furciaczek Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 [quote name='sacred PIRANHA']no widze ze wszyscy normalni jeszcze siedza na dogo:D[/quote] Ejj dla Ciebie to juz za pozno, spadaj do wyra:mad::eviltong: Quote
Vectra Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 Tak serio , to powinnam iśc spac , ale mi się nie chce :evilbat: Quote
sacred PIRANHA Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 :D:D:D...tyle mam Ci do powiedzenia;) a niby czemu ciebie nie ma nigdy na gg???????????????? moze tutaj mi wreszcie powiesz! w obecnosci moda! PS. siedze nad poprawkami pracy mgr i juz mam dosc ale musze to skonczyc i wyslac promotorowi mailem...wiec siedze az skoncze... a dzis sie dowiedzialam od pana inteligencika ze kazdy kto ma wiecej niz jednego psa jest przyglupem tak samo jak ktos majac ogrodek trzyma psa w domu...ja mam tylko dwa wiec jestem przyglupem malym a Ty vectra to ja juz nie wiem:):):) Quote
Vectra Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 ale ja nie mam ogródka :diabloti: własnie przez to że moje psy tam urzędowały :mad: ale wiesz , nie raz słyszałam , że trzymanie psa w domu , to szczyt głupoty , a kilku psów to szczyt szczytów ..... Quote
Medorowa Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 A czego Ty jeszcze nie śpisz hęę:diabloti::diabloti: Quote
sacred PIRANHA Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 hehe ale masz podworko:):):):) wielkie:) a ja mam i ogrodek i podworko i ogrodzony dziki teren nazywany przeze mnie dzikim buszem:) i dwa psy i sa w domu znow:D to ja jestem totalll idiot:D Quote
furciaczek Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 [quote name='Vectra']Tak serio , to powinnam iśc spac , ale mi się nie chce :evilbat:[/quote] O tej godzinie to chyba nikomu przy zdrowych zmyslach sie nie chce:diabloti: [quote name='sacred PIRANHA']:D:D:D...tyle mam Ci do powiedzenia;) a niby czemu ciebie nie ma nigdy na gg???????????????? moze tutaj mi wreszcie powiesz! w obecnosci moda! PS. siedze nad poprawkami pracy mgr i juz mam dosc ale musze to skonczyc i wyslac promotorowi mailem...wiec siedze az skoncze... a dzis sie dowiedzialam od pana inteligencika ze kazdy kto ma wiecej niz jednego psa jest przyglupem tak samo jak ktos majac ogrodek trzyma psa w domu...ja mam tylko dwa wiec jestem przyglupem malym a Ty vectra to ja juz nie wiem:):):)[/quote] Nie ma mnie na GG bo mi sie nie chce zainstalowac:angryy: a nie chce mi sie grzebac i szukac przyczyny:oops: czekam moze sie samo naprawi... Mam nadzieje ze skonczysz zanim padniesz [quote name='Vectra']ale ja nie mam ogródka :diabloti: własnie przez to że moje psy tam urzędowały :mad: ale wiesz , nie raz słyszałam , że trzymanie psa w domu , to szczyt głupoty , a kilku psów to szczyt szczytów .....[/quote] W Szkocji wybuchla afera o plakat z psem... Policja chciala rozreklamowac nowy nr alarmowy i umiescila na plakacie szczeniaka labka i tel ... natychmiast zostali oskarzeni o obraze uczuc religijnych... ja mam prawie wszystkich sasiadow muslimow wiec nie pytajcie jak sie na mnie patrza... a jeszcze specjalnie caluje i miziam psiaczki na spacerkach:diabloti: Quote
sacred PIRANHA Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 hehe slyszalam o tej akcji...paranoja jakas...to u nas w polsce jak ktos pogania mućke po łące to do sądu z nim:D Quote
Vectra Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 a co tym muzułmanom w psach nie pasi ? jakie godzenie w uczucia religijne ? Ja mam jeszcze pole , prawie 6 tyś metrów , ale nie łaże tam od dnia kiedy , to mój sąsiad nabył sobie opryskiwacz , taki co do traktora się montuje ..... on ma pole obok naszego. No i pewnego razu pięknego , wracam z psami z pola , sąsiad swoim traktorem z nowym opryskiwaczem pomyka na pole ... zapewne testował sprzęt. Po 4 godzinach idę sobie znowu na spacer z psami , dodam ,że jak byłam pierwszy raz zanim sąsiad tam pojechał , było zielono , cos znaczy rosło , chyba ziemniaki .... Potem nie było już zielono , tylko pomarańczowo ... chyba przesadził z pestycydami :hmmmm: :niewiem: no i nie mam już odwagi tam chodzic :evilbat: Quote
furciaczek Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Vectra Allah powiedzial ze pies to zwierze nieczyste jest... nie pamietam dokladnie ale jesli wyznawca Allaha dotknie psa nawet przez przypadek to musi natychmiast sie umyc...4 razy woda i raz piaskiem... Ja szanuje ich religie, schodze im z drogi, przepuszczam w windzie itd a w zamian slysze przeklenstwa pod swoim i psow adresem:roll: No ja tez bym nie ryzykowala spacerkiem po takim polu:shake: Quote
Alicja Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:cool1:już wstałaś :p[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Vectra Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 [quote name='furciaczek']Vectra Allah powiedzial ze pies to zwierze nieczyste jest... nie pamietam dokladnie ale jesli wyznawca Allaha dotknie psa nawet przez przypadek to musi natychmiast sie umyc...4 razy woda i raz piaskiem... Ja szanuje ich religie, schodze im z drogi, przepuszczam w windzie itd a w zamian slysze przeklenstwa pod swoim i psow adresem:roll: No ja tez bym nie ryzykowala spacerkiem po takim polu:shake:[/quote] :hmmmm: to one muszą miec różne te religie , znaczy muzułmany .... :cool3: chyba , że niektórzy leją na to ... bo znam muzułmanów , co mają psa. I nie sądzę by się piaskiem myli :evil_lol: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:cool1:już wstałaś :p[/B][/COLOR][/FONT][/quote] na razie raz z krzesła :diabloti: nie wiem czy mi się opłaca iśc spa :hmmmm: muszę o 6 wstać i świnie przegonic :diabloti: czarne będą zachwycone :loveu: jak będę je za fraki wynosić na podwórko :evil_lol: Quote
furciaczek Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Odlam ktory ma takie podejscie do psow to muslim...oni psow sie jak ognia boja ( wlasciciel mieszkania jest i odkad psy sa w UK nawet nie chcial przyjsc:lol:) W sumie to jest kilka odlamow z tego co sie orientuje:roll: Landlord mnie torche wtajemniczal w te sprawy ale to zbyt skomliowane jak dla mnie:shake: Nie oplaca sie klasc:diabloti: Quote
Vectra Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 ee to w PL chyba dużo takich muslimów jest :diabloti: bo jak nie raz szłam z którym psem po mieście , uciekali w popłochu :evil_lol: :evil_lol: Quote
furciaczek Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 [quote name='Vectra']ee to w PL chyba dużo takich muslimów jest :diabloti: bo jak nie raz szłam z którym psem po mieście , uciekali w popłochu :evil_lol: :evil_lol:[/quote] Ci to uciekali bo szlas ze swoimi prosiakami:evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 Ale przed Ajdą i Kano , też uciekali :hmmmm: :evil_lol: Franek spakowany , dziś jedzie na kolonie :diabloti: Niech się nim matka i ojciec trochę zaopiekują , ja odpocznę HA .. odbiorę za 5 tygodni :multi: w pakiecie z Matyldą. Quote
furciaczek Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 [quote name='Vectra']Ale przed Ajdą i Kano , też uciekali :hmmmm: :evil_lol: Franek spakowany , dziś jedzie na kolonie :diabloti: Niech się nim matka i ojciec trochę zaopiekują , ja odpocznę HA .. odbiorę za 5 tygodni :multi: w pakiecie z Matyldą.[/quote] Super takie kolonie, dajesz jednego psa a odbierasz dwa:evil_lol: Tez chce takiego gratisa:loveu: Quote
Vectra Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 Ale ja sobie zamienię , oddam Franka i w ramach reklamacji , odbiorę dwa nowe :evil_lol: Bo po co mi taki , duży , przechodzony , popsuty Franek ? :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Idę spać , bo zaczynam bredzić :evilbat: Quote
furciaczek Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 [quote name='Vectra']Ale ja sobie zamienię , oddam Franka i w ramach reklamacji , odbiorę dwa nowe :evil_lol: Bo po co mi taki , duży , przechodzony , popsuty Franek ? :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Idę spać , bo zaczynam bredzić :evilbat:[/quote] Vectra bierz trzy od razu!!! Bedziesz miala wesolo:evil_lol::diabloti: No ja tez ide z psami na spacer i do wyra... pogram sobie jeszcze w karty ze dwie godziny na tel...jakos sie ostatnio uzaleznilam od tego:roll: Dobranoc:loveu: PS co ze zdieciami w mojej galerii?? Nie zmniejszylo rozmiaru? Quote
sacred PIRANHA Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 a ja jeszcze siedze w tym badziewu i cos mi sie wydaje ze jeszcze dluuuugo sie nie poloze:( Fur zdjecia sa oki...sie zeskalowaly:D Quote
furciaczek Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 [quote name='sacred PIRANHA']a ja jeszcze siedze w tym badziewu i cos mi sie wydaje ze jeszcze dluuuugo sie nie poloze:( Fur zdjecia sa oki...sie zeskalowaly:D[/quote] Oj bidulko napisz to i miej juz to z glowy:-( Dzieki za info:loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 skonczylam, wyslalam i klade sie wlasnie spac...Vectra a ty sie juz wyspalas? Quote
Medorowa Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Cholera:roll: Czy mój musk dobrze rozumuje, że będziesz mieć kolejnego psa:mdleje: Nienawidzę Cię:mdleje::loveu: Quote
Rinuś Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 [I][B]Dzień dobry :p:p kurcze chyba muszę zwlec tyłek z łóżka i iść z Brutusem na rower... a tu taki kaaaaaaaaaaaaac :shake:[/B][/I] Quote
Recommended Posts