas pod biuro i przegląda sobie paczki z samochodu :) ale listonosz wytresowany jest ... ja zamawiam zawsze za pobraniem , więc ma pare centów ;) malawaszka napisał(a)::mdleje: u mnie włączyli kaloryfery więc poodkręcałam na full bo byłam taka zmarznięta, ale szybko mi przeszło i pozakręcałam jak się sucho zrobiło ble :shake: a teraz siedzę i wybieram kominek do domu bo kuna płytek nie położę jak nie będę miała kominka :placz: qrdwa jakie to drogie badziewie :mdleje: ile ja bym miała wypasionych obiektywów za to :placz: ile ? :diabloti: Quote
malawaszka Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 jeden :diabloti: http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=437411961 Quote
Vectra Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 malawaszka napisał(a):jeden :diabloti: http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=437411961 Prawie jak za darmo :evil_lol: :evil_lol: bierz dwa te kominki !! :diabloti: Quote
Justa Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 wspominałam już, że widziałam Ivana na parapecie w Twym domostwie? :cool3: Quote
Vectra Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 Justa napisał(a):wspominałam już, że widziałam Ivana na parapecie w Twym domostwie? :cool3: nie :diabloti: Quote
rufusowa Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 to Justa jest tym listonoszem? :niewiem: Quote
Tengusia Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 wiem ze offy sa be i ze mozna bana za nie dostac ale sprawa naprawde pilna wiec wybacz mi Vectrunia :oops: mialbyc happy end a jest tragedia, mlody pitbull ktory poszedl w poniedzialek do adopcji okazal sie byc smiertelnie chory (wada serca), potrzebna pomoc, ludzie nie chca go oddawac, chca walczyc od niego, ale to kosztuje lekarstwa, specjalistyczna karma, wizyty u weta, on pomogl pomozmy teraz jemu zeby psiak mial kilka szczesliwych lat !!!!!!!! http://www.dogomania.pl/forum/showth...120078&page=10 Quote
Rinuś Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Bullila.nl napisał(a): Bardzo,jak zwykle:diabloti: a Ty co się udzielasz nieproszona ? :cool3::cool3::cool3::cool3: Vectra cos ostatnio zaniedbujesz galerię :razz: Quote
emdziolek Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Cześć ciotka!:multi: tęskniłaś??:razz::razz: poka mi tą strone co zrobiłaś:razz: Quote
Vectra Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 rufusowa napisał(a):to Justa jest tym listonoszem? :niewiem: o patrz jaka przebiegła ta Justa znaczy :evil_lol: Tengusia napisał(a):wiem ze offy sa be i ze mozna bana za nie dostac ale sprawa naprawde pilna wiec wybacz mi Vectrunia :oops: mialbyc happy end a jest tragedia, mlody pitbull ktory poszedl w poniedzialek do adopcji okazal sie byc smiertelnie chory (wada serca), potrzebna pomoc, ludzie nie chca go oddawac, chca walczyc od niego, ale to kosztuje lekarstwa, specjalistyczna karma, wizyty u weta, on pomogl pomozmy teraz jemu zeby psiak mial kilka szczesliwych lat !!!!!!!! http://www.dogomania.pl/forum/showth...120078&page=10 potem poczytam , Vectrunia nie ma co wybaczać ;) Rinuś napisał(a):a Ty co się udzielasz nieproszona ? :cool3::cool3::cool3::cool3: Vectra cos ostatnio zaniedbujesz galerię :razz: jakoś nie mam weny do fo :roll: emdziolek napisał(a):Cześć ciotka!:multi: tęskniłaś??:razz::razz: poka mi tą strone co zrobiłaś:razz: pewnie że tęskniłam :loveu: http://www.penn-staff.osa.pl/ Quote
Hanna R. Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Nosz cholera ! Miałam rację ! :crazyeye: Zrobię TO w piątek ... :p Quote
anetta Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Jezu! Tylko trzy strony miałam do nadrobienia :crazyeye: Aż niemożliwe :cool1: Quote
Vectra Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 Hanna R. napisał(a):Nosz cholera ! Miałam rację ! :crazyeye: Zrobię TO w piątek ... :p Babcia R :loveu: :loveu: :loveu: anetta napisał(a):Jezu! Tylko trzy strony miałam do nadrobienia :crazyeye: Aż niemożliwe :cool1: a jednak :diabloti: Quote
Vectra Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 Po tym jak jeden (kurde powinnam to nazwać po imieniu , ale mi nie wypada:evilbat: "pan" chciał zarządzać jajami Frania i Szymi macicą ..... podnioosło mi się ciśnienie .... ma szczeście , że przeprosił :diabloti: Pojechałam do biura na szkolenie :diabloti: fajnie było ..... dostałam służbowy telefon .... że niby myślą , że będę odbierać RANO :evil_lol: Quote
malawaszka Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Vectra napisał(a):Po tym jak jeden (kurde powinnam to nazwać po imieniu , ale mi nie wypada:evilbat: "pan" chciał zarządzać jajami Frania i Szymi macicą ..... podnioosło mi się ciśnienie .... ma szczeście , że przeprosił :diabloti: :crazyeye: że co???? Quote
Vectra Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 malawaszka napisał(a)::crazyeye: że co???? Jest taka gwiazda :angryy: na forum bullowatym .... hoodooffca staffików :roll: ogłosił u siebie w temacie , że w hodowli Penn-Staff będą szczeniaki po Franiu i Szymi i że już można rezerwować :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Vectra napisał(a):Po tym jak jeden (kurde powinnam to nazwać po imieniu , ale mi nie wypada:evilbat: "pan" chciał zarządzać jajami Frania i Szymi macicą ..... podnioosło mi się ciśnienie .... ma szczeście , że przeprosił :diabloti: Pojechałam do biura na szkolenie :diabloti: fajnie było ..... dostałam służbowy telefon .... że niby myślą , że będę odbierać RANO :evil_lol: :hmmmm:................... Quote
Vectra Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 agnethka napisał(a):bo ten "pan" to niezły numerant jest :evil_lol: a telefon to zawsze może wpaść niechcący do umywalki z wodą oczywiście :diabloti: ostatni telefon , chciał kawy się napić :roll: no i musiałam kupić drugi :evil_lol: aaa dziś to miałam zabawe :multi: pożyczyłam od kolegi mojego .. nawigację do auta :cool3: muszę sobie kupić :oops: dla ruskich turystów jak znalazł :diabloti: Quote
Vectra Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 Alicja napisał(a)::hmmmm:................... co hmmmkasz mi tu :razz: na niebieskim forum :cool1: Quote
Alicja Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Vectra napisał(a):co hmmmkasz mi tu :razz: na niebieskim forum :cool1: aaaaa nie byłam dziś :cool1: Quote
Vectra Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 a jeszcze na dobranoc , wstawię "stare" bardzo ;) fotki mojego NAJŚLICZNIEJSZEGO chłopczyka Jakby nie patrzeć , to Mania była i jest śliczna , słodka i urocza .. ale Franio miał i ma to coś :) A Manio ostatnio tak mnie ugryzł w plecy , dodam ,że spałam :mad: że do dziś mam ślady .... i mnie boli :mad: a to tak było z miłości .... bo jak się poderwałam z krzykiem AŁA , to dostałam jęzorem w otchłań gardła ..... Frania ściągnęła z moich kolan ... za łape go złapała i do dołu pociągnęła :mdleje: ooo albo naszczała w kuchni ... ok mój błąd .. bo jej nie wypuściłam .... ok naszczała .. ale musiała to rozdeptać ? weszłam do kuchni ... podłoge godzine wcześniej na kolanach szlifowałam :evilbat: patrze .. na środku kałuża ... a od kałuży w każdym , dosłownie w KAŻDYM kierunki małe patrszywe , śladu kurduplowatych łapek :mad: Lalka ucieka przed nią na stół :evil_lol: bo już wspominałam , że łóżko , krzesła .. są zdobyte ? a naj to lubię , jak siedzę przy kompie . klatka z Marianem stoi koło mnie ... na wyciągnięcie ręki , jak się mała pirania zbudzi ze snu .. to nie że piszczy NIE NIE , warczy na mnie :diabloti: patrzy z pode łba na mnie i mi grozi :evilbat: Quote
BeaC Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 http://images27.fotosik.pl/275/19b339239b028703.jpg ooooooooooooooo prawie jak kotecek ze Shreka:diabloti::diabloti::diabloti: mój Dyziol jest grzeczny bardzo grzeczny Leja go wychowała to musi być grzeczny jest zadziorek ale tylko do niej i jak ona ma to coć co mu nie chce dać to on na nia szczeka......... ale TYLKO:crazyeye: szczeka i nie umie warczeć.........moje psy nie warcza.......... Lea nie warczy ale Dyziol wyje:loveu::loveu::loveu: Quote
agbar Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Czesc mamunia:loveu:wrocilam:grins::diabloti: Quote
SZPiLKA23 Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Po co Franius urósł, taki fajnisi był Quote
an1a Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 http://images27.fotosik.pl/275/19b339239b028703.jpg Jaki niepozorny :loveu: Chyba się rozchoruję... :( Mogłoby być trochę cieplej.. Quote
Recommended Posts