BeaC Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [COLOR=DarkRed][B].............. to ja:diabloti::diabloti:[/B][/COLOR]:diabloti: Quote
malawaszka Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Ewa nie nadrabiam, powiedz mi tylko kiedy dostanę w końcu od Ciebie tą sunię na warunek hodofflany??? chcę mieć sceniacki! Quote
rufusowa Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 dzień dobry :diabloti: ...skoro wczoraj dogo mi nie działało, to sobie przypomniałam, ze juz z miesiąc mi nie działa w pracy panel użytkownika.....powiedz Vectruniu do kogo mam sie z tym zgłosić? :cool3: p.s. obroża w ładnym kolorze :loveu: tylko po co te cyrkonie? :grab: Quote
Vectra Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]widziałam ze już wstałaś :p...byłam tu ale nie chciałam przeszkadzać :p[/B][/COLOR][/FONT][/quote] mamusia :loveu: :loveu: [quote name='agnethka']wszak młoda kobita jesteś ;)[/quote] no ba , 15 mi stuknie niebawem :cool3: [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B].............. to ja:diabloti::diabloti:[/B][/COLOR]:diabloti:[/quote] i ja :multi: :multi: :diabloti: [quote name='malawaszka']Ewa nie nadrabiam, powiedz mi tylko kiedy dostanę w końcu od Ciebie tą sunię na warunek hodofflany??? chcę mieć sceniacki![/quote] Powiedz Ajdzie , żeby sie przestała wydurniać i cieczkę miała częściej :mad: Bo to darmozjad , dwa wory karmy na miesiąc to żre , ale dzieci to raz chce dawać :angryy: :angryy: leniwiec pospolity :evilbat: ale spoko , grzeczna jesteś , to dostanie pare hodowlaną , nie ma to jak darmowy rep :cool3: Quote
rufusowa Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='malawaszka']Ewa nie nadrabiam, powiedz mi tylko kiedy dostanę w końcu od Ciebie tą sunię na warunek hodofflany??? chcę mieć sceniacki![/quote] :roflt: :diabloti: Quote
Vectra Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 [quote name='rufusowa']dzień dobry :diabloti: [B][COLOR=Magenta]dzień dobry[/COLOR][/B] :diabloti: ...skoro wczoraj dogo mi nie działało, to sobie przypomniałam, ze juz z miesiąc mi nie działa w pracy panel użytkownika.....powiedz Vectruniu do kogo mam sie z tym zgłosić? :cool3: [COLOR=Magenta][B]do administracji[/B][/COLOR] :p p.s. obroża w ładnym kolorze :loveu: tylko po co te cyrkonie? :grab:[/quote] po to żeby było o co pytać :evil_lol: :evil_lol: Mam nadzieje , że moja odpowiedź Cię usatysfakcjonowała :loveu: :loveu: :diabloti: Quote
Vectra Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 [quote name='rufusowa']:roflt: :diabloti:[/quote] nie śmiej się :mad: my tu o powarzonych rzeczach gadamy z Wasią :loveu: ale jak chcesz , pere zeta dorobic , to mogę ci dostarczyc , w trybe natychmiastowym , amstaffkę :razz: niesterylizowaną :cool3: chcesz ? a to piszę serio :cool1: na razie nie piszę co i jak , bo mnie trzęsie :angryy: :angryy: Quote
Bullila.nl Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='Vectra']nie śmiej się :mad: my tu o powarzonych rzeczach gadamy z Wasią :loveu: ale jak chcesz , pere zeta dorobic , to mogę ci dostarczyc , w trybe natychmiastowym , amstaffkę :razz: niesterylizowaną :cool3: chcesz ? a to piszę serio :cool1: na razie nie piszę co i jak , bo mnie trzęsie :angryy: :angryy:[/quote] ja kce:sweetCyb::sweetCyb: a reeepa juz mam:evilbat: beda fajne rasowce bez rodowodu:evil_lol: Quote
rufusowa Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='Vectra']po to żeby było o co pytać :evil_lol: :evil_lol: Mam nadzieje , że moja odpowiedź Cię usatysfakcjonowała :loveu: :loveu: :diabloti:[/quote] oczywiście :evil_lol: i dziękuję za podpowiedz co do adresata reklamacji :) Quote
rufusowa Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='Vectra']nie śmiej się :mad: my tu o powarzonych rzeczach gadamy z Wasią :loveu: ale jak chcesz , pere zeta dorobic , to mogę ci dostarczyc , w trybe natychmiastowym , amstaffkę :razz: niesterylizowaną :cool3: chcesz ? a to piszę serio :cool1: na razie nie piszę co i jak , bo mnie trzęsie :angryy: :angryy:[/quote] a to przepraszam :evil_lol: dawaj amstaffke - jedną nieciachnietą już mam (na dt) i w domu epidemia nużeńca ale szczeniaki sie szybko opchnie a kasa fifty fifty :diabloti: pisz co i jak :cool3: Quote
rufusowa Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='Bullila.nl']ja kce:sweetCyb::sweetCyb: a reeepa juz mam:evilbat: beda fajne rasowce bez rodowodu:evil_lol:[/quote] no bo wiadomo, ze tylko kilka pierwszych szczeniaków ma rodowód :evil_lol: Quote
Rinuś Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='rufusowa']no bo wiadomo, ze tylko kilka pierwszych szczeniakó ma rodowód :evil_lol:[/quote] [B][I]haha przesadziłaś :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B] Quote
rufusowa Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]haha przesadziłaś :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/quote] że niby ja? :B-fly: a ciotka miała cos napisac i uciekła....pewnie ją Egon na skutek rozrostu mózgu zjadł :sadCyber: Quote
Alicja Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]mogę wam repa podrzucić ...odpalicie za krycie i szlus :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
rufusowa Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 eeee nie ma potrzeby :diabloti:...w domu mam niekastrowanego darmozjada - niech w końcu na siebie zarobi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: szczeniaki w typie też sie opchnie :diabloti: Quote
Alicja Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='rufusowa']eeee nie ma potrzeby :diabloti:...w domu mam niekastrowanego darmozjada - niech w końcu na siebie zarobi :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:cool1: nie bądź taka ...daj też bliźnim dorobić :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
rufusowa Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:cool1: nie bądź taka ...daj też bliźnim dorobić :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] takiego masz dorodnego reproduktora i jeszcze mało? :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='rufusowa']takiego masz dorodnego reproduktora i jeszcze mało? :evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] :oops::roll:ale on jeszcze prawiczek :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
rufusowa Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='Alicja'] [B][FONT=Arial][COLOR=red]:oops::roll:ale on jeszcze prawiczek :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] :shake: marnuje sie...tyle szczeniaków już mógł narobić :evil_lol::evil_lol::evil_lol: (mój tez prawiczek i tak pozostanie ale ciii:loveu:) Quote
Bullila.nl Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='Alicja'] [B][FONT=Arial][COLOR=red]:oops::roll:ale on jeszcze prawiczek :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] moj tez:oops::cool3: Quote
agnethka Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 ja też mam, ja też mam :diabloti: mogę użyczyć :evil_lol: Quote
Vectra Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 [quote name='rufusowa']że niby ja? :B-fly: a ciotka miała cos napisac i uciekła....pewnie ją Egon na skutek rozrostu mózgu zjadł :sadCyber:[/quote] nie uciekła , tylko rynek zbytu wydeptuje :diabloti: ok , sex sexem , ale te zaszczańce czeba gdzieś ohandlowac nie ? :cool3: Quote
agnethka Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='Vectra']nie uciekła , tylko rynek zbytu wydeptuje :diabloti: ok , sex sexem , ale te zaszczańce czeba gdzieś ohandlowac nie ? :cool3:[/quote] mówisz, że allegro itp. są za bardzo "zawalone"? :razz: Quote
Vectra Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 [quote name='agnethka']mówisz, że allegro itp. są za bardzo "zawalone"? :razz:[/QUOTE] za allegro trzeba płacic , zresztą tam robie inne interesy :diabloti: ja szukam odbiorców hurtowych , z all dziwni ludzie dzwonią - za darmo chcą :mad: co to to NIE :diabloti: Quote
agnethka Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='Vectra']za allegro trzeba płacic , zresztą tam robie inne interesy :diabloti: ja szukam odbiorców hurtowych , z all dziwni ludzie dzwonią - za darmo chcą :mad: co to to NIE :diabloti:[/quote] wiem, widziałam te Twoje "interesy" na all :eviltong: hmm...zawsze można ulotki roznosić pod hipermarketami :evil_lol::lol::lol::lol: Quote
Recommended Posts