Bullila.nl Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Kochana Klementynka:loveu::loveu: A przeciez ona wogole nie wyglada na agresora:eviltong: , predzej bym powiedziala ze Lala to morderca:evil_lol: Quote
Vectra Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 poczytajcie sobie [url]http://www.owczarek.pl/forum/forum_posts.asp?TID=13679&PN=1[/url] , skręcam sie ze śmiechu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Odwieczna wojna , onki kontra bullowate :multi: Bardzo dziękuje miłej osóbce za podesłanie linka :buzi: Quote
lukann Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 poczytałam - no i się pośmiałam hahaha należę do subkultury ;) Vectra a wiesz że Ty też jesteś odmieńcem tak jak ja..?? :diabloti::diabloti: Quote
SZPiLKA23 Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Ej ej ja mam niby ONka ale lubie bullowate 8) Quote
Vectra Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 Jak odmieńcem JAK ? :diabloti: topik jest boski , podobny jest na jorkach ... ale na bullowatych forach , to samo o ON i jorkach :diabloti: Miłośnicy psów :evilbat: aaaaaaaa moi mili , wczoraj TJ 12 czerwca , Franio został ponownie BRATEM :multi: Urodziły się dwie siostrzyczki i czterech braciszków. Jak tylko mi net odmuli , dostanę foty to wstawię :D Rodzeństwo po mamusi :) Quote
Unbelievable Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 i trzeba was na leczenie [psychiatryczne skierować : P Quote
Patka Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 tfu tfu Ewciu Ty odmieńcze czekamy na Was odmieńcy z Torunia ;) Quote
wiq Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 dobry wieczór :) podglądam sobie galerię od dawna i podziwiam piękne stadko... ;) szkoda, że z bullką nie wyszło, ale to samo życie... taaa.. ten wątek też mi podesłano i się uśmiałam nieźle.. ciekawe tylko, że z TTB moje suki bawią się świetnie, a ja się nie boję obcych pogłaskać.. natomiast jak widzimy ONy to szybko trzeba zapinać psy i spieprzać, bo jazda będzie murowana :evil_lol: i też obcego ONa bez potrzeby dotykać nie zamierzam :evil_lol: Quote
Apbt_sól Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 a ja wpadlam za ooffować , Mrówczy psiobus w potrzebie- link w banerku- pomocy!!! :(!! Quote
andzia69 Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 [quote name='Bullila.nl']albo jedna chociaz ...plis:cooldevi:[/quote] moze być od tyłu - więcej włosów będzie widać:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 Ja do ONków nic nie mam , pod warunkiem , że są u osób które czują tą rasę.Krzywde zrobiły tej rasie , genialne filmy i mity , że fenomen , wysysający wszelkie szkolenia z mlekiem matki. Ale uczciwie mówię , że spotykam na swojej drodze same ONki czuby , na własnej skórze to przerobiłam.Jest ich za dużo , mówię o pseudo , psychiki sa wyjechane w kosmos.I jak słyszę , że ktoś kupuje ONka bo to taki geniusz - to zawsze życzę powodzenia. Wokół mnie jest setka psów , w każdym domu jest minimum 2 , różne , duże - małe - średnie , różnych ras , kundelki też i trzy ONki.Oczywiście ONki jako psy stróżujące. Co noc , gdy zapada cisza , zaczyna się dziki jazgot , urągają trzy psy !!! Które ? :diabloti: Ja nie winie rasy , ja nie winie tych psów .. tylko głupich ludzi , co te psy mają , z myślą łonek genialny stróż.Co to za stróż który morde wydziera na niewidzialne coś ? :niewiem: Niestety w tej chwili nie jestem w stanie , pomóc Mrówie finansowo.Ja ten rok cały jestem pod wielką kreską. Z tego co pamiętam , to strzelił rozrząd ? No a z tego co kojarzę , to Mrówa ma Corse .. droga impreza , bo tam jest łańcuch i straty przy zerwaniu potężne ... Ew mój TZ może wesprzeć w sprawach technicznych. Quote
eria Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 zdanie o właścicielach ON-ów (pseudo) mam takie samo jak powyżej :roll: reakcja jak wiq - szybko spieprzać. Znam JEDNĄ sukę tej rasy która jest w powołanych rękach i jest po prostu cudowna! grzeczna, totalnie bezproblemowa,nie widzi świata poza piłką i swoją panią. A roi się tego u nas:roll: Quote
andzia69 Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 [quote name='Vectra']poczytajcie sobie [URL]http://www.owczarek.pl/forum/forum_posts.asp?TID=13679&PN=1[/URL] , skręcam sie ze śmiechu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Odwieczna wojna , onki kontra bullowate :multi: Bardzo dziękuje miłej osóbce za podesłanie linka :buzi:[/quote] chyba muszę im pokazac zdjecie moich morderców i biednego Heńka:evil_lol: przecież on juz długo nie pożyje, bo go zagryzą:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Bullila.nl Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 [quote name='Vectra']Ja do ONków nic nie mam , pod warunkiem , że są u osób które czują tą rasę.Krzywde zrobiły tej rasie , genialne filmy i mity , że fenomen , wysysający wszelkie szkolenia z mlekiem matki. Ale uczciwie mówię , że spotykam na swojej drodze same ONki czuby , na własnej skórze to przerobiłam.Jest ich za dużo , mówię o pseudo , psychiki sa wyjechane w kosmos.I jak słyszę , że ktoś kupuje ONka bo to taki geniusz - to zawsze życzę powodzenia. Wokół mnie jest setka psów , w każdym domu jest minimum 2 , różne , duże - małe - średnie , różnych ras , kundelki też i trzy ONki.Oczywiście ONki jako psy stróżujące. Co noc , gdy zapada cisza , zaczyna się dziki jazgot , urągają trzy psy !!! Które ? :diabloti: Ja nie winie rasy , ja nie winie tych psów .. tylko głupich ludzi , co te psy mają , z myślą łonek genialny stróż.Co to za stróż który morde wydziera na niewidzialne coś ? :niewiem: Niestety w tej chwili nie jestem w stanie , pomóc Mrówie finansowo.Ja ten rok cały jestem pod wielką kreską. Z tego co pamiętam , to strzelił rozrząd ? No a z tego co kojarzę , to Mrówa ma Corse .. droga impreza , bo tam jest łańcuch i straty przy zerwaniu potężne ... Ew mój TZ może wesprzeć w sprawach technicznych.[/quote] Moj ojciec mial Sabe Onke ....hmm... ([SIZE=1]moi rodzice rozeszli sie po 18l. i ojciec zostal w Gubinie gdzie starzy mieli biznes w 90')[/SIZE] Saba to byl KILLER!!! jak byla mloda to jej dzieci bralam na rece!!!!1miot nie bylo czlowieka ktorego by nie chciala zechlac,za kazda wizyta u taty (kilkanascie razy w roku .....tamtego czasu) bylam gosciem ,ale 2dni(po przyjezdzie) bez ojca na podworko...zapomnij!!!! napisze wiecej jutro... a tamto forum:diabloti:dodalam do ulubionych:diabloti::diabloti::diabloti: mysle ze zapisze sie tam....do dyskusji. aha...cytat''nie ufam Astom i puszczanie takiego psa luzem jest idiotyzmem'' ci ''od bullowtych maja teorie zwalcznia dominacji przez sile"' Wha't the **** is this??? Quote
Alicja Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz:witam ...jeszcze nie przebrnęłam przez całość wątku .... ale aż mnie szarpało by napisać ....no cóż ...będę grzeczna nie mylić z grzeszną :diabloti: nie napiszę ...Onek , DONek ...owszem ale jeśli ktoś umie pracować z psem i jeśli lubi sobie pokrzyczeć :cool3:....nie cierpię na wystawach psów bywać w okolicach ringów owych :razz::razz:......hałasy , krzyki , jazgot ....gorzej jak na yorczkowych :diabloti: Co do doświadczeń z psami pisałam to już wielokrotnie ...zaatakowana zostałam przez piesy 5 razy ....3 razy były to pekińczyki , raz pinczerek i raz ONek :diabloti:... to by było na tyle ...[/B][/COLOR][/FONT] Quote
wiq Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 pewnie, że psów nikt nie obwinia, ale prawda jest taka, że multum tych psów, czy to pseudo, czy z linii eksterierowych, to histerycy.. właścicieli też często mają nieodpowiednich, bo albo traktują psa jak kanapowca, albo jak maszynkę do stróżowania :( niestety, podobne zdanie mam o rottach i dobach... spotkałam w życiu jednego zrównoważonego dobka, i to był dogomaniacki Negro... podsumowując, my się bawimy z wszelakimi myśliwskimi oraz TTB, przed resztą spieprzamy :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Ja mam 3 sąsiadów, wszyscy mają ONy :cool1: sąsiad z lewej strony- strasznie niezrównoważony pies, rodowodowy!, chciał mnie ugryźć kiedyś jak zamykałam bramę i za blisko ogrodzenia sąsiada podeszłam :cool1: na szczęście jest bardziej nakręcony na mojego psa, z którym chce się bawić, niż na ludzi, chociaż Grama bym do niego nie wpuściła. a sąsiad: on jest grzeczny, on lubi dzieci... :cool1: DON naprzeciwko- kochana suczka, wychowywana z dziećmi :loveu: jej sie nie boję, pies w niej zakochany : P ON z lewej- jakby go ktoś wypuścił na ulicę o by pozagryzał ludzi, psy, koty i drzewa. Całe życie na łańcuchu. mam też kolegę który ma atsa bez rodowodu, nigdy nie widziałam tak spokojnego psa :loveu: dobka miał mój brat- pamiętam że kiedyś jak byłam mała to na nią siadałam i traktowałam jak konia :evil_lol: nigdy nikogo nie skrzywdziła, mojemu szczurkowi matkowała : P nikt mi nie wmówi że wszystkie psy ras groźnych są zabójcami :angryy: Quote
furciaczek Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Zabojcami to sa ludzie...pies jest tylko narzedziem:roll: Quote
Doginka Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 A ja o ONkach nie mogłam poczytać, bo wyskakuje mi to: [B]Server Error in Forum Application[/B] An error has occured while connecting to the database. Please contact the forum administrator. [B]Support Error Code:-[/B] err_SQLServer_db_connection [B]File Name:-[/B] common.asp [B]Error details:-[/B] Provider Unspecified error :angryy::angryy::angryy: Quote
Unbelievable Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 [quote name='Doginka']A ja o ONkach nie mogłam poczytać, bo wyskakuje mi to: [B]Server Error in Forum Application[/B] An error has occured while connecting to the database. Please contact the forum administrator. [B]Support Error Code:-[/B] err_SQLServer_db_connection [B]File Name:-[/B] common.asp [B]Error details:-[/B] Provider Unspecified error :angryy::angryy::angryy:[/quote] mi też :placz::placz: czyżby skasowali? :mad: Quote
anetta Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 [quote name='Vectra']Aneta , na Wojska Polskiego ? a że niby gdzie ? I widziałaś czarującą brunetkę ? :diabloti: znaczy mnie ? To na pewno nie byłam ja , bo ja jestem blondynka , od jakiegoś miesiąca :evil_lol::[/QUOTE] Róg Felińskiego. Myślałam że to Ty :evil_lol: Ta dziewczyna też mi się przyglądała a w sumie to psom z którymi tam byłam. Poka w końcu swoje blond :diabloti: CZy nadal nie masz jak wgrać...? Kuurcze noooooo, skasowlai chyba ten wątek :( :diabloti: Quote
Vectra Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 a mnie wczoraj poszarpał za nogawkę JAMNIK :diabloti: ale myślę , że doskonale zapamiętał mój aksamitny , kobiecy głos :evilbat: i będzie omijał mnie z daleka. Nadal nie mam jak wgrać fotek :( nadal mi zrywa non stop połączenie. Faktycznie wątek nie działa , szkoda , bo nie doczytałam do końca buuuuuuuu A ONki ? no cóż , jestem anty , moje psy również , Lalka mimo , że jest anioł do psów , niestety ONkowatych nienawidzi - raz mi prawie wyszła przez przednią szybe w aucie , jak defiladował ONek poboczem i zaczął szczekać na nasz samochód. A dobek , to dobek - nie mylić z pokiereszowanymi sarenkami i zwichrowaną psychikom. Bo takowych nie lubię.Na szczęście rasa , mało popularna się zrobiła.Za to ONków , labków - jak mrówków. Quote
wiq Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 ja niestety mówię o egzemplarzach rodowodowych, w tym wysoko ocenianych ;) no ale może źle trafiłam :evil_lol: Quote
Vectra Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 Bo dobki się kocha lub nienawidzi :diabloti: Dobek , to wredna kreatura.Pies z charakterem :evilbat: Ciężkie psy i mimo , że uwielbiam już nigdy się nie podejmę.Przeżyłam ponad 10 lat z cudownym przedstawicielem tej rasy ,ale drugi raz nie dała bym rady. Przywykłam do prostych w obsłudze psów :) Bo i Ajda przy Kano , to cziłała ;) Quote
Recommended Posts