Rinuś Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [B][I]jesso ile nagdanbe :shake::shake::shake:[/I][/B] [B][I]Boskiego masz tego TZta :loveu::loveu::loveu::loveu:[/I][/B] [B][I]nie znam go ale już go kocham :diabloti:[/I][/B] Quote
Vectra Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 Oczywiście , że nie powiem kim jest Mania :) pomijam ostatnio , pyta się mnie jedna taka , czy mogę przyjechac w niedzielę ... odpowiadam , że NIE bo jadę z Franiem na wystawę - a pooglądać ? mówię nie Franio będzie wystawiany ... dziwne spojrzenie padło ... oczywiście , nie zdradziłam , że Franio jest psem , bo po co ? :evil_lol: Bonsai , jeszcze odpowiem na Twoje pytanie - tak pracuje , jestem bardzo poważny człowiek , ściągam długi :diabloti: Więc w rzeczy samej , nie mogę dłużnikowi powiedziec , że Mania jest staffordshire bullterrierem :diabloti: Mój szef przywykł już do pewnych rzeczy , że nie mogę do biura przyjeżdzac ciągle , najwyżej raz na miesiąc , bo psy Nie ma mnie wtedy i wtedy , bo psy Zasuwał za mnie dwa tygodnie temu , bo mu oznajmiłam , że ja jadę psa odebrac więc mnie nie będzie ... nie śmiał mi odmówic Bo ja nie muszę pracowac :evilbat: on dobrze o tym wie :) Raz tylko do mnie wyskoczył z pyskiem o coś i od tamtej pory , zawsze jest miły , zgodny i uśmiechnięty i pyta czy JA mogę. A się nasłuchałam , że ten mój szef , to taki diabeł straszny .... Ba on nawet się mnie pyta czy u piesków wszystko dobrze :) Znaczy on z tych co nie rozumie jak można mięć w domu psa , ale rozumie , że tego typu gadki , to grzebanie w bombie :evilbat: aa dziś do mnie dzwonił z prośbą , bo on idzie na urlop i będzie zastępstwo i czy była bym tak miła i raz w poniedziałek odebrała telefon rano , bo będzie dzwonił kolega dowiedzieć się o wyniki ..... Odpowiedziałam , że to przemyślę ... ew po 10 niech dzwoni Quote
bonsai_88 Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Vectra a co byś zrobiła jakby ci szefunio na świnki narzekał... przyjechałabyś z nimi do biura? :D Quote
kaskaSz Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [quote name='bonsai_88']No widzisz.. to jeszcze musisz nadrobić freciaka, szynszyla, pajączki, modliszki, węże, jaszczurki, żółwie i żaby :D[/quote] żółwie też były i wodne, i lądowe. Pająka, jaszczurkę lub węża chce moja siostra, ale jej powiedziałam, że chyba w snach, bo tego się boję. A pozostałych zwierzaków nie chce. Co najwyżej drugiego psa, ale to w dalekiej przyszłości, Vectra to ciekawe kto rządzi w tej pracy, jak nawet szef jest Ci posłuszny :evil_lol: Gorzej jak przeczyta to co tu wypisujemy :cool3: Quote
rufusowa Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 kumornik jesteś? :diabloti: fajny szef moj miał dwa bullteriery ale nie jest taki wyrozumiały :placz: ja sie na krabach nie znam - poznam jak zobacze fotki i opowieści na tym wątku :evil_lol: Quote
Vectra Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 [quote name='rufusowa']ło matko.....dobrze, ze na urlopie jestem dzisiaj, bo w pracy głupio sie tak zaśmiewać :evil_lol:....eh...nie moge z Wami...a Ty Vectra, to masz ubaw... nie dość ze świnki powykręcane, to jeszcze TZ :evil_lol: Ty sobie nie myśl, ze krab będzie normalny :stupid:[/quote] a my wszyscy tacy jacyś jesteśmy :evil_lol: [quote name='Rinuś'][B][I]jesso ile nagdanbe :shake::shake::shake:[/I][/B] [B][I]Boskiego masz tego TZta :loveu::loveu::loveu::loveu:[/I][/B] [B][I]nie znam go ale już go kocham :diabloti:[/I][/B][/quote] chcesz go :razz: chętnie go oddam :evil_lol: [quote name='bonsai_88']Vectra a co byś zrobiła jakby ci szefunio na świnki narzekał... przyjechałabyś z nimi do biura? :D[/quote] po tym jak sie dowiedział , że jest burak z ciemnogrodu .. no i dużo się o sobie dowiedział :oops: trochę mnie poniosło :evil_lol: ale mógł nie zaczynac zdania , od - nie rozumiem jak jakieś zapchlone kundle mogą byc ważniejsze niż praca ...... :evilbat: i więcej nic nie powiedział , zrobił się czerwony jak piwonia .... więc myślałam , że pewno mnie zwolni , aby uprzedzić jego decyzję , sama mu oznajmiłam , że na tym kończymy więc współpracę , bo z takim ********** trochę mnie poniosło pracowac nie mam zamiaru. Za dwa dni przyjechał pod mój dom , jak gdyby nigdy nic , przywiózł mi dokumenty :p a on ma wadę , nie chcę nikomu zrobic tym przykrości co napiszę ;) bo to dośc często spotykana przypadłośc :roll: tak wymawia dziwnie R tak hrrrrr , i jak tak do mnie mówi z tym hRRRRR , to krew mnie zalewa :evil_lol: raz wypowiedział :staffohRRRdshihRRe bulltehhrrriehhrrr: to leżałam na glebie ze śmiechu i zaleciłam mu , by dla dobra ogółu mówił staffik jeśli chce bym żyła :cool1: hRRRRRRRR :evilbat: jadę do pracy , a co mi tam :diabloti: Quote
Rinuś Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [B][I]Dawaj go tu :loveu:[/I][/B] [B][I]Masz specyficzne poczucie humorku :evil_lol:[/I][/B] Quote
Vectra Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 [quote name='kaskaSz']żółwie też były i wodne, i lądowe. Pająka, jaszczurkę lub węża chce moja siostra, ale jej powiedziałam, że chyba w snach, bo tego się boję. A pozostałych zwierzaków nie chce. Co najwyżej drugiego psa, ale to w dalekiej przyszłości, Vectra to ciekawe kto rządzi w tej pracy, jak nawet szef jest Ci posłuszny :evil_lol: Gorzej jak przeczyta to co tu wypisujemy :cool3:[/quote] Ja mam jeszcze jednego szefa , stołek wyżej ... też już jest miły :p się mnie pytał , czemu nie odbieram rano telefonu i raz odebrałam , to się dowiedział czemu :cool1: a niech mnie zwolni :diabloti: [quote name='rufusowa']kumornik jesteś? :diabloti: fajny szef moj miał dwa bullteriery ale nie jest taki wyrozumiały :placz: ja sie na krabach nie znam - poznam jak zobacze fotki i opowieści na tym wątku :evil_lol:[/quote] nie jestem kumornik :eviltong: czeba będzie krabowi imie stosowne wymyślec :roll: :evil_lol: Marian ? :cool3: Henio :roll: albo Zygfryd !!! OOOO :loveu: jadę , bo od pół godziny powinnam jedną taką już gnębić :roll: Quote
rufusowa Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [quote name='Vectra']a my wszyscy tacy jacyś jesteśmy :evil_lol: chcesz go :razz: chętnie go oddam :evil_lol: po tym jak sie dowiedział , że jest burak z ciemnogrodu .. no i dużo się o sobie dowiedział :oops: trochę mnie poniosło :evil_lol: ale mógł nie zaczynac zdania , od - nie rozumiem jak jakieś zapchlone kundle mogą byc ważniejsze niż praca ...... :evilbat: i więcej nic nie powiedział , zrobił się czerwony jak piwonia .... więc myślałam , że pewno mnie zwolni , aby uprzedzić jego decyzję , sama mu oznajmiłam , że na tym kończymy więc współpracę , bo z takim ********** trochę mnie poniosło pracowac nie mam zamiaru. Za dwa dni przyjechał pod mój dom , jak gdyby nigdy nic , przywiózł mi dokumenty :p a on ma wadę , nie chcę nikomu zrobic tym przykrości co napiszę ;) bo to dośc często spotykana przypadłośc :roll: tak wymawia dziwnie R tak hrrrrr , i jak tak do mnie mówi z tym hRRRRR , to krew mnie zalewa :evil_lol: raz wypowiedział :staffohRRRdshihRRe bulltehhrrriehhrrr: to leżałam na glebie ze śmiechu i zaleciłam mu , by dla dobra ogółu mówił staffik jeśli chce bym żyła :cool1: hRRRRRRRR :evilbat: jadę do pracy , a co mi tam :diabloti:[/quote] :evil_lol: vecthrrrrra Quote
rufusowa Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [quote name='Vectra']Ja mam jeszcze jednego szefa , stołek wyżej ... też już jest miły :p się mnie pytał , czemu nie odbieram rano telefonu i raz odebrałam , to się dowiedział czemu :cool1: a niech mnie zwolni :diabloti: nie jestem kumornik :eviltong: czeba będzie krabowi imie stosowne wymyślec :roll: :evil_lol: Marian ? :cool3: Henio :roll: albo Zygfryd !!! OOOO :loveu: jadę , bo od pół godziny powinnam jedną taką już gnębić :roll:[/quote] windykator? :diabloti: oni Cie sprawdzali po prostu...czy sie do zawodu nadajesz :evil_lol: Quote
rufusowa Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]Zdzisław :diabloti:[/I][/B][/quote] nie zgadzam sie - bo mi sie będzie w pracy zle kojarzyło...moj szef ma tak na ime :diabloti: Quote
Doginka Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 O qhhhhhhhrrrrrrrrrrcze pióhhrrro Vecthhhhhhhhhhrrrrrrrrrra, jak mi Bóg miły się zleję w gacie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Rinuś Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [quote name='rufusowa']nie zgadzam sie - bo mi sie będzie w pracy zle kojarzyło...moj szef ma tak na ime :diabloti:[/quote] [B][I]To jak będziesz na niego patrzyła to sobie pomyślisz, że to Zdzisio Vectry :diabloti:[/I][/B] Quote
Bullila.nl Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Poczytalam sobie o Krabie:evil_lol:....jest takie angielskie powidzonko.. Cut the krab!! Ktorego moj TZ uzywa czesto:diabloti:..juz bedzie mi sie kojarzyc z Twoim krabem hahhaha:evil_lol: a jak silniczek dobrze pasowal?? TZ miodzo jess:p Quote
rufusowa Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]To jak będziesz na niego patrzyła to sobie pomyślisz, że to Zdzisio Vectry :diabloti:[/I][/B][/quote] gorzej, ze wybuchy śmiechu nie są mile widziane :diabloti: Quote
Bullila.nl Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 ......:hmmmm: krab kable od kompa pociol czy jak???:diabloti: Quote
Vectra Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 Wróciłam z arbajta :diabloti: a i ze świńskich gonitw :evilbat: przerypane miec na ciemnym podwórku , czarne psy .... Quote
Alicja Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz:a może jednak Henio :p u Mnie w pracy wiedzieli że z powodu psa nie mogę zostać nadgodzin , albo ustalałam z TZtem czy może z Niuńkiem zostać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: cześć Córcia :p [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Bullila.nl Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 [quote name='Vectra']Wróciłam z arbajta :diabloti: a i ze świńskich gonitw :evilbat: przerypane miec na ciemnym podwórku , czarne psy ....[/quote] albo na ciemnym holu je ubiarac:evil_lol: u Moniki raz jak szlysmy na spacer to usilnie zakladala szelki Dragona na Bullita:evil_lol: Osiagnelas sukcesa w Twej ukochanej pracy??:diabloti: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:razz::razz:a może jednak Henio :p[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]u Mnie w pracy wiedzieli że z powodu psa nie mogę zostać nadgodzin , albo ustalałam z TZtem czy może z Niuńkiem zostać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=red]cześć Córcia :p[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] hahha u mnie tez zycie zorganizowane pod Bullitka:cool3: a wtym roku ominia mnie urodziny tesciow:placz::lol:..najnudniesza rodzina swiata)...bo przecie nie zostawie malutkiej V. w klatce na 5 godzin nie ?..:evil_lol: Dobry:diabloti: Quote
Vectra Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 Dobry , dobry - melduje, że dopiero całkiem niedawno wstaliśmy ... :diabloti: Quote
Rinuś Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 [quote name='Vectra']Dobry , dobry - melduje, że dopiero całkiem niedawno wstaliśmy ... :diabloti:[/quote] [I][B]uhuhu coś długo spaliście :diabloti:[/B][/I] Quote
Vectra Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 Nasz budzik zaspał czyli Matylda :diabloti: Quote
Rinuś Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 [quote name='Vectra']Nasz budzik zaspał czyli Matylda :diabloti:[/quote] [B][I]Powinnaś się cieszyć :eviltong:[/I][/B] Quote
Recommended Posts