Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Bullila.nl']Takie cos przeczytalam

....[B]Jesli chodzi o Fotoblog JEDNEGO psa i to psa rodowodowego to niestety moze byc TYLKO w galerii rasy...[/B]

prawda to??[/quote]
[I][B] hahaa, ale to jest lepszejsze :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I]

"[B] Co do galerii psow bez rodowodu... Psy 'w typie' zostaja na FB. Sprawa jasna... [COLOR=Red]Psy rasowe bezrodowodowe.[/COLOR].. osobiscie pozwolilabym im pozostac w galeriach ras... :cool1:"

[I]mistrzostwo :diabloti:[/I]
[/B]

Posted

[quote name='Rinuś'][I][B] hahaa, ale to jest lepszejsze :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I]

"[B] Co do galerii psow bez rodowodu... Psy 'w typie' zostaja na FB. Sprawa jasna... [COLOR=red]Psy rasowe bezrodowodowe.[/COLOR].. osobiscie pozwolilabym im pozostac w galeriach ras... :cool1:"[/B]

[B][I]mistrzostwo :diabloti:[/I][/B]
[/quote]

tak tak :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Bullila.nl']Twoj zegarek:eviltong::eviltong::eviltong::diabloti:[/quote]
[I][B]zegarek mam bombowy... wszyscy mi go zazdroszczą :diabloti:

[url]http://img396.imageshack.us/img396/8640/p7130041ps5.jpg[/url]

a ten pierwszy z prawej jaki klops :evil_lol: czy mi się tylko zdaje/? to żaden forumowy pies> żebym zaraz po łbie nie dostała :evil_lol:[/B][/I]

Posted

Mine masz taka, ze na miejscu oceniajacego postawiłabym Cię na końcu za kare :diabloti: Na ringu ma być uśmiech i elegancja :mad:
Muszę Cię troszkę nauczyc ;)

Posted

[quote name='Rinuś'][I][B]
[URL]http://img396.imageshack.us/img396/8640/p7130041ps5.jpg[/URL]

a ten pierwszy z prawej jaki klops :evil_lol: czy mi się tylko zdaje/? to żaden forumowy pies> żebym zaraz po łbie nie dostała :evil_lol:[/B][/I][/quote]

hahahah to samo miałam napisać - pulpecik taki :evil_lol: