Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

poczytajcie sobie [url]http://www.owczarek.pl/forum/forum_posts.asp?TID=13679&PN=1[/url] , skręcam sie ze śmiechu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Odwieczna wojna , onki kontra bullowate :multi:

Bardzo dziękuje miłej osóbce za podesłanie linka :buzi:

Posted

poczytałam - no i się pośmiałam hahaha

należę do subkultury ;)

Vectra a wiesz że Ty też jesteś odmieńcem tak jak ja..?? :diabloti::diabloti:

Posted

Jak odmieńcem JAK ? :diabloti:

topik jest boski , podobny jest na jorkach ... ale na bullowatych forach , to samo o ON i jorkach :diabloti:

Miłośnicy psów :evilbat:

aaaaaaaa moi mili , wczoraj TJ 12 czerwca , Franio został ponownie BRATEM :multi:
Urodziły się dwie siostrzyczki i czterech braciszków.
Jak tylko mi net odmuli , dostanę foty to wstawię :D
Rodzeństwo po mamusi :)

Posted

dobry wieczór :)

podglądam sobie galerię od dawna i podziwiam piękne stadko... ;)
szkoda, że z bullką nie wyszło, ale to samo życie...

taaa.. ten wątek też mi podesłano i się uśmiałam nieźle..
ciekawe tylko, że z TTB moje suki bawią się świetnie, a ja się nie boję obcych pogłaskać.. natomiast jak widzimy ONy to szybko trzeba zapinać psy i spieprzać, bo jazda będzie murowana :evil_lol: i też obcego ONa bez potrzeby dotykać nie zamierzam :evil_lol:

Posted

Ja do ONków nic nie mam , pod warunkiem , że są u osób które czują tą rasę.Krzywde zrobiły tej rasie , genialne filmy i mity , że fenomen , wysysający wszelkie szkolenia z mlekiem matki.
Ale uczciwie mówię , że spotykam na swojej drodze same ONki czuby , na własnej skórze to przerobiłam.Jest ich za dużo , mówię o pseudo , psychiki sa wyjechane w kosmos.I jak słyszę , że ktoś kupuje ONka bo to taki geniusz - to zawsze życzę powodzenia.

Wokół mnie jest setka psów , w każdym domu jest minimum 2 , różne , duże - małe - średnie , różnych ras , kundelki też i trzy ONki.Oczywiście ONki jako psy stróżujące.
Co noc , gdy zapada cisza , zaczyna się dziki jazgot , urągają trzy psy !!! Które ? :diabloti: Ja nie winie rasy , ja nie winie tych psów .. tylko głupich ludzi , co te psy mają , z myślą łonek genialny stróż.Co to za stróż który morde wydziera na niewidzialne coś ? :niewiem:

Niestety w tej chwili nie jestem w stanie , pomóc Mrówie finansowo.Ja ten rok cały jestem pod wielką kreską.
Z tego co pamiętam , to strzelił rozrząd ? No a z tego co kojarzę , to Mrówa ma Corse .. droga impreza , bo tam jest łańcuch i straty przy zerwaniu potężne ... Ew mój TZ może wesprzeć w sprawach technicznych.

Posted

zdanie o właścicielach ON-ów (pseudo) mam takie samo jak powyżej :roll: reakcja jak wiq - szybko spieprzać. Znam JEDNĄ sukę tej rasy która jest w powołanych rękach i jest po prostu cudowna! grzeczna, totalnie bezproblemowa,nie widzi świata poza piłką i swoją panią. A roi się tego u nas:roll:

Posted

[quote name='Vectra']poczytajcie sobie [URL]http://www.owczarek.pl/forum/forum_posts.asp?TID=13679&PN=1[/URL] , skręcam sie ze śmiechu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Odwieczna wojna , onki kontra bullowate :multi:

Bardzo dziękuje miłej osóbce za podesłanie linka :buzi:[/quote]

chyba muszę im pokazac zdjecie moich morderców i biednego Heńka:evil_lol: przecież on juz długo nie pożyje, bo go zagryzą:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']Ja do ONków nic nie mam , pod warunkiem , że są u osób które czują tą rasę.Krzywde zrobiły tej rasie , genialne filmy i mity , że fenomen , wysysający wszelkie szkolenia z mlekiem matki.
Ale uczciwie mówię , że spotykam na swojej drodze same ONki czuby , na własnej skórze to przerobiłam.Jest ich za dużo , mówię o pseudo , psychiki sa wyjechane w kosmos.I jak słyszę , że ktoś kupuje ONka bo to taki geniusz - to zawsze życzę powodzenia.

Wokół mnie jest setka psów , w każdym domu jest minimum 2 , różne , duże - małe - średnie , różnych ras , kundelki też i trzy ONki.Oczywiście ONki jako psy stróżujące.
Co noc , gdy zapada cisza , zaczyna się dziki jazgot , urągają trzy psy !!! Które ? :diabloti: Ja nie winie rasy , ja nie winie tych psów .. tylko głupich ludzi , co te psy mają , z myślą łonek genialny stróż.Co to za stróż który morde wydziera na niewidzialne coś ? :niewiem:

Niestety w tej chwili nie jestem w stanie , pomóc Mrówie finansowo.Ja ten rok cały jestem pod wielką kreską.
Z tego co pamiętam , to strzelił rozrząd ? No a z tego co kojarzę , to Mrówa ma Corse .. droga impreza , bo tam jest łańcuch i straty przy zerwaniu potężne ... Ew mój TZ może wesprzeć w sprawach technicznych.[/quote]

Moj ojciec mial Sabe Onke ....hmm...
([SIZE=1]moi rodzice rozeszli sie po 18l. i ojciec zostal w Gubinie gdzie starzy mieli biznes w 90')[/SIZE]
Saba to byl KILLER!!! jak byla mloda to jej dzieci bralam na rece!!!!1miot

nie bylo czlowieka ktorego by nie chciala zechlac,za kazda wizyta u taty (kilkanascie razy w roku .....tamtego czasu) bylam gosciem ,ale 2dni(po przyjezdzie) bez ojca na podworko...zapomnij!!!!

napisze wiecej jutro...
a tamto forum:diabloti:dodalam do ulubionych:diabloti::diabloti::diabloti:
mysle ze zapisze sie tam....do dyskusji.

aha...cytat''nie ufam Astom i puszczanie takiego psa luzem jest idiotyzmem''

ci ''od bullowtych maja teorie zwalcznia dominacji przez sile"'

Wha't the **** is this???

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz:witam ...jeszcze nie przebrnęłam przez całość wątku .... ale aż mnie szarpało by napisać ....no cóż ...będę grzeczna nie mylić z grzeszną :diabloti: nie napiszę

...Onek , DONek ...owszem ale jeśli ktoś umie pracować z psem i jeśli lubi sobie pokrzyczeć :cool3:....nie cierpię na wystawach psów bywać w okolicach ringów owych :razz::razz:......hałasy , krzyki , jazgot ....gorzej jak na yorczkowych :diabloti:
Co do doświadczeń z psami pisałam to już wielokrotnie ...zaatakowana zostałam przez piesy 5 razy ....3 razy były to pekińczyki , raz pinczerek i raz ONek :diabloti:... to by było na tyle ...[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

pewnie, że psów nikt nie obwinia, ale prawda jest taka, że multum tych psów, czy to pseudo, czy z linii eksterierowych, to histerycy.. właścicieli też często mają nieodpowiednich, bo albo traktują psa jak kanapowca, albo jak maszynkę do stróżowania :(

niestety, podobne zdanie mam o rottach i dobach... spotkałam w życiu jednego zrównoważonego dobka, i to był dogomaniacki Negro...

podsumowując, my się bawimy z wszelakimi myśliwskimi oraz TTB, przed resztą spieprzamy :evil_lol:

Posted

Ja mam 3 sąsiadów, wszyscy mają ONy :cool1:
sąsiad z lewej strony- strasznie niezrównoważony pies, rodowodowy!, chciał mnie ugryźć kiedyś jak zamykałam bramę i za blisko ogrodzenia sąsiada podeszłam :cool1: na szczęście jest bardziej nakręcony na mojego psa, z którym chce się bawić, niż na ludzi, chociaż Grama bym do niego nie wpuściła. a sąsiad: on jest grzeczny, on lubi dzieci... :cool1:
DON naprzeciwko- kochana suczka, wychowywana z dziećmi :loveu: jej sie nie boję, pies w niej zakochany : P
ON z lewej- jakby go ktoś wypuścił na ulicę o by pozagryzał ludzi, psy, koty i drzewa. Całe życie na łańcuchu.
mam też kolegę który ma atsa bez rodowodu, nigdy nie widziałam tak spokojnego psa :loveu:
dobka miał mój brat- pamiętam że kiedyś jak byłam mała to na nią siadałam i traktowałam jak konia :evil_lol: nigdy nikogo nie skrzywdziła, mojemu szczurkowi matkowała : P
nikt mi nie wmówi że wszystkie psy ras groźnych są zabójcami :angryy:

Posted

A ja o ONkach nie mogłam poczytać, bo wyskakuje mi to:

[B]Server Error in Forum Application[/B]
An error has occured while connecting to the database.
Please contact the forum administrator.

[B]Support Error Code:-[/B] err_SQLServer_db_connection
[B]File Name:-[/B] common.asp

[B]Error details:-[/B]
Provider
Unspecified error

:angryy::angryy::angryy:

Posted

[quote name='Doginka']A ja o ONkach nie mogłam poczytać, bo wyskakuje mi to:

[B]Server Error in Forum Application[/B]
An error has occured while connecting to the database.
Please contact the forum administrator.

[B]Support Error Code:-[/B] err_SQLServer_db_connection
[B]File Name:-[/B] common.asp

[B]Error details:-[/B]
Provider
Unspecified error

:angryy::angryy::angryy:[/quote]
mi też :placz::placz:
czyżby skasowali? :mad:

Posted

[quote name='Vectra']Aneta , na Wojska Polskiego ? a że niby gdzie ?
I widziałaś czarującą brunetkę ? :diabloti: znaczy mnie ?
To na pewno nie byłam ja , bo ja jestem blondynka , od jakiegoś miesiąca :evil_lol::[/QUOTE]
Róg Felińskiego. Myślałam że to Ty :evil_lol: Ta dziewczyna też mi się przyglądała a w sumie to psom z którymi tam byłam.

Poka w końcu swoje blond :diabloti: CZy nadal nie masz jak wgrać...?

Kuurcze noooooo, skasowlai chyba ten wątek :( :diabloti:

Posted

a mnie wczoraj poszarpał za nogawkę JAMNIK :diabloti: ale myślę , że doskonale zapamiętał mój aksamitny , kobiecy głos :evilbat: i będzie omijał mnie z daleka.

Nadal nie mam jak wgrać fotek :( nadal mi zrywa non stop połączenie.

Faktycznie wątek nie działa , szkoda , bo nie doczytałam do końca buuuuuuuu

A ONki ? no cóż , jestem anty , moje psy również , Lalka mimo , że jest anioł do psów , niestety ONkowatych nienawidzi - raz mi prawie wyszła przez przednią szybe w aucie , jak defiladował ONek poboczem i zaczął szczekać na nasz samochód.

A dobek , to dobek - nie mylić z pokiereszowanymi sarenkami i zwichrowaną psychikom.
Bo takowych nie lubię.Na szczęście rasa , mało popularna się zrobiła.Za to ONków , labków - jak mrówków.

Posted

Bo dobki się kocha lub nienawidzi :diabloti: Dobek , to wredna kreatura.Pies z charakterem :evilbat: Ciężkie psy i mimo , że uwielbiam już nigdy się nie podejmę.Przeżyłam ponad 10 lat z cudownym przedstawicielem tej rasy ,ale drugi raz nie dała bym rady.
Przywykłam do prostych w obsłudze psów :) Bo i Ajda przy Kano , to cziłała ;)