malawaszka Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 hahaha zarąbiste są w tych szaleństwach :evil_lol: Quote
Vectra Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 [quote name='Alicja']:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:[/quote] może śmieszne jest że wskakuje , ale gorej w drugą stronę:roll: dodam ,że mam twardą , śliską terakotę :diabloti: no i refleks ćwiczę ... łapanie zeskakującego prosiaka ... muszę wyciągnął starą kołdrę a`la dywan , i jak z Franiem było :roll: [quote name='agnethka']Mania the beściak :multi: Wychowa Ci całą ekipę :cunao:[/quote] obawiam się , że to one ją wychowują :evil_lol: [quote name='malawaszka']hahaha zarąbiste są w tych szaleństwach :evil_lol:[/quote] poszłam z nimi na drugie podwórko , TZ jak zwykle urzędował w warsztacie , znaczy oficjalna wersja się nazywa - zajmowanie się Ajdą :diabloti: tylko Ajda sobie już wypluta w budzie spała :roll: Rafałek sobie sprzątał autko .... więc odkurzacz myjka ciśnieniowa :diabloti: Franio , Lalunia i Klementyna :cool3: chyba nie muszę mówić jaka była fest zabawa :hmmmm: szkoda że nie miałam aparatu :evil_lol: albo lepiej kamery .... mój TZ to jest bardzo niewychowany :shake: żeby tak do małych piesków brzydko mówić :oops: :evil_lol: Po radosnej kąpieli wszystkie 4 śpią :cool1: ale żeby nie było , że jestem cham i nie zapytałam Rafałku , to ja pójdę z nimi do domu , odkurzysz , umyjesz ... i wtedy wyjdę ... bo tak to będzie hard core :cool3: Rafałek , na to NIE POTRZEBA , on sobie poradzi :evil_lol: no to sobie radź mówię :siara: Quote
malawaszka Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 [quote name='Vectra'] no to sobie radź mówię :siara:[/quote] buuahahah :roflt: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no szkoda, szkoda, że nie masz filmiku :evil_lol: Quote
Vectra Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 Radził sobie radził :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ostatnie zdanie jakie wycedził , już cały czerwony WEŹ TYCH DEBILI STĄD ,przecież przy nich NIC nie da się zrobić :evilbat: [COLOR=White](trochę innych słów użył ,ale takich mało cenzuralnych)[/COLOR] rzuciłam zdziwione - no popatrz !!! nic nie da się zrobić :) Przypięłam Lalkę na smycz , bo ona szału dostaje jak widzi myjkę , szlauch ..... już chyba piałam kiedyś , jak szanowna mamusia postanowiła , wbrew moim ostrzeżeniom , podlać kffiauszki przy pieskach :diabloti: oni chyba mają rodzinne , to wściekanie się na niewinne pieski :evil_lol: :evil_lol: Quote
Vectra Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 Dostałam fotkę z hameryki :diabloti: miotowa siostra Mańki - Double Impact Matt - Staff Penn - Staff [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images48.fotosik.pl/6/c412674bd120c473.jpg[/IMG][/URL] wypisz , wymaluj Franek ;) Quote
diabelkowa Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 wpadlam zobaczyc fotki malej a tu nazeczona Frania no no ;] Quote
rufusowa Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 :roflt: ehhh.... szkoda ze nagrania brak :evil_lol: siostra Mani i Frania fajowska :) Quote
BeaC Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 [COLOR=DarkRed][B]hejka właśnie pospacerowana se tutaj zasiadłam i jak tam śliczna Mania?? bo piękniś śpi:loveu:[/B][/COLOR] Quote
Alicja Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]a tu so dziś taka cisza :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
malawaszka Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 [quote name='Vectra']Dostałam fotkę z hameryki :diabloti: miotowa siostra Mańki - Double Impact Matt - Staff Penn - Staff wypisz , wymaluj Franek ;)[/quote] ni zgodzę się - jakoś tak po niej widać, że panienka - cudna :loveu::loveu::loveu: Quote
Vectra Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 [quote name='diabelkowa']wpadlam zobaczyc fotki malej a tu nazeczona Frania no no ;][/quote] Franek byle czego by nie chciał :diabloti: [quote name='rufusowa']:roflt: ehhh.... szkoda ze nagrania brak :evil_lol: siostra Mani i Frania fajowska :)[/quote] też żałuje :evil_lol: ale jeszcze może nagram :cool3: [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]hejka właśnie pospacerowana se tutaj zasiadłam i jak tam śliczna Mania?? bo piękniś śpi:loveu:[/B][/COLOR][/quote] Mania , rośnie i rozrabia , gryzie , warczy , szczeka ... buzi też daje , o dziwo na twarzy nie zostawia krwawych śladów :loveu: w końcu zakumała , o co chodzi na smyczy :mdleje: jutro cyknę foty , w tej różowej obroży ... zobaczycie jak urosła :crazyeye: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]a tu so dziś taka cisza :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] a tak siakoś .... byłam se w lidlu .... TZ robił zakupy na ogólnym , a ja siedziałam na monopolowym :roll: :evil_lol: mam likierek kruskawkowy :loveu: [quote name='SZPiLKA23']Jak zwykle nie zdarze nadrobić :D[/quote] przecież tu cisza :loveu: [quote name='malawaszka']ni zgodzę się - jakoś tak po niej widać, że panienka - cudna :loveu::loveu::loveu:[/quote] serio Franio :cool3: toćka w toćkę .. charakterek , budowa ... no , mam nadzieje , że da popalić na hamerykańskich ringach :diabloti: pojechała do hodowli , skąd pochodzi ich mamusia :p i własnie hamerykanka i Franio , to mamunia .... te same durne gęby , uchy , gesty , oka .... muszę kupić Franiowi jakieś tytanowe ochroniacze na jądra :shake: bo ta goofffniara , go wykastruje ... dziś Franio biegł , a tak małpa za nim i cap go za worek i jeeeeedzzzzieeeeeeee , aż Franek pisnął .... normalny pies to by jej łeb rozszarpał za to , Franio nic :loveu: otpięłam piranie mu z jajek , opierniczyłam , to się przyczepiła do moich nogawek . potem lalce za gardło , klementynie za ucho , potem szczotke , łopate , TZ nogę , franiowy ogon , lalki łapa , klementyny fafle :mdleje: Egon morduje żaby :-( ale nie że zagryza ... depcze ... Wczoraj wskoczyła żaba do domu , ale się schowała .... taka mała śliczna , zielona .... ja musiałam pilnie wyjść z domu .. no i żaba schowana GDZIEŚ , została .... Egon tam namieszał ... jak wróciłam , na środku pokoju , rozwałkowana żaba leżała .... oglądaliśmy z TZ czy pogryziona czy nie .... okazało się że zdeptana ... Dziś widziałam na własne oczy jak wskoczyła na żabę ... Ona jak tygrysek z kubusia puchatka :evil_lol: no so jes zapko :cool3: i hop Quote
malawaszka Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 [quote name='Vectra'] Ona jak tygrysek z kubusia puchatka :evil_lol: no so jes zapko :cool3: i hop[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: hahaha z czterech? Quote
Vectra Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 wyskakuje z metr nad ziemie na 4 i żaba obrywa prawym sierpowym :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hmmmm:[/B][/COLOR][/FONT] [IMG]http://www.sklepdladziecka.pl/images/wystroj/srdf1031z.jpg[/IMG] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] a jaki ten likier purskawkowy .:razz::razz:....bo ja dziś zakotwiczyłam na kluskach , pierogach i piwowym dziale :p[/B][/COLOR][/FONT] Quote
malawaszka Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] a jaki ten likier purskawkowy .:razz::razz:....bo ja dziś zakotwiczyłam na kluskach , pierogach i piwowym dziale :p[/B][/COLOR][/FONT][/quote] co gdzie podzielcie się :lol: Quote
Vectra Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 nie wiem czy wiesz , jak wyglądają soki Tymbark w szklanych butelkach ? to ten likor , też tak wygląda ... podobnie jak to [IMG]http://www.hipernet24.pl/sklep/img_items/b/184/18487.jpg[/IMG] ino się nazywa limestar erdbeer limes Quote
Alicja Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 [quote name='malawaszka']co gdzie podzielcie się :lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] w Lidlu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Vectra']nie wiem czy wiesz , jak wyglądają soki Tymbark w szklanych butelkach ? to ten likor , też tak wygląda ... podobnie jak to [IMG]http://www.hipernet24.pl/sklep/img_items/b/184/18487.jpg[/IMG] ino się nazywa limestar erdbeer limes[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] muszę zajrzeć następną razą:razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Vectra Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 Wasiu w Lidlu , mają super alkohole , takie kojojowe :diabloti: mamuśka , u mnie te cuda stały na półce z winami :) z tego co wim , to lidle wyglądają wszędzie podobnie z ustawieniami ;) Kosztuje jakiś grosze nie więcej niż 20 zł , za 0,7l Quote
malawaszka Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B] w Lidlu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT] [/quote] buuahahah to już jest chore bo od razu pomyślałam, że o jakimś fo mówicie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: J już ma ze mnie niezły polew bo co tylko szukam odpowiedzi na jakieś pytanie to zaraz mam na tapecie fo na dany temat :evil_lol: Quote
Vectra Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 [quote name='malawaszka']buuahahah to już jest chore bo od razu pomyślałam, że o jakimś fo mówicie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: J już ma ze mnie niezły polew bo co tylko szukam odpowiedzi na jakieś pytanie to zaraz mam na tapecie fo na dany temat :evil_lol:[/quote] napij sie kochana , napij :shake: :shake: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: mój TZ , to tylko widzi jak się śmieje przed kompem , to pyta no i co tam dziś o bullowatych wymyślili :cool3: :evil_lol: :evil_lol: Quote
lolka75 Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 [quote name='malawaszka']buuahahah to już jest chore bo od razu pomyślałam, że o jakimś fo mówicie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: J już ma ze mnie niezły polew bo co tylko szukam odpowiedzi na jakieś pytanie to zaraz mam na tapecie fo na dany temat :evil_lol:[/quote] mam to samo:evil_lol::evil_lol:.... popierniczylo nam sie w glowkach chiba:evil_lol: Quote
malawaszka Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 [quote name='lolka75']mam to samo:evil_lol::evil_lol:.... popierniczylo nam sie w glowkach chiba:evil_lol:[/quote] dobrze, że tylko odrobinkę :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 [quote name='malawaszka']buuahahah to już jest chore bo od razu pomyślałam, że o jakimś fo mówicie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: J już ma ze mnie niezły polew bo co tylko szukam odpowiedzi na jakieś pytanie to zaraz mam na tapecie fo na dany temat :evil_lol:[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Vectra']napij sie kochana , napij :shake: :shake: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: mój TZ , to tylko widzi jak się śmieje przed kompem , to pyta no i co tam dziś o bullowatych wymyślili :cool3: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]mój tak samo :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Vectra']Wasiu w Lidlu , mają super alkohole , takie kojojowe :diabloti: mamuśka , u mnie te cuda stały na półce z winami :) z tego co wim , to lidle wyglądają wszędzie podobnie z ustawieniami ;) Kosztuje jakiś grosze nie więcej niż 20 zł , za 0,7l[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]sprawdzę ;):multi:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='lolka75']mam to samo:evil_lol::evil_lol:.... popierniczylo nam sie w glowkach chiba:evil_lol:[/quote] [quote name='malawaszka']dobrze, że tylko odrobinkę :evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]ociupinkę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no dobra mi troszkę więcej :roll::eviltong:. [/B][/COLOR][/FONT] Quote
bonsai_88 Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]ociupinkę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no dobra mi troszkę więcej :roll::eviltong:. [/B][/COLOR][/FONT][/quote] Cii... nie przyznawaj się, może nikt nie zauważy :evil_lol: Quote
Recommended Posts