Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:D:D:D...tyle mam Ci do powiedzenia;)
a niby czemu ciebie nie ma nigdy na gg????????????????
moze tutaj mi wreszcie powiesz! w obecnosci moda!
PS. siedze nad poprawkami pracy mgr i juz mam dosc ale musze to skonczyc i wyslac promotorowi mailem...wiec siedze az skoncze...
a dzis sie dowiedzialam od pana inteligencika ze kazdy kto ma wiecej niz jednego psa jest przyglupem tak samo jak ktos majac ogrodek trzyma psa w domu...ja mam tylko dwa wiec jestem przyglupem malym a Ty vectra to ja juz nie wiem:):):)

Posted

ale ja nie mam ogródka :diabloti: własnie przez to że moje psy tam urzędowały :mad:
ale wiesz , nie raz słyszałam , że trzymanie psa w domu , to szczyt głupoty , a kilku psów to szczyt szczytów .....

Posted

[quote name='Vectra']Tak serio , to powinnam iśc spac , ale mi się nie chce :evilbat:[/quote]

O tej godzinie to chyba nikomu przy zdrowych zmyslach sie nie chce:diabloti:

[quote name='sacred PIRANHA']:D:D:D...tyle mam Ci do powiedzenia;)
a niby czemu ciebie nie ma nigdy na gg????????????????
moze tutaj mi wreszcie powiesz! w obecnosci moda!
PS. siedze nad poprawkami pracy mgr i juz mam dosc ale musze to skonczyc i wyslac promotorowi mailem...wiec siedze az skoncze...
a dzis sie dowiedzialam od pana inteligencika ze kazdy kto ma wiecej niz jednego psa jest przyglupem tak samo jak ktos majac ogrodek trzyma psa w domu...ja mam tylko dwa wiec jestem przyglupem malym a Ty vectra to ja juz nie wiem:):):)[/quote]

Nie ma mnie na GG bo mi sie nie chce zainstalowac:angryy: a nie chce mi sie grzebac i szukac przyczyny:oops: czekam moze sie samo naprawi...
Mam nadzieje ze skonczysz zanim padniesz
[quote name='Vectra']ale ja nie mam ogródka :diabloti: własnie przez to że moje psy tam urzędowały :mad:
ale wiesz , nie raz słyszałam , że trzymanie psa w domu , to szczyt głupoty , a kilku psów to szczyt szczytów .....[/quote]

W Szkocji wybuchla afera o plakat z psem... Policja chciala rozreklamowac nowy nr alarmowy i umiescila na plakacie szczeniaka labka i tel ... natychmiast zostali oskarzeni o obraze uczuc religijnych... ja mam prawie wszystkich sasiadow muslimow wiec nie pytajcie jak sie na mnie patrza... a jeszcze specjalnie caluje i miziam psiaczki na spacerkach:diabloti:

Posted

a co tym muzułmanom w psach nie pasi ? jakie godzenie w uczucia religijne ?

Ja mam jeszcze pole , prawie 6 tyś metrów , ale nie łaże tam od dnia kiedy , to mój sąsiad nabył sobie opryskiwacz , taki co do traktora się montuje ..... on ma pole obok naszego.
No i pewnego razu pięknego , wracam z psami z pola , sąsiad swoim traktorem z nowym opryskiwaczem pomyka na pole ... zapewne testował sprzęt.
Po 4 godzinach idę sobie znowu na spacer z psami , dodam ,że jak byłam pierwszy raz zanim sąsiad tam pojechał , było zielono , cos znaczy rosło , chyba ziemniaki ....
Potem nie było już zielono , tylko pomarańczowo ... chyba przesadził z pestycydami :hmmmm: :niewiem: no i nie mam już odwagi tam chodzic :evilbat:

Posted

Vectra Allah powiedzial ze pies to zwierze nieczyste jest... nie pamietam dokladnie ale jesli wyznawca Allaha dotknie psa nawet przez przypadek to musi natychmiast sie umyc...4 razy woda i raz piaskiem...
Ja szanuje ich religie, schodze im z drogi, przepuszczam w windzie itd a w zamian slysze przeklenstwa pod swoim i psow adresem:roll:

No ja tez bym nie ryzykowala spacerkiem po takim polu:shake:

Posted

[quote name='furciaczek']Vectra Allah powiedzial ze pies to zwierze nieczyste jest... nie pamietam dokladnie ale jesli wyznawca Allaha dotknie psa nawet przez przypadek to musi natychmiast sie umyc...4 razy woda i raz piaskiem...
Ja szanuje ich religie, schodze im z drogi, przepuszczam w windzie itd a w zamian slysze przeklenstwa pod swoim i psow adresem:roll:

No ja tez bym nie ryzykowala spacerkiem po takim polu:shake:[/quote]
:hmmmm: to one muszą miec różne te religie , znaczy muzułmany .... :cool3:
chyba , że niektórzy leją na to ... bo znam muzułmanów , co mają psa.
I nie sądzę by się piaskiem myli :evil_lol:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:cool1:już wstałaś :p[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
na razie raz z krzesła :diabloti:

nie wiem czy mi się opłaca iśc spa :hmmmm: muszę o 6 wstać i świnie przegonic :diabloti: czarne będą zachwycone :loveu: jak będę je za fraki wynosić na podwórko :evil_lol:

Posted

Odlam ktory ma takie podejscie do psow to muslim...oni psow sie jak ognia boja ( wlasciciel mieszkania jest i odkad psy sa w UK nawet nie chcial przyjsc:lol:) W sumie to jest kilka odlamow z tego co sie orientuje:roll:
Landlord mnie torche wtajemniczal w te sprawy ale to zbyt skomliowane jak dla mnie:shake:

Nie oplaca sie klasc:diabloti:

Posted

ee to w PL chyba dużo takich muslimów jest :diabloti: bo jak nie raz szłam z którym psem po mieście , uciekali w popłochu :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']ee to w PL chyba dużo takich muslimów jest :diabloti: bo jak nie raz szłam z którym psem po mieście , uciekali w popłochu :evil_lol: :evil_lol:[/quote]

Ci to uciekali bo szlas ze swoimi prosiakami:evil_lol::evil_lol:

Posted

Ale przed Ajdą i Kano , też uciekali :hmmmm: :evil_lol:

Franek spakowany , dziś jedzie na kolonie :diabloti: Niech się nim matka i ojciec trochę zaopiekują , ja odpocznę HA .. odbiorę za 5 tygodni :multi: w pakiecie z Matyldą.

Posted

[quote name='Vectra']Ale przed Ajdą i Kano , też uciekali :hmmmm: :evil_lol:

Franek spakowany , dziś jedzie na kolonie :diabloti: Niech się nim matka i ojciec trochę zaopiekują , ja odpocznę HA .. odbiorę za 5 tygodni :multi: w pakiecie z Matyldą.[/quote]

Super takie kolonie, dajesz jednego psa a odbierasz dwa:evil_lol: Tez chce takiego gratisa:loveu:

Posted

Ale ja sobie zamienię , oddam Franka i w ramach reklamacji , odbiorę dwa nowe :evil_lol:
Bo po co mi taki , duży , przechodzony , popsuty Franek ? :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Idę spać , bo zaczynam bredzić :evilbat:

Posted

[quote name='Vectra']Ale ja sobie zamienię , oddam Franka i w ramach reklamacji , odbiorę dwa nowe :evil_lol:
Bo po co mi taki , duży , przechodzony , popsuty Franek ? :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Idę spać , bo zaczynam bredzić :evilbat:[/quote]

Vectra bierz trzy od razu!!! Bedziesz miala wesolo:evil_lol::diabloti:

No ja tez ide z psami na spacer i do wyra... pogram sobie jeszcze w karty ze dwie godziny na tel...jakos sie ostatnio uzaleznilam od tego:roll:

Dobranoc:loveu:

PS co ze zdieciami w mojej galerii?? Nie zmniejszylo rozmiaru?

Posted

[quote name='sacred PIRANHA']a ja jeszcze siedze w tym badziewu i cos mi sie wydaje ze jeszcze dluuuugo sie nie poloze:(
Fur zdjecia sa oki...sie zeskalowaly:D[/quote]

Oj bidulko napisz to i miej juz to z glowy:-(
Dzieki za info:loveu: