Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']a moja Luna 13 :grins:

hahaha ja też naiwna tak kiedyś myślałam :shake:[/quote]
widzisz , człek stary i to i gupi złudzeniami żyje :evil_lol:
:placz: dlaczemu mój irisz staffik jest wyciachany :placz: tyle jewro mam w plecy :evilbat:

[quote name='Bullila.nl']dobrze ze nie kolekcjoner kosci:evil_lol::evil_lol::evil_lol: jak w tym hamerykanskim filmie:eviltong:

Smaczne bylo?:p[/quote]
pyszne było :loveu: odkryłam nową knajpkę .... pychotka
[quote name='Tinka:)']mój brat też 13 :evil_lol:[/quote]
no to balujemy od jutra co ? Bo ojca Denis jutro kończy 6 lat :multi:
a dopiero miał 12 tygodni i 2 kilo ważył :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']
no to balujemy od jutra co ? Bo ojca Denis jutro kończy 6 lat :multi:
a dopiero miał 12 tygodni i 2 kilo ważył :evil_lol:[/quote]
pewnie że balujemy!

a jutro już za godzinę :evilbat:

Posted

[quote name='Vectra']No wiedziałam , drogie towarzyszki , że się ze mną zgodzicie :diabloti:[/quote]

ostatnio jak zabalowałam u J na wsi :evil_lol: to wracałam do domu w stringach wymachując spodenkami, a potem cały ranek... ehhh szkoda gadać :oops::evil_lol: myślałam, że już wyrosłam... :roll:

Posted

[quote name='Vectra']No wiedziałam , drogie towarzyszki , że się ze mną zgodzicie :diabloti:[/quote]
sama balować nie będziesz, nie? :diabloti:

[quote name='malawaszka']ostatnio jak zabalowałam u J na wsi :evil_lol: to wracałam do domu w stringach wymachując spodenkami, a potem cały ranek... ehhh szkoda gadać :oops::evil_lol: myślałam, że już wyrosłam... :roll:[/quote]
:roflt:

Posted

[quote name='malawaszka']ostatnio jak zabalowałam u J na wsi :evil_lol: to wracałam do domu w stringach wymachując spodenkami, a potem cały ranek... ehhh szkoda gadać :oops::evil_lol: myślałam, że już wyrosłam... :roll:[/quote]
buhahhahahah , Wasiu z Tobą pic nie będę :evil_lol: bo to mogło by sie źle skończyc :roll: :evil_lol:

[quote name='Tinka:)']sama balować nie będziesz, nie? :diabloti:

[/quote]
Liczę na Was :loveu: :diabloti:

Posted

:crazyeye::crazyeye::crazyeye: na południu to sie potraficie bawić :diabloti: ale wiadomo...cieplej, inny klimat :evil_lol:

Posted

dobre kurna dobre:evil_lol::evil_lol:

Posted

Lipa NO , nie mam nic z % :placz: nic a nic ani kropelki :placz:

ONI wszystko wypili :placz:

Przygarnę , samotną butelkę z % :modla: zapłace , nie chce za free :diabloti:
Zaopiekuje się najlepiej jak potrafię , nie będe rozmnażac ... trochę rozcieńczę :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']a ja głupia myślałam , że hodowla psów , to dla dobra rasy :diabloti:
ale spox .... ja tylko kolekcjoner psów jestem :p hodowle zostawiam , tym którzy mają o tym pojęcie :cool3: ja się na genetyce nie znam :lol:[/quote]

[quote name='malawaszka']a moja Luna 13 :grins:

hahaha ja też naiwna tak kiedyś myślałam :shake:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]bośta goopie :grins:

mam piffo ....podziele sie
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Bullila.nl']Jakbym miala blizej to juz bym dzwonila butelka o brame:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
lotem blisko , dzwoń :loveu: :loveu: :evil_lol:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]bośta goopie :grins:

mam piffo ....podziele sie
[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
gupie , gupie ... Lalka wyciachana , Klamka wyciachana , Franek wątrobiany ... jedyna nadzieja w Ajdzie :evilbat: to to i plewne i szczyle po 2 i pół koła schodzą jak kajzerki w piekarni :loveu:
Co mi tam , że będą potem w schronach - co mi tam że się nie znam na tym.Pohoduje se :multi: :multi: :evil_lol:
[quote name='malawaszka']ja oferuję winko - czerwone półsłodkie :loveu: ino muszę teraz lecieć z pierdziochami na dwór :mad:[/quote]
wiesz jam prosty osobnik , wina nie pijam , bo mi się potem wzbudza :oops:
i goopota się mnie ima :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']
gupie , gupie ... Lalka wyciachana , Klamka wyciachana , Franek wątrobiany ... jedyna nadzieja w Ajdzie :evilbat: to to i plewne i szczyle po 2 i pół koła schodzą jak kajzerki w piekarni :loveu:
Co mi tam , że będą potem w schronach - co mi tam że się nie znam na tym.Pohoduje se :multi: :multi: :evil_lol:
[/quote]

co Ty??!! rasowce w schronach???? :diabloti: hoooduj hooduj - będą małe ślicne puszyste kuleczki :loveu::loveu::loveu: wszyscy hodujmy - cały świat zaroi się od sceniacków i będzie tak pięknie i słodko :multi::loveu:

Posted

[quote name='malawaszka']co Ty??!! rasowce w schronach???? :diabloti: hoooduj hooduj - będą małe ślicne puszyste kuleczki :loveu::loveu::loveu: wszyscy hodujmy - cały świat zaroi się od sceniacków i będzie tak pięknie i słodko :multi::loveu:[/QUOTE]

najpierw to lunie i pepuni macice spowrotem włóż :diabloti:

Posted

[quote name='Justa']najpierw to lunie i pepuni macice spowrotem włóż :diabloti:[/quote]

Pepa jeszcze ma :diabloti: chyba :hmmmm: bo czekam na cieczkę i czekam i już by były małe Pepunie śliczne kudłate ze sterczącym uszkiem:loveu: a tu dupa - staroć cieknąć nie chce :mad:

Posted

[quote name='malawaszka']Pepa jeszcze ma :diabloti: chyba :hmmmm: bo czekam na cieczkę i czekam i już by były małe Pepunie śliczne kudłate ze sterczącym uszkiem:loveu: a tu dupa - staroć cieknąć nie chce :mad:[/QUOTE]

to ją podtucz trochę estrogenem - będzie jak nowa !
o i od szczeniaków lepiej jej się zrobi, w końcu każda suka powinna mieć :diabloti::loveu: bo inaczej zwariuje, zachoruje i wogóle apocalipsa :placz:
spoko galina wyrobi 200% normy - za siebie i lunę :loveu::multi:

Posted

[quote name='Vectra']a zapomniała bym :evilbat:
chętnie przygarnę dwie macice ... mogą byc używane -:evil_lol: :evil_lol:[/QUOTE]

proponuję za wschodnią granicę - nowy biznes - skup macic otworzysz :razz:

Posted

[quote name='Vectra']a zapomniała bym :evilbat:
chętnie przygarnę dwie macice ... mogą byc używane -:evil_lol: :evil_lol:[/quote]

hahahha - to czekaj aż Pepa urodzi to Ci pożyczę jej macicę - prawie nowa :diabloti: a jak będziesz miała sceniacki to zamawiam jedną lub dwie sunie na waruneczek hodofflany :loveu: sunia za free i sceniacki - idealnie :loveu::multi::multi::multi: